- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.881
Bende karatay la 40 günde 10 kilo verdim. Sonra yavaşladı vermem ama 87 den 71 e düşmüştüm. Ilk hamilelikten sonra, diyetteyken hamile kalinca iki kat olarak geri döndü
Ay çok güldüm sen de çok yaşa emiÇiş kaka zalım mevzular canım ömrü hayatımda bu çoklukta kilot yıkamamışımdır diyeyim sen anla akanı taşanı
Kolay gelsin kedicim neye karar verirsen ver ama ara bi uğra buralara enerjin çok güzel gözüm arıyor hep seniSelam takım nasılsınız ağzı nefis ruhu temiz yüreği ak paK olanınız üç kuluf bir elam okusun şu gariban kediye kulak burun boğaz çiş kaka aktı koktu koştu döktü saçtı bu gidişat ebemin mezarında çiçekler açtırdı
Handandandan başgan izin hakkım varsa beni izne ayır yarın.
Mezuniyet hakkımdan vazgeçiyorum.
Korumaya geçececeğim, zaten tartı da beni koruyor gibi duruyor
mesela pırasa mı yaptın doyana kadar sadece onu ye kalk ya da sadece et yada köfteyi yiyip kalk en fazla yanına salata yada yoğurt ekle yanına bu kadar işte gülümYa hedefim aslında 67 idi benim sonra düşebildiğim kadar düşeyim dedim ama kaldım 64te. Çünkü ideal kilom 63. Herhalde ondan yavaşladı gitmiyo. Bilmiyom kararsızım
Tek çeşit beslenmeden kastın nedir abla anlamadım
senin üst tarafta hiç sorun kalmamış azıcık basen kısmın da gülüm o kadar su içip mi tartıldın
Keşke herifin de gözü mözü az arasa beni töbe ilgisizlik master i yapmışcasına zalım fettan gelip yatıyor gidip yatıyor oturmaya mı geldi anam diyesim geliyorKolay gelsin kedicim neye karar verirsen ver ama ara bi uğra buralara enerjin çok güzel gözüm arıyor hep seni
hani öğretmen hasta diye spor işi yatmıştı , neyse geçmiş olsun gülüm sadece çizikle bir şey olmaz pasta cilayla ovuyorlar boyaya bile gerek olmuyor da kopan plastiğin yenisini taktırması pahalı mı acabaSelam Kızlar spora gittim geldim keske gitmez olaydım yagmur var diye arabayla gideyim dedim cocuklar da yanımda olunca evin ordan donerken arabayı surtturdum kapıdaki plastik koptu ve o plastıgın altı cızılmıs gel birde bunu aksam esıme soyle vukuatım 2 oldu
a.selam canim Ilac falan kullanmiyormusun Dr a gitmedinmi?Selam takım nasılsınız ağzı nefis ruhu temiz yüreği ak paK olanınız üç kuluf bir elam okusun şu gariban kediye kulak burun boğaz çiş kaka aktı koktu koştu döktü saçtı bu gidişat ebemin mezarında çiçekler açtırdı
Iyi uykular canimAy çok güldüm sen de çok yaşa emi
Kızlar sabah 06.30 da kalkıcam öpüyorum sizleri iyi uykular bol leptinler
sağ ol canısı allah razı olsun ,önemli değil gülüm benim gözümden de neler kaçıyor ki :)umarım canım ya
[
ben esimle ogrendım ama kabus gibiydi surucu kurslarından ekstra direksiyon dersi alabiliyorsun canim bir arkadasın park ıcın almıstı
yarım saat aslında canım ama nefes nefese bir yarım saat oluyor
bu hafta gıttım bakalım haftaya odem yaparsa gıtmem
bılmıyorum canım ilac sanırım yan etki gostermıs cok uzuldum inada
Pes etmeyip gittim bakalım sonuc ne olacak
yok canım doktorun verdıgı ilac yan etki gostermıs
abla gecmıs olsun benim gozumden kacmıs
Masallah fıstık gibisın
AnladimmL4L4 canim sen biraktin mi şekersiz i
insan işte böyle durumlarda anlıyor cana geleceğine mala gelsin niye denmiş değil mi gülüm, rabbim esirgemiş kardeşini de rabbim bir daha yaşatmasıncana gelecegine mala gelsin canim, daha kötüsüde olabilirdi. 1 ay önce kardesim kaza yaptim ve ön taraf komple gitti sükrettik kendisine bisey olmadi diye burnu bile kanamadi ama zor atlatti piskolojik olarak. O yüzden ufacik seylere sanmamki edin bisey desin Cok sükür iyisin.
Bu kiz Cok basarili cokta iyi yerlerde gelecek eminim
Evet abla babamda kendine zor geldi kocaman adam agladi ya bisey olsaydi diyeinsan işte böyle durumlarda anlıyor cana geleceğine mala gelsin niye denmiş değil mi gülüm, rabbim esirgemiş kardeşini de rabbim bir daha yaşatmasın
Koptum yaa çocuklar uyumuş olmasa kahkaha atacam. Aynisindan bendede var çünküKeşke herifin de gözü mözü az arasa beni töbe ilgisizlik master i yapmışcasına zalım fettan gelip yatıyor gidip yatıyor oturmaya mı geldi anam diyesim geliyor
yaptın mı gülüm cidden psikolojik olarak çok iyi geliyor bir rahatlama ferahlık hissediyor insan bir dönem her gün sabah akşam yapıyordum kendi kendime ayna karşısın da konuşmayı :)Canimsin abla ya soyledgni yapicm :)
Bana bazen ole geliyorlar bu ara bide cok ciss yedim onlada alakalı sanirm
İlaç olarak parolum var yıllara dayanan dostluk diyeyim töbe kafamı kesseler anca yarım majezik içiyorum o kadar parol ne etki ederse dudaklarım bile kızardı ciger gibi oğlan bile derdime düştü vazelin almış gelmiş bana sürüyora.selam canim Ilac falan kullanmiyormusun Dr a gitmedinmi?
yavru öyle alisacak canim Allah kolaylik versin ins beni korkutma
Iyi uykular canim
biz bu gözü nasil doyuracaz acabaCanım birçoğumuzuz öyleyiz başta ben 100 kilodan 65 kiloya düştüm sonra yine 90ı gördüm yeme bozukluğu tamamen psikolojik bence yani aç değilsin gözün doymuyor yani ben öyleyim sen en azından kendine dur diyebiliyorsun kilo almaktan gözün korkuyor spor yapıyorsun durmadan ben bi yemeğe başlayayım asla dur durak bilmem şahsım adına seni burda görmekten çok mutluyum ve senin kilonda olabilmeyi İnan çok isterdim
İnşallah pozitif şok oluruzKizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
Bu hafta kendimden ve gruptan çok korkuyorum bakalım yarın nasıl bir tabloyla karsilasicaz
burdakilerin cogunun hayali 6565 ne güzel bir sayidir yaa ben de bi 65 e gelebilsem gerisini güle oynaya gonderirim
ne uydurmuşlar cnmAynen öyle ne yazık ki
Hala türlü saçma şeylerle kafasını bulandırıyorlarmış adamcağızın, annem anlattı geçen gün
Listeye girmek icin kac hafta laf soyleyen sen degilmiydin cnm :))Selam takım nasılsınız ağzı nefis ruhu temiz yüreği ak paK olanınız üç kuluf bir elam okusun şu gariban kediye kulak burun boğaz çiş kaka aktı koktu koştu döktü saçtı bu gidişat ebemin mezarında çiçekler açtırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?