Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Lusi kaka çiş nasıl hakikatten bacı
E ela_2019 ama çok daha ince görünüyorum spor hocam bile ki benden küçük arkadaş olduk yıllardır, acayip inceledin diyor
Çiş kaka zalım mevzular canım ömrü hayatımda bu çoklukta kilot yıkamamışımdır diyeyim sen anla akanı taşanı

Bende karatay la 40 günde 10 kilo verdim. Sonra yavaşladı vermem ama 87 den 71 e düşmüştüm. Ilk hamilelikten sonra, diyetteyken hamile kalinca iki kat olarak geri döndü

Kolay gelsin kedicim neye karar verirsen ver ama ara bi uğra buralara enerjin çok güzel gözüm arıyor hep seni

Lusi kaka çiş nasıl hakikatten bacı
E ela_2019 ama çok daha ince görünüyorum spor hocam bile ki benden küçük arkadaş olduk yıllardır, acayip inceledin diyor
Ya belli ama taş gibisin gerçekten.. hiç ikiz doğurmuş gibi degilsin masallahhhh

mesela pırasa mı yaptın doyana kadar sadece onu ye kalk ya da sadece et yada köfteyi yiyip kalk en fazla yanına salata yada yoğurt ekle yanına bu kadar işte gülüm

Kolay gelsin kedicim neye karar verirsen ver ama ara bi uğra buralara enerjin çok güzel gözüm arıyor hep seni
Keşke herifin de gözü mözü az arasa beni töbe ilgisizlik master i yapmışcasına zalım fettan gelip yatıyor gidip yatıyor oturmaya mı geldi anam diyesim geliyor

hani öğretmen hasta diye spor işi yatmıştı , neyse geçmiş olsun gülüm sadece çizikle bir şey olmaz pasta cilayla ovuyorlar boyaya bile gerek olmuyor da kopan plastiğin yenisini taktırması pahalı mı acaba

a.selam canim Ilac falan kullanmiyormusun Dr a gitmedinmi?
yavru öyle alisacak canim Allah kolaylik versin ins beni korkutma
Ay çok güldüm sen de çok yaşa emi
Kızlar sabah 06.30 da kalkıcam öpüyorum sizleri iyi uykular bol leptinler
Iyi uykular canim

sağ ol canısı allah razı olsun ,önemli değil gülüm benim gözümden de neler kaçıyor ki :)

insan işte böyle durumlarda anlıyor cana geleceğine mala gelsin niye denmiş değil mi gülüm, rabbim esirgemiş kardeşini de rabbim bir daha yaşatmasın

insan işte böyle durumlarda anlıyor cana geleceğine mala gelsin niye denmiş değil mi gülüm, rabbim esirgemiş kardeşini de rabbim bir daha yaşatmasın
Evet abla babamda kendine zor geldi kocaman adam agladi ya bisey olsaydi diye

Keşke herifin de gözü mözü az arasa beni töbe ilgisizlik master i yapmışcasına zalım fettan gelip yatıyor gidip yatıyor oturmaya mı geldi anam diyesim geliyor
Koptum yaa çocuklar uyumuş olmasa kahkaha atacam. Aynisindan bendede var çünkü

Canimsin abla ya soyledgni yapicm :)
Bana bazen ole geliyorlar bu ara bide cok ciss yedim onlada alakalı sanirm
yaptın mı gülüm cidden psikolojik olarak çok iyi geliyor bir rahatlama ferahlık hissediyor insan bir dönem her gün sabah akşam yapıyordum kendi kendime ayna karşısın da konuşmayı :)

a.selam canim Ilac falan kullanmiyormusun Dr a gitmedinmi?
yavru öyle alisacak canim Allah kolaylik versin ins beni korkutma

Iyi uykular canim
İlaç olarak parolum var yıllara dayanan dostluk diyeyim töbe kafamı kesseler anca yarım majezik içiyorum o kadar parol ne etki ederse dudaklarım bile kızardı ciger gibi oğlan bile derdime düştü vazelin almış gelmiş bana sürüyor

biz bu gözü nasil doyuracaz acaba
Kizlarrrr napiyosunuz bakalım korku müzikleri çalmaya başladı mı tartıya saatler kaldı
Bu hafta kendimden ve gruptan çok korkuyorum bakalım yarın nasıl bir tabloyla karsilasicaz
İnşallah pozitif şok oluruz
65 ne güzel bir sayidir yaa ben de bi 65 e gelebilsem gerisini güle oynaya gonderirim
burdakilerin cogunun hayali 65
Aynen öyle ne yazık ki
Hala türlü saçma şeylerle kafasını bulandırıyorlarmış adamcağızın, annem anlattı geçen gün
ne uydurmuşlar cnm
Listeye girmek icin kac hafta laf soyleyen sen degilmiydin cnm :))
Ne cabuk pes ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…