Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ve nihayet fulya gelirrr.....Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

hoppidicik, graphicdesigner.
.

ben geldim hoppis ben de kocise kusum bugun ondan hic asagi inmedim kucuk odamdan cikmadim bugun. kusmemizin tek iyi yani, ne zaman boyle bisey olsa ust kat dip kose temizleniyor cunku ben sinirimden (ve de kendi basima sikintidan patladigim icin) incik cincik heryeri toplayip temizliyorum. yine ayni sey oldu su an her yer temiz, ben de banyomu yaptim mis gibi, gectim laptop basina. olayi da duydum bu arada, ne beter biseymis bi sahis yahu baya bi kindarmis onu zaten kendi fesatligi yiyip bitiriyor demek o yuzden bence siz birsey demeyin onun yangini ona yeter yalniz bizim takim birinci oldugunda malum topige gidip bir kapak resmi paylasabilirim belli olmaz. bi film indirip izlemek istiyorum hem biraz egleneyim hem de filmi indirirken internet baya bi yavasliyor asagidaki kisinin oyununu mahvederim bir tasla iki kus. ne indirsem.... :44:

aaa.kız yapma etme günah adamceğize..ne çekti senin elinden bu kocan yaa..git otur yanına , gönlünü al..ne biliim ayağını yıka, arkasına yastık koy, türk kahvesi yap..alla alla hep benmi öğreticem bunları size..herşeyi devletten beklemeyinn ama olmuyo böyle

ayyy cin gibisin var ya hic kacmiyor daha yeni geldim ya ahahah
kaçmaz efendim kaçmaz!!

neler yapıyorsunuz angry birdler ingilazcam okdr iyi değil idare edin
kız biz daha türkçeyi çözemedik sen bize ing. öğretiyosun..no sipik engiliş..bilmem anlatabildim mi???

oo daha neler ya biz bosuna mi ingilizle evlendik sekerim, oyle ataerkil sistem yok bizim evde. o benim arkama yastik koyar, sacimla oynar, sirtimi kasir vs. bizde boyle

Kızlaaarrr herkese hayırlı bol kazanclı bol kılo vermelı bu cuma dılıyorum ...

Dunku olanlardan sonra moralım anca anca yerıne geldı....

Bılmeyen ve halıyle merak eden arkadaslar ıcın ozet gecıyorum;9. takım eskı kaptanı yenı gıttıgı takımda hakkımızda sureklı takım uyelerıne yalan yanlıs bılgıler verıyormus.Onlar da bıse onlar kendılerıne baksınlar FIL gıbı olmuslar zayıflayamıyorlar laylaylom yapıyorlar gıbısınden konusmalar olmus.Ne kadar takmıyor olsakta insanın sınırlerı bozuluyor.Şahsı sorunlarını 9. takıma yukleyıp takımı karalıyorlar

Neyse konuyuda bılmeyenlere acıkladıktan sonra gidiyim raporlarımı yapıyım...Ogleyın gelır tbloyu hazırlarım...

Seviyorum sizi 9. takımın Çıtırları

günaydın kızlar gerçi benim günüm hiç aydın değil boğazıma bir yumruk oturdu ne aşağı ne yukarı hayatta herşey boş ölüm 2 nefes arasında daireden bir abimiz vardı o kadar kendine bakar dikkatli beslenir di,neşeliy di ve bana her zaman iltifatlar ederdi kesinliklede yaşını göstermezdi daha dün yanımızdaydı bugün yok gece kalp krizi geçirmiş bütün daire o kadar sessiz ki beklenmedik bir kayıp hepimiz sustuk oturuyoruz 9 yaşında bir kızı vardı öyle severdiki onu aşkım derdi de başka bişey demezdi
sabah akşam sevdiklerinizle sarılmadan bir sevgi sözü söylemeden ayrılmayın hayat çok kısa geçmişi okuyamadım cnm sıkkın affedin (bu olaydan kendime çıkardığım diyet miyet boş bu abi gerçekten beslenmesine son derece önem verirdi çekmecesinde kuru meyveler,kahvaltıda sebze,ekmek,pynir,zeytin o derece yani )
bildirimimi yapıp kaçıyorum affedin dün regl oldum kilom 66,4

Günaydınnn, hayırlı Cumalar, Hayırlı sabahlar tontişlerimmm
İlk olarak ben kilo bildirimimi yapayım gururla
Başlangıç Kilom: 65
Geçen Haftaki Kilom : 63.4
Bugünkü Kilom : 62.6

Dün birsürü spor yaptım akşam güzel yemeklerimden de yemedim 1 kase k-fleks ve yarım kase çorba içtim. Bugün keyfim yerinde, vaktim olursa gidip mağzalara bakıca, artık iyice kilo vereceğime inanmaya başladım yaşşasııınnn

Nagişim günaydın Allah rahmet eylesin adamcağıza ya ben bile üzüldüm tanımadığım halde Başnız sağolsun, yazdıkların çok doğru, hayat aslında bir anlık ve çok kısa, sevdiklerimizi hiç ihmal etmeyelim kalp kırmayalım, hçbirşeye üzülmemeye çalışalım, bir varsın bir yoksun hayat böyle ne yazıkki arada bir ölümüde hatırlamak gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüntülü bir haberden sonra size keyifle günaydın demek gelmedi canlarım..kilom:85.5....aslında dün sabah 85.3 idim, bugün şaşaırdım..herneyse ..sonuçta geçen haftadan aşağıda olmak bile sevindirici [./B]

Günaydın kızlar, nağişin mesajını okuduktan sonra çok üzüldüm ben de Ölüm hepimize çok yakın ama bir ölüm haberi duyunca bunun farkına varıyoruz, hayatın koşuşturmacasında unutuyor, gidiyoruz( Allah rahmet eylesin, Rabb'im ailesine ve sevenlerine sabır versin...

Menülerimi yazayım ben de işlere döneyim, evdeki bilgisayarımı yaptırdım akşamları da giricem artık.

Dün Akşam (Dün İtalyan bir teknisyen geldiğinden 8,30'ta çıktım işten, bu yüzden akşam yemeğini geç yedim)
1 tabak pırasa
2 domates
1 kase yoğurt
1 elma
Yarım saat yürüyüş

Sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
1 dilim kek (Haftada 1 kez kaçamak hakkım var, kek yedim annemin zoruyla artık bir dahaki kaçamak haftaya)
Yarım saat yürüyüş

Geçen haftaki kilom: 75
Bu sabah: 73,8 çıktım tartıda.

]başınız sağolsun canım...evet, hayat aslında o kadar kısa ki...ama bu koşuşturmacada , bu hengamede ölümü düşünmüyoruz ve hiç yakıştıramıyoruz hiç kimseye , kendimize..O'ndan geldik ve yine O'na döneceğiz...gerçek olan bu..[..[/B][/QUOTE]

valla öyle kızlar hayat çok kısa çok

Menülerimi yazayım ben de işlere döneyim, evdeki bilgisayarımı yaptırdım akşamları da giricem artık.
Geçen haftaki kilom: 75
Bu sabah: 73,8 çıktım tartıda.

canım günaydın maşallah sana ya su gibi gidiyor ama sporunu iç ihmal etmiyorsun, ben nerdeyse 1 haftadır yapmıyordum son 2 gn yaptım hemen farketti kilomda. tebrik ediyorum seni bide nazar boncuğu takıyorum. ohh akşamlarıda geleceğine sevindim

Günaydın beybiler,

Nagiş çok üzücü kızıda pek küçükmüş ben kıza daha çok üzüldüm. Ölüm hepimize kimse kalmamış... Hiç ummadığın anda çalıveriyor kapıyı. Allah ölümün bile hayırlısını versin derler ya hakkaten öyle. Neler vaar neler.... Bizimde mahallede bir teyze vardı o ölmüş çok konuşurdu :) zor yaa.... gelirken geleceğimizin farkında değilizde giderken sanırım biraz sancılı olacak....

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5 -800 gr cık daha gitmiş.... yani üç haftada 1.7 kg.... rezilim yaaa.... bunada şükür.... millet bi haftada veriyo bunu hatta bazıları bir günde çok utandım şimdik....

Bu günkü menümüde yazayım.

Sabah:
07:00 2 haşlanmış yumurta hatta pek haşlanamamış hatta çiğe yakın ondan ötürü midem bulanıyo

09:12 1 jacobs 3 in 1

Ara
1 kivi - 1 probis ya birini yerim ya da ikisinide yerim şu an karar veremedim

Öğle 1 dilim denge light ekmek
3-4 yaprak lahana
1 kase pul biberli zeytin yağlı yoğurt

Ara 1 kivi

Akşam Allah kerim....Ayyy bitterim dün bittiii.... bitterdim oniiii.....

Sağol canımcığım, sporu ihmal etmemeye çalışıyorum ki, vucudüm sarkma yapmasın (en korktuğum şey) sarkacaksa vıcık vıcık olacaksa etlerim bu halde kalayım daha iyi, seninde gidiyor canım hedefine az kaldı maşallah bize darısı tüm gruptaki arkadaşlarımızın başına

80 küsürken aldığım bir kıyafetim vardı daraltmıştım daralttığım halde hala bol geliyor, sanırım bir 5 kilo verdikten sonra baya bir kıyafet almak gerekecek

Canım ben senin menülerinde hep probis görüyorum, şu arasında çikolata olan çokosandviç olan değil mi yoksa diyeti çıktı da ben mi bilmiyorum bence sadece kivi ye, probisi çıkar menüden.

ayy yeterki verelimde kıyafet alma işi kalsın, en keyifli yeri orası olur ama süper yaa, giycez böyle üzerimizde tiril tiril olacak filan, 1 beden küçüğünü istiycez ayy havaya bak sen
betülcüm -800 çok iyi, hiç veremediğimiz aldığımız haftalarda oluyor yani, sen isikrarlı bir şekilde veriyorsun yazdığın tabloya göre maşallah bu arada şu ç... lardan bahsetmeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…