- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.921
Günaydınnn, hayırlı Cumalar, Hayırlı sabahlar tontişlerimmm
İlk olarak ben kilo bildirimimi yapayım gururla
Başlangıç Kilom: 65
Geçen Haftaki Kilom : 63.4
Bugünkü Kilom : 62.6
Dün birsürü spor yaptım akşam güzel yemeklerimden de yemedim 1 kase k-fleks ve yarım kase çorba içtim. Bugün keyfim yerinde, vaktim olursa gidip mağzalara bakıca, artık iyice kilo vereceğime inanmaya başladım yaşşasııınnn
ayy yeterki verelimde kıyafet alma işi kalsın, en keyifli yeri orası olur ama süper yaa, giycez böyle üzerimizde tiril tiril olacak filan, 1 beden küçüğünü istiycez ayy havaya bak sen
betülcüm -800 çok iyi, hiç veremediğimiz aldığımız haftalarda oluyor yani, sen isikrarlı bir şekilde veriyorsun yazdığın tabloya göre maşallahbu arada şu ç... lardan bahsetmeeeeeee
Canım ben senin menülerinde hep probis görüyorum, şu arasında çikolata olan çokosandviç olan değil mi yoksa diyeti çıktı da ben mi bilmiyorumbence sadece kivi ye, probisi çıkar menüden.
maşallah kızlar bu hafta süpersiniz betül,nora yasamin --lerdesiniz ahh ahh regl olmasam bende kesin --lerde olurdum inşallah bu hafta birinciliğe oynarızilerde geride konuşanlara inat
canım inşallah yaa evet yarışa filan girelim kim birinci olacak diye birbirimizi itekleyelimmaşallah kızlar bu hafta süpersiniz betül,nora yasamin --lerdesiniz ahh ahh regl olmasam bende kesin --lerde olurdum inşallah bu hafta birinciliğe oynarızilerde geride konuşanlara inat
İnşallah canımmm inşallah, artık bunun büyük bedeni yok mu demeyeceğizBir de yaz geliyor ya şimdi mağaza vitrinlerinde nasıl renkli kıyafetler vardır, ayy çok heveslendim yine yarın tüm mağazaları gezicem
ayy yeterki verelimde kıyafet alma işi kalsın, en keyifli yeri orası olur ama süper yaa, giycez böyle üzerimizde tiril tiril olacak filan, 1 beden küçüğünü istiycez ayy havaya bak sen
betülcüm -800 çok iyi, hiç veremediğimiz aldığımız haftalarda oluyor yani, sen isikrarlı bir şekilde veriyorsun yazdığın tabloya göre maşallahbu arada şu ç... lardan bahsetmeeeeeee
canım inşallah yaa evet yarışa filan girelim kim birinci olacak diye birbirimizi itekleyelim
ayy bende çok hevesliyim yaa, bu yıl kıyafetler çok renklibekleyin bizi geliyoruz manken gibi olup
ben bu hafta çok kaçamak yaptım ama reglide atlatmamla pazartesi hızlanıcam şöleki sporada 3 değil 5 gün gitmek planım yarışmak iyi fikir ben varım bu haftaki motivasyon eksikliğimden sonra önümüzdeki hafta süper geçsin istiyorum salonunda şaka maka 15 günü bitti son 15 günü 5 gün değerlendirmek niyetim para verdim ya karşılığını alayım dimi ama :)
ya 2 şer 2 şer eşleşip birbirimizi kontrol edelim (sadece önümüzdeki hafta için )
yada takımca yarışalım yada sadece yarışmak isteyenlerle yaz geliyo/geldi hızlanmalıyız
benide ekleyin beybiler yarışa.... bu sefer başarmam lazım...
eferimmm.... inan tabi bunca çaba harcıyoruz..... cancağazım şu resmini değiştirsen hiç rejim topiğine yakışıyomu bu bebemmm günaha davet gibi
nagişş beni unutmaaaaaaamaşallah kızlar bu hafta süpersiniz betül,nora yasamin --lerdesiniz ahh ahh regl olmasam bende kesin --lerde olurdum inşallah bu hafta birinciliğe oynarızilerde geride konuşanlara inat
aaaaaa nasıl yaniiii????sen bu takımda değilmisinbeni takıma almadılaaar almadılaarrr
ben kendi çapımda takılıyom burlarda
beni begenmiyorlar.... duygu sömürümüde yapayım....
çok doğru bir tespit ..hemen dahil olmalı takımaok baby bu uygulamaya ok verenler bildirsin takım genelinin fikrini alıp kaptancımızada danışarak icrata dökelim derim
bi kadın yeni doğurduğu çocuğunu doğar doğmaz eşarbıyla boğazını sıkarak öldürmüş ağzınada eşarbı sokmuş bu nee Allah aşkına yaaa.... nasıl yaşıyacan bu yükle bir ömür... ne canilik yahu... ailesinden korkmuşmuş haltı yerken korkaydın.... şimdi ailesi öğrenmicek sanki hey Allah ım yaaa.... ne pislik insanlar var...
inanmıyorum yaa...
rastgele online takipte okudum yazıyı..
ve şok oldum..
ne cahil insan ya insan bunun vebalini nasıl taşır((
nerde bu millettt..hadi bakalım gelsin kilolar..dananın kuyruğu kopsun bacım...(bugün size manevi işkence edicem!!!!)
efferin kız...bende haftaiçi yaptım bu hafta...5mil yaptım ama antremanlı olduğum halde bayağı yoruldum..devam et..hopiş lesi ablamla bugün tanıştım 40 dakikada 3 mil yaptım haftaya 4 öteki hafta 5 olarmı ama çok yorucu .günde 45 dakikada bandımda yürürüm fox da unutma beniyi izlerken bandım mutfakta tam tv karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?