Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eferimmm.... inan tabi bunca çaba harcıyoruz..... cancağazım şu resmini değiştirsen hiç rejim topiğine yakışıyomu bu bebemmm günaha davet gibi

maşallah kızlar bu hafta süpersiniz betül,nora yasamin --lerdesiniz ahh ahh regl olmasam bende kesin --lerde olurdum inşallah bu hafta birinciliğe oynarız ilerde geride konuşanlara inat

İnşallah canımmm inşallah, artık bunun büyük bedeni yok mu demeyeceğiz Bir de yaz geliyor ya şimdi mağaza vitrinlerinde nasıl renkli kıyafetler vardır, ayy çok heveslendim yine yarın tüm mağazaları gezicem

Canım ben senin menülerinde hep probis görüyorum, şu arasında çikolata olan çokosandviç olan değil mi yoksa diyeti çıktı da ben mi bilmiyorum bence sadece kivi ye, probisi çıkar menüden.

yaa 150 kalori ve proteinli o da olmasa hayatımda dönüşüm muhteşem olur, o yüzden çok kasmıyorum kendimi.... hafiff bir geçiş sağlıyorum.... kendimce mıçımdan uydurduğum bir teori .... Özetle 10 lu paket almıştım bitsin daha da almıyacağım kısa bir süreliğine 2 tanecik kalmış zaten.... önümüzdeki hafta yooook tatlı bana.... elmaa var önümüzdeki hafta...

maşallah kızlar bu hafta süpersiniz betül,nora yasamin --lerdesiniz ahh ahh regl olmasam bende kesin --lerde olurdum inşallah bu hafta birinciliğe oynarız ilerde geride konuşanlara inat

beni takıma almadılaaar almadılaarrr

ben kendi çapımda takılıyom burlarda

beni begenmiyorlar.... duygu sömürümüde yapayım....

canım inşallah yaa evet yarışa filan girelim kim birinci olacak diye birbirimizi itekleyelim

ayy bende çok hevesliyim yaa, bu yıl kıyafetler çok renkli bekleyin bizi geliyoruz manken gibi olup

ç... lardan bahsetme diyene bak helee.... avatarı koymuş çaklıtları

canım inşallah yaa evet yarışa filan girelim kim birinci olacak diye birbirimizi itekleyelim

ayy bende çok hevesliyim yaa, bu yıl kıyafetler çok renkli bekleyin bizi geliyoruz manken gibi olup

ben bu hafta çok kaçamak yaptım ama reglide atlatmamla pazartesi hızlanıcam şöleki sporada 3 değil 5 gün gitmek planım yarışmak iyi fikir ben varım bu haftaki motivasyon eksikliğimden sonra önümüzdeki hafta süper geçsin istiyorum salonunda şaka maka 15 günü bitti son 15 günü 5 gün değerlendirmek niyetim para verdim ya karşılığını alayım dimi ama :)
ya 2 şer 2 şer eşleşip birbirimizi kontrol edelim (sadece önümüzdeki hafta için )
yada takımca yarışalım yada sadece yarışmak isteyenlerle yaz geliyo/geldi hızlanmalıyız

benide ekleyin beybiler yarışa.... bu sefer başarmam lazım...

Sabah sporumu yaptım anca geldim 40 dakika ama ter içinde kaldım
bu hafta 95.8 reglim yeni bitti haftaya daha çok vermeyi umuyorum
sporum 320 dakika

bi kadın yeni doğurduğu çocuğunu doğar doğmaz eşarbıyla boğazını sıkarak öldürmüş ağzınada eşarbı sokmuş bu nee Allah aşkına yaaa.... nasıl yaşıyacan bu yükle bir ömür... ne canilik yahu... ailesinden korkmuşmuş haltı yerken korkaydın.... şimdi ailesi öğrenmicek sanki hey Allah ım yaaa.... ne pislik insanlar var...

eferimmm.... inan tabi bunca çaba harcıyoruz..... cancağazım şu resmini değiştirsen hiç rejim topiğine yakışıyomu bu bebemmm günaha davet gibi

nagişş beni unutmaaaaaaa....benimde canım var....bende nişantaşı çocuğuyummm

beni takıma almadılaaar almadılaarrr

ben kendi çapımda takılıyom burlarda

beni begenmiyorlar.... duygu sömürümüde yapayım....
aaaaaa nasıl yaniiii????sen bu takımda değilmisinvalla ben takım listesini bilmediğim için seni takımda zannediyordum..o zaman bir daha yazmam ben sana...banane banane

ok baby bu uygulamaya ok verenler bildirsin takım genelinin fikrini alıp kaptancımızada danışarak icrata dökelim derim
çok doğru bir tespit ..hemen dahil olmalı takıma

inanmıyorum yaa...
rastgele online takipte okudum yazıyı..
ve şok oldum..
ne cahil insan ya insan bunun vebalini nasıl taşır ((

nerde bu millettt..hadi bakalım gelsin kilolar..dananın kuyruğu kopsun bacım...(bugün size manevi işkence edicem!!!!)

inanmıyorum yaa...
rastgele online takipte okudum yazıyı..
ve şok oldum..
ne cahil insan ya insan bunun vebalini nasıl taşır ((

bundan sonra nasıl yaşayacak acaba.... yapanda 26 yaşında her türlü sahip çıkarbilirdi o çocuğa hatasınıda göğüsleyebilirdi.... çok üzüldüm ya okuyunca... zaten el kadar nasıl kıyılır yaaa aklım almıyo.... tüylerim diken diken oldu okuyunca....

nerde bu millettt..hadi bakalım gelsin kilolar..dananın kuyruğu kopsun bacım...(bugün size manevi işkence edicem!!!!)

hopiş lesi ablamla bugün tanıştım 40 dakikada 3 mil yaptım haftaya 4 öteki hafta 5 olarmı ama çok yorucu .günde 45 dakikada bandımda yürürüm fox da unutma beniyi izlerken bandım mutfakta tam tv karşısında

kızlar dün bir dondurma yedim...boğazım gözüm kitlendi valla...boğaların boğazı hassasmış ya hakkaten doğru yani..

efferin kız...bende haftaiçi yaptım bu hafta...5mil yaptım ama antremanlı olduğum halde bayağı yoruldum..devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…