Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tombişin öğretmen emeklisiydi de mi bu kadar da saf olunur mu yaa

Seviyelerde ağrılar artabiliyormuş bazen bu şifalandığını gösterirmiş. Dayansın bence canım

Merhabalar. Grubu tam rakip edemedim.kusura bakmayın. Kilo vermedim de almadım da bu süre içersinde.cok zor bur dönem yaşıyorum. Kedilerimizden 4 5 tanesi öldü. Peşpeşe yaşadık bu acıyı.tam sayı veremedim.cunku bir k aç ayrı yerde besliyoruz.kediler için tedavisi olmayan bir hastalık var fip diye.on l a başımız dertte.bulasici bir de.lutfen sizlerde dua edin. Başka yapı ll acak bir şey yok muş.

Allahım saplantılı gibi resmen nasıl katlanıyorsn canm

Allahım saplantılı gibi resmen nasıl katlanıyorsn canm
Birde en iyi dostum kardeşimden çok görüp aradığım kişi
Düzelmesini bekliyorum emzirmesi bitince bir psikoloğa gitmesi iiçin yüreklendiricem çünkü kardeşimin bir arkadaşında da aynı sıkıntılar vardı düzeldi ilaç ilr
Adı kaygı bozukluğu bunun, eskiden bu kdr belirgin değildi

Sevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarken Ağrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
Cnm geçmiş olsun benim kızda diş çıkarıcak. Eskiler yesil sarımsak yada soğan eline verin derlerdi hem kaşır hemde antibiyotik görevi görüyor. Buzdolabında soğutup verirsen daha iyi

çünkü kış günü fazla dışarı çıkmıyoruz hayatımız rutine biniyor değişik bir şey yok hep aynı bu da bize bıkkınlık sendromu olarak geri dönüyor halimiz yok canımız bir şey istemez özetle enerji çekilmesi yaşıyoruz gülüm

Ablam yanlış anlama ama sen fazla yüz vermişsin
biliyorum gülüm de , kadın çok iyi saf yanları da var kıyamadım üzülmesine yüz verdim işte , beni bu kadar bunalttı büyük eniştesinin ablasına çektirdiklerinden 2. ablasının v.s. dertlerine , ablalarının elti ve görümcelerine onların çocukları ve torunlarına kadar ayrıntılı biliyorum artık da bende de var sıkıntı yine de seviyorum hatunu o yüzden çıkmaza girdim dayanamadım burada yazdım üzmek kırmak istemiyorum çok hassas bir yapısı var bir şey kafasına takılsın ağlar sabaha kadar uyumaz , kıyamıyordum gülüm ama artık ufaktan kendi ruh ve beden sağlığım için mesafe koymanın yollarını bulacağımdırrrr o kadar

Tombişin öğretmen emeklisiydi de mi bu kadar da saf olunur mu yaa

evet öğretmen emeklisi olan , bazen sınırıma dayanıyor ohh hak ediyorsun madem bu kadar eziyorlar seni sen de sesini çıkar be kadın diyesim geliyor kibarlaştırıp diyorum ama ben kimseyi kırmak istemem diyor yavvf seni kırıp eziyorlar tepki ver diyorum senelerdir , yoruldum galiba kendimi bozuk plak gibi hissediyorum

inşallah düzelir hem kendi hem senin için böylece dostluğunuz ömür boyu sürer , benim ki birimizden biri tayin olana kadar sürer ancak , rabbim hepimizin yardımcısı olsun

@Tekrar dene niranım yazmış diye yazmamıştım yeşil soğan cidden çok işe yarıyormuş ablam da hem yeşil soğan hem de çiğ patates verirdi diş çıkarma zamanı çocuklarına ben de vermiştim iyi geliyordu diş çıkarma zamanı için verilen jelleri hemen yutuyor bebeler , inşallah bundan sonra çok sıkıntısı olmadan hepsini çıkarır

Mezun olana kadar izin yok sana
ons benımde nıyetım o zaten canım
canım sukur oyle buyuk sıkıntılarımız yok. Ufak tefek gucenmeler olsada kımse buyutup mesele halıne getırmıyor. Eltılerımle her hafta gorusuyoruz neredeysr kv dede toplanırız. Gorumcemle daha seyrek cunku onunla sık gorusunce olmuyor. Bı denge kuruluyor zamanla.

Hep senın toplaman tabıkı olmuyor ınsan hrm ruhen hem fızıken yoruluyor. Buyuk eltım pek mısafır sevmez, kendılıgınden cagırmaz, mısafırpeverlıkte prk yok. Ama kucuk eltım gelın dıye cagırır, cokta rahat ederım orda. E şimdi buyuk eltıyede alıstık ıdare edıyorum eşimin hatrına. Yapacak bısey yok. Herkes kendı kalbının ekmegını yer ne dıyım.

Velhasıl durumlar boyle canım.
inşallah çok güzel geçer sınavları

Yaptım canım yapmicamı unutarak yaptım bide
sagol canım. Benım kızın derslerı bıraz daha ılerlesın, sınav stresine alışşın dıyorum ama yok. Bugunkı sınavdan cok yanlışı vardı. Hakkında hayırlısı cocuk kendı ısteyıp, azımlenmedıkten sonra sanırım cok sıkmamak gerek. Bıraz canım sıkkındı bugun o yuzzden.
Herkese günaydın
Bugün düğün var hiçte gidesim yok
Bu ailede düğün bitmiyor.

gidim markete yeşil çayımı alayım unutmuşum dün içemedim içemeyince ben ben değilim
dugun guzel olur. Ama tabıkı cocuksuz gıdersen. Bırı gelıp bısey ıster, bırı ordan aglar dugun banada ezıyet gelıyor suanda
sevındım sızın adınıza canım, ınş duzelır, yoluna gırer hersey
Spor listesi Sonuclar

1. @medine66 860
2. @zsaracoglu 620
3. selensu82 600

Tebrikler kizlar

tebrıkler kızlarr
anlatıyorum ama anlamıyor eve gidince unutuyor mesaj yazdı işte dün bana mı kırıldın diye ölesimm geliyor işte bu yüzden hihihihihi
abla hakıkaten maşallah yıne ıyı dayanmışşın. Inş bı an once halledersın, daha fazla modun dusmedem

Kuzum valla burdan ben sinir oldum
Biz izin verdigimiz kadar, cevredekiler bizi etkileyebilir
Bu tontis içinde gecerli senin icinde :)

Acik acik konuş cnm
Biraz kendi başına kalmak istedigini, rahatsiz oldugunu vs.
Kirilirsada kendi bilir

Sen 1 gün gorusmesek iyi olur demişin ama bence haftada 1 gün gorusseniz yeterli olur :))

benim istediğim de hafta da 1 gün ama bari en azından bir gün bana kalsın dedim , çok ısrarcı çok altında bir hata mı yaptım diye delirtecek kadar soran biri diğer komşulara da yapmış bir tanesi alışık değil ya kadın sen hasta mısın nerden çıkardın alınmayı kırılmayı demiş , hak etmişsin dedim :)
önümüzde ki hafta başarılı olup olmadığım anlaşılır öğleden sonra 3 de 4 de burada yazıyorsam özgürüm demektir

Simdi hangi seviyedeki cnm

üste ki manyağın misafiri gitti üzerine hatır hutur temizlik yaptı güvenliğe aradım söyledim işe yaramadı kadın bitirdi temizliği herhalde gürültü kesildi şükür yada eşimin ettiği küfürleri duydu duruldu , artık uyuyabilirim allahın izniyle
cümleten hayırlı huzurlu geceler canlar
içinizdeki beyaz köpeği sürekli beslemek iyidir tamam da arada galiba kara köpeği de beslemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…