- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.381
Canım seviye-1 40 gün ama sen daha uzun yap, problem olmaz ki.Evet canım. Kendim mi yapsam mart grubuna mı katılsam karar veremedim
Tombişin öğretmen emeklisiydi de mi bu kadar da saf olunur mu yaasen biliyorsun tontişimi ne desem genel de havaya uçuyor bu sene de daha beter oldu eskisi gibi hareket edemiyor kocası çok aşağılıyor o da herkese anlatıyor (kaç kere kocanı anlatma kötüleme dedim ) onlarda buna kızıyor sonra onlarda başlıyor küçük çocuk azarlar gibi azarlamaya mesela bizim ki obez ya yüzüğü senelerdir parmağına oturmuş çıkarmamış kestirmemiş de ayy o elinle yemek m yapıyorsun muhabbetinden sen gusül abdesti alıyor musun ki demeye kadar varmış , arayıp gel bana sarma sar elmalı kurabiye yap diyip kullananı da var kum torbası gibi kullanıp her şeyini eleştireni de , bizim ki iş yapmıyor süpürgeyi nadiren açıyor temizlikçi aldı kaç kere iş yaptırmak yerine onu da misafir gibi ağırladı yarım yamalak işi yapıp daha fazla parayla gitti kadınlar , eee bunu da herkese anlatıyor :))
bir kere dedim ki zulme razı olup ses çıkarmayana ve bu sürekli olupta ses çıkarmayana her şey evladır o zaman şikayet etmeye hakkın olmaz onu da anlamadı
mefkuşum çok fenayım anlayacağın sabır enerji hiç bir şey kalmadı son 2 haftadır tüketti iyice , 2 gündür de deli gibi ağrılarım oluyor gece sabaha kadar uyumadım şişmiş yine boynum göğsümün üst taraflar , evdekiler yetmiyor dışardan enerji vampiri alıyorum yaaaaa kendime hayret ediyorum valla
kendime söz öncelik ve önemliler sıralamasını tekrar yapıp kendi kendimi sirkeleyip dengeye getiricem mefkuşum :))
Seviyelerde ağrılar artabiliyormuş bazen bu şifalandığını gösterirmiş. Dayansın bence canımKv başladı ilk 36saat açlık şimdi 3 gün açlık 7 gün off olarak devam ediyo. Daha 2 kere 3 günlük açlık yaptı ama 5 kilo vermiş 91 den 86 ya düşmüş.
Yalnız dizlerinde ağrısı var iltihaplı romatizma. Ağrıları artmış o sıkıntı baya zorlanıyorum diyo. Bıraksa mı acaba bilemedim
Allahım saplantılı gibi resmen nasıl katlanıyorsn canmekim2009 seni o kdr iyi anlıyorum ki... En iyi arkadaşım da endişe bozukluğu var, ve tedavi olmadı, dünyanın en çok gezen boğa burcu kadınıydı, bebek yaptı evde şu an, şanslı ki annesine bırakıp dışarı çıkıyor, ama yine de beni arıyor sürekli, açmasam tekrar arıyor, aradığınız kişi biriyle konuşuyor dese dıt dot alttan aramaya devm ediyor
Mesela akşamüstü araştık yrn görüşürüz dedik gece 11 de bir daha arıyor e ne oldu diyorum öyle diyor tam konuşamadık
Çok arkadaşı olan biri,yanında biri varken de yine bana yazıyor beni arıyor. Gecenin körü açmayınca. Mesaj atıyor
Bir süre sonra dedim Bn esprili bazenn kırarak... Ha yumuşadı ama geçmedi
Eskiden sadece ulaşamaz ise panik olurdu çocuk ssonrası delirdi
Bana da bu bencillik gibi geliyor o zaman çok sinirleniyorum, gece kocası ile insan fingirdiyorda olabilir ne bilim Bn kıskanç Bi koca olsa inanmaz yani
Bn düzeleceky diye umuyorum inş
Birde en iyi dostum kardeşimden çok görüp aradığım kişiAllahım saplantılı gibi resmen nasıl katlanıyorsn canm
Evettt kesinlikleeeDaha iyi olur canım, önceliğin bebeğin senin.
bayılırım iç çamaşırlarına pijamalara zayıflarsam ilk alacağım şeyBöylee +18 li mevzular varsa kedi anında damlar
Ben de alam benim neyim eksük
Cnm geçmiş olsun benim kızda diş çıkarıcak. Eskiler yesil sarımsak yada soğan eline verin derlerdi hem kaşır hemde antibiyotik görevi görüyor. Buzdolabında soğutup verirsen daha iyiSevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarkenAğrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
aaa burada eski olan herkes bilir fiziksel olarak zayıflamayı ,1 vücut çorabı takıntım 2 göbek deliğimin içini görebilmek için istiyorum hiç görmedim garibimiAlemsin ablavücut çorabı ha
çünkü kış günü fazla dışarı çıkmıyoruz hayatımız rutine biniyor değişik bir şey yok hep aynı bu da bize bıkkınlık sendromu olarak geri dönüyor halimiz yok canımız bir şey istemez özetle enerji çekilmesi yaşıyoruz gülümÖyle diyorsun ama bazen öyle düşüyor ki enerjim.
Bugün o günlerden biriydi mesela, yemeği bile kendimi iteleye iteleye yaptım.
Hiçbir işe dokunmadım
Her Cumartesi sahilde yürüyüş yapardım, içimden gelmedi bir türlü
Niye böyle oluyor onuda anlamıyorum açıkçası
biliyorum gülüm de , kadın çok iyi saf yanları da var kıyamadım üzülmesine yüz verdim işte , beni bu kadar bunalttı büyük eniştesinin ablasına çektirdiklerinden 2. ablasının v.s. dertlerine , ablalarının elti ve görümcelerine onların çocukları ve torunlarına kadar ayrıntılı biliyorum artık da bende de var sıkıntı yine de seviyorum hatunu o yüzden çıkmaza girdim dayanamadım burada yazdım üzmek kırmak istemiyorum çok hassas bir yapısı var bir şey kafasına takılsın ağlar sabaha kadar uyumaz , kıyamıyordum gülüm ama artık ufaktan kendi ruh ve beden sağlığım için mesafe koymanın yollarını bulacağımdırrrr o kadarAblam yanlış anlama ama sen fazla yüz vermişsin
Tombişin öğretmen emeklisiydi de mi bu kadar da saf olunur mu yaa
inşallah düzelir hem kendi hem senin için böylece dostluğunuz ömür boyu sürer , benim ki birimizden biri tayin olana kadar sürer ancak , rabbim hepimizin yardımcısı olsunBirde en iyi dostum kardeşimden çok görüp aradığım kişi
Düzelmesini bekliyorum emzirmesi bitince bir psikoloğa gitmesi iiçin yüreklendiricem çünkü kardeşimin bir arkadaşında da aynı sıkıntılar vardı düzeldi ilaç ilr
Adı kaygı bozukluğu bunun, eskiden bu kdr belirgin değildi
ons benımde nıyetım o zaten canımMezun olana kadar izin yok sana
canım sukur oyle buyuk sıkıntılarımız yok. Ufak tefek gucenmeler olsada kımse buyutup mesele halıne getırmıyor. Eltılerımle her hafta gorusuyoruz neredeysr kv dede toplanırız. Gorumcemle daha seyrek cunku onunla sık gorusunce olmuyor. Bı denge kuruluyor zamanla.Günaydın herkese
Börek miSporu 345 dk yapsaydn bari zehram:)
Spor yok mu canm en azından 2 ml leslie yapsan günde
Afiyet olsn kaçamak yapınca spora yüklenmelisin bence
4 porsiyon meyve çok olmuş canm
2 gofret
Spor?
Vardı canm toplmda 1 yk kaşığıdır
Abla böyle olmaz ki ya. Hergün görmek bunaltır insanı şu işim var de bi süre sessiz kal msjlarına bakma onun
Günaydın. Eşinin ailesyle ilişkin ne güzel bizde yok maalesef. Milleti bn topluyordum baktm tek taraflı olmuyor bıraktm bayramdan bayrama görüşüyoruz
Başladım bbile canım
Listeyi etkilemezsem cuma girmek isterim.
Ytik şifaya başladım 3.günm
Aldım diye salmaman ne güzel canm
Günaydım süpersin
sagol canım. Benım kızın derslerı bıraz daha ılerlesın, sınav stresine alışşın dıyorum ama yok. Bugunkı sınavdan cok yanlışı vardı. Hakkında hayırlısı cocuk kendı ısteyıp, azımlenmedıkten sonra sanırım cok sıkmamak gerek. Bıraz canım sıkkındı bugun o yuzzden.inşallah çok güzel geçer sınavları
Yaptım canımyapmicamı unutarak yaptım bide
dugun guzel olur. Ama tabıkı cocuksuz gıdersen. Bırı gelıp bısey ıster, bırı ordan aglar dugun banada ezıyet gelıyor suandaHerkese günaydın
Bugün düğün var hiçte gidesim yok
Bu ailede düğün bitmiyor.
gidim markete yeşil çayımı alayım unutmuşum dün içemedimiçemeyince ben ben değilim
sevındım sızın adınıza canım, ınş duzelır, yoluna gırer herseyKızlar merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤
bazı kararlar aldık düzelme yolunda eşim sensiz yapamam bunalıma girerim falan dedi hata tamamen bende sen evlendiğimiz de kızımız olduğunda da böyle değildin ben seni bu hale getirdim dedi farkında herşeyin önce kendim sonra birlikte gidelim seanslara dedi pazartesi başlayacağız bakalım
tebrıkler kızlarr
anlatıyorum ama anlamıyor eve gidince unutuyor mesaj yazdı işte dün bana mı kırıldın diye ölesimm geliyor işte bu yüzden hihihihihi
abla hakıkaten maşallah yıne ıyı dayanmışşın. Inş bı an once halledersın, daha fazla modun dusmedemhatırladım sürekli yemek de veriyordu demi karşı komşun :)))
benim sene de bir iki kere kimseyle görüşüp konuşmak istemediğim kabuğa çekilmek istediğim zamanlar oluyor evdekiler bile nasılsın demesin görmeyeyim o kadar yani ve belli bir sebebi yok sadece yanlız kalmak istiyorum ona da diyorum hatta selam verseler bana küfrediyorlarmış gibi geliyor v.s. diyorum yine aynı değişmiyor gülüm ve arada yanlız kalmak sitiyorum yarın görüşelim desem çıldırtıyor ya arıyor ya mesaj yazıyor sen bana alındın mı diye hatta ortada bir şey yokken bile ben de oturuyoruz çay kahve faslı v.s. sonra evine gidiyor 1-2 saat sonra sen bana alındın mı diye yazıyor , karşı komşum taşındı şükür diyordum bizimki dozajını arttırdı
Kuzum valla burdan ben sinir oldumsen biliyorsun tontişimi ne desem genel de havaya uçuyor bu sene de daha beter oldu eskisi gibi hareket edemiyor kocası çok aşağılıyor o da herkese anlatıyor (kaç kere kocanı anlatma kötüleme dedim ) onlarda buna kızıyor sonra onlarda başlıyor küçük çocuk azarlar gibi azarlamaya mesela bizim ki obez ya yüzüğü senelerdir parmağına oturmuş çıkarmamış kestirmemiş de ayy o elinle yemek m yapıyorsun muhabbetinden sen gusül abdesti alıyor musun ki demeye kadar varmış , arayıp gel bana sarma sar elmalı kurabiye yap diyip kullananı da var kum torbası gibi kullanıp her şeyini eleştireni de , bizim ki iş yapmıyor süpürgeyi nadiren açıyor temizlikçi aldı kaç kere iş yaptırmak yerine onu da misafir gibi ağırladı yarım yamalak işi yapıp daha fazla parayla gitti kadınlar , eee bunu da herkese anlatıyor :))
bir kere dedim ki zulme razı olup ses çıkarmayana ve bu sürekli olupta ses çıkarmayana her şey evladır o zaman şikayet etmeye hakkın olmaz onu da anlamadı
mefkuşum çok fenayım anlayacağın sabır enerji hiç bir şey kalmadı son 2 haftadır tüketti iyice , 2 gündür de deli gibi ağrılarım oluyor gece sabaha kadar uyumadım şişmiş yine boynum göğsümün üst taraflar , evdekiler yetmiyor dışardan enerji vampiri alıyorum yaaaaa kendime hayret ediyorum valla
kendime söz öncelik ve önemliler sıralamasını tekrar yapıp kendi kendimi sirkeleyip dengeye getiricem mefkuşum :))
benim istediğim de hafta da 1 gün ama bari en azından bir gün bana kalsın dedim , çok ısrarcı çok altında bir hata mı yaptım diye delirtecek kadar soran biri diğer komşulara da yapmış bir tanesi alışık değil ya kadın sen hasta mısın nerden çıkardın alınmayı kırılmayı demiş , hak etmişsin dedim :)Kuzum valla burdan ben sinir oldum
Biz izin verdigimiz kadar, cevredekiler bizi etkileyebilir
Bu tontis içinde gecerli senin icinde :)
Acik acik konuş cnm
Biraz kendi başına kalmak istedigini, rahatsiz oldugunu vs.
Kirilirsada kendi bilir
Sen 1 gün gorusmesek iyi olur demişin ama bence haftada 1 gün gorusseniz yeterli olur :))
Simdi hangi seviyedeki cnmEvet konuştum onunla bunu zaten. Öyle hamur işi kızartma falan yersen verdiğinden fazlasını alırsın hiç bir işe yaramaz yemeyeceksin dedim. En fazla tadına bak nefsin körelsin dedim bakalım baya iyi gitti inşallah devamı gelir de boşa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?