Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inanmıyorum yaa...
rastgele online takipte okudum yazıyı..
ve şok oldum..
ne cahil insan ya insan bunun vebalini nasıl taşır ((

CANIM BEN ZATEN BÖYLE İNSANLARA ÖMÜR BOYU HAPİS VERİLMESİNDEN YANAYIM .DIŞ GÖRÜNÜŞTE İNSAN SANDIKLARIMIZ BAZEN BÖYLE CANİ OLABİLİYORLAR MALESEF Allah ıslah etsin

aaaaaa nasıl yaniiii????sen bu takımda değilmisinvalla ben takım listesini bilmediğim için seni takımda zannediyordum..o zaman bir daha yazmam ben sana...banane banane

sen dimedin mi giremezsin takımda yer yok diyee ........ seni zeytinyağııı seniiii..... ben gayri meşru olarak iştirak ediyorum size

kız sen haberlerdemi duydun bu sabah mügeyi açmadım yoksa mügemi söyledi .bide eşarpıyla bogmuş keşke eşarp kadının bogazına dügümlense ölseymiş o çocugun günahı ne

selam kızlarrr
regl oldum gece çok feci sancılanıyorum (
kilom 68.8

fadime ablacım tşk ederim dostlar sağ olsun Allah geride kalanlarına sabır versin
eddacımm geçmiş olsun bende senle aynı durumdayım sabah bir ağrı kesici aldım yoksa dayanmam zor ve felaket oluyorum 2 güne bişey kalmaz inşallah

nagişcimmm başın saolsun tatlımmm...Söylenebılecek herseyın sonun geldıgı yer olum.Bende bazen dunya ıslerıyle cok ugrastıgımızı ve ahıret ıcın hıc bı bırıkım yapmadıgımızı fark edıyorum ama ıste hayat bızı bu duruma getırıyor.Bazen ınsan denen canlıdan utanıyorum kendımde dahıl

ok baby bu uygulamaya ok verenler bildirsin takım genelinin fikrini alıp kaptancımızada danışarak icrata dökelim derim

tebrıklerımı sunuyorum sıze kızlar...Ben varım ogleden sonra herkez cayını kahvesını alsın gelsın tartısalım bu konuyu dewdıgın gıbı bı yarısma duzenlıyelım...Saat bıldırıyorumm 13:30 de herkes aynı yerde aynı mekanda

fulya sıyamum 906090 lıonesse kalmıs bıldırım yapmayan...Lıonesse gene kayıp bu aralar gelsın cekıcem kulaklarını

cnmcım ben o saatlerde cenazede olucam erken gelirsem katılırım ama fikrim belli aldığınız her karar kabulüm ben seni vasi tayin ettim

dün akşam eşimi aradım gelirken bana hoşbeş yada biskrem al dedim ilk tepkisi neden diyeti bozuyomusun pes mi ettin dedi hayır bugün özel bir gün yicem dedim :) hoşbeş almış ama üstü çikolatasızlardan hemde küçük paket tabi iyikide öyle yapmış büyük alsa hemsini yerdim dünki kaçamağım buydu

dünki menüm
sabah dukan ekmeği+ light kaşardan tost

öğle kfcden nuggetlı salata ama marulu acıydı yiyemedim
bende kafeinsiz light sütten latte içtim

akşam kıymalı pırasa kavurması+yoğurt
(hoşbeş 3-5 tane)

bu sabah
2yk kepekten yapılmış lavaşın yarısına light üçgen peynir dürdüm
yarısınada light salam koydum yedim

öğlen tavuk kızartma yicem

Son düzenleme:

mursh canım bende dahilim yarışmaya, o saatlerde bir toplantıda olacağım büyük ihtimalle, gelemezsem benide ekleyin

fulya sıyamum 906090 lıonesse kalmıs bıldırım yapmayan...Lıonesse gene kayıp bu aralar gelsın cekıcem kulaklarını

Çekme kaptan geldiiim... Ders çalışıyordum unuttum cuma olduğunu birde stresten 18 gün önce regl oldum. 50.3 aynıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…