- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.941
inanmıyorum yaa...
rastgele online takipte okudum yazıyı..
ve şok oldum..
ne cahil insan ya insan bunun vebalini nasıl taşır((
aaaaaa nasıl yaniiii????sen bu takımda değilmisinvalla ben takım listesini bilmediğim için seni takımda zannediyordum..o zaman bir daha yazmam ben sana...banane banane
bi kadın yeni doğurduğu çocuğunu doğar doğmaz eşarbıyla boğazını sıkarak öldürmüş ağzınada eşarbı sokmuş bu nee allah aşkına yaaa.... Nasıl yaşıyacan bu yükle bir ömür... Ne canilik yahu... Ailesinden korkmuşmuş haltı yerken korkaydın.... şimdi ailesi öğrenmicek sanki hey allah ım yaaa.... Ne pislik insanlar var...
kız sen haberlerdemi duydun bu sabah mügeyi açmadım yoksa mügemi söyledi .bide eşarpıyla bogmuş keşke eşarp kadının bogazına dügümlense ölseymiş o çocugun günahı ne
selam kızlarrr
regl oldum gece çok feci sancılanıyorum(
kilom 68.8
papatya çayı iç yada yeşil çay iç kızıma verdim agrısı çok azaldı .bide ayagının altına şişeyelere sıcak su koy üstünde beklesin işe yarıyor
gülşeker sen 34 kilomu vermiştin???? doğrumu okuyorum ayy nasıl yaptın o işi yaa maşallah, kaç yaşındaydın ozaman?
bende o kitabı merak ettim bi bakim nasıl bişeymiş?
selam kızlarrr
regl oldum gece çok feci sancılanıyorum(
kilom 68.8
ben bu hafta çok kaçamak yaptım ama reglide atlatmamla pazartesi hızlanıcam şöleki sporada 3 değil 5 gün gitmek planım yarışmak iyi fikir ben varım bu haftaki motivasyon eksikliğimden sonra önümüzdeki hafta süper geçsin istiyorum salonunda şaka maka 15 günü bitti son 15 günü 5 gün değerlendirmek niyetim para verdim ya karşılığını alayım dimi ama :)
ya 2 şer 2 şer eşleşip birbirimizi kontrol edelim (sadece önümüzdeki hafta için )
yada takımca yarışalım yada sadece yarışmak isteyenlerle yaz geliyo/geldi hızlanmalıyız
ok baby bu uygulamaya ok verenler bildirsin takım genelinin fikrini alıp kaptancımızada danışarak icrata dökelim derim
tebrıklerımı sunuyorum sıze kızlar...Ben varım ogleden sonra herkez cayını kahvesını alsın gelsın tartısalım bu konuyu dewdıgın gıbı bı yarısma duzenlıyelım...Saat bıldırıyorumm 13:30 de herkes aynı yerde aynı mekanda
tebrıklerımı sunuyorum sıze kızlar...Ben varım ogleden sonra herkez cayını kahvesını alsın gelsın tartısalım bu konuyu dewdıgın gıbı bı yarısma duzenlıyelım...Saat bıldırıyorumm 13:30 de herkes aynı yerde aynı mekanda
fulya sıyamum 906090 lıonesse kalmıs bıldırım yapmayan...Lıonesse gene kayıp bu aralar gelsın cekıcem kulaklarını
Çekme kaptan geldiiim... Ders çalışıyordum unuttum cuma olduğunu birde stresten 18 gün önce regl oldum. 50.3 aynıyım
12ye 2 dk kala yapıyorum hemen bildirimimi68.1
tebrıkler kızlar zamanlamanız super,
Fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?