Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

basın sagoksun. Ins dıgerkerıbe bulasmaz canım

guzel bır pazarın olsun ablacım gunaydın
Günaydın fıstıklar
Bn hariç herkes hasta amma gidiyoruz kahvaltıya hadi hayırlısı
gunaydın. İnş guzel bır gun gecırırsınız canım

Canm benm kızım diş çıkarırken ağzı alev gibiydi tüm diş etleri kabarmıştı soğuk soğuk havuç ver demişti dr bi de ağız spreyi o hafifletmişti
Koparıyor artık kuzum ya veremiyorum havuç, spreyi arastiriyim.

Günaydın fıstıklar
Bn hariç herkes hasta amma gidiyoruz kahvaltıya hadi hayırlısı
Gunaydinn. Geçmiş olsun. Afiyet olsun. Söyleyeceklerim bu kadar der gibi oldu
Günaydın güzellikler ❤❤
Dünkü sporum dikkat etmem artiyi alıp eksiye bile düşürmüş tartıyı aferin bana
tebrikkklerrr canimmm ben de bugün biraz dikkat edecegim. Akşam yedigim hurma kayisi çekirdek sanirim biraz etkiliyor. Yani çok abartmiyorum ama gündüze alayim. Aslinda gündüz yemek istiyorum ama firsatim olmuyor yiyemeyince de canim istiyor aklim kaliyor

Aynı ben

Olabilir abla ya benden başkasında da durmuyor perisanlardayiz bı 1 haftadır

afıyet olsun canım. Sabah 2 dlm ekmek fazla gorundun gozume. Zaten sende demıssın kuru meyve ve cıkolatyı gunduz yesen daha ıyı olur.
Menüm
11.00
Az yağda biber, köz patlıcan, domates kavurma
2 d peynir
2 ceviz

18.00
10-12 kadar etli bulgurlu sarma
Yoğurt

Su henüz 1 lt
Spor yok şimdilik
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence.
afıyet olsun canım guzel menu bence. Spor da var
afıyet olsun canım guzel olmus menun bence
21 Şubat Cuma

09:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz

16:30=== 2 kase tarhana çorbası

Su===2 lt

Spor yok
afıyet olsun canım. Guzel az oz olmus. Uc tane yumurtayı nasıl yedın canım maşallah
22 Şubat Cumartesi

11:00=== 4 yk soğanlı yumurta
1 kk peynir
1 yk kekik salatası

16:00=== El kadar tepsi kebabı
Bir kaç parça patates
1 kepçe yoğurt

Su===2 lt

Spor yok
afıyet olsun canım guzel olmus
afıyet olsun canım. Ekmek oranın fazla geldı bana canım. Bulgurda var.
Hayırlı geceler
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
2.5 dilim ekmek
1yk tereyağı
Havuc1 tane

Akşam
2 kase yogurtlu mantı
3 parça h. Tavuk

Su 2lt

Spor yok
mantı bıldıgımız mantıysa cok olmus canım. Sabahta 2. 5 dlm ekmek varmıs zaten. Afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım. Akşam acıkmadınmı bısey yememıssın.

Cnm geçmiş olsun benim kızda diş çıkarıcak. Eskiler yesil sarımsak yada soğan eline verin derlerdi hem kaşır hemde antibiyotik görevi görüyor. Buzdolabında soğutup verirsen daha iyi
Balım ilk dişi çıkma aşamasında soğanı kullandım şuan dişleri var ya kullanamıyorum koparıyor
YouTube bı doktora dinlemiştim blw yöntemi yüzünden bogulma vakası yaşamış bı kac bebek anlatmisti .
Onu dinledikten sonra bı kat daha fazla dikkat etmeye başladım

Bebeklerde öğürme refleksi var canım.

Eğer bebek boğuluyor diye bebeğin ağzına parmak sokulmazsa boğulma olmaz, bebek öğürerek çok rahat çıkarır ağzındakileri.

Ancak aklına böyle birşeye geliyor ise deneme bence, akla gelen başa geliyor çünkü genellikle

Günaydın canlar
Geçmişe bakabildiğim kadar baktım
Dün düğünde çok başım ağrıdı bi ara girip bakıyım dedim buraya zar zor acıldı cekmedi orda kapattım bende
Geç geldik düğünden bayanda yorulmuşuz gelince çocukları hazır et yatır derken o yorgunlukla hiç telefonum aklıma gelmedi sabah baş ağrısıyla uyanınca bi telefonuma bakim dedim yok
Aradım heryere baktım yok hemen icould arama yaptım nerdeymiş arabanın içinde yağmur rüzgarla boğuşarak telefonu kurtardım

Olabilir abla ya benden başkasında da durmuyor perisanlardayiz bı 1 haftadır
ay o hallerı cok yoruyor gercekten canım. Bıara benımkı babaya dahı gıtmıyordu. İnş cabuk atlatırsınız bu donemı
Kapalı bir İskenderun sabahından...Eki Görüntüle 2595309
denız cok guzel. Cocuklarla hayalımız denız, dere yanı su olan bıyerde yasamak
Gecmil olsun canım. Burda hava yagıslı ama yumusak guzel. Ins havalar duzelır artık

Canim ekmeği sonra yavaş yavaş keseceğim. Ben bi anda kesince herşeyi sonra yiyecek bir şey kalmiyor yerimde sayıp duruyorum. Ne zaman baktim ki kilo sabit gitmiyo o zaman azaltacagim

Dis kasiyicosini yaptım o şekilde canım ama attı elinden☹
Kehribar köy
Bu bilgi aklimda olsun kaotanim

Bu bilgi aklimda olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…