- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.421
basın sagoksun. Ins dıgerkerıbe bulasmaz canımMerhabalar. Grubu tam rakip edemedim.kusura bakmayın. Kilo vermedim de almadım da bu süre içersinde.cok zor bur dönem yaşıyorum. Kedilerimizden 4 5 tanesi öldü. Peşpeşe yaşadık bu acıyı.tam sayı veremedim.cunku bir k aç ayrı yerde besliyoruz.kediler için tedavisi olmayan bir hastalık var fip diye.on l a başımız dertte.bulasici bir de.lutfen sizlerde dua edin. Başka yapı ll acak bir şey yok muş.
guzel bır pazarın olsun ablacım gunaydın
gunaydın. İnş guzel bır gun gecırırsınız canımGünaydın fıstıklar
Bn hariç herkes hasta amma gidiyoruz kahvaltıya hadi hayırlısı
GunaydınlarrrrrGunaydinnn
Yine ruzgarli yagmurlu bi almanya sabahi
Koparıyor artık kuzum ya veremiyorum havuç, spreyi arastiriyim.Canm benm kızım diş çıkarırken ağzı alev gibiydi tüm diş etleri kabarmıştı soğuk soğuk havuç ver demişti dr bi de ağız spreyi o hafifletmişti
Gunaydinn. Geçmiş olsun. Afiyet olsun. Söyleyeceklerim bu kadar der gibi olduGünaydın fıstıklar
Bn hariç herkes hasta amma gidiyoruz kahvaltıya hadi hayırlısı
Günaydın güzellikler ❤❤
Dünkü sporum dikkat etmem artiyi alıp eksiye bile düşürmüş tartıyıaferin bana
Aynı benGunaydinn. Geçmiş olsun. Afiyet olsun. Söyleyeceklerim bu kadar der gibi oldu
tebrikkklerrr canimmm ben de bugün biraz dikkat edecegim. Akşam yedigim hurma kayisi çekirdek sanirim biraz etkiliyor. Yani çok abartmiyorum ama gündüze alayim. Aslinda gündüz yemek istiyorum ama firsatim olmuyor yiyemeyince de canim istiyor aklim kaliyor
Olabilir abla ya benden başkasında da durmuyor perisanlardayiz bı 1 haftadırcok sevindim gulbecim
Insallah kararli olup devap ettirirsiniz, sonucuda guzel olur
şu anda aklima bisey gelmedi
Ya spor cezası yada ev işi yapmama cezasi olabilir
Insallah kolaylikla cikarir tatlim
Bi patlayirverse rahatlar
Belki buyume atagiyla ayni döneme denk gelince zorlamistir
afıyet olsun canım. Sabah 2 dlm ekmek fazla gorundun gozume. Zaten sende demıssın kuru meyve ve cıkolatyı gunduz yesen daha ıyı olur.21 şubat cuma
Sabah 9;00
1 h.yumurta
Peynir domates
2 dilim t.b ekmegi
Ara Sütlü kahve
Öğle 13:00
10 kaşık yoğurt
3 kasik yulaf ezmesi bir muz
Akşam 18:00
1 tavuk baget
2 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
1 sütlü kahve
2 kayisi 2 hurma
1 kare bitter
1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 litre
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence.Menüm
11.00
Az yağda biber, köz patlıcan, domates kavurma
2 d peynir
2 ceviz
18.00
10-12 kadar etli bulgurlu sarma
Yoğurt
Su henüz 1 lt
Spor yok şimdilik
afıyet olsun canım guzel menu bence. Spor da varKahvaltı 12.30
1,5 dilim t.b ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 dilim kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 t.k bal, tereyağı
Maydanoz
Arada neskafe 1 kare bitter
Akşam 20.00
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurtlu kereviz
2,5 lt su
2 bardak yeşil çay
40 dk yürüyüş
25 dk bölgesel çalışma
20 dk eliptik
275 puanDream00
afıyet olsun canım guzel olmus menun benceSelam arkadaşlar ya akşama kadar çok yoruluyorum çocuk benimle oyna diyor sürekli o uyuyunca anca ev işleri yorumlayamiyorum menüleri kusura bakmayın yorumlara bakip cevap atıyorum geri cikiyorumBugün ki menü
9.30
1 kase mercimek çorbası
12.30
1 c b sade Türk kahvesi
3 gün kurusu +3 ceviz
17.00
1 tabak pırasa yemeği (sadece az miktarda nohut ve havuç var içinde)
Yarım kase mercimek çorbası
2 3 dilim turp
Su 3 L ye yakın içerim daha
15 dk Leslie 45
100 ip atlama 20
66 pDream00
afıyet olsun canım. Guzel az oz olmus. Uc tane yumurtayı nasıl yedın canım maşallah21 Şubat Cuma
09:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
16:30=== 2 kase tarhana çorbası
Su===2 lt
Spor yok
afıyet olsun canım guzel olmus22 Şubat Cumartesi
11:00=== 4 yk soğanlı yumurta
1 kk peynir
1 yk kekik salatası
16:00=== El kadar tepsi kebabı
Bir kaç parça patates
1 kepçe yoğurt
Su===2 lt
Spor yok
afıyet olsun canım. Ekmek oranın fazla geldı bana canım. Bulgurda var.Menü
Sabah 9:30
2 h.yumurta 3 dilim peynir domates 1.5 tb ekmeği
Öğle 12:00
2 kaşık menemen 2 dilim peynir yarim ekmek
Akşam 18:00
7 8 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur
4 kaşık yoğurt
Sütlü kahve
2 kare bitter
1 kayısı
Su 2 litre
Spor yok
mantı bıldıgımız mantıysa cok olmus canım. Sabahta 2. 5 dlm ekmek varmıs zaten. Afıyet olsun canımHayırlı geceler
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
2.5 dilim ekmek
1yk tereyağı
Havuc1 tane
Akşam
2 kase yogurtlu mantı
3 parça h. Tavuk
Su 2lt
Spor yok
Afıyet olsun canım. Akşam acıkmadınmı bısey yememıssın.22 şubat
Sabah 09.00
1 yumurta
1 muz
Peynir
Zeytin
3 parça sucuk
Öğle 12.30
1 kase kabak borani
(kabak nohut et)
Akşam 19.00
3 yaprak maruk
1 bardak kefir
Su az içmişim 2 lt
Spor 35 dk yürüyüş 105p
20 dk kardiyo 60 p
Dream00
Benle yarışGünaydınn kızlarr
Benle yarışmak isteyen var mı
Ne kadarda güzel görünüyorKapalı bir İskenderun sabahından...Eki Görüntüle 2595309
Balım ilk dişi çıkma aşamasında soğanı kullandım şuan dişleri var ya kullanamıyorum koparıyorCnm geçmiş olsun benim kızda diş çıkarıcak. Eskiler yesil sarımsak yada soğan eline verin derlerdi hem kaşır hemde antibiyotik görevi görüyor. Buzdolabında soğutup verirsen daha iyi
Bebeklerde öğürme refleksi var canım.Balım ilk dişi çıkma aşamasında soğanı kullandım şuan dişleri var ya kullanamıyorum koparıyor
YouTube bı doktora dinlemiştim blw yöntemi yüzünden bogulma vakası yaşamış bı kac bebek anlatmisti .
Onu dinledikten sonra bı kat daha fazla dikkat etmeye başladım
OlurBenle yarış
Kapalida olsa deniz ne güzelKapalı bir İskenderun sabahından...Eki Görüntüle 2595309
ay o hallerı cok yoruyor gercekten canım. Bıara benımkı babaya dahı gıtmıyordu. İnş cabuk atlatırsınız bu donemıOlabilir abla ya benden başkasında da durmuyor perisanlardayiz bı 1 haftadır
denız cok guzel. Cocuklarla hayalımız denız, dere yanı su olan bıyerde yasamakKapalı bir İskenderun sabahından...Eki Görüntüle 2595309
Gecmil olsun canım. Burda hava yagıslı ama yumusak guzel. Ins havalar duzelır artıkGünaydın canlar
Geçmişe bakabildiğim kadar baktım
Dün düğünde çok başım ağrıdı bi ara girip bakıyım dedim buraya zar zor acıldı cekmedi orda kapattım bende
Geç geldik düğünden bayanda yorulmuşuz gelince çocukları hazır et yatır derken o yorgunlukla hiç telefonum aklıma gelmedisabah baş ağrısıyla uyanınca bi telefonuma bakim dedim yok
Aradım heryere baktım yok hemen icould arama yaptım nerdeymiş arabanın içindeyağmur rüzgarla boğuşarak telefonu kurtardım
Canim ekmeği sonra yavaş yavaş keseceğim. Ben bi anda kesince herşeyi sonra yiyecek bir şey kalmiyor yerimde sayıp duruyorum. Ne zaman baktim ki kilo sabit gitmiyo o zaman azaltacagimafıyet olsun canım. Sabah 2 dlm ekmek fazla gorundun gozume. Zaten sende demıssın kuru meyve ve cıkolatyı gunduz yesen daha ıyı olur.
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence.
afıyet olsun canım guzel menu bence. Spor da var
afıyet olsun canım guzel olmus menun bence
afıyet olsun canım. Guzel az oz olmus. Uc tane yumurtayı nasıl yedın canım maşallah
afıyet olsun canım guzel olmus
afıyet olsun canım. Ekmek oranın fazla geldı bana canım. Bulgurda var.
mantı bıldıgımız mantıysa cok olmus canım. Sabahta 2. 5 dlm ekmek varmıs zaten. Afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım. Akşam acıkmadınmı bısey yememıssın.
Dis kasiyicosini yaptım o şekilde canım ama attı elinden☹Süpersin
Protein olarak soruyorsan canım chia tohumu önerebilirim sıcak sütte bekletirsen bi müddet şişer yumuşar veya ben iki kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı chia koyup bir iki saat bekletip yiyordum yumuşuyordu da epey
Yine yakalandım
Jelleri hiç tavsiye etmiyor doktorlar diş kaşıyıcı filan deneyebilirsin buzluğa koy da soğusun öyle ver eline istersen canı kehribar kolyeyi çok duydum iyi geldiğini ama ben denemedim açıkçası
Anladığım kadarıyla çok yalnız en çok da duygusal olarak senin iyi niyetli ve çok sabırlı olduğunun da farkında bi tek sana sığınıyor demek ki bu durum senin enerjini düşürüyorsa en uygun şekilde konuşman gerekir dediğin gibi
Bu bilgi aklimda olsun kaotanimBebeklerde öğürme refleksi var canım.
Eğer bebek boğuluyor diye bebeğin ağzına parmak sokulmazsa boğulma olmaz, bebek öğürerek çok rahat çıkarır ağzındakileri.
Ancak aklına böyle birşeye geliyor ise deneme bence, akla gelen başa geliyor çünkü genellikle
Bu bilgi aklimda olsun kaptanimBebeklerde öğürme refleksi var canım.
Eğer bebek boğuluyor diye bebeğin ağzına parmak sokulmazsa boğulma olmaz, bebek öğürerek çok rahat çıkarır ağzındakileri.
Ancak aklına böyle birşeye geliyor ise deneme bence, akla gelen başa geliyor çünkü genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?