Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dis kasiyicosini yaptım o şekilde canım ama attı elinden☹
Kehribar köy

Bu bilgi aklimda olsun kaotanim
Bende yeşil soğandan acillik olan cocuk duymustum canim o zarı yapıştığı zaman çocuklar çıkaramıyormuş.. korktum vermedim bende. Diş kasiyiciyla sen kaşıbiraz tak parmagina rahatlar belki

Menüm
11.00
Az yağda biber, köz patlıcan, domates kavurma
2 d peynir
2 ceviz

18.00
10-12 kadar etli bulgurlu sarma
Yoğurt

Su henüz 1 lt
Spor yok şimdilik
afiyet olsun canım su biraz az yatana kadar 1.5 falan içtiysen iyi.
sadece akşam yemeği saati biraz geç olmuş gibi onun dışında güzel canim afiyet olsun.
afiyet olsun canım. bende ayni durumdayim cocuklarla zaman kalmiyor
21 Şubat Cuma

09:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz

16:30=== 2 kase tarhana çorbası

Su===2 lt

Spor yok
kaptanim sen neden spor yapmiyorsun vaktin mi olmuyor.
22 Şubat Cumartesi

11:00=== 4 yk soğanlı yumurta
1 kk peynir
1 yk kekik salatası

16:00=== El kadar tepsi kebabı
Bir kaç parça patates
1 kepçe yoğurt

Su===2 lt

Spor yok
imm soganli yumurta cok severim ama somuk ekmeği olmaliii kekik salatasini da ilk defa duydum. Afiyey olsun bu arada
Hayırlı geceler
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
2.5 dilim ekmek
1yk tereyağı
Havuc1 tane

Akşam
2 kase yogurtlu mantı
3 parça h. Tavuk

Su 2lt

Spor yok
manti biraz fazla olmus galiba
Akşam aç kalmışsın üstünede spor supersin valla.
Imm börek afiyet olsun telafi edersin sporla biraz karbonhidrat li bir gun olmus

Bende yeşil soğandan acillik olan cocuk duymustum canim o zarı yapıştığı zaman çocuklar çıkaramıyormuş.. korktum vermedim bende. Diş kasiyiciyla sen kaşıbiraz tak parmagina rahatlar belki
Dün Instagramda gördüm masaj yapın diyor doktor deneyim dedim ama yaptırmadı
Minimum riskten yanayım bende Tedbir bizden takdir Allahtan .Herşeyi ağzına attigi dönemdeyiz işi gücü bırakıp onunla ilgileniyorum .Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin

Bende çok unutuyorum tel arabada sinir oluyorum sonra
Düğün nasıl geçti yakınının düğünümuydu

Canim ekmeği sonra yavaş yavaş keseceğim. Ben bi anda kesince herşeyi sonra yiyecek bir şey kalmiyor yerimde sayıp duruyorum. Ne zaman baktim ki kilo sabit gitmiyo o zaman azaltacagim
Bende bu kafadayim kilo cokken herşeyi kesince vucud alışıp belli bir kiloda duraklamaya geçiyor
Hedefe yaklaşıp zorlanınca ekmegi kesmek akşam yemeğini erkene çekmek gb önlemler alinabilir

Yumurtaya alternatif şeyler arıyorum kahvaltı için kızlar
yumurtanin yerini doldurmasi icin ariyorsan sert beyaz peynirler var o yerini aliyormus. Ben hamileliklerimde yumurta yiyemiyordum Dr um onun icin peynir yiyebiliorsan sorun degil Oda yerini aliyor diyordu. Hirtenkäse sert oluyor.
üzüldüm aslında tontise Ama senide yipratmasi olmuyor iste
Sevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarken Ağrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
cabucak atlatin insallah canim, ein rahatlatan dis etlerine masaj yapman Cok rahatliyorlar
sikma canini canim, sabirla insallah herseyin üstesinden gelir
dugun guzel olur. Ama tabıkı cocuksuz gıdersen. Bırı gelıp bısey ıster, bırı ordan aglar dugun banada ezıyet gelıyor suanda
cocukla zaten zor Ama kücügüm Cok rahat dans etmedi seviyor ortadan cikmiyor büyügüm miz mizlik ediyor
Burda bu hafta hep yagmur ve kar gösteriyor Ama degisebilir kar meselesi

Bende çok unutuyorum tel arabada sinir oluyorum sonra
Düğün nasıl geçti yakınının düğünümuydu
Kuzenimindi canim, dügünler bana göre degil Basim catliyor daraliyorum cocuklada olunca eh iste allahtan biri müzigi duyunca Cok rahat Uysal zarari olmaz büyük Deli eder o ayri

Telefon konusu Benim icin izdirap ne sarj ederim 1% olmadan, ne WhatsApp mesajlarina bakarimBirde hep sessizdedir herkes sitem eder esim bana ulasamadimi kafayi yer o telefon neylikmis
Dünde koltugun altina düsmüs arabada iyiki yere biyere düsmemis Hic fark etmedim bazilarina Telefon insanin vazgecilmezi bende aksine Hic

Benimmm en cokk zorlandigim dönemdi.. Allah yardim etsin. Aminn

Bende bu kafadayim kilo cokken herşeyi kesince vucud alışıp belli bir kiloda duraklamaya geçiyor
Hedefe yaklaşıp zorlanınca ekmegi kesmek akşam yemeğini erkene çekmek gb önlemler alinabilir
Kesinlikle.. o hatayi yaptim hamilelikten önce

[QUOTE
Evt cnm benden öncede yazılmış okumadan yazdığım için farketmedim. İnşallah kolayca çıkarır minik meleğin.

Dis kasiyicosini yaptım o şekilde canım ama attı elinden☹
Kehribar köy

Bu bilgi aklimda olsun kaotanim
Dilekcim duydunmu hic, karanfili dovup zeytinyah karistirip dolapta bekletip surunce iyi geliyormus ben bilmiyodm dis zamanimizda ama yine agrimiz olunca deniycem hatta bitane tarif vardi karanfilleri kaynatiyormus suyunu buzdolabina koyup ona tulbentle bebegn disine soguk kompress yapiyormua cok iiy geliyormus

Yine ayni abla yemek tatli borek corek hala veriyor kv burdaykende veriyordu oda diyor bu seni besliyor zaten masallah
Ay oylesi cok zor abla benmkide surekli gorusmek isiyordu ama bikere isim var diynce anliyordu senin tontis biraz arsiz gibi :) belli ki sıkıliyor senide seviyor hatta anlattiklarinada uzuldm ama sen oncelikle kendini dusunmelisin abla olmadi hastaym uzaniyorm uyuycam biraz falan de yazdigi vakit sonrada esim gelmis dersn yemek yapcm vs ama yalan solemekte insanin icine sinmiyor benim oyle oluyor şahsen

Canim ekmeği sonra yavaş yavaş keseceğim. Ben bi anda kesince herşeyi sonra yiyecek bir şey kalmiyor yerimde sayıp duruyorum. Ne zaman baktim ki kilo sabit gitmiyo o zaman azaltacagim
anladım canım. Aslında gayet mantıklı bır yaklasım. İnş hıc duraksamadan gıder kılolar
evet yazarken farkettım bende korbon olmus dıye. Ins pazartesı başlayacagım sporada yoksa gıtmıyor zaten sporsuz
ıns canım sabredıp, cabalıyoruz. Herşey onların ıyılıgı ıcın sımdıden sıkı tutmazsak sonra derslere adaptasyonu daha zorlasacak.
Cocuklar sıkıntı yapmasa ben severım dugunlerı helekı yakın akrabaysa oynamayı
benım eşimde dellenır o telefonun amacı bu degılmı. Aradıgımda sana ulasamayacaksam cep telefonunun ne anlamı var falan. Ama cocuklarla bende duymadıgım unuttugum oluyor.
afıyet olsun canım
aklımızda olsun hıc duymamıstım
Oglan 1 bucuk saatir uyuyor masallah yemegmi yaptm namazmi kildm kahvemi ictm simdi sut kaynatiyorm yogurt mayalicm bide camasirm var onud katliyabillirsem benden iyisi yok
Aman maşallah. Buyudukce uyku duzenlerı oturacak ıns. Kolqy gelsın canım

Selam kızlar
Hafta içinden daha yoğun geçti Pazarım
Önce kahvaltı, ardından sahip yürüyüşü yaptık
Sonra 5 yıl aradan sonra ilk defa çiğ köfte yaptık, epey yorucuydu.
Çocukları da yıkadım yemekten sonra.
Şimdi çay ve dinlenme zamanı
Sizler ne yapıyorsunuz, nasıl geçti hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…