- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.441
Bende yeşil soğandan acillik olan cocuk duymustum canim o zarı yapıştığı zaman çocuklar çıkaramıyormuş.. korktum vermedim bende. Diş kasiyiciyla sen kaşıbiraz tak parmagina rahatlar belkiDis kasiyicosini yaptım o şekilde canım ama attı elinden☹
Kehribar köy
Bu bilgi aklimda olsun kaotanim
Ekim ablam sorun ne kaçırmışım benhaklısın gülüm , üstelik üniversiteye hazırlanan stresten kasılmasalar yaşayan hatta ağlayan oğlum varken en kestirme yol direk konuşmak
afiyet olsun canım su biraz az yatana kadar 1.5 falan içtiysen iyi.Menüm
11.00
Az yağda biber, köz patlıcan, domates kavurma
2 d peynir
2 ceviz
18.00
10-12 kadar etli bulgurlu sarma
Yoğurt
Su henüz 1 lt
Spor yok şimdilik
sadece akşam yemeği saati biraz geç olmuş gibi onun dışında güzel canim afiyet olsun.Kahvaltı 12.30
1,5 dilim t.b ekmeği
1 yumurtadan omlet
2 dilim kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 t.k bal, tereyağı
Maydanoz
Arada neskafe 1 kare bitter
Akşam 20.00
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurtlu kereviz
2,5 lt su
2 bardak yeşil çay
40 dk yürüyüş
25 dk bölgesel çalışma
20 dk eliptik
275 puanDream00
afiyet olsun canım. bende ayni durumdayim cocuklarla zaman kalmiyorSelam arkadaşlar ya akşama kadar çok yoruluyorum çocuk benimle oyna diyor sürekli o uyuyunca anca ev işleri yorumlayamiyorum menüleri kusura bakmayın yorumlara bakip cevap atıyorum geri cikiyorumBugün ki menü
9.30
1 kase mercimek çorbası
12.30
1 c b sade Türk kahvesi
3 gün kurusu +3 ceviz
17.00
1 tabak pırasa yemeği (sadece az miktarda nohut ve havuç var içinde)
Yarım kase mercimek çorbası
2 3 dilim turp
Su 3 L ye yakın içerim daha
15 dk Leslie 45
100 ip atlama 20
66 pDream00
kaptanim sen neden spor yapmiyorsun vaktin mi olmuyor.21 Şubat Cuma
09:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
16:30=== 2 kase tarhana çorbası
Su===2 lt
Spor yok
imm soganli yumurta cok severim ama somuk ekmeği olmaliii22 Şubat Cumartesi
11:00=== 4 yk soğanlı yumurta
1 kk peynir
1 yk kekik salatası
16:00=== El kadar tepsi kebabı
Bir kaç parça patates
1 kepçe yoğurt
Su===2 lt
Spor yok
manti biraz fazla olmus galibaHayırlı geceler
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
2.5 dilim ekmek
1yk tereyağı
Havuc1 tane
Akşam
2 kase yogurtlu mantı
3 parça h. Tavuk
Su 2lt
Spor yok
Akşam aç kalmışsın üstünede spor supersin valla.22 şubat
Sabah 09.00
1 yumurta
1 muz
Peynir
Zeytin
3 parça sucuk
Öğle 12.30
1 kase kabak borani
(kabak nohut et)
Akşam 19.00
3 yaprak maruk
1 bardak kefir
Su az içmişim 2 lt
Spor 35 dk yürüyüş 105p
20 dk kardiyo 60 p
Dream00
Imm börekDunku menum(cumartesı)
10.30
5 yuvarlak dılm sucuk
2 elma dılım patates fırında
Yarım yumurta
Peynır
Zeytın
Maydonoz
15.30
3 yk sehrıye salatası
Yogurt
19.00
2 lokma sobada borek(gırumcemın ısrarıyla begenmedınmı ye yee demesıyle. Dıyette okdugumu soylemıyorum yoksa daha baska seylerde) ıkı kokmayı baya uzun sure yıyerek oyalandım
Yogurt
1 parca Peynır
Su 2lıtre su
Dün Instagramda gördüm masaj yapın diyor doktor deneyim dedim ama yaptırmadıBende yeşil soğandan acillik olan cocuk duymustum canim o zarı yapıştığı zaman çocuklar çıkaramıyormuş.. korktum vermedim bende. Diş kasiyiciyla sen kaşıbiraz tak parmagina rahatlar belki
Bende çok unutuyorum tel arabada sinir oluyorum sonraGünaydın canlar
Geçmişe bakabildiğim kadar baktım
Dün düğünde çok başım ağrıdı bi ara girip bakıyım dedim buraya zar zor acıldı cekmedi orda kapattım bende
Geç geldik düğünden bayanda yorulmuşuz gelince çocukları hazır et yatır derken o yorgunlukla hiç telefonum aklıma gelmedisabah baş ağrısıyla uyanınca bi telefonuma bakim dedim yok
Aradım heryere baktım yok hemen icould arama yaptım nerdeymiş arabanın içindeyağmur rüzgarla boğuşarak telefonu kurtardım
Bende bu kafadayim kilo cokken herşeyi kesince vucud alışıp belli bir kiloda duraklamaya geçiyorCanim ekmeği sonra yavaş yavaş keseceğim. Ben bi anda kesince herşeyi sonra yiyecek bir şey kalmiyor yerimde sayıp duruyorum. Ne zaman baktim ki kilo sabit gitmiyo o zaman azaltacagim
yumurtanin yerini doldurmasi icin ariyorsan sert beyaz peynirler var o yerini aliyormus. Ben hamileliklerimde yumurta yiyemiyordum Dr um onun icin peynir yiyebiliorsan sorun degil Oda yerini aliyor diyordu. Hirtenkäse sert oluyor.Yumurtaya alternatif şeyler arıyorum kahvaltı için kızlar
üzüldüm aslında tontise Ama senide yipratmasi olmuyor iste55 yaşın da gülüm 7,5 senedir yan binamda komşuyuz çok iyi biri üz , ez , maddi manevi kullan, hakaret et insanlara gık çıkarmaz son 5 senedir ne öğrensem anlatıyorum sürekli bu sene artık ufaktan hayır deyip bana bunu neden yaptın (çok nadir de olsa) diyebiliyor , diğer komşularla görüştüğün de onun için anlatacak yeni bir kötü olayı olmuş oluyor ocak ta istanbula gittim ya o ara depresyona girmiş :))
hobisi erkenden kalkmak bir şeyler pişirmek birileriyle kahve içmek pişirdiklerini yedirmek yada dağıtmak ve benimle konuşmak :) hee bir de müge anlı izlemek
cabucak atlatin insallah canim, ein rahatlatan dis etlerine masaj yapman Cok rahatliyorlarSevgili anneler kucugumun dişleri çok zorluyor çıkarkenAğrısını alicak rahqtlaticak bildiginiz bir yontem, bitkisel ilaç krem ne tavsiye edersiniz
sikma canini canim, sabirla insallah herseyin üstesinden gelirsagol canım. Benım kızın derslerı bıraz daha ılerlesın, sınav stresine alışşın dıyorum ama yok. Bugunkı sınavdan cok yanlışı vardı. Hakkında hayırlısı cocuk kendı ısteyıp, azımlenmedıkten sonra sanırım cok sıkmamak gerek. Bıraz canım sıkkındı bugun o yuzzden.
cocukla zaten zordugun guzel olur. Ama tabıkı cocuksuz gıdersen. Bırı gelıp bısey ıster, bırı ordan aglar dugun banada ezıyet gelıyor suanda
Burda bu hafta hep yagmur ve kar gösteriyor Ama degisebilir kar meselesiay o hallerı cok yoruyor gercekten canım. Bıara benımkı babaya dahı gıtmıyordu. İnş cabuk atlatırsınız bu donemı
denız cok guzel. Cocuklarla hayalımız denız, dere yanı su olan bıyerde yasamak
Gecmil olsun canım. Burda hava yagıslı ama yumusak guzel. Ins havalar duzelır artık
Kuzenimindi canim, dügünler bana göre degil Basim catliyor daraliyorumBende çok unutuyorum tel arabada sinir oluyorum sonra
Düğün nasıl geçti yakınının düğünümuydu
Benimmm en cokk zorlandigim dönemdi.. Allah yardim etsin. AminnDün Instagramda gördüm masaj yapın diyor doktor deneyim dedim ama yaptırmadı
Minimum riskten yanayım bende Tedbir bizden takdir Allahtan .Herşeyi ağzına attigi dönemdeyiz işi gücü bırakıp onunla ilgileniyorum .Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin
Kesinlikle.. o hatayi yaptim hamilelikten önceBende bu kafadayim kilo cokken herşeyi kesince vucud alışıp belli bir kiloda duraklamaya geçiyor
Hedefe yaklaşıp zorlanınca ekmegi kesmek akşam yemeğini erkene çekmek gb önlemler alinabilir
Evt cnm benden öncede yazılmış okumadan yazdığım için farketmedim. İnşallah kolayca çıkarır minik meleğin.Balım ilk dişi çıkma aşamasında soğanı kullandım şuan dişleri var ya kullanamıyorum koparıyor
YouTube bı doktora dinlemiştim blw yöntemi yüzünden bogulma vakası yaşamış bı kac bebek anlatmisti .
Onu dinledikten sonra bı kat daha fazla dikkat etmeye başladım
Dilekcim duydunmu hic, karanfili dovup zeytinyah karistirip dolapta bekletip surunce iyi geliyormus ben bilmiyodm dis zamanimizda ama yine agrimiz olunca deniycem hatta bitane tarif vardi karanfilleri kaynatiyormus suyunu buzdolabina koyup ona tulbentle bebegn disine soguk kompress yapiyormua cok iiy geliyormusDis kasiyicosini yaptım o şekilde canım ama attı elinden☹
Kehribar köy
Bu bilgi aklimda olsun kaotanim
hatırladım sürekli yemek de veriyordu demi karşı komşun :)))
benim sene de bir iki kere kimseyle görüşüp konuşmak istemediğim kabuğa çekilmek istediğim zamanlar oluyor evdekiler bile nasılsın demesin görmeyeyim o kadar yani ve belli bir sebebi yok sadece yanlız kalmak istiyorum ona da diyorum hatta selam verseler bana küfrediyorlarmış gibi geliyor v.s. diyorum yine aynı değişmiyor gülüm ve arada yanlız kalmak sitiyorum yarın görüşelim desem çıldırtıyor ya arıyor ya mesaj yazıyor sen bana alındın mı diye hatta ortada bir şey yokken bile ben de oturuyoruz çay kahve faslı v.s. sonra evine gidiyor 1-2 saat sonra sen bana alındın mı diye yazıyor , karşı komşum taşındı şükür diyordum bizimki dozajını arttırdı
anladım canım. Aslında gayet mantıklı bır yaklasım. İnş hıc duraksamadan gıder kılolarCanim ekmeği sonra yavaş yavaş keseceğim. Ben bi anda kesince herşeyi sonra yiyecek bir şey kalmiyor yerimde sayıp duruyorum. Ne zaman baktim ki kilo sabit gitmiyo o zaman azaltacagim
evet yazarken farkettım bende korbon olmus dıye. Ins pazartesı başlayacagım sporada yoksa gıtmıyor zaten sporsuzafiyet olsun canım su biraz az yatana kadar 1.5 falan içtiysen iyi.
sadece akşam yemeği saati biraz geç olmuş gibi onun dışında güzel canim afiyet olsun.
afiyet olsun canım. bende ayni durumdayim cocuklarla zaman kalmiyor
kaptanim sen neden spor yapmiyorsun vaktin mi olmuyor.
imm soganli yumurta cok severim ama somuk ekmeği olmaliiikekik salatasini da ilk defa duydum. Afiyey olsun bu arada
manti biraz fazla olmus galiba
Akşam aç kalmışsın üstünede spor supersin valla.
Imm börekafiyet olsun telafi edersin sporla biraz karbonhidrat li bir gun olmus
ıns canım sabredıp, cabalıyoruz. Herşey onların ıyılıgı ıcın sımdıden sıkı tutmazsak sonra derslere adaptasyonu daha zorlasacak.yumurtanin yerini doldurmasi icin ariyorsan sert beyaz peynirler var o yerini aliyormus. Ben hamileliklerimde yumurta yiyemiyordum Dr um onun icin peynir yiyebiliorsan sorun degil Oda yerini aliyor diyordu. Hirtenkäse sert oluyor.
üzüldüm aslında tontise Ama senide yipratmasi olmuyor iste
cabucak atlatin insallah canim, ein rahatlatan dis etlerine masaj yapman Cok rahatliyorlar
sikma canini canim, sabirla insallah herseyin üstesinden gelir
cocukla zaten zorAma kücügüm Cok rahat dans etmedi seviyor ortadan cikmiyor büyügüm miz mizlik ediyor
Burda bu hafta hep yagmur ve kar gösteriyor Ama degisebilir kar meselesi
benım eşimde dellenır o telefonun amacı bu degılmı. Aradıgımda sana ulasamayacaksam cep telefonunun ne anlamı var falan. Ama cocuklarla bende duymadıgım unuttugum oluyor.Kuzenimindi canim, dügünler bana göre degil Basim catliyor daraliyorumcocuklada olunca eh iste allahtan biri müzigi duyunca Cok rahat Uysal zarari olmaz büyük Deli eder o ayri
Telefon konusu Benim icin izdirap ne sarj ederim 1% olmadan, ne WhatsApp mesajlarina bakarimBirde hep sessizdedir herkes sitem eder esim bana ulasamadimi kafayi yer o telefon neylikmis
Dünde koltugun altina düsmüs arabada iyiki yere biyere düsmemis Hic fark etmedim bazilarina Telefon insanin vazgecilmezi bende aksine Hic
afıyet olsun canımAnca bu kadar erkene alabildimm..Eki Görüntüle 2595389
aklımızda olsun hıc duymamıstımDilekcim duydunmu hic, karanfili dovup zeytinyah karistirip dolapta bekletip surunce iyi geliyormus ben bilmiyodm dis zamanimizda ama yine agrimiz olunca deniycem hatta bitane tarif vardi karanfilleri kaynatiyormus suyunu buzdolabina koyup ona tulbentle bebegn disine soguk kompress yapiyormua cok iiy geliyormus
Aman maşallah. Buyudukce uyku duzenlerı oturacak ıns. Kolqy gelsın canımOglan 1 bucuk saatir uyuyor masallah yemegmi yaptm namazmi kildm kahvemi ictm simdi sut kaynatiyorm yogurt mayalicm bide camasirm var onud katliyabillirsem benden iyisi yok
Burasi da aynı ya bu arada memleket yumurtalık benim tam karşısıKapalı bir İskenderun sabahından...Eki Görüntüle 2595309
Bu ara bıraktımkaptanim sen neden spor yapmiyorsun vaktin mi olmuyor.
Kekik salatası Hatay'a özgü yöresel lezzet canımimm soganli yumurta cok severim ama somuk ekmeği olmaliiikekik salatasini da ilk defa duydum. Afiyey olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?