Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oglan 1 bucuk saatir uyuyor masallah yemegmi yaptm namazmi kildm kahvemi ictm simdi sut kaynatiyorm yogurt mayalicm bide camasirm var onud katliyabillirsem benden iyisi yok
masallah hep böyle güzel uyusun sende islerini halledebil
a.selam canim. Oh mis afiyet olsun hep rutin isler temizlik camasir yemek cocuklar

insallah canim teşekkür ederim
Bu ara bıraktım
Vaktim var aslında kendimi iteleyip başlamam lazım

Kekik salatası Hatay'a özgü yöresel lezzet canım
anladim. Afiyet

As canım. Bızde pazardı markettı derken 5 e kadar oturamadım. Kızların banyosu var ıs guc aynı hıc tatıl gıbı degıldı yanı

ooooo bu kadar da ağır ceza olur mu mefkuşummm

Ekim ablam sorun ne kaçırmışım ben
tontişim dediğim emekli öğretmen komşum vardı ya yan binam da o son dönem enerji vampirim oldu gülüm ve her gün görüşmek istiyor evdekilere ayrı kardeşlerime ayrı (biri de yeni safra kesesinden ameliyat olmuştu) anneme ayrı enerji bölüştürüp yetmeye çalışırken tüm enerjimi sürekli kötü olayları yaşadıklarını (kendi eşi ve diğer komşularla) ve müge anlıyı anlatıyor sınırıma geldim ama hatunu seviyorum iyi biri kırmak istemiyorum ama anlamıyor bacım ona darlandım geçen yazdım burada sağ olsun kızlar hızır gibi destek çıktılar kesinlikle hafta içi her gün değil bari gün aşırı görüşmeye düşürücem , inşallah:))
özetle mevzu buydu enerjim tükeniyor oğluma bile faydam olmayacak anlamın da yazmıştım alıntıladığın mesajı ,
şimdi manyaaak enerjim var evi bile akladım pakladım mutfak camına yağmur çiselemiş manzaramı kirletiyor diye onu bile sildim ve hala ağrım sızım yok bin şükür

iyi niyetli kibar insanları ses çıkarmıyor diye üzmemek, kalplerini kırmamak lazım işte gülüm o yüzden ona kıyamıyorum yaa:)

önceki mesajını okurken eyvah düğün salonun da unuttu gitti telefon demiştim , arabadaymış şükür ki sen de baya korktun demii
allah hayırlı etsin inşallah çok mutlu olur kuzenin :)

hahahahah yemekle uğraşma sen komşun besliyor seni , hani sen hamileyken eşin de bir yere gitmişti komşunla beraber pazara gidip balık almıştınız akşama balık pişirip yiycem demiştin ama komşun koca tabak pişirip getirmişti beraber aldık pişireceğimi biliyor demiştin
onu da dedim kaç kere sonra uyursun diyiiirrrr
eşimin ne zaman gidip geldiğini biliyor bizim eşler aynı yerde memurlar :))

afiyet şifa olsunnnn :))
ben de işleri bitirdim yemek de pişti salata da hazır eşim hadi yiyelim dediğin de yiyip sonrada gidip horul horul yatıcam 1-2 saat , sonra da kalkar çay korum gece de ütüleri yaparım film yada dizi bulup izlerken onu da hallederim :))

önceki mesajını okurken eyvah düğün salonun da unuttu gitti telefon demiştim , arabadaymış şükür ki sen de baya korktun demii
allah hayırlı etsin inşallah çok mutlu olur kuzenin :)
Amin Insallah abla, orda unutmadigimi biliyordum cünkü arabada elimdeydi
Esimde arayinca telefon calinca rahat ettim
Hemen konumuna Baktim

Benim bugün ev işleri bitmiyor bir türlü kızımda ayaklandı iyice yürümeye çalışıyo peşindeyiz hep. Bi de evi ilana koymuştuk bakmaya gelen oldu filan yorucu bi gündü bnmkide iki dk uzandım

Benim bugün ev işleri bitmiyor bir türlü kızımda ayaklandı iyice yürümeye çalışıyo peşindeyiz hep. Bi de evi ilana koymuştuk bakmaya gelen oldu filan yorucu bi gündü bnmkide iki dk uzandım
Vazgeçtik satmaktan demiştin sanki, yanlış mı hatırlıyorum

Abla seni yendim mefkuşumu yendim sıra dilekte

Merhaba bnde doğum yapalı bir ay oldu. Hem ameliyat hem de bendeki takıntılar yüzünden sürekli içim daralmakta. Bebeği emzirdiğşm için cesaret edemiyorum ilaça. Siz emziriypr muydunuz

baya ıs yapmıssın ablam. Benım eve supurge deymedı 2 gundur. Dun mısafır vardı sonra mısafırlege gıttık falan. Bugunde boyke artık yarın hallederım bende
hayırlı alıcı cıksın ıns canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…