- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.461
Bilseydim el sallardım yaBurasi da aynı ya bu arada memleket yumurtalık benim tam karşısı
masallah hep böyle güzel uyusun sende islerini halledebilOglan 1 bucuk saatir uyuyor masallah yemegmi yaptm namazmi kildm kahvemi ictm simdi sut kaynatiyorm yogurt mayalicm bide camasirm var onud katliyabillirsem benden iyisi yok
a.selam canim. Oh mis afiyet olsunSelam kızlar
Hafta içinden daha yoğun geçti Pazarım
Önce kahvaltı, ardından sahip yürüyüşü yaptık
Sonra 5 yıl aradan sonra ilk defa çiğ köfte yaptık, epey yorucuydu.
Çocukları da yıkadım yemekten sonra.
Şimdi çay ve dinlenme zamanı
Sizler ne yapıyorsunuz, nasıl geçti hafta sonu
Benim esim hatay iskenderunda acemiligini yapmisti bahriyeli olarak askerligini yapmistiBilseydim el sallardım ya
insallah canim teşekkür ederimanladım canım. Aslında gayet mantıklı bır yaklasım. İnş hıc duraksamadan gıder kılolar
evet yazarken farkettım bende korbon olmus dıye. Ins pazartesı başlayacagım sporada yoksa gıtmıyor zaten sporsuz
ıns canım sabredıp, cabalıyoruz. Herşey onların ıyılıgı ıcın sımdıden sıkı tutmazsak sonra derslere adaptasyonu daha zorlasacak.
Cocuklar sıkıntı yapmasa ben severım dugunlerı helekı yakın akrabaysa oynamayı
benım eşimde dellenır o telefonun amacı bu degılmı. Aradıgımda sana ulasamayacaksam cep telefonunun ne anlamı var falan. Ama cocuklarla bende duymadıgım unuttugum oluyor.
afıyet olsun canım
aklımızda olsun hıc duymamıstım
Aman maşallah. Buyudukce uyku duzenlerı oturacak ıns. Kolqy gelsın canım
anladim. AfiyetBu ara bıraktım
Vaktim var aslında kendimi iteleyip başlamam lazım
Kekik salatası Hatay'a özgü yöresel lezzet canım
As canım. Bızde pazardı markettı derken 5 e kadar oturamadım. Kızların banyosu var ıs guc aynı hıc tatıl gıbı degıldı yanıSelam kızlar
ooooo bu kadar da ağır ceza olur mu mefkuşummmcok sevindim gulbecim
Insallah kararli olup devap ettirirsiniz, sonucuda guzel olur
şu anda aklima bisey gelmedi
Ya spor cezası yada ev işi yapmama cezasi olabilir
Insallah kolaylikla cikarir tatlim
Bi patlayirverse rahatlar
Belki buyume atagiyla ayni döneme denk gelince zorlamistir
tontişim dediğim emekli öğretmen komşum vardı ya yan binam da o son dönem enerji vampirim oldu gülüm ve her gün görüşmek istiyor evdekilere ayrı kardeşlerime ayrı (biri de yeni safra kesesinden ameliyat olmuştu) anneme ayrı enerji bölüştürüp yetmeye çalışırken tüm enerjimi sürekli kötü olayları yaşadıklarını (kendi eşi ve diğer komşularla) ve müge anlıyı anlatıyor sınırıma geldim ama hatunu seviyorum iyi biri kırmak istemiyorum ama anlamıyor bacım ona darlandım geçen yazdım burada sağ olsun kızlar hızır gibi destek çıktılar kesinlikle hafta içi her gün değil bari gün aşırı görüşmeye düşürücem , inşallah:))Ekim ablam sorun ne kaçırmışım ben
iyi niyetli kibar insanları ses çıkarmıyor diye üzmemek, kalplerini kırmamak lazım işte gülüm o yüzden ona kıyamıyorum yaa:)yumurtanin yerini doldurmasi icin ariyorsan sert beyaz peynirler var o yerini aliyormus. Ben hamileliklerimde yumurta yiyemiyordum Dr um onun icin peynir yiyebiliorsan sorun degil Oda yerini aliyor diyordu. Hirtenkäse sert oluyor.
üzüldüm aslında tontise Ama senide yipratmasi olmuyor iste
cabucak atlatin insallah canim, ein rahatlatan dis etlerine masaj yapman Cok rahatliyorlar
sikma canini canim, sabirla insallah herseyin üstesinden gelir
cocukla zaten zorAma kücügüm Cok rahat dans etmedi seviyor ortadan cikmiyor büyügüm miz mizlik ediyor
Burda bu hafta hep yagmur ve kar gösteriyor Ama degisebilir kar meselesi
önceki mesajını okurken eyvah düğün salonun da unuttu gitti telefon demiştim , arabadaymış şükür ki sen de baya korktun demiiKuzenimindi canim, dügünler bana göre degil Basim catliyor daraliyorumcocuklada olunca eh iste allahtan biri müzigi duyunca Cok rahat Uysal zarari olmaz büyük Deli eder o ayri
Telefon konusu Benim icin izdirap ne sarj ederim 1% olmadan, ne WhatsApp mesajlarina bakarimBirde hep sessizdedir herkes sitem eder esim bana ulasamadimi kafayi yer o telefon neylikmis
Dünde koltugun altina düsmüs arabada iyiki yere biyere düsmemis Hic fark etmedim bazilarina Telefon insanin vazgecilmezi bende aksine Hic
hahahahah yemekle uğraşma sen komşun besliyor seni , hani sen hamileyken eşin de bir yere gitmişti komşunla beraber pazara gidip balık almıştınız akşama balık pişirip yiycem demiştin ama komşun koca tabak pişirip getirmişti beraber aldık pişireceğimi biliyor demiştinYine ayni abla yemek tatli borek corek hala veriyor kv burdaykende veriyordu oda diyor bu seni besliyor zaten masallah
Ay oylesi cok zor abla benmkide surekli gorusmek isiyordu ama bikere isim var diynce anliyordu senin tontis biraz arsiz gibi :) belli ki sıkıliyor senide seviyor hatta anlattiklarinada uzuldm ama sen oncelikle kendini dusunmelisin abla olmadi hastaym uzaniyorm uyuycam biraz falan de yazdigi vakit sonrada esim gelmis dersn yemek yapcm vs ama yalan solemekte insanin icine sinmiyor benim oyle oluyor şahsen
afiyet şifa olsunnnn :))Selam kızlar
Her kuşun eti yenmezYenerim ama biliyosun
Amin Insallah abla, orda unutmadigimi biliyordum cünkü arabada elimdeydiönceki mesajını okurken eyvah düğün salonun da unuttu gitti telefon demiştim , arabadaymış şükür ki sen de baya korktun demii
allah hayırlı etsin inşallah çok mutlu olur kuzenin :)
Benim bugün ev işleri bitmiyor bir türlü kızımda ayaklandı iyice yürümeye çalışıyo peşindeyiz hep. Bi de evi ilana koymuştuk bakmaya gelen oldu filan yorucu bi gündü bnmkide iki dk uzandımSelam kızlar
Vazgeçtik satmaktan demiştin sanki, yanlış mı hatırlıyorumBenim bugün ev işleri bitmiyor bir türlü kızımda ayaklandı iyice yürümeye çalışıyo peşindeyiz hep. Bi de evi ilana koymuştuk bakmaya gelen oldu filan yorucu bi gündü bnmkide iki dk uzandım
Abla seni yendim mefkuşumu yendim sıra dilekteee şimdi ortalık kızışıyor @Tekrar denePoni Bon a karşı cuma tartısından önce pazartesi tartısın da kim eksiye geçmiş bile belli olacakkkkkkkk , kozlar paylaşılsın tarafınızı seçin
PONİ BON muu TEKRAR DENE miiiiiiiii
Merhaba bnde doğum yapalı bir ay oldu. Hem ameliyat hem de bendeki takıntılar yüzünden sürekli içim daralmakta. Bebeği emzirdiğşm için cesaret edemiyorum ilaça. Siz emziriypr muydunuzCanım psikiyatrik ilaçlara olumsuz bakma ne olur.
Bak ben doğum sonrası depresyona girdim, bebeğim 2 aylıktı, baktım eşime ve kızlarıma evi dar ediyorum, koşa koşa gittim, emzirirken ilaç kullandım ama kendime de geldim.
Çocukluklar çok mazlumlar, senin basit bir öfken bile onlarda derin yaralar açabilir.
Kendin için değil çocukların için gitmelisin
baya ıs yapmıssın ablam. Benım eve supurge deymedı 2 gundur. Dun mısafır vardı sonra mısafırlege gıttık falan. Bugunde boyke artık yarın hallederım bendetontişim dediğim emekli öğretmen komşum vardı ya yan binam da o son dönem enerji vampirim oldu gülüm ve her gün görüşmek istiyor evdekilere ayrı kardeşlerime ayrı (biri de yeni safra kesesinden ameliyat olmuştu) anneme ayrı enerji bölüştürüp yetmeye çalışırken tüm enerjimi sürekli kötü olayları yaşadıklarını (kendi eşi ve diğer komşularla) ve müge anlıyı anlatıyor sınırıma geldim ama hatunu seviyorum iyi biri kırmak istemiyorum ama anlamıyor bacım ona darlandım geçen yazdım burada sağ olsun kızlar hızır gibi destek çıktılar kesinlikle hafta içi her gün değil bari gün aşırı görüşmeye düşürücem , inşallah:))
özetle mevzu buydu enerjim tükeniyor oğluma bile faydam olmayacak anlamın da yazmıştım alıntıladığın mesajı ,
şimdi manyaaak enerjim var evi bile akladım pakladım mutfak camına yağmur çiselemiş manzaramı kirletiyor diye onu bile sildim ve hala ağrım sızım yok bin şükür
hayırlı alıcı cıksın ıns canım.Benim bugün ev işleri bitmiyor bir türlü kızımda ayaklandı iyice yürümeye çalışıyo peşindeyiz hep. Bi de evi ilana koymuştuk bakmaya gelen oldu filan yorucu bi gündü bnmkide iki dk uzandım
EmziriyordumMerhaba bnde doğum yapalı bir ay oldu. Hem ameliyat hem de bendeki takıntılar yüzünden sürekli içim daralmakta. Bebeği emzirdiğşm için cesaret edemiyorum ilaça. Siz emziriypr muydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?