Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok pis bir hastalık. Diğer bebekler8 iyi duruyorlar. Umarım böyle devam eder.

Afıyet olsun canım. Akşam acıkmadınmı bısey yememıssın.
Akşam aç kalmışsın üstünede spor supersin valla.

Öğlen ki yemek ağır geldi ve midem bulandı kızlar o sebeple öyle oldu, sporda eşim saçma afilli aşk ı izliyordu napcam Bn de yaptım
Kapalı bir İskenderun sabahından...Eki Görüntüle 2595309
Bnm canım memleketim
Sen de mi oralısın cidden

Herkese iyi aksamlarr

Kizlar bı konuda fikrinizi almak istiyorum. Kardeşim benimle yaşıyor biliyorsunuz 13 yaşında şu anda tam ergenlik başlangıcı ve karakterinin oturmaya başlayacağı bı donemde. Zaman zaman karşıma alıp konuşuyorum. Hep çok güçlü bir kız olarak goruyodum onu ama bugün beni çok şaşırttı. Bugün bı arkadaşıyla hoparlorde konusuyodu yanımda ve arkadaşı kardeşimi zor durumda bıraktı bir konuda bende israrla tavrını belli etmesini söyledim ama hicbisey demeden kapattı. Sonra neden böyle yaptığını sorduğumda küsemem arkadaşsız kalırım dedi. O kızla küserse bütün grubu ona küser diye korkuyo. Az önce karşıma aldım güçlü olmasi gerektiğini, haksızlığa sonucu ne olursa olsun cevap vermesi gerektigini anlattım. Ama sonra çok üzüldüm. Benim için ne kadar küçük ama onun için ne kadar büyük bir olay. Karakterinin silik olmasını istemiyorum sürekli konuşuyorum bu yüzden onunla hep de arkasındayız ama sizce ne yapmalıyım nasıl yonlendirmeliyim ne anlatmalıyım ona? İnsan kendi başına gelince tıkanıp kaliyo. Önerilerinizi bekliyorum

İyi akşamlar canım,
Yaşı çok küçük, zamanla şekillenir diye düşünüyorum.
Şu anda arkadaş çok önemli onun için, okulda yalnız kalmamak, yanlız kaldığında arkadaşları tarafından dışlanacak ve kendini kötü hissedecek.
O yaşta bizdeki özgüvenin onda olmasını bekleme.
Olaylar karşısında nasihat etmekten ziyade daha sonra onun üzerinde konuşup yanlış olanları görmesini sağlamalısın.
Benim kızımda 12 yaşında, okulda yalnız kalmaktan korkuyor, yanlış arkadaşları da var ama diyaloğu kesmek istemiyor, yalnız kalıyorum diyor.
Benim için doğrunun ne olduğunu bilmesi önemli, zamanla kafasındaki doğruya göre davranmayı öğrenecektir zaten.

Adı:tuğba
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 ve 1
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:162
Kilo:70.4
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet kısa bir süre
Kilo alma nedeniniz :doğum
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

İnşallah canım ya inan akşamdan beri boğazım düğümlendi çok üzüldüm onun durumun içinden cikamamasina. Dediğin gibi yanlışın farkında ama tepki veremem arkadaşsız kalırım falan diyo. Ben de arkadaşına mesaj attırdım zorla. Araniz bozulur ama yavaş yavas anlarlar sana bı daha bunu yapamayacaklarını falan dedim. Yarın nasıl davranicam diye tereddütlü o da şimdi. İnşallah yanlış bişey yaptirmamisimdir çocuğa.
Bı de bu yaş grubu ne kadar garip. Biriyle aram bozulunca hiçbiri benimle konuşmaz diyo. O da ilginç.

Mesajın için teşekkür ederim Nirancım. İnan birinin fikir vermesine çok ihtiyacım vardi

Kız ne dişi ya hiç bir şeyi yok tamamen huysuzluk. Beşiğine yatırıyorum bi süre sonra ciyak ciyak. Alıp yanıma yatırıyorum mememin üstüne yatıp uyuyo. Çok fenna
13 yaşındaki kız için ortam her şeydir. Boşver takılma kesinlikle üniv de arkadaş tarzı şekillenir.

13 yaşındaki kız için ortam her şeydir. Boşver takılma kesinlikle üniv de arkadaş tarzı şekillenir.
Herkes aynı şeyi söylemiş çocuğun arkadaşıyla arasını bozdum durduk yere
Ben direk bizim gibi olsun resti çeksin falan diyodum ama şimdi siz söyleyince düşündüm onun yaşında dünya çok daha farklı öncelikleri de farklı

Kızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
Siz ne düşündünüz okurken ?

Keşke mesaj attırmasaydın canım.
Bence yakinen takip et doğru olanın ne olduğunu mantıklı gerekçeleriyle anlat ama kendi kararlarını kendi versin.
Şimdi sen ona zorla birşey yaptırırsan ilerleyen zamanlarda başkalarının da istediklerini yapabilir.
Birde arkadaşsız kalmaması önemli gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…