- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.501
Zor durumda kalırsa şey desin ablam yazmışHerkes aynı şeyi söylemiş çocuğun arkadaşıyla arasını bozdum durduk yere
Ben direk bizim gibi olsun resti çeksin falan diyodum ama şimdi siz söyleyince düşündüm onun yaşında dünya çok daha farklı öncelikleri de farklı
Hoşgeldin canım, hangi takımda ne zaman yarışmıştınAdı:tuğba
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 ve 1
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:162
Kilo:70.4
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet kısa bir süre
Kilo alma nedeniniz :doğum
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Bu yaşta arkadaş çevresine çok önem verir malum ama karakteri de oluşuyor her zaman tatlı dille doğruyu anlatmaya devam etmelisinHerkese iyi aksamlarr
Kizlar bı konuda fikrinizi almak istiyorum. Kardeşim benimle yaşıyor biliyorsunuz 13 yaşında şu anda tam ergenlik başlangıcı ve karakterinin oturmaya başlayacağı bı donemde. Zaman zaman karşıma alıp konuşuyorum. Hep çok güçlü bir kız olarak goruyodum onu ama bugün beni çok şaşırttı. Bugün bı arkadaşıyla hoparlorde konusuyodu yanımda ve arkadaşı kardeşimi zor durumda bıraktı bir konuda bende israrla tavrını belli etmesini söyledim ama hicbisey demeden kapattı. Sonra neden böyle yaptığını sorduğumda küsemem arkadaşsız kalırım dedi. O kızla küserse bütün grubu ona küser diye korkuyo. Az önce karşıma aldım güçlü olmasi gerektiğini, haksızlığa sonucu ne olursa olsun cevap vermesi gerektigini anlattım. Ama sonra çok üzüldüm. Benim için ne kadar küçük ama onun için ne kadar büyük bir olay. Karakterinin silik olmasını istemiyorum sürekli konuşuyorum bu yüzden onunla hep de arkasındayız ama sizce ne yapmalıyım nasıl yonlendirmeliyim ne anlatmalıyım ona? İnsan kendi başına gelince tıkanıp kaliyo. Önerilerinizi bekliyorum
14 tü sanırım tarihi net hatırlamıyorum ama ilk doğumdan sonra idi 2 3 sene oldu sanırım:))Hoşgeldin canım, hangi takımda ne zaman yarışmıştın
Hoşgeldin tuğba ben poni. Öğretmenler odası gibi oldu burasıAdı:tuğba
Zorla gibi değilde ne yapacağını bilmiyordu ben yönlendirdim keşke yapmasaydim çok üzüldüm şimdi siz böyle şeyler yazıncaKeşke mesaj attırmasaydın canım.
Bence yakinen takip et doğru olanın ne olduğunu mantıklı gerekçeleriyle anlat ama kendi kararlarını kendi versin.
Şimdi sen ona zorla birşey yaptırırsan ilerleyen zamanlarda başkalarının da istediklerini yapabilir.
Birde arkadaşsız kalmaması önemli gerçekten.
Hoş buldum poni:)iyi oldu teneffüs arası çay ile muhabbet ederiz de:)) hamile olmadan önceki kilomdu 20 kilo aldım canım 75 ile doğuma gittim ve emzirirken de vermedim aldım bile:))Hoşgeldin tuğba ben poni. Öğretmenler odası gibi oldu burasıboyuna göre hedefin fazla değil mi baya zayıf seviyosn galiba
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama bu sefer fazla müdahil oldum galiba.Bu yaşta arkadaş çevresine çok önem verir malum ama karakteri de oluşuyor her zaman tatlı dille doğruyu anlatmaya devam etmelisin
Hayatın normall akışının dışında şeyler olmuş mesela hemen eve davet edilmesi evde bişyler yaşanması. Ki kadın bana pek aklı selim gelmedi pek tanımadığı adamı çocuğunun olduğu eve çağırıyor güvenip ve bişyler yaşanıyor ben buna çok şaşırdım siz arkadaşınızı tanıyor olabilirsinz ama kadın ne çabuk tanımış. Arkadaşınızda pek aklı selim değil belli ki ben olsam karışmamKızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
Siz ne düşündünüz okurken ?
Hoşgeldin Tuğba , Nazlı ben 29 yaşındayım. Ben de öğretmenim grubun yarısından fazlasinin olduğu gibiAdı:tuğba
Ben de eşimin karışmaması taraftarıyım. Çünkü o kadınla evlenirse sonra bak bu karım hakkında konuşmuştu der arası bozulur diye düşünüyorum. Ay neyse benene yeaHayatın normall akışının dışında şeyler olmuş mesela hemen eve davet edilmesi evde bişyler yaşanması. Ki kadın bana pek aklı selim gelmedi pek tanımadığı adamı çocuğunun olduğu eve çağırıyor güvenip ve bişyler yaşanıyor ben buna çok şaşırdım siz arkadaşınızı tanıyor olabilirsinz ama kadın ne çabuk tanımış. Arkadaşınızda pek aklı selim değil belli ki ben olsam karışmam
Bu sene ben izindeyimHoş buldum poni:)iyi oldu teneffüs arası çay ile muhabbet ederiz de:)) hamile olmadan önceki kilomdu 20 kilo aldım canım 75 ile doğuma gittim ve emzirirken de vermedim aldım bile:))
Çok garip geldi canım. Aşırı hızlı ilerlemiş herşey. Sanki kadının niyeti başından beri belliymiş gibi. Arkadasiniz biraz zamana yatsın iyice tanisin bence bu ne aceleKızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
anladım canım. Aslında gayet mantıklı bır yaklasım. İnş hıc duraksamadan gıder kılolar
evet yazarken farkettım bende korbon olmus dıye. Ins pazartesı başlayacagım sporada yoksa gıtmıyor zaten sporsuz
ıns canım sabredıp, cabalıyoruz. Herşey onların ıyılıgı ıcın sımdıden sıkı tutmazsak sonra derslere adaptasyonu daha zorlasacak.
Cocuklar sıkıntı yapmasa ben severım dugunlerı helekı yakın akrabaysa oynamayı
benım eşimde dellenır o telefonun amacı bu degılmı. Aradıgımda sana ulasamayacaksam cep telefonunun ne anlamı var falan. Ama cocuklarla bende duymadıgım unuttugum oluyor.
afıyet olsun canım
aklımızda olsun hıc duymamıstım
Aman maşallah. Buyudukce uyku duzenlerı oturacak ıns. Kolqy gelsın canım
masallah hep böyle güzel uyusun sende islerini halledebil
a.selam canim. Oh mis afiyet olsunhep rutin isler temizlik camasir yemek cocuklar
hahahahah yemekle uğraşma sen komşun besliyor seni , hani sen hamileyken eşin de bir yere gitmişti komşunla beraber pazara gidip balık almıştınız akşama balık pişirip yiycem demiştin ama komşun koca tabak pişirip getirmişti beraber aldık pişireceğimi biliyor demiştin
onu da dedim kaç kere sonra uyursun diyiiirrrr
eşimin ne zaman gidip geldiğini biliyor bizim eşler aynı yerde memurlar :))
Ama canm sen bu kadar tepki verdiysen ciddi bişeydirÖyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama bu sefer fazla müdahil oldum galiba.
Aramızda 17 yaş var benim çocuğum gibi oldu hep o kadar değerli ki. Birinin onu kırmasına üzmesine dayanamiyorum. Bundan sonra geride durucam ama dersimi aldım
Abla senin uyku duzenin cok degisik ben yatsam kalkamam 1-2 saateafiyet şifa olsunnnn :))
ben de işleri bitirdim yemek de pişti salata da hazır eşim hadi yiyelim dediğin de yiyip sonrada gidip horul horul yatıcam 1-2 saat , sonra da kalkar çay korum gece de ütüleri yaparım film yada dizi bulup izlerken onu da hallederim :))
ee şimdi ortalık kızışıyor @Tekrar denePoni Bon a karşı cuma tartısından önce pazartesi tartısın da kim eksiye geçmiş bile belli olacakkkkkkkk , kozlar paylaşılsın tarafınızı seçin
PONİ BON muu TEKRAR DENE miiiiiiiii
Tatlim konunun tam ne oldugunu bilmeyince yorum da belki yanlis olabilirZorla gibi değilde ne yapacağını bilmiyordu ben yönlendirdim keşke yapmasaydim çok üzüldüm şimdi siz böyle şeyler yazınca
Esranin dediği gibi ablam yazmış falan desin bari
Şaka maka hallederler inşallah
Bence kadin anasinin gözüymusKızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?