Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zor durumda kalırsa şey desin ablam yazmış

Hoşgeldin canım, hangi takımda ne zaman yarışmıştın

Bu yaşta arkadaş çevresine çok önem verir malum ama karakteri de oluşuyor her zaman tatlı dille doğruyu anlatmaya devam etmelisin

Hoşgeldin tuğba ben poni. Öğretmenler odası gibi oldu burası boyuna göre hedefin fazla değil mi baya zayıf seviyosn galiba

Zorla gibi değilde ne yapacağını bilmiyordu ben yönlendirdim keşke yapmasaydim çok üzüldüm şimdi siz böyle şeyler yazınca
Esranin dediği gibi ablam yazmış falan desin bari
Şaka maka hallederler inşallah

Hoşgeldin tuğba ben poni. Öğretmenler odası gibi oldu burası boyuna göre hedefin fazla değil mi baya zayıf seviyosn galiba
Hoş buldum poni:)iyi oldu teneffüs arası çay ile muhabbet ederiz de:)) hamile olmadan önceki kilomdu 20 kilo aldım canım 75 ile doğuma gittim ve emzirirken de vermedim aldım bile:))

Bu yaşta arkadaş çevresine çok önem verir malum ama karakteri de oluşuyor her zaman tatlı dille doğruyu anlatmaya devam etmelisin
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama bu sefer fazla müdahil oldum galiba.
Aramızda 17 yaş var benim çocuğum gibi oldu hep o kadar değerli ki. Birinin onu kırmasına üzmesine dayanamiyorum. Bundan sonra geride durucam ama dersimi aldım

Hayatın normall akışının dışında şeyler olmuş mesela hemen eve davet edilmesi evde bişyler yaşanması. Ki kadın bana pek aklı selim gelmedi pek tanımadığı adamı çocuğunun olduğu eve çağırıyor güvenip ve bişyler yaşanıyor ben buna çok şaşırdım siz arkadaşınızı tanıyor olabilirsinz ama kadın ne çabuk tanımış. Arkadaşınızda pek aklı selim değil belli ki ben olsam karışmam

Hoşgeldin Tuğba , Nazlı ben 29 yaşındayım. Ben de öğretmenim grubun yarısından fazlasinin olduğu gibi Bu cuma 68 kilo ile mezun oldum hedefim bu kiloyu korumayı öğrenip yavaş yavaş biraz daha vermek.

Ben de eşimin karışmaması taraftarıyım. Çünkü o kadınla evlenirse sonra bak bu karım hakkında konuşmuştu der arası bozulur diye düşünüyorum. Ay neyse benene yea

Çok garip geldi canım. Aşırı hızlı ilerlemiş herşey. Sanki kadının niyeti başından beri belliymiş gibi. Arkadasiniz biraz zamana yatsın iyice tanisin bence bu ne acele

Insallah canim ya hala oglenleri cok nadir uzun uyuyor bu sekikde 1bucuk iki saat haftada 1 yada 2 kez anca

masallah hep böyle güzel uyusun sende islerini halledebil
a.selam canim. Oh mis afiyet olsun hep rutin isler temizlik camasir yemek cocuklar

Amin insallah canimm

Aa evet hatirladm bak smdi bende o olay bi garipti zaten o gun beraber balik aldik ama pisirdiginden banada verdiydi esimde yoktu yenmemisti hepsi malum sasirmistm cok

Ama canm sen bu kadar tepki verdiysen ciddi bişeydir

Abla senin uyku duzenin cok degisik ben yatsam kalkamam 1-2 saate

Poni Bon ben poniyi tutuyorm bence yenicem dilegii

Tatlim konunun tam ne oldugunu bilmeyince yorum da belki yanlis olabilir
Kesinlikle tepki gostermesi gereken biseyse bilemedim
Arkadaslarinin her dediklerinini de kabullenmemeyi ogrenmeliler bana göre

Bence kadin anasinin gözüymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…