- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.521
Hosgeldin tugbaAdı:tuğba
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 ve 1
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:162
Kilo:70.4
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet kısa bir süre
Kilo alma nedeniniz :doğum
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Dilekin dediği gibi doğru ata oynadın canımAbla senin uyku duzenin cok degisik ben yatsam kalkamam 1-2 saate
Poni Bon ben poniyi tutuyorm bence yenicem dilegii
Nden niran ne yiyosnBiri beni durdursun
Herkese iyi aksamlarr
Kizlar bı konuda fikrinizi almak istiyorum. Kardeşim benimle yaşıyor biliyorsunuz 13 yaşında şu anda tam ergenlik başlangıcı ve karakterinin oturmaya başlayacağı bı donemde. Zaman zaman karşıma alıp konuşuyorum. Hep çok güçlü bir kız olarak goruyodum onu ama bugün beni çok şaşırttı. Bugün bı arkadaşıyla hoparlorde konusuyodu yanımda ve arkadaşı kardeşimi zor durumda bıraktı bir konuda bende israrla tavrını belli etmesini söyledim ama hicbisey demeden kapattı. Sonra neden böyle yaptığını sorduğumda küsemem arkadaşsız kalırım dedi. O kızla küserse bütün grubu ona küser diye korkuyo. Az önce karşıma aldım güçlü olmasi gerektiğini, haksızlığa sonucu ne olursa olsun cevap vermesi gerektigini anlattım. Ama sonra çok üzüldüm. Benim için ne kadar küçük ama onun için ne kadar büyük bir olay. Karakterinin silik olmasını istemiyorum sürekli konuşuyorum bu yüzden onunla hep de arkasındayız ama sizce ne yapmalıyım nasıl yonlendirmeliyim ne anlatmalıyım ona? İnsan kendi başına gelince tıkanıp kaliyo. Önerilerinizi bekliyorum
Kız ne dişi ya hiç bir şeyi yok tamamen huysuzluk. Beşiğine yatırıyorum bi süre sonra ciyak ciyak. Alıp yanıma yatırıyorum mememin üstüne yatıp uyuyo. Çok fenna
13 yaşındaki kız için ortam her şeydir. Boşver takılma kesinlikle üniv de arkadaş tarzı şekillenir.
Kızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
Siz ne düşündünüz okurken ?
Afiyet olsun canım iyi atlatmışsin gorumceni ve nefsiniDunku menum(cumartesı)
10.30
5 yuvarlak dılm sucuk
2 elma dılım patates fırında
Yarım yumurta
Peynır
Zeytın
Maydonoz
15.30
3 yk sehrıye salatası
Yogurt
19.00
2 lokma sobada borek(gırumcemın ısrarıyla begenmedınmı ye yee demesıyle. Dıyette okdugumu soylemıyorum yoksa daha baska seylerde) ıkı kokmayı baya uzun sure yıyerek oyalandım
Yogurt
1 parca Peynır
Su 2lıtre su
çiğ köfte sisirmez inşaallah kaptanim23 Şubat Pazar
09:00=== 4 yk patatesli yumurta
2 yk tulum peyniri
1 yk cevizli biber
Tere
1 kase kabak çekirdeği
16:30=== Çiğ köfte (ne kadar yedim bilmiyorum)
1 bardak ayran
Tere
Turp
Su=== 2 lt
Spor yok
hiç bir şey yememissin kiİyi akşamlar
10.00
1 kase kırmızı meyveli tam tahıl gevreği sütle
18.00
2 3 kaşık pırasa
Su 2 L
Spor yok ev işi yaptım yoruldum
afiyet olsun cnmMenü
Sabah 10:00
2 kaşık menemen
4 dilim peynir
2 kaşık yogurdun kaymağı
1.5 t.b ekmeği
Öğle 14:00
7 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Muz
Ara
Sütlü kahve
2 kayisi
3 hurma
1 avuç kabak çekirdeği
1 kare bitter
Akşam 18:00
7 kaşık k.fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim t.bekmeği
Su 2 litre
Spor yok
Hemen elinde ne varsa birakiyorsun
Birşey yemiyorum, korkmayın hemenNden niran ne yiyosn
Kötü olmuş enişteye g.olsun. diyet nasıl gidiyor abla ?Iyi aksamlar
Bugün cocuklar gelmedi
Kahvaltidan sonra büyük gorumceme gittik
Enişte bileginden eli kirilmis, gecmis olsuna
Ikindin gelince camasir koy camasir as onlarla ugrastim
Hafta ici hic bakamamistim birikmisti baya
Oglan evde calisiyormus o aradi
Maça sizde bakicam diye bide boya yapan arkadasida geldi
Onlara yemek hazirladim caylarinida icip yeni gittiler
Ne ara dinleniyosun ablaIyi aksamlar
Bugün cocuklar gelmedi
Kahvaltidan sonra büyük gorumceme gittik
Enişte bileginden eli kirilmis, gecmis olsuna
Ikindin gelince camasir koy camasir as onlarla ugrastim
Hafta ici hic bakamamistim birikmisti baya
Oglan evde calisiyormus o aradi
Maça sizde bakicam diye bide boya yapan arkadasida geldi
Onlara yemek hazirladim caylarinida icip yeni gittiler
Ay aklıma kilo kilo meyve yiyomşsn gibi geldiBirşey yemiyorum, korkmayın hemen
Takımda boş koltuk kalmadı, yeni üye çağırıp duruyorum
Ve sen bunu yazınca benim aklimada bı leğene kiraz erik doldurmusun TV karşında yemenin hayali geldiAy aklıma kilo kilo meyve yiyomşsn gibi geldi
Bende eksiyim hemdeValla beni secen kazanır ben bugunden eksiyim yaniSen akıllı kadınsın beni tut ablam
50 Gr olsa gerekBende eksiyim hemdebi rakam
Off karpuz olacak şöyle buz gibiVe sen bunu yazınca benim aklimada bı leğene kiraz erik doldurmusun TV karşında yemenin hayali geldi
Helal olsun poniBana ne oldu bilmiyorum evde mis gibi portakallı kurabiye kokuyor kızımın beslenmesi için yapmıştm eskidn olsa kırıntı dahi olsa yerdimNiyetimi sağlam yaptım galiba yitik şifa 1. Seviye 4. günümdeyim. Şekersizlik zorluyor onun dışında baya güzel gidiyor. Çay kahve içemiyorum şekersiz. Akşam yemeğinin hemen artından tatlı krizim tutardı normalde sadece ilk gün tuttu. Herkese öneririm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?