- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.541
Kız o tek parmağımdan giden eksi yarın şok olacaksın50 Gr olsa gerek
Yaaa çok sevindim sizin adınıza canım. Yarın basliyosunuz o zaman. İnşallah Cook daha mutlu olursunuzKızlar merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤
bazı kararlar aldık düzelme yolunda eşim sensiz yapamam bunalıma girerim falan dedi hata tamamen bende sen evlendiğimiz de kızımız olduğunda da böyle değildin ben seni bu hale getirdim dedi farkında herşeyin önce kendim sonra birlikte gidelim seanslara dedi pazartesi başlayacağız bakalım
İnşallah dilekcim Cook sağolKesinlikle balım bı silkelenmemiz gerekiyor
Mezuniyetin hayırlı olsuninşallah sadece bize destek olmak için ve korumak için burda olursun bundan sonra
Bunu birkaç defa daha duydum. Bence Türk erkeklerinin yabancıları cezbeden tarafı aile bilincinin var olması. Ama gerisi yok onu ne yapcazTeşekkür ederim ponim
Bizede anı oldu valla
Bu Rus gelinin hukuk bürosu varmış kendisi danismanmi neymiş benim kayın liseyi zor bitirmis 43 yaşında lakin hala ergen kafası vardır ne buluyor acaba diyodum
Meğer memleketlerinde kadınlara kıymet vermezmis adamlar hep icerlermis bu kız kilolu olduğu için eski eşi ne hakeretler küfürler edip bosamis .
Eltimde hırs yapıyor zayıflıyor adama donmemis bidaha ama
Türk kadınları türk erkeklerinin kıymetini bilmiyor diyor
Bizim goremedigimiz ne gordulerse artık
Ellerine sağlık kuzum bende bu hafta sporda sahalara geri doncem inşallah
Ben bunu alıntı yapmıştım ama övmekte biraz geç kaldımBirde kaynanam kuruvatör çikolata yaptı üzümlü falan ve yemedim
Övün beni Övün sevin öpün okşayın
Öyle kuzum aslında ama şimdi de onu üzgün gördüğüm için ben üzülüyorum.Ama canm sen bu kadar tepki verdiysen ciddi bişeydir
Evet abla bi denge olmalı kesinlikle ama biz bunu nasıl kazandık onu bilmiyorumTatlim konunun tam ne oldugunu bilmeyince yorum da belki yanlis olabilir
Kesinlikle tepki gostermesi gereken biseyse bilemedim
Arkadaslarinin her dediklerinini de kabullenmemeyi ogrenmeliler bana göre
Ne olduuuu kaçamak mi yapiyosun yoksaaaBiri beni durdursun
Biz susalım hamileler vardı gurupta hemde emzikliyim ben memem şişer sonraOff karpuz olacak şöyle buz gibi
Sgl cnmKötü olmuş enişteye g.olsun. diyet nasıl gidiyor abla ?
Bende anlamadim cnm :) ruzgardan kapimi çarpmış düşmüş biseyler olmusNe ara dinleniyosun ablabu saatler galiba
Enisteyede geçmiş olsun nasıl kirmiski oyke
Burayla ilgili olan meseleyi mi düşünüyorsun halaSgl cnm
Cok iyi gitmiyor
Aklim cuma malum olayda,
kendimi veremiyorum
Bide kalici olunsaBirşey yemiyorum, korkmayın hemen
Takımda boş koltuk kalmadı, yeni üye çağırıp duruyorum
Hangi takımda ne zaman yarıştın AysunMerhaba, ben Aysun. Daha önce iki kez zayıflama grubuna katılmıştım ve o dönemlerde yaklaşık 10 kilo vermiştim. Şimdi de kilolarımdan hiç memnun değilim ve bu memnuniyetsizlik yedikçe yememe sebep oluyor. An itibariyle bu gidişata dur demek istiyorum. Bu zamana kadar her akşam başlamaya karar veriyorum ama sabah çocuklarla kahvaltı yapmaya başlayınca aldığım kararı unutuyorum. Şimdi sizlerle beraber aldığım kararın arkasında durmaya çalışacağım ve başaracağım da.
İki çocuğum var, 34 yaşındayım ve 1.73 boyunda 76 kilodayım. Ne ara aldım bu kadar kiloyu diye düşünüyorum. İki çocuklar beraber yeme düzenimi çok değiştirdim. Hayatın koşturmacası içinde kendime ayırabildiğim ve haz alarak yapabildiğim tek şey vardı: 21.00 den sonra tv karşısında abur cubur yemek. Günler günleri kovaladı, ben bir çeşit çıkmaza, kısır bir döngüye girmiştim. Erkenden kalkıyor, rutin işleri yapıyor ,sonunda kendimle kalabiliyor ve yiyordum. Çocukların biraz büyümesi ve kendime iyilik yapmak, huzur bulmak ve mutlu olmak için aranızdayım. Dilerim hep beraber güzel kilolar verir ve istediğimiz kilolara döneriz
Çok garip geldi canım. Aşırı hızlı ilerlemiş herşey. Sanki kadının niyeti başından beri belliymiş gibi. Arkadasiniz biraz zamana yatsın iyice tanisin bence bu ne acele
Bence kadin anasinin gözüymus
Ayynen bende böyle düşündüm hanımlar. Ya ben çok mu kötü niyetliyim fesat mıyım dedim (biraz öyleyimdir çünküCok hızlı ilerlemis gercktn bunun altından baska bisey cıkar gbime geldi bence eşinde pek karismasin olaya
Poni bana facebooktan o sayfanın linkini atar mısın? Nerde yazıyo bu seviyeler ben bulamıyorum yaBana ne oldu bilmiyorum evde mis gibi portakallı kurabiye kokuyor kızımın beslenmesi için yapmıştm eskidn olsa kırıntı dahi olsa yerdim Niyetimi sağlam yaptım galiba yitik şifa 1. Seviye 4. günümdeyim. Şekersizlik zorluyor onun dışında baya güzel gidiyor. Çay kahve içemiyorum şekersiz. Akşam yemeğinin hemen artından tatlı krizim tutardı normalde sadece ilk gün tuttu. Herkese öneririm kızlar
Misafiri gelecekti ya@zsaracoglu zehra börektn sonra toparlanamadın mı canm nerelerdesin?
Diyet grublarinda arama yaparsan cikiyor cnm :)Hangi takımda ne zaman yarıştın Aysun
Az önce diğer arkadaşa bakarken iflahim söküldü, birde tarih bulmak lazım tabiDiyet grublarinda arama yaparsan cikiyor cnm :)
sabahları tekmeleyerek ve saçımı çekerek uyandırıyo ama naabeerKiyamam seni istiyor annesi sarıl ole uyuyn ben bazen yapiyorm oyle :)
Hangi takımda ne zaman yarıştın Aysun
İyi düşün iyi olsn ablaSgl cnm
Cok iyi gitmiyor
Aklim cuma malum olayda,
kendimi veremiyorum
5.Takimdan izne ayrılmışsın, başka takımlardan izin dönüşü üye alamıyoruz canım, izinden dönecek kendi üyelerimiz çok fazla çünkü, istersen orada yada başka bir takımda devam edebilirsin5. Takımdı canım 2017 yılıydı
Oyy kıyamamKatiliyorm cnm yazilanlara bence sen ona guzel dille dogruyu yanlisi anlat ama kendi karar versn dogruyu bulucaktir senin solediklerinde illaki icine işler cunku.
Arkadas cevresi gercekten onemli benm de pek yoktu okul zamanimda kendmi cok yanliz hissederdim bazen tenefuste disari bile cikmazdim wcde koridorda otururdm (aşırı cekingendim ozamanlar)
Kiyamam seni istiyor annesi sarıl ole uyuyn ben bazen yapiyorm oyle :)
Cok hızlı ilerlemis gercktn bunun altından baska bisey cıkar gbime geldi bence eşinde pek karismasin olaya
Abla haftasonlarin hep dolu geciyo bı ayaklarını uzatıp dinleniyo musun sen ??Iyi aksamlar
Bugün cocuklar gelmedi
Kahvaltidan sonra büyük gorumceme gittik
Enişte bileginden eli kirilmis, gecmis olsuna
Ikindin gelince camasir koy camasir as onlarla ugrastim
Hafta ici hic bakamamistim birikmisti baya
Oglan evde calisiyormus o aradi
Maça sizde bakicam diye bide boya yapan arkadasida geldi
Onlara yemek hazirladim caylarinida icip yeni gittiler
Harikasın Poniiii, ne güzel tam karar vermişsin demek ki. ArkandayizBana ne oldu bilmiyorum evde mis gibi portakallı kurabiye kokuyor kızımın beslenmesi için yapmıştm eskidn olsa kırıntı dahi olsa yerdimNiyetimi sağlam yaptım galiba yitik şifa 1. Seviye 4. günümdeyim. Şekersizlik zorluyor onun dışında baya güzel gidiyor. Çay kahve içemiyorum şekersiz. Akşam yemeğinin hemen artından tatlı krizim tutardı normalde sadece ilk gün tuttu. Herkese öneririm kızlar
Kaptanim şimdi sakin ol ve yavaşça telefonu yere bırakBirşey yemiyorum, korkmayın hemen
Takımda boş koltuk kalmadı, yeni üye çağırıp duruyorum
Merhaba Aysun aramıza hoşgeldin ben Nazlı. Hepimizin kilo alma sebebi neredeyse aynı yeme bozukluğu. Burada motive olursan uzun bir süre bozmazsin diyeti. Bir takimla beraber olmak çok iyi motive ediyo insanı.Merhaba, ben Aysun. Daha önce iki kez zayıflama grubuna katılmıştım ve o dönemlerde yaklaşık 10 kilo vermiştim. Şimdi de kilolarımdan hiç memnun değilim ve bu memnuniyetsizlik yedikçe yememe sebep oluyor. An itibariyle bu gidişata dur demek istiyorum. Bu zamana kadar her akşam başlamaya karar veriyorum ama sabah çocuklarla kahvaltı yapmaya başlayınca aldığım kararı unutuyorum. Şimdi sizlerle beraber aldığım kararın arkasında durmaya çalışacağım ve başaracağım da.
İki çocuğum var, 34 yaşındayım ve 1.73 boyunda 76 kilodayım. Ne ara aldım bu kadar kiloyu diye düşünüyorum. İki çocuklar beraber yeme düzenimi çok değiştirdim. Hayatın koşturmacası içinde kendime ayırabildiğim ve haz alarak yapabildiğim tek şey vardı: 21.00 den sonra tv karşısında abur cubur yemek. Günler günleri kovaladı, ben bir çeşit çıkmaza, kısır bir döngüye girmiştim. Erkenden kalkıyor, rutin işleri yapıyor ,sonunda kendimle kalabiliyor ve yiyordum. Çocukların biraz büyümesi ve kendime iyilik yapmak, huzur bulmak ve mutlu olmak için aranızdayım. Dilerim hep beraber güzel kilolar verir ve istediğimiz kilolara döneriz
Abla ben bişey mi kacirdim arada? Ne oldu Cuma günü?Sgl cnm
Cok iyi gitmiyor
Aklim cuma malum olayda,
kendimi veremiyorum
Afiyet olsun ablam benim yerimede keyif yapBende anlamadim cnm :) ruzgardan kapimi çarpmış düşmüş biseyler olmus
Aynen
Simdi cay icip tv ye bakiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?