Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba, ben Aysun. Daha önce iki kez zayıflama grubuna katılmıştım ve o dönemlerde yaklaşık 10 kilo vermiştim. Şimdi de kilolarımdan hiç memnun değilim ve bu memnuniyetsizlik yedikçe yememe sebep oluyor. An itibariyle bu gidişata dur demek istiyorum. Bu zamana kadar her akşam başlamaya karar veriyorum ama sabah çocuklarla kahvaltı yapmaya başlayınca aldığım kararı unutuyorum. Şimdi sizlerle beraber aldığım kararın arkasında durmaya çalışacağım ve başaracağım da.
İki çocuğum var, 34 yaşındayım ve 1.73 boyunda 76 kilodayım. Ne ara aldım bu kadar kiloyu diye düşünüyorum. İki çocuklar beraber yeme düzenimi çok değiştirdim. Hayatın koşturmacası içinde kendime ayırabildiğim ve haz alarak yapabildiğim tek şey vardı: 21.00 den sonra tv karşısında abur cubur yemek. Günler günleri kovaladı, ben bir çeşit çıkmaza, kısır bir döngüye girmiştim. Erkenden kalkıyor, rutin işleri yapıyor ,sonunda kendimle kalabiliyor ve yiyordum. Çocukların biraz büyümesi ve kendime iyilik yapmak, huzur bulmak ve mutlu olmak için aranızdayım. Dilerim hep beraber güzel kilolar verir ve istediğimiz kilolara döneriz

Yaaa çok sevindim sizin adınıza canım. Yarın basliyosunuz o zaman. İnşallah Cook daha mutlu olursunuz
Kesinlikle balım bı silkelenmemiz gerekiyor
Mezuniyetin hayırlı olsun inşallah sadece bize destek olmak için ve korumak için burda olursun bundan sonra
İnşallah dilekcim Cook sağol
Bunu birkaç defa daha duydum. Bence Türk erkeklerinin yabancıları cezbeden tarafı aile bilincinin var olması. Ama gerisi yok onu ne yapcaz
Spor listesi Sonuclar

1. @medine66 860
2. @zsaracoglu 620
3. @selensu82 600

Tebrikler kizlar

Ellerine sağlık kuzum bende bu hafta sporda sahalara geri doncem inşallah
Birde kaynanam kuruvatör çikolata yaptı üzümlü falan ve yemedim
Övün beni Övün sevin öpün okşayın
Ben bunu alıntı yapmıştım ama övmekte biraz geç kaldım
Ama canm sen bu kadar tepki verdiysen ciddi bişeydir
Öyle kuzum aslında ama şimdi de onu üzgün gördüğüm için ben üzülüyorum.
Tatlim konunun tam ne oldugunu bilmeyince yorum da belki yanlis olabilir
Kesinlikle tepki gostermesi gereken biseyse bilemedim
Arkadaslarinin her dediklerinini de kabullenmemeyi ogrenmeliler bana göre
Evet abla bi denge olmalı kesinlikle ama biz bunu nasıl kazandık onu bilmiyorum
Güçlü biri olsun benim de faydam olsun istiyorum ama çok naif bir karakteri var
Biri beni durdursun
Ne olduuuu kaçamak mi yapiyosun yoksaaa

Hangi takımda ne zaman yarıştın Aysun

Çok garip geldi canım. Aşırı hızlı ilerlemiş herşey. Sanki kadının niyeti başından beri belliymiş gibi. Arkadasiniz biraz zamana yatsın iyice tanisin bence bu ne acele
Bence kadin anasinin gözüymus
Cok hızlı ilerlemis gercktn bunun altından baska bisey cıkar gbime geldi bence eşinde pek karismasin olaya
Ayynen bende böyle düşündüm hanımlar. Ya ben çok mu kötü niyetliyim fesat mıyım dedim (biraz öyleyimdir çünkü) direkt olarak vah safım kadın kafalamış bunu dedim. Neyse hayırlısı olsun tabi olursa gider çeyreğimizi takar halayımızı çekeriz napalm
Poni bana facebooktan o sayfanın linkini atar mısın? Nerde yazıyo bu seviyeler ben bulamıyorum ya

5. Takımdı canım 2017 yılıydı
5.Takimdan izne ayrılmışsın, başka takımlardan izin dönüşü üye alamıyoruz canım, izinden dönecek kendi üyelerimiz çok fazla çünkü, istersen orada yada başka bir takımda devam edebilirsin

Oyy kıyamam
Bunların da havalı bı grubu var kaybetmek istemiyo bu popülariteyi.
Abla haftasonlarin hep dolu geciyo bı ayaklarını uzatıp dinleniyo musun sen ??
Harikasın Poniiii, ne güzel tam karar vermişsin demek ki. Arkandayiz
Birşey yemiyorum, korkmayın hemen
Takımda boş koltuk kalmadı, yeni üye çağırıp duruyorum
Kaptanim şimdi sakin ol ve yavaşça telefonu yere bırak
Merhaba Aysun aramıza hoşgeldin ben Nazlı. Hepimizin kilo alma sebebi neredeyse aynı yeme bozukluğu. Burada motive olursan uzun bir süre bozmazsin diyeti. Bir takimla beraber olmak çok iyi motive ediyo insanı.
Sgl cnm

Cok iyi gitmiyor
Aklim cuma malum olayda,
kendimi veremiyorum
Abla ben bişey mi kacirdim arada? Ne oldu Cuma günü?

Bende anlamadim cnm :) ruzgardan kapimi çarpmış düşmüş biseyler olmus

Aynen
Simdi cay icip tv ye bakiyom
Afiyet olsun ablam benim yerimede keyif yap
Uyur belki diye banyo yaptırdım küçük cadıyı tır geçmiş gibi üzerimden resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…