Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

5.Takimdan izne ayrılmışsın, başka takımlardan izin dönüşü üye alamıyoruz canım, izinden dönecek kendi üyelerimiz çok fazla çünkü, istersen orada yada başka bir takımda devam edebilirsin
Kırk yılda bir geç kalmadan hoşgeldin mesajı yazmıştım birine onubda sen almadın zalım kaptan

5.Takimdan izne ayrılmışsın, başka takımlardan izin dönüşü üye alamıyoruz canım, izinden dönecek kendi üyelerimiz çok fazla çünkü, istersen orada yada başka bir takımda devam edebilirsin
Bu grupta devam edemiyorum yani 5. Grupta tanıdık kalmamış neredeyse.

Merhaba iyi akşamlar 1.60 boyum 71 kiloyum 3 aylık bebeğim var öğretmenim ama oğlum büyüyen kadar ev hanımıyım
Ayy bende buraya bebeğim 3 aylıkken başlamıştım. Burda tamı tamına 13 kilo verdim. İnş sende verirsin patır patır

Ahmet APA ile Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar grubun adı canm.
İnstada da yitik şifa etiketiyle seviyeleri yapanları bulabilirsin canm yemek fikri konusunda iyi oluyor

Canım doğrunun ne olduğunu bilsin ona bunu anlat. Sonuçta bizde böyle insanları gördüğümüz için tecrubeliyiz. Oda bu şekilde taniyacak insanlari. Dogruyu arkadaşının onu bu duruma dusrdugunun farkinda olsun ama kendi karar versin ne diyeceğine bencee..
Hoş geldin tuğba ben ela 33 yaşındayım benim de 2.5 yaş 2.5 aylik bebegim var emziriyorum. Şanslısın valla böyle bir gruba denk gelsigin için
yaaa ama seni istiyorrr annesi belki kokunla uyumak istiyor
Böyle bir kadina nasil güvenmiş ki ya. Sonunu pek parlak göremedim ben.
Ayyy okurken duygulandim yaaa
küçük çocuklar yok bu sefer büyükler gelmiş geçmiş olsun cok.
Süper sinn bravo
Merhaba canim hoşgeldin kilon da cok degilmis ya karşında 93 kilo var

Ekim ablam ben komşu arkadaş kim olursa olsun sürekli su imajı çizerim, ben çoluklu çocuklu kaynanali yoğun adamım aileme anca yetiyorum zırt pirt goresemem görüşmeyide sevmem ..
İlk tasindigim zaman burdaki bı iki kiside sürekli yiyelim içelim gezelim sende katıl bize kafasındaydi böyle yapa yapa hayır diye diye ayaklarını kestim
Anami bile hergun aramam aranmayida sevmem boşa vakit kaybı çoğu görüşme valla

Burayla ilgili olan meseleyi mi düşünüyorsun hala
Yok cnm :))

Şöyle diyim
Biz 2 sene önce ailecek cok kötü bi olay yasadik, eskiler biliyor
Hafta ici onun mahkemesi vardi geçen gün o yuzden hic uyumadim
Cuma tekrar var, ben de hem sahit hemde madur olarak ifade vericem
Insallah hakettikleri cezayi alirlar

O yuzden takima konsantre olamiyorum, enerjimde yok

@zsaracoglu kuzum seninle sozlesmistik ama bu hafta gercekten hic hirsli, verimli degilim
Biz bu yarışı baska zamana erteleyelim

Merhaba iyi akşamlar 1.60 boyum 71 kiloyum 3 aylık bebeğim var öğretmenim ama oğlum büyüyen kadar ev hanımıyım
İyi akşamlar,
1 ay önce 3.takimda diskalifiye olduğunuz için Cuma yarışmalarına katılamıyorsunuz

sabahları tekmeleyerek ve saçımı çekerek uyandırıyo ama naabeer bide anne dedi bi kaç kere biliyo musun ama demiyo şimdi babası korkuttu herhalde
Kaç aylık senin bicirik cnm
Bizimkide 40icindeyken anne dedi simdi koca kız oldu demiyor hayret bişey

Ahmet APA ile Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar grubun adı canm.
İnstada da yitik şifa etiketiyle seviyeleri yapanları bulabilirsin canm yemek fikri konusunda iyi oluyor
Geçen baktım Instagramda da yapana helal olsun hiç benlik değil
Kahvalti da çay içmeden nasıl yenir peynir ekmek aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…