- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.581
Geçmiş olsun canım.Yok cnm :))
Şöyle diyim
Biz 2 sene önce ailecek cok kötü bi olay yasadik, eskiler biliyor
Hafta ici onun mahkemesi vardi geçen gün o yuzden hic uyumadim
Cuma tekrar var, ben de hem sahit hemde madur olarak ifade vericem
Insallah hakettikleri cezayi alirlar
O yuzden takima konsantre olamiyorum, enerjimde yok
@zsaracoglu kuzum seninle sozlesmistik ama bu hafta gercekten hic hirsli, verimli degilim
Biz bu yarışı baska zamana erteleyelim
Nick yazip Bu konuda diye isaretlersen listedeselerse cikar cnmAynı şekilde mı aratacam
Gerçekten mi ama katılmak istiyorum ya ailevi sebeplerden dolayı yazamamıştım orayaİyi akşamlar,
1 ay önce 3.takimda diskalifiye olduğunuz için Cuma yarışmalarına katılamıyorsunuz
Kurallar böyle maalesefGerçekten mi ama katılmak istiyorum ya ailevi sebeplerden dolayı yazamamıştım oraya
Kendisi öyle demis ama diskalifiye listesinde bulamadim benİyi akşamlar,
1 ay önce 3.takimda diskalifiye olduğunuz için Cuma yarışmalarına katılamıyorsunuz
Kuzum o zaman nickin farrklimiydiGerçekten mi ama katılmak istiyorum ya ailevi sebeplerden dolayı yazamamıştım oraya
Hmm pekiKurallar böyle maalesef
Sonuç listesinde yazıyor, 30 Ocak'taKendisi öyle demis ama diskalifiye listesinde bulamadim ben
Nickimi degisti acaba
Sagol cnm hayirlisi artikGeçmiş olsun canım.
İnşallah kazanırsınız davayı.
Moral seviyeni yüksek tutmak dava günü olumlu etki yapar sana, bence iyi dinlenip zinde ol ki, hakkını rahatlıkla savunabilesin.
Hoş buldum zuhal memnun oldum:))Hosgeldin tugba
Zuhal bende
Ben öğretmen degilim
İnsan alışıyor bi süre sonra çay kahve içmemeye ama yemekte su içmeme olayına alışamadım dahaGeçen baktım Instagramda da yapana helal olsun hiç benlik değil
Kahvalti da çay içmeden nasıl yenir peynir ekmek aklım almıyor
O zaman bahar listeye eklemeyi unutmusSonuç listesinde yazıyor, 30 Ocak'ta
17 Ocakta 3.takim listesine girmiş.
Elfelf2702 (74///) 2. kez bildirimde bulunmadi. Diskalifiye edildi. Onay alindi.
Darısı başıma inşallah burası meslektaş dolu desene.Öğretmenler birlikte zayıflıyor☺:))Hoşgeldin Tuğba , Nazlı ben 29 yaşındayım. Ben de öğretmenim grubun yarısından fazlasinin olduğu gibiBu cuma 68 kilo ile mezun oldum hedefim bu kiloyu korumayı öğrenip yavaş yavaş biraz daha vermek.
Haklısın, belkide en kötüsü aynı şeyleri tekrar duygu olarak yaşamakSagol cnm hayirlisi artik
Böyle seylere aliskin olmadigimiz icin tuhaf oluyor
Bide o insanlarin yüzünü tekrar görmek zorunda kaliyorsun
Hersey sil baştan oluyor
Eklememis listeye, bende baktım yokO zaman bahar listeye eklemeyi unutmus
Yada benim gözümden kacti :)
Bence de Canım iyi ki katıldım iki çocuk ve işten fırsat bulup yazacağım iyi olacak inşallah☺Canım doğrunun ne olduğunu bilsin ona bunu anlat. Sonuçta bizde böyle insanları gördüğümüz için tecrubeliyiz. Oda bu şekilde taniyacak insanlari. Dogruyu arkadaşının onu bu duruma dusrdugunun farkinda olsun ama kendi karar versin ne diyeceğine bencee..
Hoş geldin tuğba ben ela 33 yaşındayım benim de 2.5 yaş 2.5 aylik bebegim var emziriyorum. Şanslısın valla böyle bir gruba denk gelsigin için
yaaa ama seni istiyorrr annesi belki kokunla uyumak istiyor
Böyle bir kadina nasil güvenmiş ki ya. Sonunu pek parlak göremedim ben.
Ayyy okurken duygulandim yaaa
küçük çocuklar yok bu sefer büyükler gelmişgeçmiş olsun cok.
Süper sinn bravo
Merhaba canim hoşgeldin kilon da cok degilmis ya karşında 93 kilo var
Tamam canımAhmet APA ile Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar grubun adı canm.
İnstada da yitik şifa etiketiyle seviyeleri yapanları bulabilirsin canm yemek fikri konusunda iyi oluyor
Bende onu istiyorm ama zarar veririm diye korkuyorm yayaaa ama seni istiyorrr annesi belki kokunla uyumak istiyor
Bizde göremedik canım ama kendi hayatı neticede ne kadar müdahale edebilirizkiBöyle bir kadina nasil güvenmiş ki ya. Sonunu pek parlak göremedim ben.
Kız ağlarken mi söylüyodu benimki hala ağlarken annniieeiiğğ diye ağlar ama bu sefer ağlamadan söylemişti 6.5 aylıkKaç aylık senin bicirik cnm
Bizimkide 40icindeyken anne dedi simdi koca kız oldu demiyor hayret bişey
Kural degil de cnmDurumun öyle olduğunu ben de biliyorum. Sadece kuralın öyle olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. İyi akşamlar
Benim kafadansınEkim ablam ben komşu arkadaş kim olursa olsun sürekli su imajı çizerim, ben çoluklu çocuklu kaynanali yoğun adamım aileme anca yetiyorum zırt pirt goresemem görüşmeyide sevmem ..
İlk tasindigim zaman burdaki bı iki kiside sürekli yiyelim içelim gezelim sende katıl bize kafasındaydi böyle yapa yapa hayır diye diye ayaklarını kestim
Anami bile hergun aramam aranmayida sevmem boşa vakit kaybı çoğu görüşme valla
afıyet olsun canım. Cıgkofte etlımıydı gecen sene yapmıstık bızde en son etlıyı canım ıstedı sımdı23 Şubat Pazar
09:00=== 4 yk patatesli yumurta
2 yk tulum peyniri
1 yk cevizli biber
Tere
1 kase kabak çekirdeği
16:30=== Çiğ köfte (ne kadar yedim bilmiyorum)
1 bardak ayran
Tere
Turp
Su=== 2 lt
Spor yok
inş gonlunce olur canım.Yok canım dubleksi almaktan vazgeçtik bi ev beğendim içime sindi o yüzdn satalım dedik
hosgeldın canım. Bende hatıce. Ins ıstesıgın kıloya ulasırsın tez zamandaAdı:tuğba
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 ve 1
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:162
Kilo:70.4
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet kısa bir süre
Kilo alma nedeniniz :doğum
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
afıyet olsun canım. Hıc bısey yememıssınkı. Naptın ev işi yapıcam dıye yemeyımı unıttunİyi akşamlar
10.00
1 kase kırmızı meyveli tam tahıl gevreği sütle
18.00
2 3 kaşık pırasa
Su 2 L
Spor yok ev işi yaptım yoruldum
cok tuhaf olmus sankı canım. Yanı bılemedım ılk kez gordugum bırını hemen evıme cagırıyor bıde cocugu evde oluyorr. Pek değişik.Kızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
Siz ne düşündünüz okurken ?
afıyet olsun canım. Yarın ara tartı gunu fasulye sısırmıyorsa guzel menu.Menü
Sabah 10:00
2 kaşık menemen
4 dilim peynir
2 kaşık yogurdun kaymağı
1.5 t.b ekmeği
Öğle 14:00
7 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Muz
Ara
Sütlü kahve
2 kayisi
3 hurma
1 avuç kabak çekirdeği
1 kare bitter
Akşam 18:00
7 kaşık k.fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim t.bekmeği
Su 2 litre
Spor yok
afıyet olsun canım. Bıskuvı var kacamak ama menu guzel benceKahvaltı 12.00
1,5 dilim t b ekmek
1 tabak kadar menemen
kizdan kalan yarim yumurta
5 zeytin
2 dilim kadar beyaz peynir
tere
1c.k bal, tereyağı reçel
ara 16.00
neskafe
2 tuzlu 2 tatlı bisküvi
aksam 20.00
1 tabak yeşil fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt
cay 1 küçük kase leblebi
2lt su 1bardak yeşil çay
hafta sonu hafta ıcınden daha yorıcu oluyor bence abla senın. Su camasır ısı neden hoc bıtmıyor yaIyi aksamlar
Bugün cocuklar gelmedi
Kahvaltidan sonra büyük gorumceme gittik
Enişte bileginden eli kirilmis, gecmis olsuna
Ikindin gelince camasir koy camasir as onlarla ugrastim
Hafta ici hic bakamamistim birikmisti baya
Oglan evde calisiyormus o aradi
Maça sizde bakicam diye bide boya yapan arkadasida geldi
Onlara yemek hazirladim caylarinida icip yeni gittiler
ne guzel canım maşallah. Sanırım gercekten hazır olmak ve nıyet gercekten cok onemlı. Ins bırgun bende basarırımBana ne oldu bilmiyorum evde mis gibi portakallı kurabiye kokuyor kızımın beslenmesi için yapmıştm eskidn olsa kırıntı dahi olsa yerdimNiyetimi sağlam yaptım galiba yitik şifa 1. Seviye 4. günümdeyim. Şekersizlik zorluyor onun dışında baya güzel gidiyor. Çay kahve içemiyorum şekersiz. Akşam yemeğinin hemen artından tatlı krizim tutardı normalde sadece ilk gün tuttu. Herkese öneririm kızlar
sagol canım. Mınnos kızım sagolsun kalk otur derken araya kaynıyorum ne yedıgım bellı olmuyor.Afiyet olsun canım iyi atlatmışsin gorumceni ve nefsini
çiğ köfte sisirmez inşaallah kaptanim
hiç bir şey yememissin ki
afiyet olsun cnm
Sende ben gibi ara öğün atıştırma seviyosun
canım hosgeldın. Ben hatıce. Gercekten bende bu durumdaydım. Hepsını uyutup sessızlık ıcınde tv ve yemek. Ama burda guzel motıve olacagına ınanıyorum. Istedogon kıloya ıns tez zamanda ulasırsınMerhaba, ben Aysun. Daha önce iki kez zayıflama grubuna katılmıştım ve o dönemlerde yaklaşık 10 kilo vermiştim. Şimdi de kilolarımdan hiç memnun değilim ve bu memnuniyetsizlik yedikçe yememe sebep oluyor. An itibariyle bu gidişata dur demek istiyorum. Bu zamana kadar her akşam başlamaya karar veriyorum ama sabah çocuklarla kahvaltı yapmaya başlayınca aldığım kararı unutuyorum. Şimdi sizlerle beraber aldığım kararın arkasında durmaya çalışacağım ve başaracağım da.
İki çocuğum var, 34 yaşındayım ve 1.73 boyunda 76 kilodayım. Ne ara aldım bu kadar kiloyu diye düşünüyorum. İki çocuklar beraber yeme düzenimi çok değiştirdim. Hayatın koşturmacası içinde kendime ayırabildiğim ve haz alarak yapabildiğim tek şey vardı: 21.00 den sonra tv karşısında abur cubur yemek. Günler günleri kovaladı, ben bir çeşit çıkmaza, kısır bir döngüye girmiştim. Erkenden kalkıyor, rutin işleri yapıyor ,sonunda kendimle kalabiliyor ve yiyordum. Çocukların biraz büyümesi ve kendime iyilik yapmak, huzur bulmak ve mutlu olmak için aranızdayım. Dilerim hep beraber güzel kilolar verir ve istediğimiz kilolara döneriz
olay ne bılmıyorum canım ama. Icını ferah tut ıns olay lehınıze ılerler. Dava mahkeme streslı seyler allah yardımcınız olsunSgl cnm
Cok iyi gitmiyor
Aklim cuma malum olayda,
kendimi veremiyorum
afıyet olsun canım. Kırkkılıt cayı nı ne ıcın ıcıyorsun.Menüm
08.30
İğde çayı
11.00
5 halka sucuk
2 d peynir
Marul
3 ceviz
17.00
8 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
20.00
Kırkkilit çayı
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?