Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence de Canım iyi ki katıldım iki çocuk ve işten fırsat bulup yazacağım iyi olacak inşallah☺
Aktif katılım sağlarsan motivasyonun yüksek olur ve çok güzel kilolar verirsin.

Katılım sağlayamayacağın durumlarda muhakkak bilgilendirme yaptı, diskalifiye olmayasın.

Az önce katılmak isteyen arkadaşı diskalifiye olduğu için alamadık mesela

Okulumda kanser atlatmış bir arkadaş vardı
Sürekli sağlığını korumak için arayış içindeydi
Ona bahsettim seviyelerden
Bahsetmez olaydım diyecem, yakama yapıştı "birlikte başlayalım" diye
Sadece beni değil, 3-5 kişiyi daha ikna etmiş, hala devam ediyor ikna çalışmalarına...

Bende onun yoğun isteği üzerine seviyeleri tek tek inceledim.
Daha önce yapamam diye nasıl önyargı ile yaklaşmışım anlamadım, çok kolay geldi bana
Ki ben defalarca 3 günlük açlık orucu yapmışım.

Neyse bende başlayacağım yani, daha doğrusu büyük ihmalle tüm okul birlikte başlarız

genelde aksamlari cnm :)
yazdim cnm onumuzdeki cuma

Ben 30 senedir bitiremedim :)))
Aslında banyo yaparken kıyafetlerımızle yapıp bıyandan onlarıda yıkasak ne guzel olur.

Serılmeyı bekleyen 1 sele daha camasır olunca benım kafa başka calısıyor

Aslında banyo yaparken kıyafetlerımızle yapıp bıyandan onlarıda yıkasak ne guzel olur.

Serılmeyı bekleyen 1 sele daha camasır olunca benım kafa başka calısıyor
Çamaşır serme görevini kocaya devrettiğim için isteğim kadar çamaşır yıkayabilirim

Ikna kabılıyetı kuvvetlıymıs arkadasının. Bende tam ınceleyemedım.
Benım komsum yapıyor 50 yasında 2 aydır 8 kılo vermıs. Tam yıtık sıfa demıyor ama başka bı ısıım demıstı. Anlattıg seyler yıtık sıfaya yakın ama. Kadın nasıl ıncelmış maşallah. Nıyetımı saglam aldım cok ıyıyımdıyor hatta

Çamaşır serme görevini kocaya devrettiğim için isteğim kadar çamaşır yıkayabilirim
Ne sermeyı ne toplamayı ne sermeyı sevmıyorum. Onun yerıne butun evı sılıp supurıyum severım. Napak benım esten hayır yok kalkıp serıyım barı

M

Bence de Canım iyi ki katıldım iki çocuk ve işten fırsat bulup yazacağım iyi olacak inşallah☺
insallah bulabilirsin. ben çocuklar biraz usluyken daha aktifim, bazen de akşam nasil olmuş anlamiyorim
Evet müdahalede edilmez zaten bağlanmışsa şu an söylediğiniz her seyi yanlış anlar ama ilerde (Allah pişman etmesin tabi de ) bir sorun olduğunda nasil göremedim der.
valla şişirecek gibi ama ona rağmen ekside olabilirim yani umudum o yönde insallahhh
Ayyy çok merak ettim ya şu seviye işini

Çok az yemişsin, ilerde kilo vermen duraksayınca neyi azaltacaksın

Menüleri bu sayfada paylaşmıyoruz tatlım

Kırkkilit ve iğde çayını safra taşları için içiyorum canım

B Benim büyük haylaz ve kardeşi ile sıkıntılı ikisi de küçük aslında:)

Biri bana çocukları uyuttun sen daha ne bekliyorsun desinnn.. Ben çok kararsız kaliyorum bazen uyusalar bende uyusam diyorum onlar uyuyunca da bi nefes alsam biraz oturup keyif mi yapsam diyorum. Ikinciyi söylediğime de sabah pişman oluyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…