- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.601
Şimdi herkes bütün öğretmenler şişko diyecekDarısı başıma inşallah burası meslektaş dolu desene.Öğretmenler birlikte zayıflıyor☺:))
Yarından itibaren sana eşlik edeceğini canımİnsan alışıyor bi süre sonra çay kahve içmemeye ama yemekte su içmeme olayına alışamadım daha
genelde aksamlari cnm :)Abla haftasonlarin hep dolu geciyo bı ayaklarını uzatıp dinleniyo musun sen ??
yazdim cnm onumuzdeki cumaAbla ben bişey mi kacirdim arada? Ne oldu Cum
Ben 30 senedir bitiremedim :)))sonu hafta ıcınden daha yorıcu oluyor bence abla senın. Su camasır ısı neden hoc bıtmıyor
Aktif katılım sağlarsan motivasyonun yüksek olur ve çok güzel kilolar verirsin.Bence de Canım iyi ki katıldım iki çocuk ve işten fırsat bulup yazacağım iyi olacak inşallah☺
Okulumda kanser atlatmış bir arkadaş vardıHandandandan
@Gulbe seker
Poni Bon
Elalis
Kizlar bugun biraz telegramda mesajlari dinledim
Bende grupla baslicak gibiyim
Sadece calisinca bazi seyler nasil olur bilemiyorum
Bide ilerde tursu vs. Icin probiyotik seyler bulmamda zor
Aslında banyo yaparken kıyafetlerımızle yapıp bıyandan onlarıda yıkasak ne guzel olur.genelde aksamlari cnm :)
yazdim cnm onumuzdeki cuma
Ben 30 senedir bitiremedim :)))
Çamaşır serme görevini kocaya devrettiğim için isteğim kadar çamaşır yıkayabilirimAslında banyo yaparken kıyafetlerımızle yapıp bıyandan onlarıda yıkasak ne guzel olur.
Serılmeyı bekleyen 1 sele daha camasır olunca benım kafa başka calısıyor
Ikna kabılıyetı kuvvetlıymıs arkadasının. Bende tam ınceleyemedım.Okulumda kanser atlatmış bir arkadaş vardı
Sürekli sağlığını korumak için arayış içindeydi
Ona bahsettim seviyelerden
Bahsetmez olaydım diyecem, yakama yapıştı "birlikte başlayalım" diye
Sadece bende değil, 3-5 kişiyi daha ikna etmiş, hala devam ediyor ikna çalışmalarına...
Bende onun yoğun isteği üzerine seviyeleri tek tek inceledim.
Daha önce yapamam diye nasıl önyargı ile yaklaşmışım anlamadım, çok kolay geldi bana
Ki ben defalarca 3 günlük açlık orucu yapmışım.
Neyse bende başlayacağım yani, daha doğrusu büyük ihmalle tüm okul birlikte başlarız
Ne sermeyı ne toplamayı ne sermeyı sevmıyorum. Onun yerıne butun evı sılıp supurıyum severım. Napak benım esten hayır yok kalkıp serıyım barıÇamaşır serme görevini kocaya devrettiğim için isteğim kadar çamaşır yıkayabilirim
afıyet olsun canım. Cıgkofte etlımıydı gecen sene yapmıstık bızde en son etlıyı canım ıstedı sımdı
inş gonlunce olur canım.
hosgeldın canım. Bende hatıce. Ins ıstesıgın kıloya ulasırsın tez zamanda
afıyet olsun canım. Hıc bısey yememıssınkı. Naptın ev işi yapıcam dıye yemeyımı unıttun
cok tuhaf olmus sankı canım. Yanı bılemedım ılk kez gordugum bırını hemen evıme cagırıyor bıde cocugu evde oluyorr. Pek değişik.
afıyet olsun canım. Yarın ara tartı gunu fasulye sısırmıyorsa guzel menu.
afıyet olsun canım. Bıskuvı var kacamak ama menu guzel bence
hafta sonu hafta ıcınden daha yorıcu oluyor bence abla senın. Su camasır ısı neden hoc bıtmıyor ya
ne guzel canım maşallah. Sanırım gercekten hazır olmak ve nıyet gercekten cok onemlı. Ins bırgun bende basarırım
sagol canım. Mınnos kızım sagolsun kalk otur derken araya kaynıyorum ne yedıgım bellı olmuyor.
canım hosgeldın. Ben hatıce. Gercekten bende bu durumdaydım. Hepsını uyutup sessızlık ıcınde tv ve yemek. Ama burda guzel motıve olacagına ınanıyorum. Istedogon kıloya ıns tez zamanda ulasırsın
olay ne bılmıyorum canım ama. Icını ferah tut ıns olay lehınıze ılerler. Dava mahkeme streslı seyler allah yardımcınız olsun
afıyet olsun canım. Kırkkılıt cayı nı ne ıcın ıcıyors
Hoş buldum hatice inşaallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız. Geçtiğimiz yaz oğlum 4 aylıktı buna rağmen kilo ile uğraştılar memlekette..hamilemisin dediler kucağımdaki bebeği görmüyorlar sanki...kilo ile barışık olunmuyor bunu istesem bile millet sağ olsun zayıflamak zorunda hissettiriyor..
insallah bulabilirsin. ben çocuklar biraz usluyken daha aktifim, bazen de akşam nasil olmuş anlamiyorimBence de Canım iyi ki katıldım iki çocuk ve işten fırsat bulup yazacağım iyi olacak inşallah☺
Evet müdahalede edilmez zaten bağlanmışsa şu an söylediğiniz her seyi yanlış anlar ama ilerde (Allah pişman etmesin tabi de ) bir sorun olduğunda nasil göremedim der.Tamam canım
Bende onu istiyorm ama zarar veririm diye korkuyorm ya
Bizde göremedik canım ama kendi hayatı neticede ne kadar müdahale edebilirizki
Kız ağlarken mi söylüyodu benimki hala ağlarken annniieeiiğğ diye ağlar ama bu sefer ağlamadan söylemişti 6.5 aylık
valla şişirecek gibi ama ona rağmen ekside olabilirim yani umudum o yönde insallahhhafıyet olsun canım. Cıgkofte etlımıydı gecen sene yapmıstık bızde en son etlıyı canım ıstedı sımdı
inş gonlunce olur canım.
afıyet olsun canım. Hıc bısey yememıssınkı. Naptın ev işi yapıcam dıye yemeyımı unıttun
cok tuhaf olmus sankı canım. Yanı bılemedım ılk kez gordugum bırını hemen evıme cagırıyor bıde cocugu evde oluyorr. Pek değişik.
hafta sonu hafta ıcınden daha yorıcu oluyor bence abla senın. Su camasır ısı neden hoc bıtmıyor ya
ne guzel canım maşallah. Sanırım gercekten hazır olmak ve nıyet gercekten cok onemlı. Ins bırgun bende basarırım
sagol canım. Mınnos kızım sagolsun kalk otur derken araya kaynıyorum ne yedıgım bellı olmuyor.
canım hosgeldın. Ben hatıce. Gercekten bende bu durumdaydım. Hepsını uyutup sessızlık ıcınde tv ve yemek. Ama burda guzel motıve olacagına ınanıyorum. Istedogon kıloya ıns tez zamanda ulasırsın
olay ne bılmıyorum canım ama. Icını ferah tut ıns olay lehınıze ılerler. Dava mahkeme streslı seyler allah yardımcınız olsun
afıyet olsun canım. Kırkkılıt cayı nı ne ıcın ıcıyorsun.
Ayyy çok merak ettim ya şu seviye işiniOkulumda kanser atlatmış bir arkadaş vardı
Sürekli sağlığını korumak için arayış içindeydi
Ona bahsettim seviyelerden
Bahsetmez olaydım diyecem, yakama yapıştı "birlikte başlayalım" diye
Sadece beni değil, 3-5 kişiyi daha ikna etmiş, hala devam ediyor ikna çalışmalarına...
Bende onun yoğun isteği üzerine seviyeleri tek tek inceledim.
Daha önce yapamam diye nasıl önyargı ile yaklaşmışım anlamadım, çok kolay geldi bana
Ki ben defalarca 3 günlük açlık orucu yapmışım.
Neyse bende başlayacağım yani, daha doğrusu büyük ihmalle tüm okul birlikte başlarız
Ennn nefrettt ettiğim şeyyy cokk sanslisinnnÇamaşır serme görevini kocaya devrettiğim için isteğim kadar çamaşır yıkayabilirim
Okulda tüm kadınlar diyette yalnız değilim şişkoyuz galiba bizŞimdi herkes bütün öğretmenler şişko diyecek
Çok az yemişsin, ilerde kilo vermen duraksayınca neyi azaltacaksınİyi akşamlar
10.00
1 kase kırmızı meyveli tam tahıl gevreği sütle
18.00
2 3 kaşık pırasa
Su 2 L
Spor yok ev işi yaptım yoruldum@Zeycan123
Hiç bişey yememişsin cnm çok az değilmi ya.
Bi ben mi çok yiyoruuumm
Kırkkilit ve iğde çayını safra taşları için içiyorum canımafıyet olsun canım. Cıgkofte etlımıydı gecen sene yapmıstık bızde en son etlıyı canım ıstedı sımdı
inş gonlunce olur canım.
afıyet olsun canım. Kırkkılıt cayı nı ne ıcın ıcıyorsun.
Benim büyük haylaz ve kardeşi ile sıkıntılı ikisi de küçük aslında:)insallah bulabilirsin. ben çocuklar biraz usluyken daha aktifim, bazen de akşam nasil olmuş anlamiyorim
Evet müdahalede edilmez zaten bağlanmışsa şu an söylediğiniz her seyi yanlış anlar ama ilerde (Allah pişman etmesin tabi de ) bir sorun olduğunda nasil göremedim der.
valla şişirecek gibi ama ona rağmen ekside olabilirim yani umudum o yönde insallahhh
Ayyy çok merak ettim ya şu seviye işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?