- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.961
*** 9. Takım 251. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (69,1/68,8/0,3/%0,43)
Fadime02: (96/95,8 /0,2/%0,21)
Hoppidicik (86,2/85,5/0,7/%0,81)
Mursh: (82,4/82,1/0,3/%0,36)
TrulyScrumptious (86,7/87/ -0,3/%-0,35)
Siyamum (50,3/50,3/0,0/%0,00)
Nagieymen (65,8/66,4/-0,6/%-0,91)
Doksanaltmısdoksan(68,4/68,1/0,3/%0,44)
Lıonessa (83/83/0,0/%0,00)
graphicdesigner (63,4/62,6/0,8/%1,26)
Nora (75/73,8/1,2/%1,60)
Btlbetul (68,3/67,5/0,8/%1,17)
9.Takım Toplam % 0,35
kızlaaaar bana kızdınız biliyorum çok özür dilerim bu hafta gelmedim. murş sana haber de vermedim çok çok özür dilerim. ama acaip yoğun vallahi bunaldım. söylemiştim zaten geçenlerde ama yaz gelince bizim iş yeri çok yoğun oluyor. dün gece saat 2 ye kadar yaka söktüm evde. çıldırıcam ya atölyeciler yetiştirememiş dükkana mal indirmemiz gerekiyor. ve biz yaptık! tam 300 tane tişört yakası söktüm. babama da kızıyorum hem o insanlara her hafta ödeme yapıyoıruz hem de eve iş getiriyoruz annem de çıldırdı zaten her yer toz duman oldu. neyse Allaha çok şükür bu günde cuma zaten mübarek gün isyan etmiyim. ayrıca size karşı çok mahçubum çünkü kilom 85!!!! inanabiliyormusunuz ben inanamıyırum çünkü resmen eylül ayına geri döndüm tam bir aptalım. yani sizin anlayacağınız foruma gelmeye yüzüm olmadı. hem yoğunluktam hem rejimi bozduğumdan. pantolonlarm dar geliyor
murşum canım seni zor durumda bıraktıysam beni yarışmacı olarak gösterme ben misafir olarak gelirim
nora uçmuş vallaaa......
graphicdesigner kuşum başabaş gidiyoruz... ama tabe aramızda 5 kilocuk kadar var yetişisem sanaaaa
canım hoşgeldin, Allah kolaylık versin, kimse çalıştığı işe kendi işi gibi sarılmıyorki, haftasonu gelsede paramızı alsak hesabı oyalanıyorlar. Olanda işte size oluyor. Kilon çok fena olmuş canım yaa neden böyle bıraktın kendini, bak bu hafta biz yarışma yapıcaz sende katıl, hem sanada bahane olur tekrardan sıkı tutarsın bu işi
vayy tatlişkom gerçekten senle aynıyız, 2 kişilk grup yapılacaksa senle ikimiz tam denk düşeriz
kızlaaaar bana kızdınız biliyorum çok özür dilerim bu hafta gelmedim. murş sana haber de vermedim çok çok özür dilerim. ama acaip yoğun vallahi bunaldım. söylemiştim zaten geçenlerde ama yaz gelince bizim iş yeri çok yoğun oluyor. dün gece saat 2 ye kadar yaka söktüm evde. çıldırıcam ya atölyeciler yetiştirememiş dükkana mal indirmemiz gerekiyor. ve biz yaptık! tam 300 tane tişört yakası söktüm. babama da kızıyorum hem o insanlara her hafta ödeme yapıyoıruz hem de eve iş getiriyoruz annem de çıldırdı zaten her yer toz duman oldu. neyse Allaha çok şükür bu günde cuma zaten mübarek gün isyan etmiyim. ayrıca size karşı çok mahçubum çünkü kilom 85!!!! inanabiliyormusunuz ben inanamıyırum çünkü resmen eylül ayına geri döndüm tam bir aptalım. yani sizin anlayacağınız foruma gelmeye yüzüm olmadı. hem yoğunluktam hem rejimi bozduğumdan. pantolonlarm dar geliyor
murşum canım seni zor durumda bıraktıysam beni yarışmacı olarak gösterme ben misafir olarak gelirim
kızlaaaar bana kızdınız biliyorum çok özür dilerim bu hafta gelmedim. murş sana haber de vermedim çok çok özür dilerim. ama acaip yoğun vallahi bunaldım. söylemiştim zaten geçenlerde ama yaz gelince bizim iş yeri çok yoğun oluyor. dün gece saat 2 ye kadar yaka söktüm evde. çıldırıcam ya atölyeciler yetiştirememiş dükkana mal indirmemiz gerekiyor. ve biz yaptık! tam 300 tane tişört yakası söktüm. babama da kızıyorum hem o insanlaraok.. her hafta ödeme yapıyoıruz hem de eve iş getiriyoruz annem de çıldırdı zaten her yer toz duman oldu. neyse Allaha çok şükür bu günde cuma zaten mübarek gün isyan etmiyim. ayrıca size karşı çok mahçubum çünkü kilom 85!!!! inanabiliyormusunuz ben inanamıyırum çünkü resmen eylül ayına geri döndüm tam bir aptalım. yani sizin anlayacağınız foruma gelmeye yüzüm olmadı. hem yoğunluktam hem rejimi bozduğumdan. pantolonlarm dar geliyor
Cnm hg üzme kendini sorumluluk parayı aldıktan sonra kayboluyor... Sinir stres bayanlara göre değil ya yiyoruz yada vücudumuzda sivilce yara olarak dönüyor. Olur böyle vakalar. Biran önce aramıza dönersin umarım...
çok sağol siyamum. genele baktığında benim sorunum çalışmak bence ben çalışmak istemiyorum ben sıkıya gelemiyorum ama mecburum da bir yandan pf neyse çok şükür halimize. bana destek verin lütfeeeen bu kilolar gitsin gaza gelmem gerekiyor kızlar. bi ara 79 ları görmüştüm düşünsenize bu sabah bir tartıldım 84.7 kg !!!
13.30da buluşuyorduk di mi? :44: 10 dakika evi toparlayıp çayımı kapıp geliyorum o halde...
Destek verelim cnm bi yarışma yapılcak dediler bugün bununla ilgili sanırım :44: Motive olalım gitsin valla buraya kdr verdim burdan sonrasıda gitmeli... en herkese hertürlü desteği veririm yeterki gitsin kilolar...
ahh sıyamumcumm dusuk cenelı arkdasım bı aradı 1 saattır teldeyım toplantıyada gecıktımozur dılerımm
Önemli değil mursh bende ders çalışıyordumda aramı 13.30a ayarladım geçmişte görünce gelsin herkes gelene kadar buralardayım biraz bakınayım 1 konuya daha geliyorum kızlarda gelir heralde ben gelene kadar :126:
SÜPPERSİNN hiç vakit kaybetme canım benim, hemen başla, bak bugün ayrışmaya başlıyoruz, nasıl bir sitem yapıcaz şuanda karar aşamasındayız, sende elinden geldiğince takip et, yarış daha bi gaza getiriyor insanıçok sağol canım bilmiyorum ki yeniden güzelce diyete başlarmıyım dersin? başaracağıma inanmaz oldum artık. sabah 6 buçukta kalkıyoruz akşam 8 de dükkanı kapatıyorum =(
gün içinde çok acıkıyorum. nasıl ben aldım o 5 kiloyu bilmiyorum. bi de ben sıkıldım çalışmaktan artık yemin ederim evde olsam yemem ya. =((((
tamam murş kızmazsa ben de katılıcam yarışmaya o zaman gitmiyorum bir yere.
tamam kabul, ama ben seni geçerim ç... canavarı, sen dayanamz yersin yinerakibimsin bananeee geççem seni
Evt kızlar toplantıyı acıyorum
Herkes bu yarısmayla ılgılı genel fıkrını bı yazsın bence...Nasıl bı yol ızleyebılırız ? (Malum salı ara tartı gunu kararlastırdık 3 hafta sonunda konu kaynadı devamı gelmedı)Gene boyle bu durum olmasın nıhayı bı karar alıp ustumuze dusenı yapalım dıyorum....
Kusura bakama canım ders zamanından caldık ...Sen ıstersen fıkrını yaz tekrar ara verdıgınde gelırsın konusmaya katılırsın !
Kusura bakama canım ders zamanından caldık ...Sen ıstersen fıkrını yaz tekrar ara verdıgınde gelırsın konusmaya katılırsın !
Lıonesse cım zaten vaktının olupta gelmedıgını hıc dusunmedım ama netıcede forma gırıp bı msj atsaydın 5 dk bende senı ızınlı yazardım sorun olmazdı.Gercı sımdıde bı sorun oldugu yok ben senı sabıt gectım zaten...Ne oyle gıtmek felan sonra sısıp sısıp gerı gelıyorsunuzSen sımdı bana nıhayı kararını soyle ıstıyorsan 4 5 hafta ıslerın yoluna gırene kadar senı ızınlı yazayım?Yada hıc beklemeyelım hemen baslayalım hergun paylasım yapamasanda 2 3 gunde bı ıslerın temposu dusene kadar ugrayıp kendınden hbrdaar et bızı...
SÜPPERSİNN hiç vakit kaybetme canım benim, hemen başla, bak bugün ayrışmaya başlıyoruz, nasıl bir sitem yapıcaz şuanda karar aşamasındayız, sende elinden geldiğince takip et, yarış daha bi gaza getiriyor insanıbu arada tekrar geldiğine çok sevindim gitme sakın biryere
murshcum bence şuandaki 9 kişilik takımımızın içinde 3 er kişilik yada 2 şer kişilik gruplara ayrılalaım, o şekilde bir yarış olsuni herkes kendi kilosuna yakın olanlar ile çift olsun. benim düşüncem bu. diğer arkadaşlarda yazsın. bu yarışı o şekilde bu gün itibari ile başlatalım bebişlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?