- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.621
Ya aslında ben zeycana yorum yapacaktım beceremedimÇok az yemişsin, ilerde kilo vermen duraksayınca neyi azaltacaksın
Menüleri bu sayfada paylaşmıyoruz tatlım
Canım katılırım 10 dan sonra uyuyor uşaklar yazarım iyi gelecek bura inşallah☺Aktif katılım sağlarsan motivasyonun yüksek olur ve çok güzel kilolar verirsin.
Katılım sağlayamayacağın durumlarda muhakkak bilgilendirme yaptı, diskalifiye olmayasın.
Az önce katılmak isteyen arkadaşı diskalifiye olduğu için alamadık mesela
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmaYa aslında ben zeycana yorum yapacaktım beceremedim
Zeycanın menüsü bu bende az yediğini belirttim.
Ben çok yiyorum yaa
Evet ya benim de 2.5 yaşında oğlum abi oldu o daha benim minnagim amaaaa, oglumm aşırı hareketlii ama çok şükür kardeşiyle arasi iyi.B
Benim büyük haylaz ve kardeşi ile sıkıntılı ikisi de küçük aslında:)
Aynen cnm bende öyleyim kızımı uyutunca acaba ne yapsam tv mi izlrsem ev işi mi yapsam kendi kişiseş bakımı mı yapsam v.s diye düşünüyom. Ama ev işi galip geliyorBiri bana çocukları uyuttun sen daha ne bekliyorsun desinnn.. Ben çok kararsız kaliyorum bazen uyusalar bende uyusam diyorum onlar uyuyunca da bi nefes alsam biraz oturup keyif mi yapsam diyorum. Ikinciyi söylediğime de sabah pişman oluyorum zaten.
Tmm cnm teşekkür ederimKopyala yapıştır yöntemini kullanma
"Alıntı" diyip cevapla canım
Canım benimki 4 yaşında ama çok kıskanıyor agresif anaokuluna gidiyor ama bilmiyorum inşallah durulur biraz.araları iyiyse maaşallah hep böyle devam eder inşallahEvet ya benim de 2.5 yaşında oğlum abi oldu o daha benim minnagim amaaaa, oglumm aşırı hareketlii ama çok şükür kardeşiyle arasi iyi.
Afiyet olsn eskidn ne güzel spor yapardın elin kolun geçti mi iyileştin mi tamamen? İyileştiysen spora alalım seni23 Şubat Pazar
09:00=== 4 yk patatesli yumurta
2 yk tulum peyniri
1 yk cevizli biber
Tere
1 kase kabak çekirdeği
16:30=== Çiğ köfte (ne kadar yedim bilmiyorum)
1 bardak ayran
Tere
Turp
Su=== 2 lt
Spor yok
Gevrek kaç kalori canm? Akşamda pek az olmuş. Bu kadar azaltırsan ilerde ne yapacaksn canmİyi akşamlar
10.00
1 kase kırmızı meyveli tam tahıl gevreği sütle
18.00
2 3 kaşık pırasa
Su 2 L
Spor yok ev işi yaptım yoruldum
Ara öğün çok olmuş canmMenü
Sabah 10:00
2 kaşık menemen
4 dilim peynir
2 kaşık yogurdun kaymağı
1.5 t.b ekmeği
Öğle 14:00
7 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Muz
Ara
Sütlü kahve
2 kayisi
3 hurma
1 avuç kabak çekirdeği
1 kare bitter
Akşam 18:00
7 kaşık k.fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim t.bekmeği
Su 2 litre
Spor yok
Bisküviler.... reçeller ... bu menüyle mi yeneceksin beniKahvaltı 12.00
1,5 dilim t b ekmek
1 tabak kadar menemen
kizdan kalan yarim yumurta
5 zeytin
2 dilim kadar beyaz peynir
tere
1c.k bal, tereyağı reçel
ara 16.00
neskafe
2 tuzlu 2 tatlı bisküvi
aksam 20.00
1 tabak yeşil fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt
cay 1 küçük kase leblebi
2lt su 1bardak yeşil çay
Handandandan
@Gulbe seker
Poni Bon
@Elalis
Kizlar bugun biraz telegramda mesajlari dinledim
Bende grupla baslicak gibiyim
Sadece calisinca bazi seyler nasil olur bilemiyorum
Bide ilerde tursu vs. Icin probiyotik seyler bulmamda zor
Süperrr çok sevindim. Beraber daha güzel yaparızYarından itibaren sana eşlik edeceğini canım
Ben öğün saatlerimi 11 ve 16:30 olarak ayarladım
Insallah seninkilerde oyle olur. Kardeşi doğduğunda ben çok sakınmadım oglumdan aman zarar verir hissini de çok yansitmadim ona hep sevmesine dokunmasina izin verdim yoksa ilk bir hafta çok fenaydiii zarar verme egilimi vardi yani. Neyse çok şükür şu an öyle bir durum yok ama tabiki tedbiri elden birakmiyorum gözüm hep üstündeCanım benimki 4 yaşında ama çok kıskanıyor agresif anaokuluna gidiyor ama bilmiyorum inşallah durulur biraz.araları iyiyse maaşallah hep böyle devam eder inşallah
Ya ama o kayısı hepsini silip süpürüyor yaaAfiyet olsn eskidn ne güzel spor yapardın elin kolun geçti mi iyileştin mi tamamen? İyileştiysen spora alalım seni
Gevrek kaç kalori canm? Akşamda pek az olmuş. Bu kadar azaltırsan ilerde ne yapacaksn canm
Ara öğün çok olmuş canm
Bisküviler.... reçeller ... bu menüyle mi yeneceksin beni
Süperrr çok sevindim. Beraber daha güzel yaparız
afıyet olsun canım. Cola mıKahvaltı
10.30
Soğanlı 1 yumurta
2adet örgü penir
2dilim tam tahsilli ekmek
Az tereyağlı bal
Öğlen 16.00
Tavuk kanat 5tane
patates
Az kola
Akşam 19.00
Yoğurt
Beyaz lahana kavurması
2.5lt su spor yok
afıyet olsun canım guzel23 şubat
Saat 10.30
Peynir
Zeytin
Yarım tavada yumurta
Salatalık
Tuzlu yoğurt
Yarım likör bardağında likör
Saat 18.45
5 kaşık pırasa
Yarım kase kabak borani
Yarım elma
1 bardak kefir
Spor. 15 dk antrenöN 45p
Su 2250 lt
@Dream00
anladım canım. Sankı sormusmuydum sımdı soyleyınce anımsadım. Ya bu unutkanlık ıcın napsam ben acabaKırkkilit ve iğde çayını safra taşları için içiyorum canım
ben uyutup oturan sabah uykuyu alamayınca pısman olanlardanım. Ama yınede her gece uyuyamıyorum sakınlık guzel seyBiri bana çocukları uyuttun sen daha ne bekliyorsun desinnn.. Ben çok kararsız kaliyorum bazen uyusalar bende uyusam diyorum onlar uyuyunca da bi nefes alsam biraz oturup keyif mi yapsam diyorum. Ikinciyi söylediğime de sabah pişman oluyorum zaten.
Ben İngilizceciyim hoşgeldinizDarısı başıma inşallah burası meslektaş dolu desene.Öğretmenler birlikte zayıflıyor☺:))
Canım ben yapma dur etme dedim ben de sebep oldum bu duruma seviyor ama zarar verdiği de oluyor düzelecek inşallah çok yoruyorlarInsallah seninkilerde oyle olur. Kardeşi doğduğunda ben çok sakınmadım oglumdan aman zarar verir hissini de çok yansitmadim ona hep sevmesine dokunmasina izin verdim yoksa ilk bir hafta çok fenaydiii zarar verme egilimi vardi yani. Neyse çok şükür şu an öyle bir durum yok ama tabiki tedbiri elden birakmiyorum gözüm hep üstünde
Bende ütü yapmayı hiç sevmemNe sermeyı ne toplamayı ne sermeyı sevmıyorum. Onun yerıne butun evı sılıp supurıyum severım. Napak benım esten hayır yok kalkıp serıyım barı
Ben İngilizceciyim hoşgeldiniz
Ben de Türkçeciyim hoş buldum☺Ben İngilizceciyim hoşgeldiniz
Evet canım gercekten acımasız olabılıyor ınsanlar.
Canım ben de sezaryen doğum yaptım ilk oğlum normaldi bu zorunlu sezaryen...sağlık olsun inşallah zayıflayacağız..iyi demişsin yeni doğum yapan kadına denecek laf değil...belki kötü niyetle demedi ama lohusa iken valla her laf üzüyorEvet canım gercekten acımasız olabılıyor ınsanlar.
Ben dogum yaptım 2 gun sonra kv geldı. Hosgeldın dıye elıne varıyorum hıc dogum yapmıs gıbı degılsın gobegın aynı dıyor bana.
Bıde sezeryan dogum yaptım. He bıdaha var ıcerde onu beklıyorum dedım o anda nasıl dılem geldı dedıysem. Hıc hazır cevapta degılımdır ama ne kadar canımı sıkmıstım. O yuzden bosver kendın ıcın zayıfla canım
Valla kotu nıyet yada ıyı nıyet nasılsın bebek nasıl demeden karnın aynı demesı tuhaf olmustu. Konusurken laf arası dese bu kadar zoruma gıtmezdeCanım ben de sezaryen doğum yaptım ilk oğlum normaldi bu zorunlu sezaryen...sağlık olsun inşallah zayıflayacağız..iyi demişsin yeni doğum yapan kadına denecek laf değil...belki kötü niyetle demedi ama lohusa iken valla her laf üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?