Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım katılırım 10 dan sonra uyuyor uşaklar yazarım iyi gelecek bura inşallah☺

B
Benim büyük haylaz ve kardeşi ile sıkıntılı ikisi de küçük aslında:)
Evet ya benim de 2.5 yaşında oğlum abi oldu o daha benim minnagim amaaaa, oglumm aşırı hareketlii ama çok şükür kardeşiyle arasi iyi.

Aynen cnm bende öyleyim kızımı uyutunca acaba ne yapsam tv mi izlrsem ev işi mi yapsam kendi kişiseş bakımı mı yapsam v.s diye düşünüyom. Ama ev işi galip geliyor

Evet ya benim de 2.5 yaşında oğlum abi oldu o daha benim minnagim amaaaa, oglumm aşırı hareketlii ama çok şükür kardeşiyle arasi iyi.
Canım benimki 4 yaşında ama çok kıskanıyor agresif anaokuluna gidiyor ama bilmiyorum inşallah durulur biraz.araları iyiyse maaşallah hep böyle devam eder inşallah

23 Şubat Pazar

09:00=== 4 yk patatesli yumurta
2 yk tulum peyniri
1 yk cevizli biber
Tere
1 kase kabak çekirdeği

16:30=== Çiğ köfte (ne kadar yedim bilmiyorum)
1 bardak ayran
Tere
Turp

Su=== 2 lt

Spor yok
Afiyet olsn eskidn ne güzel spor yapardın elin kolun geçti mi iyileştin mi tamamen? İyileştiysen spora alalım seni

İyi akşamlar
10.00
1 kase kırmızı meyveli tam tahıl gevreği sütle

18.00
2 3 kaşık pırasa

Su 2 L
Spor yok ev işi yaptım yoruldum
Gevrek kaç kalori canm? Akşamda pek az olmuş. Bu kadar azaltırsan ilerde ne yapacaksn canm
Ara öğün çok olmuş canm

Bisküviler.... reçeller ... bu menüyle mi yeneceksin beni

Yarından itibaren sana eşlik edeceğini canım
Ben öğün saatlerimi 11 ve 16:30 olarak ayarladım
Süperrr çok sevindim. Beraber daha güzel yaparız

Canım benimki 4 yaşında ama çok kıskanıyor agresif anaokuluna gidiyor ama bilmiyorum inşallah durulur biraz.araları iyiyse maaşallah hep böyle devam eder inşallah
Insallah seninkilerde oyle olur. Kardeşi doğduğunda ben çok sakınmadım oglumdan aman zarar verir hissini de çok yansitmadim ona hep sevmesine dokunmasina izin verdim yoksa ilk bir hafta çok fenaydiii zarar verme egilimi vardi yani. Neyse çok şükür şu an öyle bir durum yok ama tabiki tedbiri elden birakmiyorum gözüm hep üstünde

Ya ama o kayısı hepsini silip süpürüyor yaa

Kahvaltı
10.30
Soğanlı 1 yumurta
2adet örgü penir
2dilim tam tahsilli ekmek
Az tereyağlı bal

Öğlen 16.00
Tavuk kanat 5tane
patates
Az kola

Akşam 19.00
Yoğurt
Beyaz lahana kavurması
2.5lt su spor yok
afıyet olsun canım. Cola mı
Kanatları derılerıyle yemedıysen menu guzel canım
afıyet olsun canım guzel

Kırkkilit ve iğde çayını safra taşları için içiyorum canım
anladım canım. Sankı sormusmuydum sımdı soyleyınce anımsadım. Ya bu unutkanlık ıcın napsam ben acaba
ben uyutup oturan sabah uykuyu alamayınca pısman olanlardanım. Ama yınede her gece uyuyamıyorum sakınlık guzel sey

Canım ben yapma dur etme dedim ben de sebep oldum bu duruma seviyor ama zarar verdiği de oluyor düzelecek inşallah çok yoruyorlar

Evet canım gercekten acımasız olabılıyor ınsanlar.
Ben dogum yaptım 2 gun sonra kv geldı. Hosgeldın dıye elıne varıyorum hıc dogum yapmıs gıbı degılsın gobegın aynı dıyor bana.
Bıde sezeryan dogum yaptım. He bıdaha var ıcerde onu beklıyorum dedım o anda nasıl dıleme geldı dedıysem. Hıc hazır cevapta degılımdır ama ne kadar canımı sıkmıstım. O yuzden bosver kendın ıcın zayıfla canım

Canım ben de sezaryen doğum yaptım ilk oğlum normaldi bu zorunlu sezaryen...sağlık olsun inşallah zayıflayacağız..iyi demişsin yeni doğum yapan kadına denecek laf değil...belki kötü niyetle demedi ama lohusa iken valla her laf üzüyor

Valla kotu nıyet yada ıyı nıyet nasılsın bebek nasıl demeden karnın aynı demesı tuhaf olmustu. Konusurken laf arası dese bu kadar zoruma gıtmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…