- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.641
Cnm senin le yaşıtmıydık biz ilk geldiğimde yazmiştı da biri hatırlayamadım. Çocuk sayısıda 3 tü. Kilolarda yaklaşıktıBen severım utuyu. Değişigim
Öyle haklısın dan diye öyle denmez ki ...alınıyor insan keşke düşünceli olsa insanlar birazcık.Valla kotu nıyet yada ıyı nıyet nasılsın bebek nasıl demeden karnın aynı demesı tuhaf olmustu. Konusurken laf arası dese bu kadar zoruma gıtmezde
Patates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim23 Şubat Pazar
09:00=== 4 yk patatesli yumurta
2 yk tulum peyniri
1 yk cevizli biber
Tere
1 kase kabak çekirdeği
16:30=== Çiğ köfte (ne kadar yedim bilmiyorum)
1 bardak ayran
Tere
Turp
Su=== 2 lt
Spor yok
Az evet, Bn de bu hafta iki kez aç kaldım kas kaybı oluşur dikkat et cnmİyi akşamlar
10.00
1 kase kırmızı meyveli tam tahıl gevreği sütle
18.00
2 3 kaşık pırasa
Su 2 L
Spor yok ev işi yaptım yoruldum
Şahsi fikrim ekmek yerine doyurucu başka şeyler yemek ceviz gibi 1,5 ekmeğin şeker oranı da yüksektirMenü
Sabah 10:00
2 kaşık menemen
4 dilim peynir
2 kaşık yogurdun kaymağı
1.5 t.b ekmeği
Öğle 14:00
7 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Muz
Ara
Sütlü kahve
2 kayisi
3 hurma
1 avuç kabak çekirdeği
1 kare bitter
Akşam 18:00
7 kaşık k.fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim t.bekmeği
Su 2 litre
Spor yok
Reçel bal bisküviKahvaltı 12.00
1,5 dilim t b ekmek
1 tabak kadar menemen
kizdan kalan yarim yumurta
5 zeytin
2 dilim kadar beyaz peynir
tere
1c.k bal, tereyağı reçel
ara 16.00
neskafe
2 tuzlu 2 tatlı bisküvi
aksam 20.00
1 tabak yeşil fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt
cay 1 küçük kase leblebi
2lt su 1bardak yeşil çay
Menüm
08.30
İğde çayı
11.00
5 halka sucuk
2 d peynir
Marul
3 ceviz
17.00
8 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Marul
20.00
Kırkkilit çayı
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
Menum
10. 30
2 yumurtadan omlet
Zeytın
Yesıl sogan
1 tb ekmek
13.00
1 fıncan kahve 1 kare bıtter
16. 30
1 kase yogurt
Elma
1 portakal
19.00
Fırında 2 tavuk pırzola
Salata
1 kepce mercımek corbası
3 acı bıber tursusu
Su 3lıtre
Bir diyetisyen şu ekmek mevzusunu Bi. Çözsün valla 2 çok minikKahvaltı
10.30
Soğanlı 1 yumurta
2adet örgü penir
2dilim tam tahsilli ekmek
Az tereyağlı bal
Öğlen 16.00
Tavuk kanat 5tane
patates
Az kola
Akşam 19.00
Yoğurt
Beyaz lahana kavurması
2.5lt su spor yok
Patates yerine Peynir, zeytinyağında zeytinler nefis olurdu benceHayırlı geceler
Sabah
15 tane kadar patates kızartması
2 zeytin
Ara
2 orta havuç
Akşam
2 kase yuvalama çorbası
2 k yogurt
Sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor
100 ip atlama @Dream00
Evet bende sabah çok pişman olup bu akşam uyuduklari gibi uyuycam deyip yine uyuyamayanlardanim. Şu an olduğu gibiafıyet olsun canım. Cola mı
Kanatları derılerıyle yemedıysen menu guzel canım
afıyet olsun canım guzel
anladım canım. Sankı sormusmuydum sımdı soyleyınce anımsadım. Ya bu unutkanlık ıcın napsam ben acaba
ben uyutup oturan sabah uykuyu alamayınca pısman olanlardanım. Ama yınede her gece uyuyamıyorum sakınlık guzel sey
Tabiki düzelecek büyüyecekler.. Ben bu hallerini çok özleyeceğim yaa çok duygulaniyorum bu zamanlari geçiyor diyeCanım ben yapma dur etme dedim ben de sebep oldum bu duruma seviyor ama zarar verdiği de oluyor düzelecek inşallah çok yoruyorlar
canım kızartma olmamıs bılıyorsun. Sankı 2 kase yuvalama corba da cok gıbı geldı ama başka bısey de yememıssın.Hayırlı geceler
Sabah
15 tane kadar patates kızartması
2 zeytin
Ara
2 orta havuç
Akşam
2 kase yuvalama çorbası
2 k yogurt
Sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor
100 ip atlama @Dream00
evet canım ben yazmıstım.Cnm senin le yaşıtmıydık biz ilk geldiğimde yazmiştı da biri hatırlayamadım. Çocuk sayısıda 3 tü. Kilolarda yaklaşıktı
ıyı geceler canım. InşKıxlar yattım Bn çok uykusuzum dün gece boyu kızın başını bekledim koca kişisi de yat diyor yanımda
Haydi sendromsuz pazartesileri iz olur imş
O zaman sana da ıyı geceler. Yatalım dınlenelım bende yatar. Gorusuruz sabahEvet bende sabah çok pişman olup bu akşam uyuduklari gibi uyuycam deyip yine uyuyamayanlardanim. Şu an olduğu gibiHalbuki sabah süründüm resmen
Ya ben biraz da emzirdigim için yiyorum aslinda, daha sonra azaltacagim inşallah. Kilo da veriyor gibiyim şu an.. Tikandigim zaman azaltacagim.[
Patates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim
Az evet, Bn de bu hafta iki kez aç kaldım kas kaybı oluşur dikkat et cnm
Şahsi fikrim ekmek yerine doyurucu başka şeyler yemek ceviz gibi 1,5 ekmeğin şeker oranı da yüksektir
Reçel bal bisküviohoo reis naptın sen
Bir diyetisyen şu ekmek mevzusunu Bi. Çözsün valla 2 çok minik
Patates yerine Peynir, zeytinyağında zeytinler nefis olurdu bence
Bence decanım kızartma olmamıs bılıyorsun. Sankı 2 kase yuvalama corba da cok gıbı geldı ama başka bısey de yememıssın.
evet canım ben yazmıstım.
ıyı geceler canım. Inş
O zaman sana da ıyı geceler. Yatalım dınlenelım bende yatar. Gorusuruz sabah
Hoş buldum canımS Sevdalinka00 hoşgeldin cnm
Sağlıkla büyüsünler inşallah..gerçekten ben de duygulanıyorum zaman hızla geçiyor.aslında tadına varmak gerek bu günlerin ... Bazen hemen büyüseler diyorum ama şimdi minnak da çok tatlılarTabiki düzelecek büyüyecekler.. Ben bu hallerini çok özleyeceğim yaa çok duygulaniyorum bu zamanlari geçiyor diyeOğlum da sever öper hatta ağlayınca bizden önce koşar bana da anne coş coş (koş koş) der aglamasina kiyamaz hic.
Patates çok faydalı bir sebze aslında, toprak altında yetiştiği içinPatates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim
Kola içme alışkanlığımız pek yoktur bugün felekten bi gün çalalım dedikafıyet olsun canım. Cola mı
Kanatları derılerıyle yemedıysen menu guzel canım
afıyet olsun canım guzel
anladım canım. Sankı sormusmuydum sımdı soyleyınce anımsadım. Ya bu unutkanlık ıcın napsam ben acaba
ben uyutup oturan sabah uykuyu alamayınca pısman olanlardanım. Ama yınede her gece uyuyamıyorum sakınlık guzel sey
Ben diyetisyeni bıraktım sabah güzel doyasıya yiyip öğlen kuru meyve veya meyve kahve yapıyorum akşamda çok hafif ve az yiyorum yaradı bana tatlı ve paketli ürün tuketmemeye çalışıyorum[
Patates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim
Az evet, Bn de bu hafta iki kez aç kaldım kas kaybı oluşur dikkat et cnm
Şahsi fikrim ekmek yerine doyurucu başka şeyler yemek ceviz gibi 1,5 ekmeğin şeker oranı da yüksektir
Reçel bal bisküviohoo reis naptın sen
Bir diyetisyen şu ekmek mevzusunu Bi. Çözsün valla 2 çok minik
Patates yerine Peynir, zeytinyağında zeytinler nefis olurdu bence
Bizim yazim hatalarina dikkat etmezsin degil miBen de Türkçeciyim hoş buldum☺
Yaninda baska karbon yoksa arada olabilir :))Patates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim
Yaninda baska karbon yoksa arada olabilir :))Patates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim
Bende bugun büyük gorumceme soyledimOkulumda kanser atlatmış bir arkadaş vardı
Sürekli sağlığını korumak için arayış içindeydi
Ona bahsettim seviyelerden
Bahsetmez olaydım diyecem, yakama yapıştı "birlikte başlayalım" diye
Sadece beni değil, 3-5 kişiyi daha ikna etmiş, hala devam ediyor ikna çalışmalarına...
Bende onun yoğun isteği üzerine seviyeleri tek tek inceledim.
Daha önce yapamam diye nasıl önyargı ile yaklaşmışım anlamadım, çok kolay geldi bana
Ki ben defalarca 3 günlük açlık orucu yapmışım.
Neyse bende başlayacağım yani, daha doğrusu büyük ihmalle tüm okul birlikte başlarız
Normal tursuyu yaparim cnmMefkurem turşuyu kendin yapamaz mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?