- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.661
Canım istemediAfiyet olsun canım iyi atlatmışsin gorumceni ve nefsini
çiğ köfte sisirmez inşaallah kaptanim
hiç bir şey yememissin ki
afiyet olsun cnm
Sende ben gibi ara öğün atıştırma seviyosun
Biraz öyle oldu canım da istemediafıyet olsun canım. Cıgkofte etlımıydı gecen sene yapmıstık bızde en son etlıyı canım ıstedı sımdı
inş gonlunce olur canım.
hosgeldın canım. Bende hatıce. Ins ıstesıgın kıloya ulasırsın tez zamanda
afıyet olsun canım. Hıc bısey yememıssınkı. Naptın ev işi yapıcam dıye yemeyımı unıttun
cok tuhaf olmus sankı canım. Yanı bılemedım ılk kez gordugum bırını hemen evıme cagırıyor bıde cocugu evde oluyorr. Pek değişik.
afıyet olsun canım. Yarın ara tartı gunu fasulye sısırmıyorsa guzel menu.
afıyet olsun canım. Bıskuvı var kacamak ama menu guzel bence
hafta sonu hafta ıcınden daha yorıcu oluyor bence abla senın. Su camasır ısı neden hoc bıtmıyor ya
ne guzel canım maşallah. Sanırım gercekten hazır olmak ve nıyet gercekten cok onemlı. Ins bırgun bende basarırım
sagol canım. Mınnos kızım sagolsun kalk otur derken araya kaynıyorum ne yedıgım bellı olmuyor.
canım hosgeldın. Ben hatıce. Gercekten bende bu durumdaydım. Hepsını uyutup sessızlık ıcınde tv ve yemek. Ama burda guzel motıve olacagına ınanıyorum. Istedogon kıloya ıns tez zamanda ulasırsın
olay ne bılmıyorum canım ama. Icını ferah tut ıns olay lehınıze ılerler. Dava mahkeme streslı seyler allah yardımcınız olsun
afıyet olsun canım. Kırkkılıt cayı nı ne ıcın ıcıyorsun.
Afiyet olsn eskidn ne güzel spor yapardın elin kolun geçti mi iyileştin mi tamamen? İyileştiysen spora alalım seni
Gevrek kaç kalori canm? Akşamda pek az olmuş. Bu kadar azaltırsan ilerde ne yapacaksn canm
Ara öğün çok olmuş canm
Bisküviler.... reçeller ... bu menüyle mi yeneceksin beni
Süperrr çok sevindim. Beraber daha güzel yaparız
Canım benim yedigim 150 kalori civarındaAfiyet olsn eskidn ne güzel spor yapardın elin kolun geçti mi iyileştin mi tamamen? İyileştiysen spora alalım seni
Gevrek kaç kalori canm? Akşamda pek az olmuş. Bu kadar azaltırsan ilerde ne yapacaksn canm
Ara öğün çok olmuş canm
Bisküviler.... reçeller ... bu menüyle mi yeneceksin beni
Süperrr çok sevindim. Beraber daha güzel yaparız
Tamam canım kv geldi zaten yerim artık[
Patates sağlıklı karbo sayılmalı mı hep Bi ikilemdeyim
Az evet, Bn de bu hafta iki kez aç kaldım kas kaybı oluşur dikkat et cnm
Şahsi fikrim ekmek yerine doyurucu başka şeyler yemek ceviz gibi 1,5 ekmeğin şeker oranı da yüksektir
Reçel bal bisküviohoo reis naptın sen
Bir diyetisyen şu ekmek mevzusunu Bi. Çözsün valla 2 çok minik
Patates yerine Peynir, zeytinyağında zeytinler nefis olurdu bence
Magnezyum sülfat içersen lavmana gerek kalmazBide Allah izin verirde aclik oruclarina ulasirsam oncesi lavman yapiliyordu heralde
İşe giderken yapamam ki
Evet canım öyle ama sonuçta onun kararı napalımcok tuhaf olmus sankı canım. Yanı bılemedım ılk kez gordugum bırını hemen evıme cagırıyor bıde cocugu evde oluyorr. Pek değişik.
Gerçekten yeni nesil öğretmenler şüşko galibaŞimdi herkes bütün öğretmenler şişko diyecek
Ayy benimde sezeryandan sonra aynıydı karnım. Kilo falanda verince kalmadı hiç göbek. Kv geçen diyoki ayy ne güzel hiç kalmadı göbeğin doğumdan sonra çok vardı bu göbek nasıl gidicek diye bana bile dert oldu diyoEvet canım gercekten acımasız olabılıyor ınsanlar.
Ben dogum yaptım 2 gun sonra kv geldı. Hosgeldın dıye elıne varıyorum hıc dogum yapmıs gıbı degılsın gobegın aynı dıyor bana.
Bıde sezeryan dogum yaptım. He bıdaha var ıcerde onu beklıyorum dedım o anda nasıl dıleme geldı dedıysem. Hıc hazır cevapta degılımdır ama ne kadar canımı sıkmıstım. O yuzden bosver kendın ıcın zayıfla canım
Daha güzel olacak abla o zamanHandandandan
Ak kelebek
@Poni Bon
@Elalis
Kizlar bugun biraz telegramda mesajlari dinledim
Bende grupla baslicak gibiyim
Sadece calisinca bazi seyler nasil olur bilemiyorum
Bide ilerde tursu vs. Icin probiyotik seyler bulmamda zor
Ben de ilk korkuyordum seviyeleri araştırdıkça daha kolay geldiOkulumda kanser atlatmış bir arkadaş vardı
Sürekli sağlığını korumak için arayış içindeydi
Ona bahsettim seviyelerden
Bahsetmez olaydım diyecem, yakama yapıştı "birlikte başlayalım" diye
Sadece beni değil, 3-5 kişiyi daha ikna etmiş, hala devam ediyor ikna çalışmalarına...
Bende onun yoğun isteği üzerine seviyeleri tek tek inceledim.
Daha önce yapamam diye nasıl önyargı ile yaklaşmışım anlamadım, çok kolay geldi bana
Ki ben defalarca 3 günlük açlık orucu yapmışım.
Neyse bende başlayacağım yani, daha doğrusu büyük ihmalle tüm okul birlikte başlarız
GünaydınGünaydınlaar
Menü sayfasında eksik menün yoksaHandandandan kaptanim beni bu hafta listeye dahil edecek misin?
Tabiki HayırGerçekten yeni nesil öğretmenler şüşko galiba
Facebook'ta "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar" grubuna katıl canım.Ayyy çok merak ettim ya şu seviye işini
Pekalaaa anlaşılmıştırMenü sayfasında eksik menün yoksa
Güzel bir eksi ile de gelirsen Cumaya tabiki EVET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?