Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ankette süt yasak değil denmiş

Sağol abla fazla içmedim nefsimi köreltmek için
Peki canım

Takımda listeye girerek mi devam etmek istiyorsun yoksa free listede mı?

Takıma 2 Şubat'ta gelmişsin ancak 22 günde paylaştığın menü sayısı 11.

Biliyorsun menü paylaşımı takım kurallarından, olmazsa olmaz yani

Free takılacaksan menü zorunluluğu yok, ancak listeye girmek istiyorsan en azından bugünden sonra biraz daha hassas olmalısın menü paylaşımı, diğer üyelerin menülerini yorumlama ve takımda paylaşım yapma konusunda.

Abla ben free devam etsem ufak iki tane oğlum var anca takip edip cevap yazabiliyorum ne hastalıklar bitiyor ne koşturmaca elimden geldiğince daha özenli olurum inşallah

günaydın herkese

iki kızım da hasta olduğu için geceleri nöbetteyim resmen sabaha karşı parça parça uyuyabiliyorum o yüzden sabah zar zor çıktım yataktan, apar topar hazırlanıp işe geldim
tartılamadım o yüzden
bugünün tartısına cuma kilomu yazsam da cuma günü bildirimi buna göre yapsam olur mu ki?

Günaydın canım
Geçmiş olsun, neyi var kızlarının
Yarın tartılabilirsin
Listede olmadığın için problem yok

Sağol canım bugün gitti okula bakalım ne konuşup gelecek arkadaşıyla merak ediyorum.
Abla çok geçmiş olsun son mahkeme olur inşallah.
Ben de böyle bir durum yaşamıştım yüzyüze gelicem diye çok korkuyodum ama ayrı ayrı yapıyorlardı mahkememizi ben şikayetçi olduğum kişileri hiç görmemiştim denk gelmedik. Ama bı sure sonra mahkemeye gitmek çok zor gelmeye başladı bende şikayetimi geri çektim. Ortada kamu davası vardı zaten ondan ceza aldılar bana yetti.
Darısı başıma inşallah burası meslektaş dolu desene.Öğretmenler birlikte zayıflıyor☺:))
Aynennn
Günaydın tatlım nasıl gidiyo mezuniyette ilk günler? Ne yaptın bakalım haftasonu?
Gunaydın kızlar hafif bogaz agrısıyla uyandım gece boyu, oglanda burnu tıkalıydi hirilti vardı inşallah ilerlemeden gecer ya ben oliym o olmasın
Günaydın kuzum geçmiş olsun coook. İnşallah çevirmez hastalığa.
Günaydınnnnn musmutlu birgün olsun hepimize
Günaydinnnn
Pazartesi kilo guncellemesi
Cuma57.5
Bugün 57.2
Fark 300g
Haftaya eksiyle başlamak harika
Kilo farkim
Cuma 91.5
Bugün 90.9
Fark 600 gr
Vayyy süper
Çocuklar ebeveynlerden gizli iş yapmayı ne kadar seviyo
Bende Tefal Premiss var çok memnunum.
Günaydın güzeller
Bildirimim (1.seviye 4.gün)
Cuma 86.3
Bugün 84.6
Fark -1.7 kg
Ahmet Apa sağolsun
Günaydinnnn Bu bildirim de ne böylee harikasın yaa
Günaydın yasemincim senin kızların bağışıklığı mi düşük çok sık hasta oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…