- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.721
gecmıs olsun kuzulara. Kız bı cıksada bebeler rahatlasaydı.günaydın herkese
iki kızım da hasta olduğu için geceleri nöbetteyim resmen sabaha karşı parça parça uyuyabiliyorum o yüzden sabah zar zor çıktım yataktan, apar topar hazırlanıp işe geldim
tartılamadım o yüzden
bugünün tartısına cuma kilomu yazsam da cuma günü bildirimi buna göre yapsam olur mu ki?
Dunde senı tutuyordum yazmayı unutmusumDün niye tutmadın hıh
hafta sonu bana gelen giden olmaz biz de hiç bir yere gitmiyoruz ki gitsek valla ben de elimi sürmem hafta içine bırakırım , süpürgeyi sadece mutfak ve aralara açtım her yeri süpürürsem ok gürültü olur komşular da evdedir diye sadece sildim gülümbaya ıs yapmıssın ablam. Benım eve supurge deymedı 2 gundur. Dun mısafır vardı sonra mısafırlege gıttık falan. Bugunde boyke artık yarın hallederım bende
hayırlı alıcı cıksın ıns canım.
ee akıllı kadın ben konum v.s. bakmayı bile bilmem teknolojik gelişme özürlüyüm zatiiAmin Insallah abla, orda unutmadigimi biliyordum cünkü arabada elimdeydi
Esimde arayinca telefon calinca rahat ettim
Hemen konumuna Baktim
abaawwww hele hele şunun havasına baaakk anladık hepimizi ezdin havan kime diyecem cevap belli dileğeeeeeAbla seni yendim mefkuşumu yendim sıra dilekte
terapi için kimseye güvenemiyorum kaptanım...tabiki önce psikolojini duzeltmen lazim cnm
Ilac kullaniyomuşun heralde
Terapiyede gitsen olmazmiki
bundan sonra az da olsa eksi olmaya calis cnm
omega desteği bağışıklık sistemlerini güçlendiriyormuş bebekler yeni doğdu değil mi sadece annelerini emer onlar da , ben baya bakınmışım bu hastalığa çok üzüldüm ben de zamanın da kedi köpek muhabbet kuşu tavşan besledim hayvanlara düşkünüm sanırımÇok pis bir hastalık. Diğer bebekler8 iyi duruyorlar. Umarım böyle devam eder.
vauvvvvvGastrikAsit mezuniyetin hayırlı olsun canım, karnen hazır
Eki Görüntüle 2595675
9. TakımdanGastrikAsit 20 haftada 15,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
ben de kediciyim hayvanların hemen hepsini severim öperim onları o güzel yüreklerinden... gözümde birçok insandan daha değerliler....omega desteği bağışıklık sistemlerini güçlendiriyormuş bebekler yeni doğdu değil mi sadece annelerini emer onlar da , ben baya bakınmışım bu hastalığa çok üzüldüm ben de zamanın da kedi köpek muhabbet kuşu tavşan besledim hayvanlara düşkünüm sanırım
Süper ya tebrik ederim tekrardan canımGastrikAsit mezuniyetin hayırlı olsun canım, karnen hazır
Eki Görüntüle 2595675
9. TakımdanGastrikAsit 20 haftada 15,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
gerçek arkadaşının basit şeylere küsmeyeceğini kimsenin ondan üstün olmadığını , tabi kardeşinin de kimseden üstün olmadığını eşit olduklarını , aynı şekilde arkadaşına davransa onun ne tepki vereceğini sor söyle , çocuklar kendi arasın da çok merhametsiz yaaa bu devir de büyümek zor allah yardımcınız olsunHerkese iyi aksamlarr
Kizlar bı konuda fikrinizi almak istiyorum. Kardeşim benimle yaşıyor biliyorsunuz 13 yaşında şu anda tam ergenlik başlangıcı ve karakterinin oturmaya başlayacağı bı donemde. Zaman zaman karşıma alıp konuşuyorum. Hep çok güçlü bir kız olarak goruyodum onu ama bugün beni çok şaşırttı. Bugün bı arkadaşıyla hoparlorde konusuyodu yanımda ve arkadaşı kardeşimi zor durumda bıraktı bir konuda bende israrla tavrını belli etmesini söyledim ama hicbisey demeden kapattı. Sonra neden böyle yaptığını sorduğumda küsemem arkadaşsız kalırım dedi. O kızla küserse bütün grubu ona küser diye korkuyo. Az önce karşıma aldım güçlü olmasi gerektiğini, haksızlığa sonucu ne olursa olsun cevap vermesi gerektigini anlattım. Ama sonra çok üzüldüm. Benim için ne kadar küçük ama onun için ne kadar büyük bir olay. Karakterinin silik olmasını istemiyorum sürekli konuşuyorum bu yüzden onunla hep de arkasındayız ama sizce ne yapmalıyım nasıl yonlendirmeliyim ne anlatmalıyım ona? İnsan kendi başına gelince tıkanıp kaliyo. Önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?