- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.741
seni yaradana kurbann ben de seni çiğer paremmmben de kediciyim hayvanların hemen hepsini severim öperim onları o güzel yüreklerinden... gözümde birçok insandan daha değerliler....
seni de severim
hoş geldin gülümAdı:tuğba
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 ve 1
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:162
Kilo:70.4
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet kısa bir süre
Kilo alma nedeniniz :doğum
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
evet begenılerden bellı geldıgın. HosgeldınAy sonunda bitti 30 küsür sayfa birikmiş ben geldimmm
ınanıyorum canım halledeceksınCuma:81.4
Bugün:81.9
Fark:+500
Cuma’ya halledeceğim bana inanınSırf yemek değil hafta sonu yorgunluğunun da etkisi
maşallah canım. Tebrıkler. İnş korumadada bu kadar başarılı olırsun@GastrikAsit mezuniyetin hayırlı olsun canım, karnen hazır
Eki Görüntüle 2595675
9. Takımdan @GastrikAsit 20 haftada 15,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Canım başlamaya nıyet etmende zaten super. Buraya daha cok gelmeye calısırsan dahada adapte olursun.inş kendını en yakın zamanda ıyı hıssedersınterapi için kimseye güvenemiyorum kaptanım...
iyi bir terapist yok gibi... bu yüzden kendi kendime farkındalık çalışmaları yapıyorum....
okuyorum araştırıyorum fln...
pazartesi bildirimim de +200 maalesef....
lakin bu sabah hafif bir kahvaltıyla başladım...
çarşamba günü iş yerindeki arkadaşlarla kahvaltımız var..... o gün sabah fazla yesem de öğlen ve akşamı hafif tutarak telafi edeyim diyorum .....
Handandandan kaptanım çok kızmazsa yavaş yavaş adapte olayım diyorum.... sıkıca asılamıyorum maalesef şimdilik ama eski Ece sahalara dönecek yakındır .....
hoşgörünüze sığınıp desteklerinizi bekliyorum canım arkadaşlarım ve kaptanlarım
kadın çocuğu ağına düşürmüş direk bunu düşünüyorumKızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
Siz ne düşündünüz okurken ?
sağol canım yaa, ikisi aynı andan olunca çok fena oldu ya hangisine koşacağımı şaşırdımgecmıs olsun kuzulara. Kız bı cıksada bebeler rahatlasaydı.
Dunde senı tutuyordum yazmayı unutmusum
öyle kuzum yaa, özellikle büyük kızım erken memeden kesildiği için heralde çok sık hasta olurSağol canım bugün gitti okula bakalım ne konuşup gelecek arkadaşıyla merak ediyorum.
Abla çok geçmiş olsun son mahkeme olur inşallah.
Ben de böyle bir durum yaşamıştım yüzyüze gelicem diye çok korkuyodum ama ayrı ayrı yapıyorlardı mahkememizi ben şikayetçi olduğum kişileri hiç görmemiştim denk gelmedik. Ama bı sure sonra mahkemeye gitmek çok zor gelmeye başladı bende şikayetimi geri çektim. Ortada kamu davası vardı zaten ondan ceza aldılar bana yetti.
Aynennn
Günaydın tatlım nasıl gidiyo mezuniyette ilk günler? Ne yaptın bakalım haftasonu?
Günaydın kuzum geçmiş olsun coook. İnşallah çevirmez hastalığa.
Günaydinnnn
Haftaya eksiyle başlamak harika
Vayyy süper
Çocuklar ebeveynlerden gizli iş yapmayı ne kadar seviyo
Bende Tefal Premiss var çok memnunum.
GünaydinnnnBu bildirim de ne böylee harikasın yaa
Günaydın yasemincim senin kızların bağışıklığı mi düşük çok sık hasta oluyolar
canım ben çok istedim hatta geçen hafta başlıyordum biliyorsun ama öğünler beni sıkıntıya soktu azıcıkJasminium84 canım sende seviyeleri uygulamak ister misin?
ben ara uykularla ayakta durup sağlam kalıyorum çok değişik bir yapım var gülüm :)Abla senin uyku duzenin cok degisik ben yatsam kalkamam 1-2 saate
@Poni Bon ben poniyi tutuyorm bence yenicem dilegii
sağol kuzum, yaa gribal bişe, ilk önce somuzdan şüphelendiler ama çok şükür değillerGünaydın canım
Geçmiş olsun, neyi var kızlarının
Yarın tartılabilirsin
Listede olmadığın için problem yok
canım yanlış hatırlamıyorum di mi sen ankaradaydınterapi için kimseye güvenemiyorum kaptanım...
iyi bir terapist yok gibi... bu yüzden kendi kendime farkındalık çalışmaları yapıyorum....
okuyorum araştırıyorum fln...
pazartesi bildirimim de +200 maalesef....
lakin bu sabah hafif bir kahvaltıyla başladım...
çarşamba günü iş yerindeki arkadaşlarla kahvaltımız var..... o gün sabah fazla yesem de öğlen ve akşamı hafif tutarak telafi edeyim diyorum .....
Handandandan kaptanım çok kızmazsa yavaş yavaş adapte olayım diyorum.... sıkıca asılamıyorum maalesef şimdilik ama eski Ece sahalara dönecek yakındır .....
hoşgörünüze sığınıp desteklerinizi bekliyorum canım arkadaşlarım ve kaptanlarım
zaten ponim yazmış kii: seni de mefkuremi de yendim sıra dilek de diye ezmiş biziii sanki yenildiğimizi bilmiyoruzzValla beni secen kazanır ben bugunden eksiyim yaniSen akıllı kadınsın beni tut ablam
Ay abla duygularıma tercüman olmuşsun bana da öyle hissettirdikadın çocuğu ağına düşürmüş direk bunu düşünüyorum
evlenip boşanması çocuğu olması bence hiç sorun değil kadının yanaşması daha ilk başta evine çağırması ilişkikurup evlenelim demesi tam kumpas işte bacım kadın kaşar ve çocuğu avlamış gibi görünüyor buradan
bana çok ağır gibi gelmişti guruba tekrar girip bakayım neler yapacaklar sağ ol mefkuşummm
valla gülüm tek his değil ki görünen köy kılavuz istemez sözüne cuk oturuyor , belli yaştan sonra da daha usturuplu kibar yazayım söyleyeyim demiyor insan bazı konularda işte bu da onlardan biri , inşallah sonu hayır olur da bunun ilerisi ve olabilecekleri de şöyle aklımdan geçiverdi çocuğa üzüldüm bileAy abla duygularıma tercüman olmuşsun bana da öyle hissettirdi
olur tabi alayım... terapi de yapıyor muymuş ?canım yanlış hatırlamıyorum di mi sen ankaradaydın
ben bi psikiyatr adı aldım, çok memnun kalmış giden arkadaşım istersen sana vereyim adını
Off bende de fibromiyalji varr ve hayatimi mahvetti resmenbana çok ağır gibi gelmişti guruba tekrar girip bakayım neler yapacaklar sağ ol mefkuşummm
Gunaydinngünaydın dememişimmm diyeyim garii sonra da kalkıp evi toparlıyayım :))
terapiden kastın nedir canımolur tabi alayım... terapi de yapıyor muymuş ?
kadının çocuğuna üzülüverdim birden anne yüreği işte ... olan çocuklara oluyor gibi gelir bana hep yavrum yaaa...Kızlar size bi durumdan bahsetmek istiyorum. Bana biraz tuhaf geldi. Konu eşimin arkadaşı. Beni ilgilendiren bi mevzu değil ama eşim arkadaşına üzülüyo nedense o yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum. Konu şu şekilde;
.
Eşimin arkadaşı eski iş arkadaşı çok yakınlar falan. Çocuk biraz nasıl desem saf temiz bi çocuk. İçinde kötülük yok tanıdığım kadarıyla. Bu eğitime gidiyo bi şehre sonra orda bi kadınla tanışıyo. Kadın kademe olarak bu arkadaştan yüksekte. Arkadaş daha önce hiç evlenmemiş, kadın evlenip boşanmış bir de çocuğu var. Eğitim arasında mola verildiğinde kadın arkadaşın yanına gidiyo ve tanışmak istediğini söylüyo. Laf lafı açıyo kadın arkadaşı evine davet ediyo (ev başka şehirde) ve bir şeyler yaşanıyo. Bu arada kadının çocuğu da evde. Ve kadın diyoki ailenle konuş evlenelim. Ben seninle çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Arkadaşın ilk başta aklına yatmamış ama anladığım kadarıyla yavaş yavaş kafasına yatmaya başlamış. Hatta onun için kalkıp tekrar şehir değiştirip yanına gitmiş.
Siz ne düşündünüz okurken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?