Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin gülüm
çocuklar küçük çalışıyorsun kendine zaman yaratmaya başladığın an patır patır gidecek fazlalıklar hem de zorlanmadan inşallah

Ay sonunda bitti 30 küsür sayfa birikmiş ben geldimmm
evet begenılerden bellı geldıgın. Hosgeldın
Cuma:81.4
Bugün:81.9
Fark:+500

Cuma’ya halledeceğim bana inanın Sırf yemek değil hafta sonu yorgunluğunun da etkisi
ınanıyorum canım halledeceksın
maşallah canım. Tebrıkler. İnş korumadada bu kadar başarılı olırsun
Canım başlamaya nıyet etmende zaten super. Buraya daha cok gelmeye calısırsan dahada adapte olursun.inş kendını en yakın zamanda ıyı hıssedersın

kadın çocuğu ağına düşürmüş direk bunu düşünüyorum
evlenip boşanması çocuğu olması bence hiç sorun değil kadının yanaşması daha ilk başta evine çağırması ilişkikurup evlenelim demesi tam kumpas işte bacım kadın kaşar ve çocuğu avlamış gibi görünüyor buradan

öyle kuzum yaa, özellikle büyük kızım erken memeden kesildiği için heralde çok sık hasta olur bi de yemesi içmesi de düzgün değil ki sıpanın

Jasminium84 canım sende seviyeleri uygulamak ister misin?
canım ben çok istedim hatta geçen hafta başlıyordum biliyorsun ama öğünler beni sıkıntıya soktu azıcık
yani öğlen yumrta yiyemem işyerinde öğünlerin yerini değiştirsem dedim ona da gruptan cevap gelmesi o yüzden başlayamadım

Abla senin uyku duzenin cok degisik ben yatsam kalkamam 1-2 saate

@Poni Bon ben poniyi tutuyorm bence yenicem dilegii
ben ara uykularla ayakta durup sağlam kalıyorum çok değişik bir yapım var gülüm :)
tarafın poni demek hadi bakalım :))

Günaydın canım
Geçmiş olsun, neyi var kızlarının
Yarın tartılabilirsin
Listede olmadığın için problem yok
sağol kuzum, yaa gribal bişe, ilk önce somuzdan şüphelendiler ama çok şükür değiller
küçüğün ciğerlerine inmiş o epey kötü
öksürüyor öksürürken kusuveriyor, iştahı hiç kalmadı zaten

tamamdır canım yarın tartılayım muhakkak

canım yanlış hatırlamıyorum di mi sen ankaradaydın
ben bi psikiyatr adı aldım, çok memnun kalmış giden arkadaşım istersen sana vereyim adını

Ay abla duygularıma tercüman olmuşsun bana da öyle hissettirdi

bana çok ağır gibi gelmişti guruba tekrar girip bakayım neler yapacaklar sağ ol mefkuşummm

Ay abla duygularıma tercüman olmuşsun bana da öyle hissettirdi
valla gülüm tek his değil ki görünen köy kılavuz istemez sözüne cuk oturuyor , belli yaştan sonra da daha usturuplu kibar yazayım söyleyeyim demiyor insan bazı konularda işte bu da onlardan biri , inşallah sonu hayır olur da bunun ilerisi ve olabilecekleri de şöyle aklımdan geçiverdi çocuğa üzüldüm bile

kadının çocuğuna üzülüverdim birden anne yüreği işte ... olan çocuklara oluyor gibi gelir bana hep yavrum yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…