- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.761
Ya inanır mısın benimde düşündüğüm ilk şey o küçük çocuk oldu. Yani arkadaşa tepki bile göstermemiş abi falan demiş. Alışık demekki birilerinin gelip gitmesine ne biliyimkadının çocuğuna üzülüverdim birden anne yüreği işte ... olan çocuklara oluyor gibi gelir bana hep yavrum yaaa...
psikiyatristler genellikle hastalığı teşhis edip ilaç yazarlar ... kısacası sorunu ilaçla çözmeye çalışırlar...terapiden kastın nedir canım
ben de ilk defa gideceğim için fark ne bilmiyorum o yüzden soruyorum
doktorun adı da Ahmet Gül, Ufuk Hastanesi
ayyyy ağlayasım geldiYa inanır mısın benimde düşündüğüm ilk şey o küçük çocuk oldu. Yani arkadaşa tepki bile göstermemiş abi falan demiş. Alışık demekki birilerinin gelip gitmesine ne biliyim
hmmm anladım ya açıkçası bilmiyorum o kadar ayrıntı sormadım farkı bilmediğim içinpsikiyatristler genellikle hastalığı teşhis edip ilaç yazarlar ... kısacası sorunu ilaçla çözmeye çalışırlar...
terapistler genellikle psikologlar oluyor ve sorunun genellikle kaynağına inip onu çözümlemen için destek oluyorlar ....
ilaçtan yardım almak gerekiyor tabi ama iş insanın kendisinde bitiyor. sorunun kaynağına inip onu çözmezsen bir şekilde bu hal tekrar tekrar karşına çıkıyor bu ara çok araştırdım balım.....
önce kendini sevmeyi öğreneceksin, aynı küçük bir çocuğa şefkat gösterir gibi kendine şefkat göstereceksin, içindeki o küçük çocuğu kucaklayıp ona "senin suçun değil ,geçti, güvendesin ,ben senin yanındayım,seni seviyorum....." diyeceksin.
kendinin en iyi arkadaşı en iyi sırdaşı sen olacaksın... sonra kendini keşfedeceksin ... aslında sen kimsin?
zevklerin , becerilerin , iyi olduğun alanlar nelerdir? arayıp bulacaksın ...arayacaksın diyorum çünkü bir şeyi deneyimlemeden onun senin üzerindeki etkisini bilemezsin ... işte böyle böyle seni içeriden tedavi etmeye çalışır terapistler kuzum...
hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsınAdı:tuğba
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 ve 1
Emziriyormusun:evet
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:162
Kilo:70.4
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet kısa bir süre
Kilo alma nedeniniz :doğum
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
nedir bu acaba merak ettim?bana çok ağır gibi gelmişti guruba tekrar girip bakayım neler yapacaklar sağ ol mefkuşummm
Kız üzülme ya tamam çocuk kötü durumda değil o kadarayyyy ağlayasım geldi
yavrummm kıyamam ah içim parçalandı
Oruçlar 4. Seviyede başlıyor ilk 3 seviyeyi yapabilirsin
Canım Ahmet bey yasaklı olmadığı sürece olabilir yazmış bir yorumundacanım ben çok istedim hatta geçen hafta başlıyordum biliyorsun ama öğünler beni sıkıntıya soktu azıcık
yani öğlen yumrta yiyemem işyerinde öğünlerin yerini değiştirsem dedim ona da gruptan cevap gelmesi o yüzden başlayamadım
yaaaa süpersinnnOruçlar 4. Seviyede başlıyor ilk 3 seviyeyi yapabilirsin ☺
Canım Ahmet bey yasaklı olmadığı sürece olabilir yazmış bir yorumunda ☺
Kuruyemiş üzerinden sorulmuştu soru tekrar bulmaya çalıştım o kadar çok Bilgi var kiyaaaa süpersinnn
çok teşekkür ederim günlerdir bu sorunun cevabını arıyordum şahane oldu bunu öğrendiğim
tamam o zaman yarın ben de başlıyorum seviyelereHandandandan
süper o zamanKuruyemiş üzerinden sorulmuştu soru tekrar bulmaya çalıştım o kadar çok Bilgi var kiyasaklı olmadığı sürece sabah akşam fark etmez demişti
Bu hafta takım tekrar bomba gibi herkes aktifAy sonunda bitti 30 küsür sayfa birikmiş ben geldimmm
Halledersin kuzucum yeter ki yedim diye devam etmeCuma:81.4
Bugün:81.9
Fark:+500
Cuma’ya halledeceğim bana inanınSırf yemek değil hafta sonu yorgunluğunun da etkisi
Teşekkür ederim kaptanımGastrikAsit mezuniyetin hayırlı olsun canım, karnen hazır
Eki Görüntüle 2595675
9. TakımdanGastrikAsit 20 haftada 15,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Ytmz 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 71,00 Bitiş Kilosu (660. Etap) : 60,80 Verilen Toplam Kilo : 10,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,37% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Sahalara döndüm mü diyosunKılo bıldırımımı yapıyım unutmadan
Cuma. 74
Pazartesı 73.5
Teşekkür ederim EcevauvvvvvGastrikAsit bebeğim mikkemmelsin yauvvvv maşallah maşallah
tebriklerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum
İnşallah kuzum burayı koruma grubuna ceviririz hepimiz mezun oluncaSüper ya tebrik ederim tekrardan canımGastrikAsit inşallah biz de tez zamanda görürüz O günleri
Abla o da aynısını soyluyo ben kendi arkadaslarimdan bahsedince. Şu an kimse senin arkadaşların gibi değil diyo. Ben de ama sen öylesin demek ki hâlâ birileri var diyorum.gerçek arkadaşının basit şeylere küsmeyeceğini kimsenin ondan üstün olmadığını , tabi kardeşinin de kimseden üstün olmadığını eşit olduklarını , aynı şekilde arkadaşına davransa onun ne tepki vereceğini sor söyle , çocuklar kendi arasın da çok merhametsiz yaaa bu devir de büyümek zor allah yardımcınız olsun
Okuduğumda benim de ilk üzüldüğüm o çocuk oldu. Yazık olan ona oluyor.kadının çocuğuna üzülüverdim birden anne yüreği işte ... olan çocuklara oluyor gibi gelir bana hep yavrum yaaa...
Süpersin TebriklerMerhabalar
Kontrol tartım
Cuma 72.200
Ptesi. 71.900
Fark -300
Dileeek Poninun bildirimini gördün mü gaza basman lazımSelam kızlar kilo bildirimi yapıp kacicam
Annem çocuğa bakmaya geldi temizlik yapicam
Cuma 83.9
Bugün 83.4
Teşekkür ederim canımOruçlar 4. Seviyede başlıyor ilk 3 seviyeyi yapabilirsin ☺
Yarın oruç tutalım mi üç aylar başlıyor Perşembe de Kandil üç gün tutarızyaaaa süpersinnn
çok teşekkür ederim günlerdir bu sorunun cevabını arıyordum şahane oldu bunu öğrendiğim
tamam o zaman yarın ben de başlıyorum seviyelereHandandandan
tebrıkler canımMerhabalar
Kontrol tartım
Cuma 72.200
Ptesi. 71.900
Fark -300
tebrıler canım guzel eksıSelam kızlar kilo bildirimi yapıp kacicam
Annem çocuğa bakmaya geldi temizlik yapicam
Cuma 83.9
Bugün 83.4
Dıkkat edınce dırek bellı oluyor canım.Bu hafta takım tekrar bomba gibi herkes aktif
Halledersin kuzucum yeter ki yedim diye devam etme
Teşekkür ederim kaptanım ❤❤
Çok duygulandım
Sahalara döndüm mü diyosun
Teşekkür ederim Ece
İnşallah kuzum burayı koruma grubuna ceviririz hepimiz mezun olunca
Abla o da aynısını soyluyo ben kendi arkadaslarimdan bahsedince. Şu an kimse senin arkadaşların gibi değil diyo. Ben de ama sen öylesin demek ki hâlâ birileri var diyorum.
Kardeşim bizimle yaşamaya başladığından beri eşimle ortak cümlemiz, gün sonu birbirimize çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaa diyip duruyoruz
Okuduğumda benim de ilk üzüldüğüm o çocuk oldu. Yazık olan ona oluyor.
Süpersin Tebrikler
Dileeek Poninun bildirimini gördün mü gaza basman lazım
Ben hala dileğe güveniyorum sanki içten içten dileği tutuyorumDileeek Poninun bildirimini gördün mü gaza basman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?