Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kadının çocuğuna üzülüverdim birden anne yüreği işte ... olan çocuklara oluyor gibi gelir bana hep yavrum yaaa...
Ya inanır mısın benimde düşündüğüm ilk şey o küçük çocuk oldu. Yani arkadaşa tepki bile göstermemiş abi falan demiş. Alışık demekki birilerinin gelip gitmesine ne biliyim

terapiden kastın nedir canım
ben de ilk defa gideceğim için fark ne bilmiyorum o yüzden soruyorum

doktorun adı da Ahmet Gül, Ufuk Hastanesi
psikiyatristler genellikle hastalığı teşhis edip ilaç yazarlar ... kısacası sorunu ilaçla çözmeye çalışırlar...
terapistler genellikle psikologlar oluyor ve sorunun genellikle kaynağına inip onu çözümlemen için destek oluyorlar ....
ilaçtan yardım almak gerekiyor tabi ama iş insanın kendisinde bitiyor. sorunun kaynağına inip onu çözmezsen bir şekilde bu hal tekrar tekrar karşına çıkıyor bu ara çok araştırdım balım.....
önce kendini sevmeyi öğreneceksin, aynı küçük bir çocuğa şefkat gösterir gibi kendine şefkat göstereceksin, içindeki o küçük çocuğu kucaklayıp ona "senin suçun değil ,geçti, güvendesin ,ben senin yanındayım,seni seviyorum....." diyeceksin.
kendinin en iyi arkadaşı en iyi sırdaşı sen olacaksın... sonra kendini keşfedeceksin ... aslında sen kimsin?
zevklerin , becerilerin , iyi olduğun alanlar nelerdir? arayıp bulacaksın ...arayacaksın diyorum çünkü bir şeyi deneyimlemeden onun senin üzerindeki etkisini bilemezsin ... işte böyle böyle seni içeriden tedavi etmeye çalışır terapistler kuzum...

Ya inanır mısın benimde düşündüğüm ilk şey o küçük çocuk oldu. Yani arkadaşa tepki bile göstermemiş abi falan demiş. Alışık demekki birilerinin gelip gitmesine ne biliyim
ayyyy ağlayasım geldi
yavrummm kıyamam ah içim parçalandı

hmmm anladım ya açıkçası bilmiyorum o kadar ayrıntı sormadım farkı bilmediğim için
ama sorayım bi

hoşgeldin canım inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın

Handandandan ben de sizle başlayayım hep 1. Seviye takılsam olma mı ? Açlık orucu gözüm kesmiyor
Oruçlar 4. Seviyede başlıyor ilk 3 seviyeyi yapabilirsin
Canım Ahmet bey yasaklı olmadığı sürece olabilir yazmış bir yorumunda

Oruçlar 4. Seviyede başlıyor ilk 3 seviyeyi yapabilirsin ☺

Canım Ahmet bey yasaklı olmadığı sürece olabilir yazmış bir yorumunda ☺
yaaaa süpersinnn
çok teşekkür ederim günlerdir bu sorunun cevabını arıyordum şahane oldu bunu öğrendiğim
tamam o zaman yarın ben de başlıyorum seviyelere Handandandan

yaaaa süpersinnn
çok teşekkür ederim günlerdir bu sorunun cevabını arıyordum şahane oldu bunu öğrendiğim
Kuruyemiş üzerinden sorulmuştu soru tekrar bulmaya çalıştım o kadar çok Bilgi var ki yasaklı olmadığı sürece sabah akşam fark etmez demişti

Kuruyemiş üzerinden sorulmuştu soru tekrar bulmaya çalıştım o kadar çok Bilgi var ki yasaklı olmadığı sürece sabah akşam fark etmez demişti
süper o zaman
aslında bugün de başlayabilirim o zaman, çünkü öğlen salata, tavuk ve ceviz yedim
yasaklı olmayanlardan yani

Ay sonunda bitti 30 küsür sayfa birikmiş ben geldimmm
Bu hafta takım tekrar bomba gibi herkes aktif
Cuma:81.4
Bugün:81.9
Fark:+500

Cuma’ya halledeceğim bana inanın Sırf yemek değil hafta sonu yorgunluğunun da etkisi
Halledersin kuzucum yeter ki yedim diye devam etme
Teşekkür ederim kaptanım
Çok duygulandım
Kılo bıldırımımı yapıyım unutmadan
Cuma. 74
Pazartesı 73.5
Sahalara döndüm mü diyosun
vauvvvvv GastrikAsit bebeğim mikkemmelsin yauvvvv maşallah maşallah
tebriklerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum
Teşekkür ederim Ece
Süper ya tebrik ederim tekrardan canım GastrikAsit inşallah biz de tez zamanda görürüz O günleri
İnşallah kuzum burayı koruma grubuna ceviririz hepimiz mezun olunca
Abla o da aynısını soyluyo ben kendi arkadaslarimdan bahsedince. Şu an kimse senin arkadaşların gibi değil diyo. Ben de ama sen öylesin demek ki hâlâ birileri var diyorum.
Kardeşim bizimle yaşamaya başladığından beri eşimle ortak cümlemiz, gün sonu birbirimize çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaa diyip duruyoruz

kadının çocuğuna üzülüverdim birden anne yüreği işte ... olan çocuklara oluyor gibi gelir bana hep yavrum yaaa...
Okuduğumda benim de ilk üzüldüğüm o çocuk oldu. Yazık olan ona oluyor.
Merhabalar
Kontrol tartım
Cuma 72.200
Ptesi. 71.900
Fark -300
Süpersin Tebrikler
Selam kızlar kilo bildirimi yapıp kacicam
Annem çocuğa bakmaya geldi temizlik yapicam
Cuma 83.9
Bugün 83.4
Dileeek Poninun bildirimini gördün mü gaza basman lazım

Oruçlar 4. Seviyede başlıyor ilk 3 seviyeyi yapabilirsin ☺
Teşekkür ederim canım 1. Seviye aslında yaşam tarzım olmalıymış çok düzgün mantıklı geldi diğer seviyeleri araştırmadım açıkçası
yaaaa süpersinnn
Yarın oruç tutalım mi üç aylar başlıyor Perşembe de Kandil üç gün tutarız

Merhabalar
Kontrol tartım
Cuma 72.200
Ptesi. 71.900
Fark -300
tebrıkler canım
Selam kızlar kilo bildirimi yapıp kacicam
Annem çocuğa bakmaya geldi temizlik yapicam
Cuma 83.9
Bugün 83.4
tebrıler canım guzel eksı
Dıkkat edınce dırek bellı oluyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…