Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanım Handandandan

hoş geldin gülüm
çocuklar küçük çalışıyorsun kendine zaman yaratmaya başladığın an patır patır gidecek fazlalıklar hem de zorlanmadan inşallah
Hoş bulduk canım inşallah gider kilolarımız emziriyorum ya biraz vicdan yapıyorum ama 11 aylık oldu:))

tugcetugcem tugce gorunmedin cnm nerelerdesin

Merhaba ablacım... Çok yoğun bir haftadan sonra, sınavım için izne ayrılmıştım. Onda da astım krizleriyle uğraştım. Bugün iş başı yaptım.
Uğrayamıyorum buraya tam odaklı olarak yaaa

Kuzum geçmiş olsun, maalesef aileler böyle
Ben de aynı sorunlar için çok savaştım ailemle

olur canımm, tutalım
salı,çarşamba, perşembe diyorsun yani?

geçmiş olsun kuzum. neden bayıldın acaba ?
geçmişinde var mı böyle bayılma durumu?
aç mı kaldın ya da yorucu bir hastalık mı geçiriyorsun?
kanın mı düşük?

geçmiş olsun kuzum. neden bayıldın acaba ?
geçmişinde var mı böyle bayılma durumu?
aç mı kaldın ya da yorucu bir hastalık mı geçiriyorsun?
kanın mı düşük?
Aslında diyetle hiç alakası yok canım ama anlatamıyorum.
Çok ağır bir grip geçiriyorum.cuma gecesi acile gittim serum takıldı.eve geldim uyudum.gece mide ağrısıyla uyandım.istifra etmek için tuvalate gittim.gerisi yok.antrede açtım gözümü
Geçen sene birkaç kez kalbim durdu,yoğun bakımda kaldım.o zaman da tam diyet dönemine denk gelmişti ama çok ciddi travma yaşamıştım.yine diyetle alakası yok.ama eşim ve annem beni kaybetme korkusuyla diyeti suçladılar.şimdi en ufak bi olumsuzlukta çok telaşlanıyorlar.ve ben yine diyetteyim.

Kızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Zor diyip motivasyonumuzu bozma kız

Süt yasak değil ayrıca, sadece öğünlerde besinlerle birliktelik yasak, kahvaltı niyetine sadece süt tüketilebilir.

Mesela ben hiç yulaf tüketmediğim için benim için yasaklı olmasının bir önemi yok.

Ay abla adamın başına silah dayamadı ya adamda gitmeseydi evine hemen bişyler yaşanmasına izin vermeseydi kendi kaşınmış

Çok geçmiiş olsun cnm. Hakkında hayırlısı olsun
Hoş bulduk canım inşallah gider kilolarımız emziriyorum ya biraz vicdan yapıyorum ama 11 aylık oldu:))
Aynen cnm o vicdan yapma bende de var. Benim kızda 8 aylık acaba rızkını mı çalıyorum diye ama ek gıda olduğu için biraz rahatım.

GastrikAsit tebrik ederim cnm mezuniyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…