- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.781
Sağ olasın canım hep birlikte gitsin kilolar inşallahhoşgeldin canım inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın
Hoş bulduk canım inşallah gider kilolarımız emziriyorum ya biraz vicdan yapıyorum ama 11 aylık oldu:))hoş geldin gülüm
çocuklar küçük çalışıyorsun kendine zaman yaratmaya başladığın an patır patır gidecek fazlalıklar hem de zorlanmadan inşallah
Memnun oldum zehra hoş buldumHoş geldin canım ben de Zehra bilişim öğretmeni S Sevdalinka00
tugcetugcem tugce gorunmedin cnm nerelerdesin
Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
hıııı tamir tabiKız üzülme ya tamam çocuk kötü durumda değil o kadarbelki abi gelip bi şey tamir edicek falan diyodur ne biliim
olur canımm, tutalımTeşekkür ederim canım1. Seviye aslında yaşam tarzım olmalıymış çok düzgün mantıklı geldi diğer seviyeleri araştırmadım açıkçası
Yarın oruç tutalım mi üç aylar başlıyor Perşembe de Kandil üç gün tutarız
geçmiş olsun kuzum. neden bayıldın acaba ?Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Aslında diyetle hiç alakası yok canım ama anlatamıyorum.geçmiş olsun kuzum. neden bayıldın acaba ?
geçmişinde var mı böyle bayılma durumu?
aç mı kaldın ya da yorucu bir hastalık mı geçiriyorsun?
kanın mı düşük?
Elimden geldiğince eksi olucam canım.merak etme bildirimsiz gitmemeceboce esnek olarak devam edebilirsin canım nasıl istersen
Elalis nasıl istersen canım, Cuma günü kilo bildirimi yapmayı unutma ama
Jasminium84 Sneijder başlayacak olmana sevindim canım
Aslında hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleniyorum ama bunu anlatamamak çok yoruyorKuzum geçmiş olsun, maalesef aileler böyle
Ben de aynı sorunlar için çok savaştım ailemle
Zor diyip motivasyonumuzu bozma kızKızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Ay abla adamın başına silah dayamadı yavalla gülüm tek his değil ki görünen köy kılavuz istemez sözüne cuk oturuyor , belli yaştan sonra da daha usturuplu kibar yazayım söyleyeyim demiyor insan bazı konularda işte bu da onlardan biri , inşallah sonu hayır olur da bunun ilerisi ve olabilecekleri de şöyle aklımdan geçiverdi çocuğa üzüldüm bile
Çok geçmiiş olsun cnm. Hakkında hayırlısı olsunSanırım bu hafta izne ayrılıcam
Aynen cnm o vicdan yapma bende de var. Benim kızda 8 aylık acaba rızkını mı çalıyorum diye ama ek gıda olduğu için biraz rahatım.Hoş bulduk canım inşallah gider kilolarımız emziriyorum ya biraz vicdan yapıyorum ama 11 aylık oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?