- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.801
Bende aynı düşüncedeyimAy abla adamın başına silah dayamadı yaadamda gitmeseydi evine hemen bişyler yaşanmasına izin vermeseydi kendi kaşınmış
Bununla ilgili birşe y görmedim canm ama 1 seviyede biri öğlende kahvaltılık değil normal yemek yiyordu kurallara uygunsa değiştirilebilir diye düşünüyorumPoni Bon kuzum ya seviyelerde öğünlerin yerini değiştirebiliyor muyuz ki
daha yeni başladın biliyorum ama belki araştırdığın sırada denk gelmişsindir bununla ilgili birşeye
He tamir etmişKız üzülme ya tamam çocuk kötü durumda değil o kadarbelki abi gelip bi şey tamir edicek falan diyodur ne biliim
Vuuu bi daha seni tutmucam
sağol canım, inşallah devam ettirebilirim@eceboce esnek olarak devam edebilirsin canım nasıl istersen
@Elalis nasıl istersen canım, Cuma günü kilo bildirimi yapmayı unutma ama
Jasminium84 Sneijder başlayacak olmana sevindim canım
geçmiş olsun canım, Allahım şifanı versin tez vakitteAslında diyetle hiç alakası yok canım ama anlatamıyorum.
Çok ağır bir grip geçiriyorum.cuma gecesi acile gittim serum takıldı.eve geldim uyudum.gece mide ağrısıyla uyandım.istifra etmek için tuvalate gittim.gerisi yok.antrede açtım gözümü
Geçen sene birkaç kez kalbim durdu,yoğun bakımda kaldım.o zaman da tam diyet dönemine denk gelmişti ama çok ciddi travma yaşamıştım.yine diyetle alakası yok.ama eşim ve annem beni kaybetme korkusuyla diyeti suçladılar.şimdi en ufak bi olumsuzlukta çok telaşlanıyorlar.ve ben yine diyetteyim.
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunSanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
Aynen kuzuolur canımm, tutalım
salı,çarşamba, perşembe diyorsun yani?
Ya bak 6lı rakamları görmüşsün bile
Seviyorum seni Poni şimdiden 1.7 sinVuuu bi daha seni tutmucam
Aa gelmiş geçmiş olsn. Bi sebebi olmalı ama tansiyon problemin var mı?Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
Canım arkadaşım zayıflayınca nekadar guzellestigini soykemismiydim ben sana
Çikileta yok tabiKızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
aslında hiç zor değil bence canım yaa hatta bulgura bile izin varKızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Seviyorum seni Poni şimdiden 1.7 sindileği desteklemem gerekiyor
Ya ama haksizlik bu senin artin vardı cuma günüBildirimim (1.seviye 4.gün)
Cuma 86.3
Bugün 84.6
Fark -1.7 kg
Ahmet Apa sağolsun
uygunmuş canım, yasaklılar olmadığı sürece öğünler yer değişebiliyormuşBununla ilgili birşe y görmedim canm ama 1 seviyede biri öğlende kahvaltılık değil normal yemek yiyordu kurallara uygunsa değiştirilebilir diye düşünüyorumaraştırmak gerek .
tamam o zaman, seviye 1 kurallarına uygun olarak sahuru ve iftarı da ayarlarımAllah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Aynen kuzu
Ya bak 6lı rakamları görmüşsün bile
Gel sende başla seviyelereYa ama haksizlik bu senin artin vardı cuma günü☹Bende cumartesi tartım 85,4 yani buna göre 2 kilo vermiş olarak ben ondeyim
Oynamiyom ben
Zqyifladigin hicde belli olmuyorSeviyorum seni Poni şimdiden 1.7 sindileği desteklemem gerekiyor
Aa iyiymiş sen kahvaltı yapamıyo musun öğlen?uygunmuş canım, yasaklılar olmadığı sürece öğünler yer değişebiliyormuş
Keyifsiz bir diyetle iyce geriliyim diyosun yaniGel sende başla seviyelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?