Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay abla adamın başına silah dayamadı ya adamda gitmeseydi evine hemen bişyler yaşanmasına izin vermeseydi kendi kaşınmış
Bende aynı düşüncedeyim
Zorla olan birşey yok bence ortada, karşılıklı gönüllülermiş zaten

Poni Bon kuzum ya seviyelerde öğünlerin yerini değiştirebiliyor muyuz ki
daha yeni başladın biliyorum ama belki araştırdığın sırada denk gelmişsindir bununla ilgili birşeye
Bununla ilgili birşe y görmedim canm ama 1 seviyede biri öğlende kahvaltılık değil normal yemek yiyordu kurallara uygunsa değiştirilebilir diye düşünüyorum araştırmak gerek .

geçmiş olsun canım, Allahım şifanı versin tez vakitte

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
olur canımm, tutalım
salı,çarşamba, perşembe diyorsun yani?
Aynen kuzu
Ya bak 6lı rakamları görmüşsün bile

Aa gelmiş geçmiş olsn. Bi sebebi olmalı ama tansiyon problemin var mı?

Kızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Çikileta yok tabi zor değil ben yapabiliyorsam herkes yapar kendimi hafiflemiş hissediyorum ve ben her farklı beslenmeye geçişte çok kötü kabızlık yaşardım ama bunda öyle değilm bağırsaklarım çalışmaya başladı. Kilodan öte şifa bulacağımı düşünüyorum o kadar çok rapor paylaşan var ki. Onlardan ikiside tanıdığım kişiler ki biri şeker ilaçlarını bıraktı

Kızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
aslında hiç zor değil bence canım yaa hatta bulgura bile izin var
şekersizden farklı değil bana sorarsan

Bildirimim (1.seviye 4.gün)
Cuma 86.3
Bugün 84.6
Fark -1.7 kg
Ahmet Apa sağolsun
Ya ama haksizlik bu senin artin vardı cuma günüBende cumartesi tartım 85,4 yani buna göre 2 kilo vermiş olarak ben ondeyim
Oynamiyom ben

Bununla ilgili birşe y görmedim canm ama 1 seviyede biri öğlende kahvaltılık değil normal yemek yiyordu kurallara uygunsa değiştirilebilir diye düşünüyorum araştırmak gerek .
uygunmuş canım, yasaklılar olmadığı sürece öğünler yer değişebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…