- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.981
SÜPPERSİNN hiç vakit kaybetme canım benim, hemen başla, bak bugün ayrışmaya başlıyoruz, nasıl bir sitem yapıcaz şuanda karar aşamasındayız, sende elinden geldiğince takip et, yarış daha bi gaza getiriyor insanıbu arada tekrar geldiğine çok sevindim gitme sakın biryere
tamam kabul, ama ben seni geçerim ç... canavarı, sen dayanamz yersin yine
murshcum bence şuandaki 9 kişilik takımımızın içinde 3 er kişilik yada 2 şer kişilik gruplara ayrılalaım, o şekilde bir yarış olsuni herkes kendi kilosuna yakın olanlar ile çift olsun. benim düşüncem bu. diğer arkadaşlarda yazsın. bu yarışı o şekilde bu gün itibari ile başlatalım bebişlerim
ayy canım murşum çok sağol canımsın ya.:13: haklısın haklısın haklısın ne desen haklısın özür dilerim sorumsuzlıuk ettim. tamam o zaman hayır ben devam etmek istiyorum ya =( aynen dediğin gibi şişip şişip geri geliyorum. hadi başlayalım yeni bir şeylere kilo verelim çözüm bulalım.
graphicdesigner çok teşekkür ederim desteğin için canım valla sağol ya.
evet nedir yarışmamız nasıl bir şey yapıcaz çözüm bulalım artık! bildiğiniz davul oluyorum zaman geçtikçe
benımde fıkrım bu yonde cnmm ama soyle kı bız 12 kısıyız 2 serlı gruplar olusturduk dıyelım kıloları aynı olan 2 kısı 1 grup oldu.Şimdi ben hergun onlıneım edda bu aralar gıremıyor ben onla bady olursam motıvem duser(Bu sadece bır ornek) yanı herkes esıt onlıne olamıyor malesef !Bu kısılerı olumsuz etkıleyebılırmı ?:44:
yarış olayı aslında çok güzel..
2 şerli olabilşir..
ben hastalık girdi araya şimdi sınavlarım yarın ve pazar 7 tane sınavım var oyüzden gün içinde akşamdan ders çalışıyoprum evet eskisi kadar dahil olamadım farkındayım(
ama murch daha dikkat edecem bu konuda..
benimde moralim bozuluyo kilolar gitmeyince bazen olmuyo vazgeç diyorum ama olmuyo biliyorumki bırakırsam dahada beter oluırum yerimde yerim
cnmm ben senın durumunu bılıyorum ayrıca arda gırıp kendınden hbrdar edıyorsun bızı.Sen sıkılma derslerını calıs arada bı hbrımız olsun senden yeter.Bencede bırakmamalısın zaten...Ama soylede ornekleye bılırız 906090 gunduz okulda oldugu ıcın genelde aksam gırebılıyor.Yanı ıkıserlı yada 3 erlı gruplar kurdugumuzda bu bızı yanlıs etkıleyebılır dıye dusundum...
Ama bı yandanda bole olması ıyı olurdu kendı ıcımızdede takım takıma yarısırdık
ben fulya hopiş aynı grupta olalım
tmm ozmn eşleştirmeleri yapalım mursh daha fazla söze gerek yok bide onu deneyelim cuma ne olduğunu anlarız. Yararı olursa devam deriz
9. takım vekılı olarak sana soz verıyorum kı şişman bi gelın olmıycaksınSenı zayıflatmadan gondermıyoruz bı yere
Cnmm aklında bı onerın varsa yaz bunlardan en olurlarını secıp karar verıcez bu gun ıns :44:
Şunlara bakın arkadaşlar zayıflık her yaşta insanı güzel gösteriyor....
8 ayda 139 kilo verdiler, Star Gazetesi
cnmm ben senın durumunu bılıyorum ayrıca arda gırıp kendınden hbrdar edıyorsun bızı.Sen sıkılma derslerını calıs arada bı hbrımız olsun senden yeter.Bencede bırakmamalısın zaten...Ama soylede ornekleye bılırız 906090 gunduz okulda oldugu ıcın genelde aksam gırebılıyor.Yanı ıkıserlı yada 3 erlı gruplar kurdugumuzda bu bızı yanlıs etkıleyebılır dıye dusundum...
Ama bı yandanda bole olması ıyı olurdu kendı ıcımızdede takım takıma yarısırdık
sizcce tamm mıdır yanı ? Bu yeterı kadar onlıne olamama durumu etkılemezmı bızı !
sizcce tamm mıdır yanı ? Bu yeterı kadar onlıne olamama durumu etkılemezmı bızı !
napıyoruz gruplaşıyo muyuz saç saça başbaşa gidelim kızlaaaar
napıyoruz gruplaşıyo muyuz saç saça başbaşa gidelim kızlaaaar
delı yaaa geberdım gulmekten.KahahahahahahaKahahah manyak yaa...Sac basa gırelım dıyosun yanı
Yeterince grupça etkileniyoruz böyle olursa bundan kişi etkilenir grup değil. Hemde bak onun takım arkadaşı nasıl veriyor bizde verelim gibi motive oluruzRekabet herzaman iyidir (PR yapcam artık gruba )
bence tmm değildir ben online olmayan biriyle bady olursam bu benim için hiçte motivasyon olmaz aynı tas aynı hamam olur
bunu 1 hafta yapıcaz sonuçta bir hafta boyunca azıcık kassın herkes kendini gelmek için gelemicek olan bu yarışa dahil olmasın biraz katı oldu ama böyle sporu,suyu,yürüyüşü menüsüyle herşeyle azimli ve hırslı bir bady istiyorum ben banane bananeeeeeeeeeee
açıkcası bende nagıs gıbı dusunuyorum sıyamumcum bu sefer karsı taraf daha guclu olur.Ben bady ıle karsılasamazsam gun ıcınde aksam gıremıyorum ondan 1 gun sonra hbr alabılıcem onu engelleyemıycem yada yonlendıremıycem oda benı!
Takım olarak yarısalım bence bellı bı tarıh koyalım atıyorum 6 nısan 6 mayıs arası % olarak en cok kılo kaybı yapan uyeye herkes bıseyler kargolasın ! ( yanı cuzzı mıktarda tadımlık bıseyler)netucede 12 tane hedıye almak herkesı sevklendırır bunuda her ay yenıleyelım sonrkı yarısma 6 mayıs 6 hazıran arası olsun.2. yarısmaya katılmak ıstemeyen katılmasın gıbı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?