Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benımde fıkrım bu yonde cnmm ama soyle kı bız 12 kısıyız 2 serlı gruplar olusturduk dıyelım kıloları aynı olan 2 kısı 1 grup oldu.Şimdi ben hergun onlıneım edda bu aralar gıremıyor ben onla bady olursam motıvem duser(Bu sadece bır ornek) yanı herkes esıt onlıne olamıyor malesef !Bu kısılerı olumsuz etkıleyebılırmı ?:44:

9. takım vekılı olarak sana soz verıyorum kı şişman bi gelın olmıycaksın Senı zayıflatmadan gondermıyoruz bı yere

Cnmm aklında bı onerın varsa yaz bunlardan en olurlarını secıp karar verıcez bu gun ıns :44:

yarış olayı aslında çok güzel..
2 şerli olabilşir..
ben hastalık girdi araya şimdi sınavlarım yarın ve pazar 7 tane sınavım var oyüzden gün içinde akşamdan ders çalışıyoprum evet eskisi kadar dahil olamadım farkındayım (
ama murch daha dikkat edecem bu konuda..
benimde moralim bozuluyo kilolar gitmeyince bazen olmuyo vazgeç diyorum ama olmuyo biliyorumki bırakırsam dahada beter oluırum yerimde yerim

cnmm ben senın durumunu bılıyorum ayrıca arda gırıp kendınden hbrdar edıyorsun bızı.Sen sıkılma derslerını calıs arada bı hbrımız olsun senden yeter.Bencede bırakmamalısın zaten...Ama soylede ornekleye bılırız 906090 gunduz okulda oldugu ıcın genelde aksam gırebılıyor.Yanı ıkıserlı yada 3 erlı gruplar kurdugumuzda bu bızı yanlıs etkıleyebılır dıye dusundum...

Ama bı yandanda bole olması ıyı olurdu kendı ıcımızdede takım takıma yarısırdık

tmm ozmn eşleştirmeleri yapalım mursh daha fazla söze gerek yok bide onu deneyelim cuma ne olduğunu anlarız. Yararı olursa devam deriz

kızlar benim dışarda acil işim var sonra görüşelim ne derseniz kabulümdür .kilo vermek için herşeye varım .
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı,domates ,salatalık,peynir,çay
ara 2 b kefir
ögle tavuk incik,karnabahar yemegi .1 s b kendi yaptıgım yogurttan 3 dilim domates 3 dilim salatalık.
ara sade neskefe
2.ara 1 kase yogurt
yeşil çay içicem
akşam köfte ızgara salata zero kola
yatmadan 1 b süt
3 lt suyumun yarısı bitti

tamam canım teşekkür ederim. ya murş düşünüyorum ama ne biliyim ben mesela sabah diyet niyetiyle güne başlıyorum akşam eve gelince afedersin öküz gibi yiyorum yani

Şunlara bakın arkadaşlar zayıflık her yaşta insanı güzel gösteriyor....

8 ayda 139 kilo verdiler, Star Gazetesi

bense tam 7 aydır 10 kg vermek için uğraştım! ve sonuç? KOCA BİR SIFIR 0

saol canım benim dahada dikkat edeceğim ..
yarışma olayına ben çok sıcak bakıyorum çok mantıklı ben nagişle olabilirim 3 kilo kadar fark var şuan aramızda ama yetişmeye çalışırım ona
906090 la aynı kilodayım ama onla yarışmam ben o gelirde geçer beni :):)

sizcce tamm mıdır yanı ? Bu yeterı kadar onlıne olamama durumu etkılemezmı bızı !

Yeterince grupça etkileniyoruz böyle olursa bundan kişi etkilenir grup değil. Hemde bak onun takım arkadaşı nasıl veriyor bizde verelim gibi motive oluruz Rekabet herzaman iyidir (PR yapcam artık gruba )

napıyoruz gruplaşıyo muyuz saç saça başbaşa gidelim kızlaaaar

sizcce tamm mıdır yanı ? Bu yeterı kadar onlıne olamama durumu etkılemezmı bızı !

bence tmm değildir ben online olmayan biriyle bady olursam bu benim için hiçte motivasyon olmaz aynı tas aynı hamam olur
bunu 1 hafta yapıcaz sonuçta bir hafta boyunca azıcık kassın herkes kendini gelmek için gelemicek olan bu yarışa dahil olmasın biraz katı oldu ama böyle sporu,suyu,yürüyüşü menüsüyle herşeyle azimli ve hırslı bir bady istiyorum ben banane bananeeeeeeeeeee

Kızlar 2 saattir bir hesabı çözmeye çalışıyorum, çıldırdım, bi bankacı ile de kapıştım, çok sinirliyimmm..

Ben de geldim, beni de unutmayın, arada kaynamayayım

Yeterince grupça etkileniyoruz böyle olursa bundan kişi etkilenir grup değil. Hemde bak onun takım arkadaşı nasıl veriyor bizde verelim gibi motive oluruz Rekabet herzaman iyidir (PR yapcam artık gruba )

açıkcası bende nagıs gıbı dusunuyorum sıyamumcum bu sefer karsı taraf daha guclu olur.Ben bady ıle karsılasamazsam gun ıcınde aksam gıremıyorum ondan 1 gun sonra hbr alabılıcem onu engelleyemıycem yada yonlendıremıycem oda benı!

Takım olarak yarısalım bence bellı bı tarıh koyalım atıyorum 6 nısan 6 mayıs arası % olarak en cok kılo kaybı yapan uyeye herkes bıseyler kargolasın ! ( yanı cuzzı mıktarda tadımlık bıseyler)netucede 12 tane hedıye almak herkesı sevklendırır bunuda her ay yenıleyelım sonrkı yarısma 6 mayıs 6 hazıran arası olsun.2. yarısmaya katılmak ıstemeyen katılmasın gıbı !

Farketmez buda benim önerimdi zaten ben hertürlü uyarım kaptancım kilolara savaş aç de açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…