- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.821
Aynen bulgur var kurubaklagil var doyana kadar yemek var kaşık hesabı yok bnm çok hoşuma gittiaslında hiç zor değil bence canım yaa hatta bulgura bile izin var
şekersizden farklı değil bana sorarsan
Gördüm ve yeni rakip arayislarina girdim bileBu hafta takım tekrar bomba gibi herkes aktif
Halledersin kuzucum yeter ki yedim diye devam etme
Teşekkür ederim kaptanım ❤❤
Çok duygulandım
Sahalara döndüm mü diyosun
Teşekkür ederim Ece
İnşallah kuzum burayı koruma grubuna ceviririz hepimiz mezun olunca
Abla o da aynısını soyluyo ben kendi arkadaslarimdan bahsedince. Şu an kimse senin arkadaşların gibi değil diyo. Ben de ama sen öylesin demek ki hâlâ birileri var diyorum.
Kardeşim bizimle yaşamaya başladığından beri eşimle ortak cümlemiz, gün sonu birbirimize çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaa diyip duruyoruz
Okuduğumda benim de ilk üzüldüğüm o çocuk oldu. Yazık olan ona oluyor.
Süpersin Tebrikler
Dileeek Poninun bildirimini gördün mü gaza basman lazım
5 aycık yemezsen ölmezsinKeyifsiz bir diyetle iyce geriliyim diyosun yani
Ben almiyim canisisabah 1ck tatlınin bana verdiği mutluluktan da olmiyim
gecmıs olsun canım. Bayılmanın sebebı neymıs.Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
ne guzel canım 6lara gelmıssınBen foto attım 15 şubatta başladım diyetisyene gittim 71.9 idi kilom buraya 70.4 yazdım o gün güncel kilo o idi
Takımın adını "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar Grubu" olarak değiştiririz yakındaGel sende başla seviyelere
Daha sık gel ki bu kadar birikmesinHayirli günler canlar
Sükür gecmis bitti
Yok canım ya, işyerine yumurta falan gelmiyor yaAa iyiymiş sen kahvaltı yapamıyo musun öğlen?
Hayırlı gunler hosgeldın canımHayirli günler canlar
Sükür gecmis bitti
Bilmem gitmedim doktora,yatağa geçip uyudum.sabah iyiydimgecmıs olsun canım. Bayılmanın sebebı neymıs.
ne guzel canım 6lara gelmıssın
olayi bilmiyorum abla Ama insallah hakkettikleri cezayi alirlarYok cnm :))
Şöyle diyim
Biz 2 sene önce ailecek cok kötü bi olay yasadik, eskiler biliyor
Hafta ici onun mahkemesi vardi geçen gün o yuzden hic uyumadim
Cuma tekrar var, ben de hem sahit hemde madur olarak ifade vericem
Insallah hakettikleri cezayi alirlar
O yuzden takima konsantre olamiyorum, enerjimde yok
@zsaracoglu kuzum seninle sozlesmistik ama bu hafta gercekten hic hirsli, verimli degilim
Biz bu yarışı baska zamana erteleyelim
canim puani hesaplaman gerekiyor. Not etmiyorum puanlanmayanlari100 ip atlama @Dream00
gayet iyi canimPazartesi kilo guncellemesi
Cuma57.5
Bugün 57.2
Fark 300g
cok iyi canimKilo farkim
Cuma 91.5
Bugün 90.9
Fark 600 gr
masallah ne diyimBildirimim (1.seviye 4.gün)
Cuma 86.3
Bugün 84.6
Fark -1.7 kg
Ahmet Apa sağolsun
cumaya insallah halledersin canimCuma:81.4
Bugün:81.9
Fark:+500
Cuma’ya halledeceğim bana inanınSırf yemek değil hafta sonu yorgunluğunun da etkisi
güzel CanimKılo bıldırımımı yapıyım unutmadan
Cuma. 74
Pazartesı 73.5
cok gecmis olsun canim, süt le ilgili düsünme Benim ikinci kizimda cok sık hasta oluyor bence ikinciler çoğunlukla öyleöyle kuzum yaa, özellikle büyük kızım erken memeden kesildiği için heralde çok sık hasta olurbi de yemesi içmesi de düzgün değil ki sıpanın
GüZel canım, kolay gelsin inşSelam kızlar kilo bildirimi yapıp kacicam
Annem çocuğa bakmaya geldi temizlik yapicam
Cuma 83.9
Bugün 83.4
cok geçmiş olsun canım sağlık önde gelir. Belkide bünyen mi dayanmıyor canım?Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah. Eksinde gayet güzelBen foto attım 15 şubatta başladım diyetisyene gittim 71.9 idi kilom buraya 70.4 yazdım o gün güncel kilo o idi
Bu durum araştırılmalı bence canımAslında diyetle hiç alakası yok canım ama anlatamıyorum.
Çok ağır bir grip geçiriyorum.cuma gecesi acile gittim serum takıldı.eve geldim uyudum.gece mide ağrısıyla uyandım.istifra etmek için tuvalate gittim.gerisi yok.antrede açtım gözümü
Geçen sene birkaç kez kalbim durdu,yoğun bakımda kaldım.o zaman da tam diyet dönemine denk gelmişti ama çok ciddi travma yaşamıştım.yine diyetle alakası yok.ama eşim ve annem beni kaybetme korkusuyla diyeti suçladılar.şimdi en ufak bi olumsuzlukta çok telaşlanıyorlar.ve ben yine diyetteyim.
Bu ara vücudum çok halsiz bişey yapasım gelmiyorDaha sık gel ki bu kadar birikmesin
Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerekolayi bilmiyorum abla Ama insallah hakkettikleri cezayi alirlar
canim puani hesaplaman gerekiyor. Not etmiyorum puanlanmayanlari
gayet iyi canim
cok iyi canim
masallah ne diyimcumaya bireyselde 1 ci olabilirsin
cumaya insallah halledersin canim
güzel Canim
cok gecmis olsun canim, süt le ilgili düsünme Benim ikinci kizimda cok sık hasta oluyor bence ikinciler çoğunlukla öyle
GüZel canım, kolay gelsin inş
cok geçmiş olsun canım sağlık önde gelir. Belkide bünyen mi dayanmıyor canım?
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah. Eksinde gayet güzel
Bu durum araştırılmalı bence canım
aynen ki ben bulgur yerine et koymayı planlıyorum zaman zamanAynen bulgur var kurubaklagil var doyana kadar yemek var kaşık hesabı yok bnm çok hoşuma gitti
sağol canımolayi bilmiyorum abla Ama insallah hakkettikleri cezayi alirlar
canim puani hesaplaman gerekiyor. Not etmiyorum puanlanmayanlari
gayet iyi canim
cok iyi canim
masallah ne diyimcumaya bireyselde 1 ci olabilirsin
cumaya insallah halledersin canim
güzel Canim
cok gecmis olsun canim, süt le ilgili düsünme Benim ikinci kizimda cok sık hasta oluyor bence ikinciler çoğunlukla öyle
GüZel canım, kolay gelsin inş
cok geçmiş olsun canım sağlık önde gelir. Belkide bünyen mi dayanmıyor canım?
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah. Eksinde gayet güzel
Bu durum araştırılmalı bence canım
Ablacım boyun kilon ne güzelmiş hemde bu yaşta, 36 beden olmak önemli değilki bence gayet iyisin kendine eziyet etme sağlıklı beslenmeye devamAslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
A aaa sen bıldırım yapmadın demı. Halledersın canım. DengelersınTartiyada canim sıkıldı dün baya bi yedim cızlı şeyler suda az tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?