Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gördüm ve yeni rakip arayislarina girdim bile

gecmıs olsun canım. Bayılmanın sebebı neymıs.
Ben foto attım 15 şubatta başladım diyetisyene gittim 71.9 idi kilom buraya 70.4 yazdım o gün güncel kilo o idi
ne guzel canım 6lara gelmıssın

olayi bilmiyorum abla Ama insallah hakkettikleri cezayi alirlar
100 ip atlama @Dream00
canim puani hesaplaman gerekiyor. Not etmiyorum puanlanmayanlari
Pazartesi kilo guncellemesi
Cuma57.5
Bugün 57.2
Fark 300g
gayet iyi canim
Kilo farkim
Cuma 91.5
Bugün 90.9
Fark 600 gr
cok iyi canim
Bildirimim (1.seviye 4.gün)
Cuma 86.3
Bugün 84.6
Fark -1.7 kg
Ahmet Apa sağolsun
masallah ne diyim cumaya bireyselde 1 ci olabilirsin
Cuma:81.4
Bugün:81.9
Fark:+500

Cuma’ya halledeceğim bana inanın Sırf yemek değil hafta sonu yorgunluğunun da etkisi
cumaya insallah halledersin canim
Kılo bıldırımımı yapıyım unutmadan
Cuma. 74
Pazartesı 73.5
güzel Canim
öyle kuzum yaa, özellikle büyük kızım erken memeden kesildiği için heralde çok sık hasta olur bi de yemesi içmesi de düzgün değil ki sıpanın
cok gecmis olsun canim, süt le ilgili düsünme Benim ikinci kizimda cok sık hasta oluyor bence ikinciler çoğunlukla öyle
Selam kızlar kilo bildirimi yapıp kacicam
Annem çocuğa bakmaya geldi temizlik yapicam
Cuma 83.9
Bugün 83.4
GüZel canım, kolay gelsin inş
cok geçmiş olsun canım sağlık önde gelir. Belkide bünyen mi dayanmıyor canım?
Ben foto attım 15 şubatta başladım diyetisyene gittim 71.9 idi kilom buraya 70.4 yazdım o gün güncel kilo o idi
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah. Eksinde gayet güzel
Bu durum araştırılmalı bence canım

Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek

sağol canım

Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
Ablacım boyun kilon ne güzelmiş hemde bu yaşta, 36 beden olmak önemli değilki bence gayet iyisin kendine eziyet etme sağlıklı beslenmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…