- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.841
Boy kılo endeksıne gore ıyı gorunuyorsundur sen canım. Maşallah bu yaşta super kılodasınAslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
Elim gitmediA aaa sen bıldırım yapmadın demı. Halledersın canım. Dengelersın
Dedıgım gıbı halledersın.Elim gitmedi55.9 çıktım☺☺
İnşallah canımDedıgım gıbı halledersın.
Ben 13 sene once 56 kıloydum yaaa ıns gorecem o rakamı tekrar
Ins canımİnşallah canımyaza kadar olabilecek bişey bence
Pınar sen seviyeleri bırak şekersiz 21i yap gelip evini ben toplicamKızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
eceboce esnek olarak devam edebilirsin canım nasıl istersen
@Elalis nasıl istersen canım, Cuma günü kilo bildirimi yapmayı unutma ama
Jasminium84 Sneijder başlayacak olmana sevindim canım
tamam kaptanım esnek devam edeyim....eceboce
Jasminium84
Kızlar bazı psikiyatrisler psikoterapi eğitimi alıyor, ilaçla tedavi ile birlikte aynı zamanda psikoterapide uyguluyorlar
Tmm canım. HesaplarımArkadaşlar yazmıştım ama yeni gelen arkadaşlar yada göremeyen arkadaşlar belki olmuştur.. spor puanları hesaplanmadımı not almıyorumLütfen unutmayın hesaplamayı ilk sayfada hangi spor türü ne kadar puan diye yazıyor
Olabilir aslında desteklerimTakımın adını "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar Grubu" olarak değiştiririz yakında
Kaç kişi olduk sahi
Anladım canm öğlen akşam normal yemek yiyebilirsin zatnYok canım ya, işyerine yumurta falan gelmiyor ya
daha doğrusu getirdim ilk gün soğuyunca yumurta midem bulandı çok zor yedim devamını getiremedim
Cuma listeye artıyla girerim büyük ihtimalolayi bilmiyorum abla Ama insallah hakkettikleri cezayi alirlar
canim puani hesaplaman gerekiyor. Not etmiyorum puanlanmayanlari
gayet iyi canim
cok iyi canim
masallah ne diyimcumaya bireyselde 1 ci olabilirsin
cumaya insallah halledersin canim
güzel Canim
cok gecmis olsun canim, süt le ilgili düsünme Benim ikinci kizimda cok sık hasta oluyor bence ikinciler çoğunlukla öyle
GüZel canım, kolay gelsin inş
cok geçmiş olsun canım sağlık önde gelir. Belkide bünyen mi dayanmıyor canım?
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah. Eksinde gayet güzel
Bu durum araştırılmalı bence canım
Bulgurla beraber et yiyebilirsin canım kızartma olmadığı süreceaynen ki ben bulgur yerine et koymayı planlıyorum zaman zaman
Sopa yicen bizdenElim gitmedi55.9 çıktım☺☺
ama seviye 1'de sanki şöyle bişe okudum 0 grubu olanlar bulgur yerine et yiyebilir yazıyorduBulgurla beraber et yiyebilirsin canım kızartma olmadığı sürece
gecmis olsun canim.allah sifani versinSanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
Çikileta yok tabizor değil ben yapabiliyorsam herkes yapar kendimi hafiflemiş hissediyorum ve ben her farklı beslenmeye geçişte çok kötü kabızlık yaşardım ama bunda öyle değilm bağırsaklarım çalışmaya başladı. Kilodan öte şifa bulacağımı düşünüyorum o kadar çok rapor paylaşan var ki. Onlardan ikiside tanıdığım kişiler ki biri şeker ilaçlarını bıraktı
troid icinde yapiliyomuTakımın adını "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar Grubu" olarak değiştiririz yakında
Kaç kişi olduk sahi
korumadasin 1 gunden 1 kilo alacak degilsinya.bi kac gunde halledersin canim:))Tartiyada canim sıkıldı dün baya bi yedim cızlı şeyler suda az tükettim
kac kiloyla izine ayrılmıştın canım?Cuma listeye artıyla girerim büyük ihtimalbaya haftaya bölünecek fark
bu hafta çok dikkat etmem lazım yoksa 56 yı görürümSopa yicen bizdensenin kilonu yiyip yiyip geri almamanı çok kıskanıyorum
İşte geçen hafta hep kacamak oldu canım bu hafta dikkat etmem gerekiyor akşamdan sonra yemesem çok iyi olacakkorumadasin 1 gunden 1 kilo alacak degilsinya.bi kac gunde halledersin canim:))
Sağolasın canım inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız hepimizolayi bilmiyorum abla Ama insallah hakkettikleri cezayi alirlar
canim puani hesaplaman gerekiyor. Not etmiyorum puanlanmayanlari
gayet iyi canim
cok iyi canim
masallah ne diyimcumaya bireyselde 1 ci olabilirsin
cumaya insallah halledersin canim
güzel Canim
cok gecmis olsun canim, süt le ilgili düsünme Benim ikinci kizimda cok sık hasta oluyor bence ikinciler çoğunlukla öyle
GüZel canım, kolay gelsin inş
cok geçmiş olsun canım sağlık önde gelir. Belkide bünyen mi dayanmıyor canım?
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah. Eksinde gayet güzel
Bu durum araştırılmalı bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?