Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
Boy kılo endeksıne gore ıyı gorunuyorsundur sen canım. Maşallah bu yaşta super kılodasın

Arkadaşlar yazmıştım ama yeni gelen arkadaşlar yada göremeyen arkadaşlar belki olmuştur.. spor puanları hesaplanmadımı not almıyorum Lütfen unutmayın hesaplamayı ilk sayfada hangi spor türü ne kadar puan diye yazıyor

Kızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Pınar sen seviyeleri bırak şekersiz 21i yap gelip evini ben toplicam

Cuma listeye artıyla girerim büyük ihtimal baya haftaya bölünecek fark

gecmis olsun canim.allah sifani versin
Takımın adını "Yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar Grubu" olarak değiştiririz yakında

Kaç kişi olduk sahi
troid icinde yapiliyomu
Tartiyada canim sıkıldı dün baya bi yedim cızlı şeyler suda az tükettim
korumadasin 1 gunden 1 kilo alacak degilsinya.bi kac gunde halledersin canim:))

Poni Bon canım bak buldum, maddelerden birinde şöyle yazıyor;

1.GÜN AKŞAM, 18:30-19:00 akşam yemeği. Yemekleri yerken sıralamaya şu şekilde dikkat ediyoruz, eğer çorba varsa önce çorba, sonrasında sulu yemek+salata en son bulgur pilavı. Sıvılar önden katılar arkadan mantık bu. Eskiden ben bu sistemi uygularken çorba içmiyordum çünkü karnımı şişiriyor ama doyurmuyordu, siz içmekte serbestsiniz. Yasaklı listesinde olmayan her şeyi yiyebilirsiniz. Burada bir parantez açmak istiyorum A kan grupları ne kadar az et yerse o kadar iyi olur ve kabızlıktan kurtulur. Ve eğer bir 0 grubu iseniz paranızda varsa bulgur pilavı yerine biftek, pirzola, tarzı etleri yerseniz sisteminizin normale dönmesi çok daha hızlı olur. Ama dediğim gibi bu sadece bir tavsiye şimdilik kan gruplarına göre ilerlemiyoruz ve yasaklı listesinde olmayan tüm besinleri her kan grubu yiyebilir.

Cuma listeye artıyla girerim büyük ihtimal baya haftaya bölünecek fark
kac kiloyla izine ayrılmıştın canım?
Sopa yicen bizden senin kilonu yiyip yiyip geri almamanı çok kıskanıyorum
bu hafta çok dikkat etmem lazım yoksa 56 yı görürüm
korumadasin 1 gunden 1 kilo alacak degilsinya.bi kac gunde halledersin canim:))
İşte geçen hafta hep kacamak oldu canım bu hafta dikkat etmem gerekiyor akşamdan sonra yemesem çok iyi olacak

Sağolasın canım inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…