- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.861
Canım iyi gidiyor emzirme var azaldı biraz süt 11 aylık oldu diye dertlenmiyorum pel.gecmıs olsun canım. Bayılmanın sebebı neymıs.
ne guzel canım 6lara gelmıssın
Çok şükür canım diyetisyende de tartıldım ama onun fotoyu çekemedim..yolum uzun ama acelesi yok sağlıkla gitsin kilolar inşallahAllah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Aynen kuzu
Ya bak 6lı rakamları görmüşsün bile
Canım büyüdüler 6 ayı geçtiler benimki tam 11 aylık artık hamile eteklerini giymekten sıkıldım...yaşına geldi sayılır...peki sütünde azalma oluyor mu 1 haftadır diyetteyim affedersin göğüsler yumuşadı biraz da azaldı.Çok geçmiiş olsun cnm. Hakkında hayırlısı olsun
Aynen cnm o vicdan yapma bende de var. Benim kızda 8 aylık acaba rızkını mı çalıyorum diye ama ek gıda olduğu için biraz rahatım.
@GastrikAsit tebrik ederim cnm mezuniyetini
Dilekin dediği gibi doğru ata oynadın canım
Bana ne oldu bilmiyorum evde mis gibi portakallı kurabiye kokuyor kızımın beslenmesi için yapmıştm eskidn olsa kırıntı dahi olsa yerdimNiyetimi sağlam yaptım galiba yitik şifa 1. Seviye 4. günümdeyim. Şekersizlik zorluyor onun dışında baya güzel gidiyor. Çay kahve içemiyorum şekersiz. Akşam yemeğinin hemen artından tatlı krizim tutardı normalde sadece ilk gün tuttu. Herkese öneririm kızlar
Merhaba, ben Aysun. Daha önce iki kez zayıflama grubuna katılmıştım ve o dönemlerde yaklaşık 10 kilo vermiştim. Şimdi de kilolarımdan hiç memnun değilim ve bu memnuniyetsizlik yedikçe yememe sebep oluyor. An itibariyle bu gidişata dur demek istiyorum. Bu zamana kadar her akşam başlamaya karar veriyorum ama sabah çocuklarla kahvaltı yapmaya başlayınca aldığım kararı unutuyorum. Şimdi sizlerle beraber aldığım kararın arkasında durmaya çalışacağım ve başaracağım da.
İki çocuğum var, 34 yaşındayım ve 1.73 boyunda 76 kilodayım. Ne ara aldım bu kadar kiloyu diye düşünüyorum. İki çocuklar beraber yeme düzenimi çok değiştirdim. Hayatın koşturmacası içinde kendime ayırabildiğim ve haz alarak yapabildiğim tek şey vardı: 21.00 den sonra tv karşısında abur cubur yemek. Günler günleri kovaladı, ben bir çeşit çıkmaza, kısır bir döngüye girmiştim. Erkenden kalkıyor, rutin işleri yapıyor ,sonunda kendimle kalabiliyor ve yiyordum. Çocukların biraz büyümesi ve kendime iyilik yapmak, huzur bulmak ve mutlu olmak için aranızdayım. Dilerim hep beraber güzel kilolar verir ve istediğimiz kilolara döneriz
Ayynen bende böyle düşündüm hanımlar. Ya ben çok mu kötü niyetliyim fesat mıyım dedim (biraz öyleyimdir çünkü) direkt olarak vah safım kadın kafalamış bunu dedim. Neyse hayırlısı olsun tabi olursa gider çeyreğimizi takar halayımızı çekeriz napalm
Poni bana facebooktan o sayfanın linkini atar mısın? Nerde yazıyo bu seviyeler ben bulamıyorum ya
Ayy benmkide elini gozume sokuyor agzimi avucluyor felansabahları tekmeleyerek ve saçımı çekerek uyandırıyo ama naabeerbide anne dedi bi kaç kere biliyo musun ama demiyo şimdi babası korkuttu herhalde
Aynen cnm bende öyleyim kızımı uyutunca acaba ne yapsam tv mi izlrsem ev işi mi yapsam kendi kişiseş bakımı mı yapsam v.s diye düşünüyom. Ama ev işi galip geliyor
ben ara uykularla ayakta durup sağlam kalıyorum çok değişik bir yapım var gülüm :)
tarafın poni demek hadi bakalım :))
Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
Zor diyip motivasyonumuzu bozma kız
Süt yasak değil ayrıca, sadece öğünlerde besinlerle birliktelik yasak, kahvaltı niyetine sadece süt tüketilebilir.
Mesela ben hiç yulaf tüketmediğim için benim için yasaklı olmasının bir önemi yok.
Senin menülerini hatırlayınca haklısın aslında.Ayy oyle ama kız meyve yasak kuru meyve bile, yulaf benm icin olmazsa olmaz diyette kurtarici oda yasak ama siz yaparsiniz gercekten niyet etince yapilir da bana simdi bi anda okuyunca oyle geldi
Çikileta yok tabizor değil ben yapabiliyorsam herkes yapar kendimi hafiflemiş hissediyorum ve ben her farklı beslenmeye geçişte çok kötü kabızlık yaşardım ama bunda öyle değilm bağırsaklarım çalışmaya başladı. Kilodan öte şifa bulacağımı düşünüyorum o kadar çok rapor paylaşan var ki. Onlardan ikiside tanıdığım kişiler ki biri şeker ilaçlarını bıraktı
aslında hiç zor değil bence canım yaa hatta bulgura bile izin var
şekersizden farklı değil bana sorarsan
Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
Pınar sen seviyeleri bırak şekersiz 21i yap gelip evini ben toplicam
Aynen ben bagimliyim sanirim vazgecemiyorm o yuzden aslinda nefsimi terbiye etmek icin enazindan sekersiz 21 gun yapmak istiyorum (bunu yazarken bile kahve yaninda ne yesem diye dusunuyormSenin menülerini hatırlayınca haklısın aslında.
Günde birkaç kere şekerli birşeyler tükettiğin için sana zor geliyor.
tabii kuzum zorlamayla yapılacak bişe değil de şekersiz 21 gün dedin de o yüzden hemen hemen aynı diyeHahha hadi cikolata gectm kiz yulafli sut de yok kuruyemis de yok :)
Meyve de yasak ama ne bilym bana zor geldi belkide baklm bana gore degl pek suan icin enazindan
Boyuna gore kilon cok iyi hemde o yasta bencede korumaya gec cnm
Hahhaha evimin halini gordun tabi acidin bana dmi
Ah yapabilsem keske ya cesraet edemiyorm biturlu
İdeal kilona indin, boş ver nefis terbiyesini, abartma, kilo alma, kararında ye yeter.Aynen ben bagimliyim sanirim vazgecemiyorm o yuzden aslinda nefsimi terbiye etmek icin enazindan sekersiz 21 gun yapmak istiyorum (bunu yazarken bile kahve yaninda ne yesem diye dusunuyorm)
Canım büyüdüler 6 ayı geçtiler benimki tam 11 aylık artık hamile eteklerini giymekten sıkıldım...yaşına geldi sayılır...peki sütünde azalma oluyor mu 1 haftadır diyetteyim affedersin göğüsler yumuşadı biraz da azaldı.
tabii kuzum zorlamayla yapılacak bişe değil de şekersiz 21 gün dedin de o yüzden hemen hemen aynı diye
bu arada şekersizde de meyve yok
İdeal kilona indin, boş ver nefis terbiyesini, abartma, kilo alma, kararında ye yeter.
kuzum benim baktığım şekersizde bal pekmezde yoktuBunu bende ilk burda basladigmda dusunmustm ama ya bana oyle geldi yada gercktn ilk basta azaldı sonradan duzene girdi. Cok sukur bi sorun olmadi bende hemde bebegm 3bucuk aylikti ozaman, ama ben yediklerimi cok azaltmadim menulerm dolu doluydu.
Kuru meyve demi yokdogal diye vardir sanmistim sonucta bal pekmez serbestmis
Oda dogru kaptanim aslinda 2 kilocuk kaldiydi onuda yavastan versem cok iyi olcak inşallah
Cnm normalde de benim sütüm az fışkırırcasına hiç görmedim geldiğini tabi diyete başladım hemen hemen hiç kalmadı. Sonra bünye alışınca tekrardan normal haline döndü.Canım büyüdüler 6 ayı geçtiler benimki tam 11 aylık artık hamile eteklerini giymekten sıkıldım...yaşına geldi sayılır...peki sütünde azalma oluyor mu 1 haftadır diyetteyim affedersin göğüsler yumuşadı biraz da azaldı.
bende de var kasları güçlendirmek ama asıl işe yarayan stresten uzak durmak cidden işe yarıyor önce ağrısız günüm olmazdı, arada hafif arada şiddetli arada dayanılmazdı şimdi çok şükür arada ağrım oluyor , şişleri umursamıyorum zaten :)Off bende de fibromiyalji varr ve hayatimi mahvetti resmen
yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye bir gurup var face de aralıklı açlık orucu tutanlar var ya onların ki işte gülümnedir bu acaba merak ettim?
alışık demek ki değil kesin alışık , kadın kaç adamı eve götürdü ki sabi öyle olduYa inanır mısın benimde düşündüğüm ilk şey o küçük çocuk oldu. Yani arkadaşa tepki bile göstermemiş abi falan demiş. Alışık demekki birilerinin gelip gitmesine ne biliyim
hem de nasıl zor bencil çocuklar yetiştirip büyüyünce de her istediği olmadığın da ortalığı kavuran çocuk sayısı çok fazla prensesim , paşam diye diye çocuklara sadece kendileri önemliymiş gibi davranırsak böyle oluyor , siz çok güzel ilgileniyorsunuz kardeşinizle allah razı olsunBu hafta takım tekrar bomba gibi herkes aktif
Halledersin kuzucum yeter ki yedim diye devam etme
Teşekkür ederim kaptanım ❤❤
Çok duygulandım
Sahalara döndüm mü diyosun
Teşekkür ederim Ece
İnşallah kuzum burayı koruma grubuna ceviririz hepimiz mezun olunca
Abla o da aynısını soyluyo ben kendi arkadaslarimdan bahsedince. Şu an kimse senin arkadaşların gibi değil diyo. Ben de ama sen öylesin demek ki hâlâ birileri var diyorum.
Kardeşim bizimle yaşamaya başladığından beri eşimle ortak cümlemiz, gün sonu birbirimize çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaa diyip duruyoruz
Okuduğumda benim de ilk üzüldüğüm o çocuk oldu. Yazık olan ona oluyor.
Süpersin Tebrikler
Dileeek Poninun bildirimini gördün mü gaza basman lazım
ahh gülüm çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşmüş neden bayıldın , aslın da her şeyden az az yemen bana da mantıklı geldi sağlıklı olanları bol bol yersin sen önce bünyeni güçlendir , ben hala kollarım uyuşmaya başladığın da oturup bir kase ayçekirdeği yiyorum muz yiyorum önce sağlıkSanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
tam yemelikkk zamanııııııııı , karşı komşumun bebeği de o civarda bir kaç ay önce taşındılar ayakkabı almışlardı bot gibi ona bakıp bakıp gülüyordum geçen de spor ayaykkabı da almışlar milletin bebesinin papucu bile çok şirin her kapıyı açtığım da bakıp seviyorum papuçları yaaaaHoş bulduk canım inşallah gider kilolarımız emziriyorum ya biraz vicdan yapıyorum ama 11 aylık oldu:))
çok geçmiş olsun tuğçem üşüttün mü de astım krizi geçirdin kuzumMerhaba ablacım... Çok yoğun bir haftadan sonra, sınavım için izne ayrılmıştım. Onda da astım krizleriyle uğraştım. Bugün iş başı yaptım.
Uğrayamıyorum buraya tam odaklı olarak yaaa
Benim de agrilarim çok fazlaydi. Şimdi çocuklardan stres yapmaya zaman kalmadigi için sanirim daha iyiyimbende de var kasları güçlendirmek ama asıl işe yarayan stresten uzak durmak cidden işe yarıyor önce ağrısız günüm olmazdı, arada hafif arada şiddetli arada dayanılmazdı şimdi çok şükür arada ağrım oluyor , şişleri umursamıyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?