Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım büyüdüler 6 ayı geçtiler benimki tam 11 aylık artık hamile eteklerini giymekten sıkıldım...yaşına geldi sayılır...peki sütünde azalma oluyor mu 1 haftadır diyetteyim affedersin göğüsler yumuşadı biraz da azaldı.

Dilekin dediği gibi doğru ata oynadın canım

aynen bugun anladım bunuu hadi kız guzek bibfark at dileke

Masallah kiz cok iyi gidiyorsun

Hosgeldn cnm insallah amacina ulasirsn burada

Hahhaha deli ya ceyrek kac lira olmus gr takarsiniz artk
sabahları tekmeleyerek ve saçımı çekerek uyandırıyo ama naabeer bide anne dedi bi kaç kere biliyo musun ama demiyo şimdi babası korkuttu herhalde
Ayy benmkide elini gozume sokuyor agzimi avucluyor felan
Kiz benimkide diyor ama genelde aglarken veya sizlanirken anni diyor bababba da dedi veveve mamama bolr gidiyoz baklm

Aynen cnm bende öyleyim kızımı uyutunca acaba ne yapsam tv mi izlrsem ev işi mi yapsam kendi kişiseş bakımı mı yapsam v.s diye düşünüyom. Ama ev işi galip geliyor

Aynenn benimde oyle genelde kendimizi ihmal ediyoruz bu yuzden ama ev isi de mecbur yapilcaj iste

ben ara uykularla ayakta durup sağlam kalıyorum çok değişik bir yapım var gülüm :)
tarafın poni demek hadi bakalım :))

Aman iyi ol da abla
Naptin komsunu bugun yazdi mi

Cok gecmis olsun cnm smdi nasilsij iyisindit insallah

Ayy oyle ama kız meyve yasak kuru meyve bile, yulaf benm icin olmazsa olmaz diyette kurtarici oda yasak ama siz yaparsiniz gercekten niyet etince yapilir da bana simdi bi anda okuyunca oyle geldi

Ayy oyle ama kız meyve yasak kuru meyve bile, yulaf benm icin olmazsa olmaz diyette kurtarici oda yasak ama siz yaparsiniz gercekten niyet etince yapilir da bana simdi bi anda okuyunca oyle geldi
Senin menülerini hatırlayınca haklısın aslında.

Günde birkaç kere şekerli birşeyler tükettiğin için sana zor geliyor.

Hahha hadi cikolata gectm kiz yulafli sut de yok kuruyemis de yok :)

aslında hiç zor değil bence canım yaa hatta bulgura bile izin var
şekersizden farklı değil bana sorarsan

Meyve de yasak ama ne bilym bana zor geldi belkide baklm bana gore degl pek suan icin enazindan

Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek

Boyuna gore kilon cok iyi hemde o yasta bencede korumaya gec cnm

Pınar sen seviyeleri bırak şekersiz 21i yap gelip evini ben toplicam

Hahhaha evimin halini gordun tabi acidin bana dmi
Ah yapabilsem keske ya cesraet edemiyorm biturlu

Senin menülerini hatırlayınca haklısın aslında.

Günde birkaç kere şekerli birşeyler tükettiğin için sana zor geliyor.
Aynen ben bagimliyim sanirim vazgecemiyorm o yuzden aslinda nefsimi terbiye etmek icin enazindan sekersiz 21 gun yapmak istiyorum (bunu yazarken bile kahve yaninda ne yesem diye dusunuyorm )

tabii kuzum zorlamayla yapılacak bişe değil de şekersiz 21 gün dedin de o yüzden hemen hemen aynı diye
bu arada şekersizde de meyve yok

Aynen ben bagimliyim sanirim vazgecemiyorm o yuzden aslinda nefsimi terbiye etmek icin enazindan sekersiz 21 gun yapmak istiyorum (bunu yazarken bile kahve yaninda ne yesem diye dusunuyorm )
İdeal kilona indin, boş ver nefis terbiyesini, abartma, kilo alma, kararında ye yeter.

Bunu bende ilk burda basladigmda dusunmustm ama ya bana oyle geldi yada gercktn ilk basta azaldı sonradan duzene girdi. Cok sukur bi sorun olmadi bende hemde bebegm 3bucuk aylikti ozaman, ama ben yediklerimi cok azaltmadim menulerm dolu doluydu.

tabii kuzum zorlamayla yapılacak bişe değil de şekersiz 21 gün dedin de o yüzden hemen hemen aynı diye
bu arada şekersizde de meyve yok

Kuru meyve demi yok dogal diye vardir sanmistim sonucta bal pekmez serbestmis

İdeal kilona indin, boş ver nefis terbiyesini, abartma, kilo alma, kararında ye yeter.

Oda dogru kaptanim aslinda 2 kilocuk kaldiydi onuda yavastan versem cok iyi olcak inşallah

kuzum benim baktığım şekersizde bal pekmezde yoktu
gerçi çeşit çeşit şeker orucu çıkıyor nete yazınca
mesela instada birini takip ediyorum şekersiz yaptırdı onda kuru kayısı vardı mesela

Cnm normalde de benim sütüm az fışkırırcasına hiç görmedim geldiğini tabi diyete başladım hemen hemen hiç kalmadı. Sonra bünye alışınca tekrardan normal haline döndü.

Off bende de fibromiyalji varr ve hayatimi mahvetti resmen
bende de var kasları güçlendirmek ama asıl işe yarayan stresten uzak durmak cidden işe yarıyor önce ağrısız günüm olmazdı, arada hafif arada şiddetli arada dayanılmazdı şimdi çok şükür arada ağrım oluyor , şişleri umursamıyorum zaten :)

Ya inanır mısın benimde düşündüğüm ilk şey o küçük çocuk oldu. Yani arkadaşa tepki bile göstermemiş abi falan demiş. Alışık demekki birilerinin gelip gitmesine ne biliyim
alışık demek ki değil kesin alışık , kadın kaç adamı eve götürdü ki sabi öyle oldu
gülüm şimdiye kadar kaç şehir dolandık binlerce dava dosya gördü eşim buna benzer o da ortaya çıkanı biri diğerinden para yada altın alır geri vermez de o şekil de şikayet olur ortaya çıkar , toplum da neler yaşanıyor nelerrr

hem de nasıl zor bencil çocuklar yetiştirip büyüyünce de her istediği olmadığın da ortalığı kavuran çocuk sayısı çok fazla prensesim , paşam diye diye çocuklara sadece kendileri önemliymiş gibi davranırsak böyle oluyor , siz çok güzel ilgileniyorsunuz kardeşinizle allah razı olsun

ahh gülüm çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşmüş neden bayıldın , aslın da her şeyden az az yemen bana da mantıklı geldi sağlıklı olanları bol bol yersin sen önce bünyeni güçlendir , ben hala kollarım uyuşmaya başladığın da oturup bir kase ayçekirdeği yiyorum muz yiyorum önce sağlık

Hoş bulduk canım inşallah gider kilolarımız emziriyorum ya biraz vicdan yapıyorum ama 11 aylık oldu:))
tam yemelikkk zamanııııııııı , karşı komşumun bebeği de o civarda bir kaç ay önce taşındılar ayakkabı almışlardı bot gibi ona bakıp bakıp gülüyordum geçen de spor ayaykkabı da almışlar milletin bebesinin papucu bile çok şirin her kapıyı açtığım da bakıp seviyorum papuçları yaaaa ohh senin elinin altın da kendi doğurduğun ye yeee öppp bol bol azıcık da ensesini öp dişle benim için çokk canım çekti

Merhaba ablacım... Çok yoğun bir haftadan sonra, sınavım için izne ayrılmıştım. Onda da astım krizleriyle uğraştım. Bugün iş başı yaptım.
Uğrayamıyorum buraya tam odaklı olarak yaaa
çok geçmiş olsun tuğçem üşüttün mü de astım krizi geçirdin kuzum

Benim de agrilarim çok fazlaydi. Şimdi çocuklardan stres yapmaya zaman kalmadigi için sanirim daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…