- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.881
Arka sokakların nabzını sizinkiler tutuyor, öyle olunca genelde güven sorunu oluyor insanlara karşı..alışık demek ki değil kesin alışık , kadın kaç adamı eve götürdü ki sabi öyle oldu
gülüm şimdiye kadar kaç şehir dolandık binlerce dava dosya gördü eşim buna benzer o da ortaya çıkanı biri diğerinden para yada altın alır geri vermez de o şekil de şikayet olur ortaya çıkar , toplum da neler yaşanıyor nelerrr
E bi bismillah de belki sonrası gelir kuzuHahhaha evimin halini gordun tabi acidin bana dmi
Ah yapabilsem keske ya cesraet edemiyorm biturlu
Ya o tarz bir şey sanmıyorum çünkü kadının geliri arkadaştan daha iyi. Ya şöyle ben farklı şeyler düşünüyorum ikiside memur atama için falan evlenmek istiyo olabilir gibialışık demek ki değil kesin alışık , kadın kaç adamı eve götürdü ki sabi öyle oldu
gülüm şimdiye kadar kaç şehir dolandık binlerce dava dosya gördü eşim buna benzer o da ortaya çıkanı biri diğerinden para yada altın alır geri vermez de o şekil de şikayet olur ortaya çıkar , toplum da neler yaşanıyor nelerrr
saf dedi ya adam için tabi ki adamın da suçu var ohh kadın boşanmış bekar gibi yapışmaz yatış kalkış yaparım niyetiyle de gitmiş olabilir , kız ben bu konu da var ya en az 10-15 tane teori üretirim :))Ay abla adamın başına silah dayamadı yaadamda gitmeseydi evine hemen bişyler yaşanmasına izin vermeseydi kendi kaşınmış
Senle oturup dedikodu yapmak vardı aah aahsaf dedi ya adam için tabi ki adamın da suçu var ohh kadın boşanmış bekar gibi yapışmaz yatış kalkış yaparım niyetiyle de gitmiş olabilir , kız ben bu konu da var ya en az 10-15 tane teori üretirim :))
Ben yaptım şimdi senin için canımtam yemelikkk zamanııııııııı , karşı komşumun bebeği de o civarda bir kaç ay önce taşındılar ayakkabı almışlardı bot gibi ona bakıp bakıp gülüyordum geçen de spor ayaykkabı da almışlar milletin bebesinin papucu bile çok şirin her kapıyı açtığım da bakıp seviyorum papuçları yaaaaohh senin elinin altın da kendi doğurduğun ye yeee öppp bol bol azıcık da ensesini öp dişle benim için çokk canım çekti
yazmadı diğer kendini bunalıma sokan komşuya gtmiştir kesin yarın anlatacak derdi edinmiştir :))aynen bugun anladım bunuu hadi kız guzek bibfark at dileke
Masallah kiz cok iyi gidiyorsun
Hosgeldn cnm insallah amacina ulasirsn burada
Hahhaha deli ya ceyrek kac lira olmus gr takarsiniz artk
Ayy benmkide elini gozume sokuyor agzimi avucluyor felan
Kiz benimkide diyor ama genelde aglarken veya sizlanirken anni diyor bababba da dedi veveve mamama bolr gidiyoz baklm
Aynenn benimde oyle genelde kendimizi ihmal ediyoruz bu yuzden ama ev isi de mecbur yapilcaj iste
Aman iyi ol da abla
Naptin komsunu bugun yazdi mi
Cok gecmis olsun cnm smdi nasilsij iyisindit insallah
Ayy oyle ama kız meyve yasak kuru meyve bile, yulaf benm icin olmazsa olmaz diyette kurtarici oda yasak ama siz yaparsiniz gercekten niyet etince yapilir da bana simdi bi anda okuyunca oyle geldi
çok şükür gülüm arada uyuşma ağrı el boşalması v.s. de takmayacaksın , moralin bozulduğun da 2 dk lık da olsa eğlenceli komik videolar izleyeceksin oh misss:)Benim de agrilarim çok fazlaydi. Şimdi çocuklardan stres yapmaya zaman kalmadigi için sanirim daha iyiyim
adliyeye hiç normal iş gelir mi eee öyle olunca her şeyi sorguluyor eşim asla hemen inanmaz bir şey anlatsak 4N1 K yapıyor bize heheheheArka sokakların nabzını sizinkiler tutuyor, öyle olunca genelde güven sorunu oluyor insanlara karşı..
Sizde de öyle mi?
iyi niyetli olmayın gülüm böyle konular da açık açık konuşurdu o zaman hemen evlenelim sizinkilere söyle demezdi , kız mevzu para değil zaten , para işin içine girdi mi böyle şeyler ayyuka çıkıyor dedim yoksa çok var biz bilmiyoruzE bi bismillah de belki sonrası gelir kuzu
Ya o tarz bir şey sanmıyorum çünkü kadının geliri arkadaştan daha iyi. Ya şöyle ben farklı şeyler düşünüyorum ikiside memur atama için falan evlenmek istiyo olabilir gibi
hahahaha dedikodu kesmezdi kadını arayıp konuşurduk senin niyetin nedir biz işin içinden çıkamıyoruz v.s. diyeSenle oturup dedikodu yapmak vardı aah aah
vallaha mıBen yaptım şimdi senin için canım
Okuldan gelir gelmez aldım bebeğimi, yatağa geçtim, koklaşıp duruyoruz, çeşit çeşit selfie yapıp, video çekip gülüşüyoruz, eğlene eğlene memesini emiyor minnoşum
Meraktan çatladığımız içinhahahaha dedikodu kesmezdi kadını arayıp konuşurduk senin niyetin nedir biz işin içinden çıkamıyoruz v.s. diye
Kaptanım senin bebeye kim bakıyo sen yokken. Ablaları mı ?Ben yaptım şimdi senin için canım
Okuldan gelir gelmez aldım bebeğimi, yatağa geçtim, koklaşıp duruyoruz, çeşit çeşit selfie yapıp, video çekip gülüşüyoruz, eğlene eğlene memesini emiyor minnoşum
Gel, ben birşey demem, istediğin kadar mıncıklayabilirsinvallaha mı
cidden bu ara annesi her şeye ayy vayy demeyen bir bebe bulsam da sıka sıka sarılsam mıncıklasam diye göğsüm de boşluk hissini doldursam diye his varrr
Eşim ve ablaları karışık canım, evde sürekli biri oluyor yaniKaptanım senin bebeye kim bakıyo sen yokken. Ablaları mı ?
"Allah iyilerle karşılaştırsın" diye dua edince "ne diyor bu Hatun" der gibi bakıyordur eşinadliyeye hiç normal iş gelir mi eee öyle olunca her şeyi sorguluyor eşim asla hemen inanmaz bir şey anlatsak 4N1 K yapıyor bize hehehehe
Canım benim öperim tabii sağ olasın hiç yerinde durmuyor ortalık karıştırıcısı bizim ki tam yürüyemiyor çok korkaktam yemelikkk zamanııııııııı , karşı komşumun bebeği de o civarda bir kaç ay önce taşındılar ayakkabı almışlardı bot gibi ona bakıp bakıp gülüyordum geçen de spor ayaykkabı da almışlar milletin bebesinin papucu bile çok şirin her kapıyı açtığım da bakıp seviyorum papuçları yaaaaohh senin elinin altın da kendi doğurduğun ye yeee öppp bol bol azıcık da ensesini öp dişle benim için çokk canım çekti
Ne güzel iyi bariEşim ve ablaları karışık canım, evde sürekli biri oluyor yani
Normale döner inşallah doktor başlarda öyle olur srn suyu ihmal etme dedi içiyorum da karnım ağrıyor aç aç süt de yersin 2 yaşlarına kadar inşallahCnm normalde de benim sütüm az fışkırırcasına hiç görmedim geldiğini tabi diyete başladım hemen hemen hiç kalmadı. Sonra bünye alışınca tekrardan normal haline döndü.
Canım benim çok ağır değil aç hissetmiyorum çok yiyordum önceden doluluk hissi vardı şimdi o yok ama yutkunuyor hayırlısı İnşallahBunu bende ilk burda basladigmda dusunmustm ama ya bana oyle geldi yada gercktn ilk basta azaldı sonradan duzene girdi. Cok sukur bi sorun olmadi bende hemde bebegm 3bucuk aylikti ozaman, ama ben yediklerimi cok azaltmadim menulerm dolu doluydu.
Kuru meyve demi yokdogal diye vardir sanmistim sonucta bal pekmez serbestmis
Oda dogru kaptanim aslinda 2 kilocuk kaldiydi onuda yavastan versem cok iyi olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?