Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arka sokakların nabzını sizinkiler tutuyor, öyle olunca genelde güven sorunu oluyor insanlara karşı..
Sizde de öyle mi?

Hahhaha evimin halini gordun tabi acidin bana dmi
Ah yapabilsem keske ya cesraet edemiyorm biturlu
E bi bismillah de belki sonrası gelir kuzu
Ya o tarz bir şey sanmıyorum çünkü kadının geliri arkadaştan daha iyi. Ya şöyle ben farklı şeyler düşünüyorum ikiside memur atama için falan evlenmek istiyo olabilir gibi

Ay abla adamın başına silah dayamadı ya adamda gitmeseydi evine hemen bişyler yaşanmasına izin vermeseydi kendi kaşınmış
saf dedi ya adam için tabi ki adamın da suçu var ohh kadın boşanmış bekar gibi yapışmaz yatış kalkış yaparım niyetiyle de gitmiş olabilir , kız ben bu konu da var ya en az 10-15 tane teori üretirim :))

Senle oturup dedikodu yapmak vardı aah aah

Ben yaptım şimdi senin için canım
Okuldan gelir gelmez aldım bebeğimi, yatağa geçtim, koklaşıp duruyoruz, çeşit çeşit selfie yapıp, video çekip gülüşüyoruz, eğlene eğlene memesini emiyor minnoşum

yazmadı diğer kendini bunalıma sokan komşuya gtmiştir kesin yarın anlatacak derdi edinmiştir :))

Benim de agrilarim çok fazlaydi. Şimdi çocuklardan stres yapmaya zaman kalmadigi için sanirim daha iyiyim
çok şükür gülüm arada uyuşma ağrı el boşalması v.s. de takmayacaksın , moralin bozulduğun da 2 dk lık da olsa eğlenceli komik videolar izleyeceksin oh misss:)

Arka sokakların nabzını sizinkiler tutuyor, öyle olunca genelde güven sorunu oluyor insanlara karşı..
Sizde de öyle mi?
adliyeye hiç normal iş gelir mi eee öyle olunca her şeyi sorguluyor eşim asla hemen inanmaz bir şey anlatsak 4N1 K yapıyor bize hehehehe

iyi niyetli olmayın gülüm böyle konular da açık açık konuşurdu o zaman hemen evlenelim sizinkilere söyle demezdi , kız mevzu para değil zaten , para işin içine girdi mi böyle şeyler ayyuka çıkıyor dedim yoksa çok var biz bilmiyoruz

vallaha mı
cidden bu ara annesi her şeye ayy vayy demeyen bir bebe bulsam da sıka sıka sarılsam mıncıklasam diye göğsüm de boşluk hissini doldursam diye his varrr

Kaptanım senin bebeye kim bakıyo sen yokken. Ablaları mı ?

vallaha mı
cidden bu ara annesi her şeye ayy vayy demeyen bir bebe bulsam da sıka sıka sarılsam mıncıklasam diye göğsüm de boşluk hissini doldursam diye his varrr
Gel, ben birşey demem, istediğin kadar mıncıklayabilirsin

adliyeye hiç normal iş gelir mi eee öyle olunca her şeyi sorguluyor eşim asla hemen inanmaz bir şey anlatsak 4N1 K yapıyor bize hehehehe
"Allah iyilerle karşılaştırsın" diye dua edince "ne diyor bu Hatun" der gibi bakıyordur eşin
Sana da Allah kolaylık versin, kolay değil sürekli derin düşünce..

Canım benim öperim tabii sağ olasın hiç yerinde durmuyor ortalık karıştırıcısı bizim ki tam yürüyemiyor çok korkakenseyi öperim ben de orayı öpmeyi seviyorum:)))

Cnm normalde de benim sütüm az fışkırırcasına hiç görmedim geldiğini tabi diyete başladım hemen hemen hiç kalmadı. Sonra bünye alışınca tekrardan normal haline döndü.
Normale döner inşallah doktor başlarda öyle olur srn suyu ihmal etme dedi içiyorum da karnım ağrıyor aç aç süt de yersin 2 yaşlarına kadar inşallah

Canım benim çok ağır değil aç hissetmiyorum çok yiyordum önceden doluluk hissi vardı şimdi o yok ama yutkunuyor hayırlısı İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…