- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.901
Sağol canım benimahh gülüm çok geçmiş olsun tansiyonun mu düşmüş neden bayıldın , aslın da her şeyden az az yemen bana da mantıklı geldi sağlıklı olanları bol bol yersin sen önce bünyeni güçlendir , ben hala kollarım uyuşmaya başladığın da oturup bir kase ayçekirdeği yiyorum muz yiyorum önce sağlık
İnşallah cnmNormale döner inşallah doktor başlarda öyle olur srn suyu ihmal etme dedi içiyorum da karnım ağrıyor aç aç süt de yersin 2 yaşlarına kadar inşallah
afıyet olsun canım.Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h. Yumurta
2 dilim peynir
Marul
Yarım kırmızı biber
Ara
Sütlü filtre kahve
3 çiğ fındık
Bir yarım ceviz
5 kraker
Akşam
3 kepçe taze fasulye
5k yoğurt
3 dilim ekmek
Spor 48 dk orta tempolu yürüyüş. Ayakkabı ayağıma vurdu. Yürüyüş fazla geldi
96 puanDream00
Allah allah. Ins bıdaha olmaz canım. Evet bu sene grıp mahvedıyor geldımı gıtmek bılmıyorSağol canım benim
Hiç bilmiyorum nedenini.gece eşim işte zaten.kızımın odası da üst katta.seslenmeye halim bile yoktu.bi uyandım telefon fırlamış bi uca.kolum uyuşmuş, üstüne düşmüşüm.sürünerek yatağa gittim.sabah kalktım baktım bişey yok.ama grip daha geçmedi.hayatımda bu kadar inatçı grip görüyorum,acil servis fena
Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyoTemelinSafinazi nsil gidiyo rakibem.. hafta sonu pek iyi gecmedi ..ama hafta ici son gazzz:))
Canm o kan grubuna göre beslenme 6.seviyede başlıyorama seviye 1'de sanki şöyle bişe okudum 0 grubu olanlar bulgur yerine et yiyebilir yazıyordu
yani ikisi aynı anda değildi
dur bi bulayım hemen
Raporunda troid değerlerim normale döndü diyen çok kişi vargecmis olsun canim.allah sifani versin
troid icinde yapiliyomu
korumadasin 1 gunden 1 kilo alacak degilsinya.bi kac gunde halledersin canim:))
84.8le ayrılmıştım canımkac kiloyla izine ayrılmıştın canım?
bu hafta çok dikkat etmem lazım yoksa 56 yı görürüm
İşte geçen hafta hep kacamak oldu canım bu hafta dikkat etmem gerekiyor akşamdan sonra yemesem çok iyi olacak
ne güzel diyordum krakerede göz yumuştum 3 dilim ekmeği gördüm olmamış canım çok fazla o ekmek, 1 dilim yeterliydi akşam için.Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h. Yumurta
2 dilim peynir
Marul
Yarım kırmızı biber
Ara
Sütlü filtre kahve
3 çiğ fındık
Bir yarım ceviz
5 kraker
Akşam
3 kepçe taze fasulye
5k yoğurt
3 dilim ekmek
96 puanDream00
4N1K acılımı ney abla öyle bi dizi vardı?adliyeye hiç normal iş gelir mi eee öyle olunca her şeyi sorguluyor eşim asla hemen inanmaz bir şey anlatsak 4N1 K yapıyor bize hehehehe
kek olmamış canım gerisi güzel sporda güzelIyı aksamlar mısafırlerım gelecek unutmadan menumu yazıyım
10.30
1.5 tb ekmek
Peynır
Zeytın
1 yk pekmez
15.00
Kahve
1 dlm kek
18. 30
6yk bulgur pılavı
Dere otlu yogurt
4 acı bıber tursusu
Su 2.5 lıtre
40 dk tempolu yuruyus 120 puanDream00
Gözüme çok az geldi canımöğlen 12.30 bir orta boy kase ızgara tavuklu salata
10 ceviz
akşam 19.30
2 yumurta
3 parça tel peynir
su: 3 lt
Ablaa yaşın hala gençvallaha mı
cidden bu ara annesi her şeye ayy vayy demeyen bir bebe bulsam da sıka sıka sarılsam mıncıklasam diye göğsüm de boşluk hissini doldursam diye his varrr
gayet güzel canım, artık spora başlamalısın bi ara ne güzel yapıyordunMenüm
9.00
Bitki çayı
12.00
Menemen
2 d peynir
1 avuç badem
Havuç
18.00
1 çorba kasesi kuru fasulye
1 çorba kasesi bulgur pilavı
Yoğurt
Salata ( domates soğan salatalık)
20.00
Bitki çayı
Su 2 lt
Spor
Güzel canım, spor neden yokSabah kahvaltısı
10.00
2tane zeytinyağında ıspanaklı yumurta
1dilim burgu peynir
1yk lor peyniri
Yarim domates
Öğlen 14.00
1portakal
1kivi
Akşam 16.30
1 zeytinyağlı enginar
1tabak karnabahar salatası yoğurtlu
2lt şu spor yok
Cnm emziriyorum. ekmeği şimdilik günde 4 dilim yiyorum. Sonradan birer birer azaltacam. Zaten doymadan kalktım softadan artık nasıl genişlemişse midemne güzel diyordum krakerede göz yumuştum 3 dilim ekmeği gördüm olmamış canım çok fazla o ekmek, 1 dilim yeterliydi akşam için.
Sporda gayet güzel
4N1K acılımı ney abla öyle bi dizi vardı?
kek olmamış canım gerisi güzel sporda güzel
Gözüme çok az geldi canım
Çocuklarla yoğruşup ev işlerine koşturmayan ne halim ne mezalim kalıyor ablagayet güzel canım, artık spora başlamalısın bi ara ne güzel yapıyordun
Güzel canım, spor neden yok
Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
2 h. Yumurta
2 dilim peynir
Marul
Yarım kırmızı biber
Ara
Sütlü filtre kahve
3 çiğ fındık
Bir yarım ceviz
5 kraker
Akşam
3 kepçe taze fasulye
5k yoğurt
3 dilim ekmek
96 puanDream00
Kek harici güzel olmuş canımIyı aksamlar mısafırlerım gelecek unutmadan menumu yazıyım
10.30
1.5 tb ekmek
Peynır
Zeytın
1 yk pekmez
15.00
Kahve
1 dlm kek
18. 30
6yk bulgur pılavı
Dere otlu yogurt
4 acı bıber tursusu
Su 2.5 lıtre
40 dk tempolu yuruyus 120 puanDream00
Acaba ben mi yanlış yorumluyorum, kan grubuna göre beslenmeye sonra geçeceğiz ama yasaklılar harici istediğinizi yiyebilirsiniz diyor ve sanki 1. Seviye için diyor canım yaCanm o kan grubuna göre beslenme 6.seviyede başlıyor
Canım yarın sahura kalkacağım çok erken yiyeceğim o yüzden akşamı az tutayım dedimne güzel diyordum krakerede göz yumuştum 3 dilim ekmeği gördüm olmamış canım çok fazla o ekmek, 1 dilim yeterliydi akşam için.
Sporda gayet güzel
4N1K acılımı ney abla öyle bi dizi vardı?
kek olmamış canım gerisi güzel sporda güzel
Gözüme çok az geldi canım
Afiyet olsun canım gayet güzelMenüm
9.00
Bitki çayı
12.00
Menemen
2 d peynir
1 avuç badem
Havuç
18.00
1 çorba kasesi kuru fasulye
1 çorba kasesi bulgur pilavı
Yoğurt
Salata ( domates soğan salatalık)
20.00
Bitki çayı
Su 2 lt
Spor
Canım meyvelerinin yanına yoğurt ya da kavrulmamış kuruyemiş eklersen daha iyi olur afiyet olsunSabah kahvaltısı
10.00
2tane zeytinyağında ıspanaklı yumurta
1dilim burgu peynir
1yk lor peyniri
Yarim domates
Öğlen 14.00
1portakal
1kivi
Akşam 16.30
1 zeytinyağlı enginar
1tabak karnabahar salatası yoğurtlu
2lt şu spor yok
Afiyet olsun canımSabah 8:30
Yulaflı omlet 2 yumurtadan
Peynir 1 kaşık menemen
2 t.
Ara
Keten tohumlu sütlü kakaolu içecek
Öğle 12:00
1 nar
Akşam 18:30
2 yumurta peynir 2 3 kaşık et haşlama 2 t ekmeği
U 3.5 lotrr 4 te olabilir
Leslie 30 dk =》 90 puan
Dream00
Geçmiş olsun kuzum yaUykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
güzel olmuş canım. Sporda varSabah 8:30
Yulaflı omlet 2 yumurtadan
Peynir 1 kaşık menemen
2 t.
Ara
Keten tohumlu sütlü kakaolu içecek
Öğle 12:00
1 nar
Akşam 18:30
2 yumurta peynir 2 3 kaşık et haşlama 2 t ekmeği
U 3.5 lotrr 4 te olabilir
Leslie 30 dk =》 90 puan
Dream00
Çok geçmiş olsun canımUykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
Ne şekilde dediği Ap açık ortada canım tanımıyorum ama fesat ve laf sokan biri olduğunu düşünüyorum. Sen takma insan unutamaz ama alışmaya başlar seninde hayatın var çocukların eşin var kendini bıraksan tümden onlarada yazık olmicakmı? Bu tarz fesat insanların düşüncelerini lütfen umursama değmez çünküBugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen
Anlıyorum canım ama ekmek yerine daha faydalı şeyler yiyebilirsin ekmek emziren için bile bu miktar fazla bana göreCnm emziriyorum. ekmeği şimdilik günde 4 dilim yiyorum. Sonradan birer birer azaltacam. Zaten doymadan kalktım softadan artık nasıl genişlemişse midem
Aaa aşk olsun tabiki hayat devam ediyor Rabbim abine merhametiyle muamele eylesin inşallah ama hayatta devam ediyor bi yerinden tutmak gerek evde yavruların var abine dualarında hatırla oku ruhuna senin kendini mahvetmen onunda yararına değil ki kendini topla ki ona dualar okuyabil sen de ölmedin ki yaşıyorsunBugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?