Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım benim
Hiç bilmiyorum nedenini.gece eşim işte zaten.kızımın odası da üst katta.seslenmeye halim bile yoktu.bi uyandım telefon fırlamış bi uca.kolum uyuşmuş, üstüne düşmüşüm.sürünerek yatağa gittim.sabah kalktım baktım bişey yok.ama grip daha geçmedi.hayatımda bu kadar inatçı grip görüyorum,acil servis fena

afıyet olsun canım.
Allah allah. Ins bıdaha olmaz canım. Evet bu sene grıp mahvedıyor geldımı gıtmek bılmıyor

TemelinSafinazi nsil gidiyo rakibem.. hafta sonu pek iyi gecmedi ..ama hafta ici son gazzz:))
Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyo

ne güzel diyordum krakerede göz yumuştum 3 dilim ekmeği gördüm olmamış canım çok fazla o ekmek, 1 dilim yeterliydi akşam için.
Sporda gayet güzel
adliyeye hiç normal iş gelir mi eee öyle olunca her şeyi sorguluyor eşim asla hemen inanmaz bir şey anlatsak 4N1 K yapıyor bize hehehehe
4N1K acılımı ney abla öyle bi dizi vardı?
kek olmamış canım gerisi güzel sporda güzel
öğlen 12.30 bir orta boy kase ızgara tavuklu salata
10 ceviz

akşam 19.30
2 yumurta
3 parça tel peynir

su: 3 lt
Gözüme çok az geldi canım

Menüm
9.00
Bitki çayı

12.00
Menemen
2 d peynir
1 avuç badem
Havuç

18.00
1 çorba kasesi kuru fasulye
1 çorba kasesi bulgur pilavı
Yoğurt
Salata ( domates soğan salatalık)

20.00
Bitki çayı

Su 2 lt
Spor
gayet güzel canım, artık spora başlamalısın bi ara ne güzel yapıyordun
Güzel canım, spor neden yok

Cnm emziriyorum. ekmeği şimdilik günde 4 dilim yiyorum. Sonradan birer birer azaltacam. Zaten doymadan kalktım softadan artık nasıl genişlemişse midem

Uykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana

hem kraker hem ekmek fazla olmuş canım, emziriyorsun madem ekmek yerine bulgur pilavı ye hem süt yapar
Bir de menülerinde saat belirt canım olur mu
Kek harici güzel olmuş canım
Canm o kan grubuna göre beslenme 6.seviyede başlıyor
Acaba ben mi yanlış yorumluyorum, kan grubuna göre beslenmeye sonra geçeceğiz ama yasaklılar harici istediğinizi yiyebilirsiniz diyor ve sanki 1. Seviye için diyor canım ya en iyisi biraz daha inceleyeyim ben
Canım yarın sahura kalkacağım çok erken yiyeceğim o yüzden akşamı az tutayım dedim
Menüm
9.00
Bitki çayı

12.00
Menemen
2 d peynir
1 avuç badem
Havuç

18.00
1 çorba kasesi kuru fasulye
1 çorba kasesi bulgur pilavı
Yoğurt
Salata ( domates soğan salatalık)

20.00
Bitki çayı

Su 2 lt
Spor
Afiyet olsun canım gayet güzel
Canım meyvelerinin yanına yoğurt ya da kavrulmamış kuruyemiş eklersen daha iyi olur afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun kuzum ya

Bugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen

güzel olmuş canım. Sporda var
Çok geçmiş olsun canım
Ne şekilde dediği Ap açık ortada canım tanımıyorum ama fesat ve laf sokan biri olduğunu düşünüyorum. Sen takma insan unutamaz ama alışmaya başlar seninde hayatın var çocukların eşin var kendini bıraksan tümden onlarada yazık olmicakmı? Bu tarz fesat insanların düşüncelerini lütfen umursama değmez çünkü

Cnm emziriyorum. ekmeği şimdilik günde 4 dilim yiyorum. Sonradan birer birer azaltacam. Zaten doymadan kalktım softadan artık nasıl genişlemişse midem
Anlıyorum canım ama ekmek yerine daha faydalı şeyler yiyebilirsin ekmek emziren için bile bu miktar fazla bana göre

Aaa aşk olsun tabiki hayat devam ediyor Rabbim abine merhametiyle muamele eylesin inşallah ama hayatta devam ediyor bi yerinden tutmak gerek evde yavruların var abine dualarında hatırla oku ruhuna senin kendini mahvetmen onunda yararına değil ki kendini topla ki ona dualar okuyabil sen de ölmedin ki yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…