- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.921
Canım azıcık kuş olup kanat çırpmaya çalışsan biz hemen kanadını kırmaya çalışırız saçla yemekle gülmekle kimsenin yasını hesaplamak kimsenin haddine değil bence ki herkesin acısı kendine sen önce kendin sonra Allah’ın sana emaneti evlatların için iyi olmaya çalışBugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen
Evet ben de laf sokarak dediğini düşündüm ama ne biliyim çok üzüldümgüzel olmuş canım. Sporda var
Çok geçmiş olsun canım
Ne şekilde dediği Ap açık ortada canım tanımıyorum ama fesat ve laf sokan biri olduğunu düşünüyorum. Sen takma insan unutamaz ama alışmaya başlar seninde hayatın var çocukların eşin var kendini bıraksan tümden onlarada yazık olmicakmı? Bu tarz fesat insanların düşüncelerini lütfen umursama değmez çünkü
Amin kuzumAaa aşk olsun tabiki hayat devam ediyor Rabbim abine merhametiyle muamele eylesin inşallah ama hayatta devam ediyor bi yerinden tutmak gerek evde yavruların var abine dualarında hatırla oku ruhuna senin kendini mahvetmen onunda yararına değil ki kendini topla ki ona dualar okuyabil sen de ölmedin ki yaşıyorsun
Offf ne biliyim işte kafamı darma duman etti gittiCanım azıcık kuş olup kanat çırpmaya çalışsan biz hemen kanadını kırmaya çalışırız saçla yemekle gülmekle kimsenin yasını hesaplamak kimsenin haddine değil bence ki herkesin acısı kendine sen önce kendin sonra Allah’ın sana emaneti evlatların için iyi olmaya çalış
Sen yanlış yapmıyorsun bunu lütfen aklından cıkar. Ömrün boyunca yas tutamazsın yavaş yavaş normal hayatına döneceksin, ömür boyu yas tutmicaksın diye abicini unuttun unutacaksın diye bişey yok.Evet ben de laf sokarak dediğini düşündüm ama ne biliyim çok üzüldümzaten abimden başka bişe düŞünsem vicdanım sızlıyor bundan kurtulmaya çalışıyorum Bi de öyle deyince acaba yanlış mo yapıyorum dedim
Sporda menüde iyi canım.09:00
Sade kahve
12:30
1 lahmacun (özene bezene hazırladığım kahvaltımı evde unutmuşum
16:00
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
Maydanoz, marul
18:00
2 kepçe tarhana çorbası
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 45 dakika yürüyüş 90 puanDream00
Afiyet olsun canım güzel olmuş09:00
Sade kahve
12:30
1 lahmacun (özene bezene hazırladığım kahvaltımı evde unutmuşum
16:00
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
Maydanoz, marul
18:00
2 kepçe tarhana çorbası
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 45 dakika yürüyüş 90 puanDream00
Evet ömür boyu tutmayacağım ama bunu atlatmaya çalışmak için acele mi ettim acaba diye düşündüm işteSen yanlış yapmıyorsun bunu lütfen aklından cıkar. Ömrün boyunca yas tutamazsın yavaş yavaş normal hayatına döneceksin, ömür boyu yas tutmicaksın diye abicini unuttun unutacaksın diye bişey yok.
canim sen goruntunden memnunsan verme..ama degilsen debam et.baskalrinin ne dusundugunun onemi yok bence.Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyo
tmm sagol canim..bide ben arastirayim netden.Raporunda troid değerlerim normale döndü diyen çok kişi var
hayirdir naptinki:))Çok yorgunum kızlar
Popomu kaldırır isem yürüyeceğim inş
canim cocuklarin icin gecmis olsun..allahdan sana dayanma gucu versin..kiUykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
canim elhamdullillah kadere inancimiz var.dinimizde 3 gun yas var..sonrasinda mecbur normal.hayatimiza donuyoruz...abin icin okuyup dua etmek onun tek ihtiyaci..sende boyle dusunme..Bugün canım çok sıkıldı ya
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
iyi geceler canimİyi geceler kizlar
Bnm kız da rahatsız bn de birkaç gündür uyuyamıyorumUykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
Kendini kötü hissetme...Bugün canım çok sıkıldı ya
bu sözünü unutmaGel, ben birşey demem, istediğin kadar mıncıklayabilirsin
oğlan da babasına çekmiş içlerin de en safı benim düşün heheheh"Allah iyilerle karşılaştırsın" diye dua edince "ne diyor bu Hatun" der gibi bakıyordur eşin
Sana da Allah kolaylık versin, kolay değil sürekli derin düşünce..
benim en küçük yeğen 1.5 aylık kız kardeşimin kızıl saçlısı da 2.5 yaşın da kızı ye ısır öp daha ister kolunu gıdısını açar hadi ısır diye bayılıyorum benim bakmadığım , her şeye ağlamayan bebelere sev öp oyna ağlayınca , altına yapınca yolla anasınaCanım benim öperim tabii sağ olasın hiç yerinde durmuyor ortalık karıştırıcısı bizim ki tam yürüyemiyor çok korkakenseyi öperim ben de orayı öpmeyi seviyorum:)))
canısı evde tansiyon aleti bulundur bir daha böyle kötü olmaya başlarsan hemen bir yere uzan ayaklarını yukarıda tut (duvara daya , kırlent koy yeter ki yukarı da olsun) beyne kan gidişi yavaşlayınca genelde bayılma oluyor inşallah bir daha hiç olmaz , bir an önce de şu gripten kurtulursun gülümSağol canım benim
Hiç bilmiyorum nedenini.gece eşim işte zaten.kızımın odası da üst katta.seslenmeye halim bile yoktu.bi uyandım telefon fırlamış bi uca.kolum uyuşmuş, üstüne düşmüşüm.sürünerek yatağa gittim.sabah kalktım baktım bişey yok.ama grip daha geçmedi.hayatımda bu kadar inatçı grip görüyorum,acil servis fena
Canım kan grubuna göre beslenme karaciğer temizliğinde yapılıyor daha sonra yavaş yavaş hayatımıza girecek ama 9. Seviyede yaşam boyu olduğunda serbest gün var akşam ve kahvaltı olarak o zaman istediğini tüketiyorsun haftada 1 gün yani hiç bir şey tamamen hayatımızdan çıkmıyorama seviye 1'de sanki şöyle bişe okudum 0 grubu olanlar bulgur yerine et yiyebilir yazıyordu
yani ikisi aynı anda değildi
dur bi bulayım hemen
Kuzum erken değil tabi yaşadığın kolay değil ama sen kendini ne kadar bırakırsan da o kadar zor dikkat etmeyince de kötü hissetmiyor mu idin birde insanların sadece duygusal laf vurması beni acayip sinir ediyor bir kaşık suda boğasım geliyor yapıcı olsana be kadın be gerek var ki bunu söylemeye Şimdi ne kadar çabuk toparlarsan o kadar çabuk ailene de destek olursunBugün canım çok sıkıldı ya
ana sorgulama tekniği gülüm K - kim gerisi de, ne nerede ne zaman niçin sorularından oluşurne güzel diyordum krakerede göz yumuştum 3 dilim ekmeği gördüm olmamış canım çok fazla o ekmek, 1 dilim yeterliydi akşam için.
Sporda gayet güzel
4N1K acılımı ney abla öyle bi dizi vardı?
kek olmamış canım gerisi güzel sporda güzel
Gözüme çok az geldi canım
hahahah kız ben beleş bebek seviyorum bakmayı değil 5-10 dakika sevip anasına postalamayı seviyorumAblaa yaşın hala genç
amin gülüm allah yardımcın olsun inşallah ateşi daha çıkmaz rahat uyur sabaha kadarUykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
he he yengen çok haklı hatta abinin eşi de onunla diri diri gömülmeliydi ,tüm aileniz aylarca üzerinizi değişmeyip banyo da yapmamalıydı yengen hindu galiba , yavv bacım la havle çekip yoluna bakacaksın böyle cahil insanların lafına ne kendini üzüyorsunBugün canım çok sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?