Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım azıcık kuş olup kanat çırpmaya çalışsan biz hemen kanadını kırmaya çalışırız saçla yemekle gülmekle kimsenin yasını hesaplamak kimsenin haddine değil bence ki herkesin acısı kendine sen önce kendin sonra Allah’ın sana emaneti evlatların için iyi olmaya çalış

Evet ben de laf sokarak dediğini düşündüm ama ne biliyim çok üzüldüm zaten abimden başka bişe düŞünsem vicdanım sızlıyor bundan kurtulmaya çalışıyorum Bi de öyle deyince acaba yanlış mo yapıyorum dedim
Amin kuzum
Yaa ne biliyim, itiraf edeyim buraya yazmak bile rahatsız ediyor beni doğru değilmiş gibi geliyor, ama üstüne gidiyorum ki yeneyim bunu diye ama böyle bişe olunca üzüldüm işte
Offf ne biliyim işte kafamı darma duman etti gitti
Akraba akraba değil bizim ailede anlamıyorum böyle bişe demeye ne gerek vardı

Sen yanlış yapmıyorsun bunu lütfen aklından cıkar. Ömrün boyunca yas tutamazsın yavaş yavaş normal hayatına döneceksin, ömür boyu yas tutmicaksın diye abicini unuttun unutacaksın diye bişey yok.

Sporda menüde iyi canım.

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Sen yanlış yapmıyorsun bunu lütfen aklından cıkar. Ömrün boyunca yas tutamazsın yavaş yavaş normal hayatına döneceksin, ömür boyu yas tutmicaksın diye abicini unuttun unutacaksın diye bişey yok.
Evet ömür boyu tutmayacağım ama bunu atlatmaya çalışmak için acele mi ettim acaba diye düşündüm işte

Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyo
canim sen goruntunden memnunsan verme..ama degilsen debam et.baskalrinin ne dusundugunun onemi yok bence.
Raporunda troid değerlerim normale döndü diyen çok kişi var
tmm sagol canim..bide ben arastirayim netden.
Çok yorgunum kızlar
Popomu kaldırır isem yürüyeceğim inş
hayirdir naptinki:))
canim cocuklarin icin gecmis olsun..allahdan sana dayanma gucu versin..ki
canim elhamdullillah kadere inancimiz var.dinimizde 3 gun yas var..sonrasinda mecbur normal.hayatimiza donuyoruz...abin icin okuyup dua etmek onun tek ihtiyaci..sende boyle dusunme..

Bnm kız da rahatsız bn de birkaç gündür uyuyamıyorum
Yavrular hiç hasta olmasıngeçmiş olsun canım
Kendini kötü hissetme...
İstediği bu zaten.. Modunu düşürmek...
Sen kendini kalbini bildikten sonra gerisi boş
Bu hayatta en öenmli kişi sensin... Sen olmasan herkes her şey bir hiç unutma...
Bizim insanımız böyle... Aşağı çekmeyi sever.. Ama yine her şey bizim elimizde....
Üzme kendini evrene negTif enerji yollama..
Seni seviyoruz

I Ilyusa
Valla öyle hayal ettiklerini yapmadım kuzu
Aslında ben bugğm çalışmıyorum ama uykusuzdum ve yine seminerim vardı
17.30 da eve geldim çocukları çıkardım biraz, sonra pizza yediler ve bn küçük bir dilimin yarısını yedim şu an çok pişmanım

Velhasıl yürüdüm üstüne hitt antrwnman yaptım duş aldım saçımı lülülük yaptım
Şu an pelte gibiyim

"Allah iyilerle karşılaştırsın" diye dua edince "ne diyor bu Hatun" der gibi bakıyordur eşin
Sana da Allah kolaylık versin, kolay değil sürekli derin düşünce..
oğlan da babasına çekmiş içlerin de en safı benim düşün heheheh

Canım benim öperim tabii sağ olasın hiç yerinde durmuyor ortalık karıştırıcısı bizim ki tam yürüyemiyor çok korkakenseyi öperim ben de orayı öpmeyi seviyorum:)))
benim en küçük yeğen 1.5 aylık kız kardeşimin kızıl saçlısı da 2.5 yaşın da kızı ye ısır öp daha ister kolunu gıdısını açar hadi ısır diye bayılıyorum benim bakmadığım , her şeye ağlamayan bebelere sev öp oyna ağlayınca , altına yapınca yolla anasına

canısı evde tansiyon aleti bulundur bir daha böyle kötü olmaya başlarsan hemen bir yere uzan ayaklarını yukarıda tut (duvara daya , kırlent koy yeter ki yukarı da olsun) beyne kan gidişi yavaşlayınca genelde bayılma oluyor inşallah bir daha hiç olmaz , bir an önce de şu gripten kurtulursun gülüm

ama seviye 1'de sanki şöyle bişe okudum 0 grubu olanlar bulgur yerine et yiyebilir yazıyordu
yani ikisi aynı anda değildi
dur bi bulayım hemen
Canım kan grubuna göre beslenme karaciğer temizliğinde yapılıyor daha sonra yavaş yavaş hayatımıza girecek ama 9. Seviyede yaşam boyu olduğunda serbest gün var akşam ve kahvaltı olarak o zaman istediğini tüketiyorsun haftada 1 gün yani hiç bir şey tamamen hayatımızdan çıkmıyor Kuzum erken değil tabi yaşadığın kolay değil ama sen kendini ne kadar bırakırsan da o kadar zor dikkat etmeyince de kötü hissetmiyor mu idin birde insanların sadece duygusal laf vurması beni acayip sinir ediyor bir kaşık suda boğasım geliyor yapıcı olsana be kadın be gerek var ki bunu söylemeye Şimdi ne kadar çabuk toparlarsan o kadar çabuk ailene de destek olursun

ana sorgulama tekniği gülüm K - kim gerisi de, ne nerede ne zaman niçin sorularından oluşur

amin gülüm allah yardımcın olsun inşallah ateşi daha çıkmaz rahat uyur sabaha kadar

he he yengen çok haklı hatta abinin eşi de onunla diri diri gömülmeliydi ,tüm aileniz aylarca üzerinizi değişmeyip banyo da yapmamalıydı yengen hindu galiba , yavv bacım la havle çekip yoluna bakacaksın böyle cahil insanların lafına ne kendini üzüyorsun
bizim dinimiz de kocası ölen kadın bile 3 ay bekleme mühletinden sonra evlenebiliyorsa (gebe olup olmadığı anlaşılsın diye boşanmada da aynıdır böylece soy karışmaz ) demek ki hayata devam edeceğiz ve kalpleri yalnız rabbim biliyorsa, acısı olana destek ayıbı olanın ayıbını örtün diyorsa böyle insanlar neyin kafasını yaşıyor senden daha mı fazla üzülüyormuş yengen ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…