- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.941
ustune yzptigin sporla erimistur bile o pizza:))I Ilyusa
Valla öyle hayal ettiklerini yapmadım kuzu
Aslında ben bugğm çalışmıyorum ama uykusuzdum ve yine seminerim vardı
17.30 da eve geldim çocukları çıkardım biraz, sonra pizza yediler ve bn küçük bir dilimin yarısını yedim şu an çok pişmanım
Velhasıl yürüdüm üstüne hitt antrwnman yaptım duş aldım saçımı lülülük yaptım
Şu an pelte gibiyim
benim yegenimde op issir bisey demezdi..simdi.nazarimizmi ne degdi mizmizlasti artik 8 aylik..:)benim en küçük yeğen 1.5 aylık kız kardeşimin kızıl saçlısı da 2.5 yaşın da kızı ye ısır öp daha ister kolunu gıdısını açar hadi ısır diye bayılıyorum benim bakmadığım , her şeye ağlamayan bebelere sev öp oyna ağlayınca , altına yapınca yolla anasına
mızmızlansın boş veeerrrr sen yine mıncık mıncık et onuustune yzptigin sporla erimistur bile o pizza:))
benim yegenimde op issir bisey demezdi..simdi.nazarimizmi ne degdi mizmizlasti artik 8 aylik..:)
ediyorum ediyorummızmızlansın boş veeerrrr sen yine mıncık mıncık et onu
Geçmiş olsun, Allah şifa versinUykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
Unutmam, sen gel (yazılı söz verdim)bu sözünü unutma
Erkeklerin en sevdiğim yönüoğlan da babasına çekmiş içlerin de en safı benim düşün heheheh
Canım sen kv ve komşulara bakma.Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyo
Geçmiş olsun canımSağol canım benim
Hiç bilmiyorum nedenini.gece eşim işte zaten.kızımın odası da üst katta.seslenmeye halim bile yoktu.bi uyandım telefon fırlamış bi uca.kolum uyuşmuş, üstüne düşmüşüm.sürünerek yatağa gittim.sabah kalktım baktım bişey yok.ama grip daha geçmedi.hayatımda bu kadar inatçı grip görüyorum,acil servis fena
Canım 1 ayı geçti diye hatırlıyorumEvet ömür boyu tutmayacağım ama bunu atlatmaya çalışmak için acele mi ettim acaba diye düşündüm işte
Senin azmin öldürüyor beniÇok yorgunum kızlar
Popomu kaldırır isem yürüyeceğim inş
Çok geçmiş olsun canım .Kilo almadan biraz dinlen toparlaninca tekrar listeye girersinAslında diyetle hiç alakası yok canım ama anlatamıyorum.
Çok ağır bir grip geçiriyorum.cuma gecesi acile gittim serum takıldı.eve geldim uyudum.gece mide ağrısıyla uyandım.istifra etmek için tuvalate gittim.gerisi yok.antrede açtım gözümü
Geçen sene birkaç kez kalbim durdu,yoğun bakımda kaldım.o zaman da tam diyet dönemine denk gelmişti ama çok ciddi travma yaşamıştım.yine diyetle alakası yok.ama eşim ve annem beni kaybetme korkusuyla diyeti suçladılar.şimdi en ufak bi olumsuzlukta çok telaşlanıyorlar.ve ben yine diyetteyim.
Ah ablam ben intikaminizi alirdimda arkadaş 1.0 önde başladı yitik sifami neymis oyuzdenzaten ponim yazmış kii: seni de mefkuremi de yendim sıra dilek de diye ezmiş biziii sanki yenildiğimizi bilmiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?