Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnn

Mutlu günler kizlar

Okudum ama yazamadim
Yogunluk yorgunluk aynen devam bende :)
Bugun biraz erken kalktim, gitmeden kahve icip kendime geleyim dedim :)

Elalis cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Jasminium84 yasim zaten herkes söylemiş gerekenleri
Kötü kalpli insanlar kotuluklerinde bogulsunlar

Hiç rahatsız olma canım benim yapıcak birşey yok ki sen de bende o da herkes ölecek ölmeden ölmüş gibi olmaya gerek var mı elbetteki üzüleceksin elbetteki bi yas sureci olacak ama uzatmamak lazım eşini çocuklarını kendini de düşün Rabbim gönlünüze ferahlık versin

Ak kelebek
Ne yaptınız canım, gidebildiniz mi aile terapistine

Poni seviye-1'e şimdiden başladı
Sen de başla istersen artık
Sayımızda artıyor
Çok güzel motive olacağız inşaallah
Dün eşim gitti canım perşembe günü birlikte gideceğiz sanırım arayacaklar randevu durumuna göre

Yaaa inanın anlamıyorum Kızlar Onlar yeğenini kaybettiyse ben abimi kaybettim, benim hüznümü nasıl sorgularlar ne hakla
Biri böyle bi acı yaşasa ben yanlış mi anlar acaba diye kırk kere tartarım laflarımı
Ama insanlar böyle dan dun konuşunca dedim acaba ben mi hatalıyım

ustune yzptigin sporla erimistur bile o pizza:))
Umarım
Senin azmin öldürüyor beni
Maşallah diyelim
Seminerinde epey uzun sürdü, konusu ne idi
Bunun cuması var napim ama
Cnm ab projesi yapmak in hani öğretmenler yazıp projeyi yurtdışına gidiyor sınavım var bugün, son gün inş
Mart içinde bir kez daha bununla ilgili bir seminer alcam

Herkeslere günaydın

Canım 1 ayı geçti diye hatırlıyorum
Daha ne kadar beklemeliydin ki
Kendini suçlamayı bırak artık lütfen
Aynen öyle, benim de her iki taraftan bu fesatlık var ne yazık ki, annemle babam da bunlara prim veriyor
Allah herkesin kalbine göre versin abla ne diyeyim daha
Amin kuzum sağolasın

buraya da yazmak istedim kızlar,teşekkür ederim hepinize desteğiniz için

gecmıs olsun canım.
canım senın ıcınde kopan fırtınaları kımse bılemez. Ama cocukların var onlar ıcın ıyı olmak hayata devam etmek zorundasın. Zaten ıclerındekı fesatlıgı bılıyormussun hıc uzme o tatlı canını.
Kızlar günaydın
Dün tartılamamıştım bugün tartıldım

geçen perşembe: 67,3
Bugün: 66,1
tebrıkler canım guzel eksı

sağol kuzum yani anneme de aynı şeyi yapmış geçenlerde, yani aslında bunu bile bile üzüldüm işte

sağol canım, son 4-5 haftadır karbona aşırı yüklenmiştim, o da ben de acayip ödem yapıyor, muhtemelen bu giden de ödem

Günaydın canlar
Oruc tutmayı ıstemıstım ama regk bıtemedı bır turlu.
Kalkıp cayımı koyuyum barı
Musmutlu bır gun olsun ıns

günaydın canım
ben tuttum bugün ama boğazım çok acıyor, ve çok kuru, nasıl su istiyor canım
Gunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
günaydın canım geçmiş olsun, bi yeri mi ağrıyordu acaba kuzunun
benim ufaklık da 2 gün önce öyleydi ağlamaktan uyuyamıyordu, eşim karnına masaj yapınca rahatlıyordu azıcık dalıyordu
ishal olmuş sıpam meğer, karın ağrısı uyutmamış çocuğumu

Nette pek bişy bulamazsın canm faceye bak

Gunaydın abla bugun rahat bır gun gecırırsın ıns.

Ya bu ınsanlar neden boyle. Anneye denecek lafmı bu. Bosverın kuzum ya ınsan degıl demekkı o.

sen de hata yok gülüm bazı insanlar sadece karşıdaki insanı dürterek mutlu olabiliyor o yüzden anlamaya çalışıp boşuna enerjini ve moralini harcama bence

ben şu yaşıma kadar şunu öğrendim birisi acı çekerken onu bile bile daha acıtıp kıranlar aynı şeyi hatta daha beterini yaşamadan ölmüyor , çok şükür inançlıyız ve bu dünyanın ahiretinin de olduğunu biliyoruz da sabrediyoruz , sabır gülüm tüm kalpleri bilen rabbim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…