Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya bu ınsanlar neden boyle. Anneye denecek lafmı bu. Bosverın kuzum ya ınsan degıl demekkı o.
ahhh bi bilsem hadi beni saymıyorsunuz, abimle iletişimimizden dolayı belki üzüldüğüme inanmıyorsunuz ama evladını kaybetmiş bi anneye insan azıcık daha dikkatli yaklaşır

sen de hata yok gülüm bazı insanlar sadece karşıdaki insanı dürterek mutlu olabiliyor o yüzden anlamaya çalışıp boşuna enerjini ve moralini harcama bence
galiba öyle canım ya artık Allah kalplerine göre versin başka bişe demek istemiyorum

çok şükür canımm, O'na sığınıyorum ben de

@Gulbe seker
Ne yaptınız canım, gidebildiniz mi aile terapistine

Poni seviye-1'e şimdiden başladı
Sen de başla istersen artık
Sayımızda artıyor
Çok güzel motive olacağız inşaallah
Ay iyi ki başlamışım 2015ten beri diyetteyim neredeyse kronik kabızlık yaşıyordum ki doğum kaynaklı anal fissürü olan biriyim sevilere başladım günlük wcye çıkıyorum çok güzel bi duygu.

Öyle insanlara karşı çirkef olacaksın canım ne bişey mi ima ediyosun yenge deseydin benim acımı mı sorguluyosn deseydin açık açık

Seviyelere başladın mı abla?

Öyle insanlara karşı çirkef olacaksın canım ne bişey mi ima ediyosun yenge deseydin benim acımı mı sorguluyosn deseydin açık açık
yaa işte onu hiç beceremem canım
karşımdaki insan istediği kadar üzsün kırsın beni ağzımı açıp da cevap veremem, aman kırılmasın aman büyüğümdür vs diye

Günaydın dememişim
Bugün rüyamda kim olduğumu hatırlayamadığım biri ay çok zayıflamışsn dedi dört köşe uyandım bugün
ayyy ben de bütün gece pide ve tatlı yediğimi gördüm ama nasıl gerçekçi anlatamam, nasıl pişmanım yediğim için offff

Tabiki de canım ben hedefime ulaşmak istiyorum zaten bu artık benim yaşam bicimim oldu ben bıraktığım an daha çok kilo alırım asla pes etmeyeceğim ayrıca pko olduğu için kilo verince düzene giriyorum eşim geldiğinde ikinci çocuğu da düşünüyoruz ve bu sefer kontrollü kilo almayı hedefliyorum

karşımdaki insan istediği kadar üzsün kırsın beni ağzımı açıp da cevap veremem, aman kırılmasın aman büyüğümdür vs diye
Bende sen gibiydim değştim kendinden daha değerli mi başkasının sivri dili yüzünden üzülmesi. Herkes ektiğini biçer cvbını alır

kuzum benim baktığım şekersizde bal pekmezde yoktu
gerçi çeşit çeşit şeker orucu çıkıyor nete yazınca
mesela instada birini takip ediyorum şekersiz yaptırdı onda kuru kayısı vardı mesela

Hmm anladm cnm aman simdilik yapmam zaten yapicak olursam iyice arasdirmam gerkim demekki

Yok ya simdi yapmiycam belki sonra

vallaha mı
cidden bu ara annesi her şeye ayy vayy demeyen bir bebe bulsam da sıka sıka sarılsam mıncıklasam diye göğsüm de boşluk hissini doldursam diye his varrr

Kız benim oglan hircin sevilmeyi seviyor mincir, gotune vur, gidikla sertce hirpala nasil hosuna gidiyor kikir kikir guluyor

Canım benim çok ağır değil aç hissetmiyorum çok yiyordum önceden doluluk hissi vardı şimdi o yok ama yutkunuyor hayırlısı İnşallah

Yutkunuyorsa geliyordur gelmese zaten cigligi basar

Cok grcmis olsn cnm nasil oldu oglan iyimi

Canım sen dogru olanı yapiyorsun tabiki hayat devam ediyor illaki icinde acisini yasiyorsun ama nekadar cabuk toparlanirsan kizlsrin icinde en iyisi. Bosver sacmalamis yengen

Canım karşıdaki seni üzeceğini bile bile sana gönderme yapıyorsa, sen de kırılır mı diye düşünmeyeceksin.

Ayrıca büyükse büyüklüğünü bilecek...
Büyük olması hadsizlik yapma hakkı sunmuyor ona

350.000 mesaja da böyle bir not bırakmış olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…