- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.981
ahhh bi bilsem hadi beni saymıyorsunuz, abimle iletişimimizden dolayı belki üzüldüğüme inanmıyorsunuz ama evladını kaybetmiş bi anneye insan azıcık daha dikkatli yaklaşırYa bu ınsanlar neden boyle. Anneye denecek lafmı bu. Bosverın kuzum ya ınsan degıl demekkı o.
galiba öyle canım ya artık Allah kalplerine göre versin başka bişe demek istemiyorumsen de hata yok gülüm bazı insanlar sadece karşıdaki insanı dürterek mutlu olabiliyor o yüzden anlamaya çalışıp boşuna enerjini ve moralini harcama bence
çok şükür canımm, O'na sığınıyorum ben deben şu yaşıma kadar şunu öğrendim birisi acı çekerken onu bile bile daha acıtıp kıranlar aynı şeyi hatta daha beterini yaşamadan ölmüyor , çok şükür inançlıyız ve bu dünyanın ahiretinin de olduğunu biliyoruz da sabrediyoruz , sabır gülüm tüm kalpleri bilen rabbim var
afiyet olsunbenim oğluş acıkmış kahvaltı hazırlayayım ona da yesin gitsin :)
herkese kolay gelsin bu gün bir daha yaşanmayacak kalplerimizin kapısını sevgiye açık bırakalım
Ay iyi ki başlamışım 2015ten beri diyetteyim neredeyse kronik kabızlık yaşıyordum ki doğum kaynaklı anal fissürü olan biriyim sevilere başladım günlük wcye çıkıyorum çok güzel bi duygu.@Gulbe seker
Ne yaptınız canım, gidebildiniz mi aile terapistine
Poni seviye-1'e şimdiden başladı
Sen de başla istersen artık
Sayımızda artıyor
Çok güzel motive olacağız inşaallah
Öyle insanlara karşı çirkef olacaksın canım ne bişey mi ima ediyosun yenge deseydin benim acımı mı sorguluyosn deseydin açık açıkYaaa inanın anlamıyorum Kızlar Onlar yeğenini kaybettiyse ben abimi kaybettim, benim hüznümü nasıl sorgularlar ne hakla
Biri böyle bi acı yaşasa ben yanlış mi anlar acaba diye kırk kere tartarım laflarımı
Ama insanlar böyle dan dun konuşunca dedim acaba ben mi hatalıyım
Seviyelere başladın mı abla?Gunaydinnn
Mutlu günler kizlar
Okudum ama yazamadim
Yogunluk yorgunluk aynen devam bende :)
Bugun biraz erken kalktim, gitmeden kahve icip kendime geleyim dedim :)
@Elalis cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Jasminium84 yasim zaten herkes söylemiş gerekenleri
Kötü kalpli insanlar kotuluklerinde bogulsunlar
yaa işte onu hiç beceremem canımÖyle insanlara karşı çirkef olacaksın canım ne bişey mi ima ediyosun yenge deseydin benim acımı mı sorguluyosn deseydin açık açık
ayyy ben de bütün gece pide ve tatlı yediğimi gördüm ama nasıl gerçekçi anlatamam, nasıl pişmanım yediğim için offffGünaydın dememişim
Bugün rüyamda kim olduğumu hatırlayamadığım biri ay çok zayıflamışsn dedi dört köşe uyandım bugün
Vayy hançer yedim sende mi ablaseni de biliyorum gülüm sen yiten şifaya giden şifaya bulunana yenilmezsin
Tabiki de canım ben hedefime ulaşmak istiyorum zaten bu artık benim yaşam bicimim oldu ben bıraktığım an daha çok kilo alırım asla pes etmeyeceğim ayrıca pko olduğu için kilo verince düzene giriyorum eşim geldiğinde ikinci çocuğu da düşünüyoruz ve bu sefer kontrollü kilo almayı hedefliyorumCanım sen kv ve komşulara bakma.
Kendin nerede dur demek istiyorsan oraya kadar git bence.
Ayrıca yaşın küçük diye hatırlıyorum, ilk bebekten sonra 65 'te bırakırsan, yaşın ilerlediğinde diğer gebeliklerden sonra daha üst kilolarda kalacaksın.
Şimdi ne kadar aşağı çekersen kilona o kadar iyi bence
Aynen herkese 35.000 sayfadan günaydın35000. Sayfaya gelmişisz selamlar
Bende sen gibiydim değştim kendinden daha değerli mi başkasının sivri dili yüzünden üzülmesi. Herkes ektiğini biçer cvbını alıryaa işte onu hiç beceremem canım
karşımdaki insan istediği kadar üzsün kırsın beni ağzımı açıp da cevap veremem, aman kırılmasın aman büyüğümdür vs diye
kuzum benim baktığım şekersizde bal pekmezde yoktu
gerçi çeşit çeşit şeker orucu çıkıyor nete yazınca
mesela instada birini takip ediyorum şekersiz yaptırdı onda kuru kayısı vardı mesela
E bi bismillah de belki sonrası gelir kuzu
Ya o tarz bir şey sanmıyorum çünkü kadının geliri arkadaştan daha iyi. Ya şöyle ben farklı şeyler düşünüyorum ikiside memur atama için falan evlenmek istiyo olabilir gibi
vallaha mı
cidden bu ara annesi her şeye ayy vayy demeyen bir bebe bulsam da sıka sıka sarılsam mıncıklasam diye göğsüm de boşluk hissini doldursam diye his varrr
Canım benim çok ağır değil aç hissetmiyorum çok yiyordum önceden doluluk hissi vardı şimdi o yok ama yutkunuyor hayırlısı İnşallah
Uykusuzlukatan gözlerimi açamıyorum. Oğlumun ateşi var üşüttü galiba. Kızım çok huysuzdu yatağa koydum oğlumla ilgilenmem gerekti insallah uyumustur. Oğluma ilaç verdim ama ısrarla uyumuyor. Uyuya kalacagim doye korkuyorum. Allah yardim etsin bana
Bugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen
Ay üstüne bi de künefe yeseydinayyy ben de bütün gece pide ve tatlı yediğimi gördüm ama nasıl gerçekçi anlatamam, nasıl pişmanım yediğim için offff
35000. Sayfaya gelmişisz selamlar
Nice 35000 sayfalarımız olsunAynen herkese 35.000 sayfadan günaydın
Canım karşıdaki seni üzeceğini bile bile sana gönderme yapıyorsa, sen de kırılır mı diye düşünmeyeceksin.yaa işte onu hiç beceremem canım
karşımdaki insan istediği kadar üzsün kırsın beni ağzımı açıp da cevap veremem, aman kırılmasın aman büyüğümdür vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?