- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.001
Hoşgeldin diyecektim ama 4.takımdan bildirimsiz izne ayrılmışsın canım, istersen orada devam et9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:isimsiz965
Yaşı:24
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:5 yaşında oğlum 2 yasinda kızım
Emziriyormusun: Yeni bıraktım emzirmeyi :)
Meslek:Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.55
Kilo:78.3
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4. Takımda yarışmıştım
Kilo alma nedeniniz : hamilelik doğum ve emzirme süreci
Bize kısaca kendini anlatırmısın:24 yasinda 2 cocuklu bir anneyim :) Daha once burda yarisip 45 kiloya kadar inmistim. Daha sonra hamilelik ve emzirme surecinde bu kiloya çıktım.. Artık tekrar zayıf günlerime dönmek istiyorum.. Bunu en çok zayıflayıp çocuklarımla dah enerjik vakit geçirmek için istiyorum.
şimdilik bu kadar :) Herkese merhaba bu arada
haklısın canım kendimi bu konuda eğitmem gerekiyorBende sen gibiydim değştim kendinden daha değerli mi başkasının sivri dili yüzünden üzülmesi. Herkes ektiğini biçer cvbını alır
evet canım, ne yaparsak yapalım iyice araştırmadan uygulamaya başlamamak gerekir zatenHmm anladm cnm aman simdilik yapmam zaten yapicak olursam iyice arasdirmam gerkim demekki
Yok ya simdi yapmiycam belki sonra
Kız benim oglan hircin sevilmeyi seviyor mincir, gotune vur, gidikla sertce hirpala nasil hosuna gidiyor kikir kikir guluyor
Yutkunuyorsa geliyordur gelmese zaten cigligi basar
Cok grcmis olsn cnm nasil oldu oglan iyimi
Canım sen dogru olanı yapiyorsun tabiki hayat devam ediyor illaki icinde acisini yasiyorsun ama nekadar cabuk toparlanirsan kizlsrin icinde en iyisi. Bosver sacmalamis yengen
ya tatlı olarak ne yedim hatırlamıyorum ama bi iştahla yiyordum ki ama daha yerken pişman oluyordum bi de ben kızlara (buradaki kızlar sizsinizAy üstüne bi de künefe yeseydin
çok da doğru bi mesaj canımCanım karşıdaki seni üzeceğini bile bile sana gönderme yapıyorsa, sen de kırılır mı diye düşünmeyeceksin.
Ayrıca büyükse büyüklüğünü bilecek...
Büyük olması hadsizlik yapma hakkı sunmuyor ona
350.000 mesaja da böyle bir not bırakmış olalım
Uykusuz geçen onca geceden sonra bu gece biz güzel uyuduk maşallah diyeyim. Siz de çabucak atlatın inşallahGunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
Günaydın cnm. Benim kızda aynı şekil. Dün gece 10 kere uyandı.Gunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
Hoşgeldin arkadaşım9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:24 yasinda 2 cocuklu bir anneyim :) Daha once burda yarisip 45 kiloya kadar inmistim. Daha sonra hamilelik ve emzirme surecinde bu kiloya çıktım.. Artık tekrar zayıf günlerime dönmek istiyorum.. Bunu en çok zayıflayıp çocuklarımla dah enerjik vakit geçirmek için istiyorum.
Ben rüyamda diyet bozup takıma ne Diycem diye panik yaptığımı bilirimhaklısın canım kendimi bu konuda eğitmem gerekiyor
kendimi yıpratıyorum, eş konusunda da annem babada da akrabada da aman kırılmasınlar diye diye parça pinçik oluyorum işte
evet canım, ne yaparsak yapalım iyice araştırmadan uygulamaya başlamamak gerekir zaten
ya tatlı olarak ne yedim hatırlamıyorum ama bi iştahla yiyordum ki ama daha yerken pişman oluyordum bi de ben kızlara (buradaki kızlar sizsiniz) ne diyeceğim şimdi diye deertleniyordum
çok da doğru bi mesaj canım
çok haklısın
işte en büyük eksiğim de bu benim bu konuda kendimi iyi bi eğitmem gerek
Geçmiş olsun canım Leslie beli zorlamaz ya fitiginmi varGününüz mutlu geçsin inşallah
Kahvaltı geçe kaldı kalkıpta hazır edeyim
Belimde kötü oldu dünkü 45 dk lık Leslieden.
Bugün 20 dk yaparım sanırım iyi olmazsa
Gece değil ya günler ama dün küçük oğlan uyutmadığı için aslında keşke bana gece olsaHayırlı geceler günler kızlar dün yazamadım menüyü okukdan çıkınca diyetisyen oradan doktora gittim eve gel iş güç:))
Hoş geldin canım9.TAKIM KATILIM FORMU
süpersin
cevizli sucuk ve sütlaç olmamış bence canımİyi geceler geç oldu ama
10.00
1 yumurta has.
1 kk peynir
1 çok tereyağ
Domates salatalık
1 zeytin
2 hindi füme
Yarım dilim kadar Tb ekmeği
Ara sade kahve +1 ince parmak gibi cevizli sucuk
17.30
1 Tb Arap tava patatessiz
Yarım kase cacık
3 kaşık filan sütlaç
19.00
Sade kahve +3 gün kurusu
Su 3 L
200 ip atlama 40 pDream00
süpersin canımKızlar günaydın
Dün tartılamamıştım bugün tartıldım
geçen perşembe: 67,3
Bugün: 66,1
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah9.TAKIM KATILIM FORMU
bende ne ararsan var canımGeçmiş olsun canım Leslie beli zorlamaz ya fitiginmi var
Ekmek çok tüketiyorsun canım, en son ara öğün kacti meyve yemişsin?Dün:
Sabah:
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
6 tane zeytin
1 dilim tahin helva ve yeşillik
2 dilim de ekmek
Öğle:
dışarıda idim yemek yiyemedim
İkindi:
bir yumurta haşlaması
1 dilim ekmek
2 ceviz
Akşam:
1 kepçe çorba
6 yemek kaşığı mantar
2 yk yoğurt ve salata
Ara öğün:
1 çay bardağı süt
bir adet meyve..
Dün 1 saat de yürüdüm aslında dışarıda işler vardı onları halletmek için
Cnm menüleri buraya yazmıyoruzDün:
Sabah: 1 yumurta , 1 dilim süzme peynir , 6 tane zeytin, 1 dilim tahin helva ve yeşillik ...2 dilim de ekmek
Öğle: dışarıda idim yemek yiyemedim
İkindi: bir yumurta haşlaması 1 dilim ekmek 2 ceviz
Akşam:1 kepçe çorba, 6 yemek kaşığı mantar,2 yk yoğurt ve salata
Ara öğün:1 çay bardağı süt bir adet meyve..
Dün 1 saat de yürüdüm aslında dışarıda işler vardı onları halletmek için
Bencede çok olmuş.. Evdeki profiterol ü yememek için onlara saldırdımAfiyet olsn eskidn ne güzel spor yapardın elin kolun geçti mi iyileştin mi tamamen? İyileştiysen spora alalım seni
Gevrek kaç kalori canm? Akşamda pek az olmuş. Bu kadar azaltırsan ilerde ne yapacaksn canm
Ara öğün çok olmuş canm
Bisküviler.... reçeller ... bu menüyle mi yeneceksin beni
Süperrr çok sevindim. Beraber daha güzel yaparız
Aynen bununla yaşamayı öğrenmeliyiz..çok şükür gülüm arada uyuşma ağrı el boşalması v.s. de takmayacaksın , moralin bozulduğun da 2 dk lık da olsa eğlenceli komik videolar izleyeceksin oh misss:)
çok sağol canım.Geçmiş olsun kuzum ya
Bu tarz insanlara çok sinirleniyorum yaa. Keşke insanlar biraz empati kurarak yaklaşsa. Senin saçını fönlemen le acını unutmuş olmani bağdaştıran kalbi kötü insanlarla konuşma bile.Bugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen
Sagol canim teşekkür ederim. Spor yapacağım artik. Inşallah diyorum. Ya ama sanki sporda beni şişiriyor mu nedir o tesi eksi çıkmıştım bugün baya bi artı çıktım neden bilmiyorum. Dün çok bir şeyde yemedim. Haşlama biraz tuzluydu ya o şişirdi ya spor yada gece uyuyamadik cocuklardan o hangisi sana birakiyorum yorumlagüzel olmuş canım. Sporda var
Çok geçmiş olsun canım
Ne şekilde dediği Ap açık ortada canım tanımıyorum ama fesat ve laf sokan biri olduğunu düşünüyorum. Sen takma insan unutamaz ama alışmaya başlar seninde hayatın var çocukların eşin var kendini bıraksan tümden onlarada yazık olmicakmı? Bu tarz fesat insanların düşüncelerini lütfen umursama değmez çünkü
Aminnn canim sağol Allah razı olsun.canim sen goruntunden memnunsan verme..ama degilsen debam et.baskalrinin ne dusundugunun onemi yok bence.
tmm sagol canim..bide ben arastirayim netden.
hayirdir naptinki:))
canim cocuklarin icin gecmis olsun..allahdan sana dayanma gucu versin..ki
canim elhamdullillah kadere inancimiz var.dinimizde 3 gun yas var..sonrasinda mecbur normal.hayatimiza donuyoruz...abin icin okuyup dua etmek onun tek ihtiyaci..sende boyle dusunme..
Sagoll canimm keşkeeee ne güzel olurdu. Siz nasil oldunuz.Bnm kız da rahatsız bn de birkaç gündür uyuyamıyorum
Yavrular hiç hasta olmasıngeçmiş olsun canım
Kendini kötü hissetme...
İstediği bu zaten.. Modunu düşürmek...
Sen kendini kalbini bildikten sonra gerisi boş
Bu hayatta en öenmli kişi sensin... Sen olmasan herkes her şey bir hiç unutma...
Bizim insanımız böyle... Aşağı çekmeyi sever.. Ama yine her şey bizim elimizde....
Üzme kendini evrene negTif enerji yollama..
Seni seviyoruz❤
maalesef en fazla 3 saat etki etti etkisi geçince de sürekli agladi. E kızda uyandi o ağladıkça. Insallah daha iyi olur.amin gülüm allah yardımcın olsun inşallah ateşi daha çıkmaz rahat uyur sabaha kadar
Amin Allah razı olsun. Zaten çok su içer nerdeyse günlük 2.5 litreGeçmiş olsun, Allah şifa versin
Su içirmeye çalış canım, iyi gelecektir.
sagol canimmgecmıs olsun canım.
canım senın ıcınde kopan fırtınaları kımse bılemez. Ama cocukların var onlar ıcın ıyı olmak hayata devam etmek zorundasın. Zaten ıclerındekı fesatlıgı bılıyormussun hıc uzme o tatlı canını.
tebrıkler canım guzel eksı
Size de çok geçmiş olsunGunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
yani bak illa laf sokması için senin bir şey yapmış olman gerekmiyor. Anne anne ne hakla laf eder. Destek olun köstek değil diyeceksin iştesağol kuzum yani anneme de aynı şeyi yapmış geçenlerde, yani aslında bunu bile bile üzüldüm işte
sağol canım, son 4-5 haftadır karbona aşırı yüklenmiştim, o da ben de acayip ödem yapıyor, muhtemelen bu giden de ödem
Nee guzell ya bende çocuğum biraz büyüsün arastiracagim iyice.Ay iyi ki başlamışım 2015ten beri diyetteyim neredeyse kronik kabızlık yaşıyordum ki doğum kaynaklı anal fissürü olan biriyim sevilere başladım günlük wcye çıkıyorum çok güzel bi duygu.
keşke bende görsem. Ne güzel bir rüyaayyy ben de bütün gece pide ve tatlı yediğimi gördüm ama nasıl gerçekçi anlatamam, nasıl pişmanım yediğim için offff
çok sağol canım. Ateşli ya ayağım da sallıyorum. Bacağını gosteriyorr surekli agriyor diye. Biraz çörek otu yağıyla ovdum ama bakalim.Hmm anladm cnm aman simdilik yapmam zaten yapicak olursam iyice arasdirmam gerkim demekki
Yok ya simdi yapmiycam belki sonra
Kız benim oglan hircin sevilmeyi seviyor mincir, gotune vur, gidikla sertce hirpala nasil hosuna gidiyor kikir kikir guluyor
Yutkunuyorsa geliyordur gelmese zaten cigligi basar
Cok grcmis olsn cnm nasil oldu oglan iyimi
Canım sen dogru olanı yapiyorsun tabiki hayat devam ediyor illaki icinde acisini yasiyorsun ama nekadar cabuk toparlanirsan kizlsrin icinde en iyisi. Bosver sacmalamis yengen
Ne güzel ben de de var fibromiyalji kesin yapmaliyim bende.ekim2009 abla seviyeleri yapanlardn bugün paylaşılan iki kişinin fibromiyaljisi baya geçmiş hele ki biri 20 yıllıkmış sana seviyelerin çok iyi geleceğini düşünüyorum bir bak faceye kafana yatmazsa yapmazsın
darısı bize olsunn Allah şifa versin inşallahUykusuz geçen onca geceden sonra bu gece biz güzel uyuduk maşallah diyeyim. Siz de çabucak atlatın inşallah
Fazla tuzda, uykusuzlukta ödem yapar canım.Sagol canim teşekkür ederim. Spor yapacağım artik. Inşallah diyorum. Ya ama sanki sporda beni şişiriyor mu nedir o tesi eksi çıkmıştım bugün baya bi artı çıktım neden bilmiyorum. Dün çok bir şeyde yemedim. Haşlama biraz tuzluydu ya o şişirdi ya spor yada gece uyuyamadik cocuklardan o hangisi sana birakiyorum yorumla
Canım inşallah. Gece geri uyuyamıyo insan nasılsa geri kalkcam diyedarısı bize olsunn Allah şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?