Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı:isimsiz965
Yaşı:24
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:5 yaşında oğlum 2 yasinda kızım
Emziriyormusun: Yeni bıraktım emzirmeyi :)
Meslek:Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.55
Kilo:78.3
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4. Takımda yarışmıştım
Kilo alma nedeniniz : hamilelik doğum ve emzirme süreci
Bize kısaca kendini anlatırmısın:24 yasinda 2 cocuklu bir anneyim :) Daha once burda yarisip 45 kiloya kadar inmistim. Daha sonra hamilelik ve emzirme surecinde bu kiloya çıktım.. Artık tekrar zayıf günlerime dönmek istiyorum.. Bunu en çok zayıflayıp çocuklarımla dah enerjik vakit geçirmek için istiyorum.

şimdilik bu kadar :) Herkese merhaba bu arada

Hoşgeldin diyecektim ama 4.takımdan bildirimsiz izne ayrılmışsın canım, istersen orada devam et

Bende sen gibiydim değştim kendinden daha değerli mi başkasının sivri dili yüzünden üzülmesi. Herkes ektiğini biçer cvbını alır
haklısın canım kendimi bu konuda eğitmem gerekiyor
kendimi yıpratıyorum, eş konusunda da annem babada da akrabada da aman kırılmasınlar diye diye parça pinçik oluyorum işte
evet canım, ne yaparsak yapalım iyice araştırmadan uygulamaya başlamamak gerekir zaten

Ay üstüne bi de künefe yeseydin
ya tatlı olarak ne yedim hatırlamıyorum ama bi iştahla yiyordum ki ama daha yerken pişman oluyordum bi de ben kızlara (buradaki kızlar sizsiniz ) ne diyeceğim şimdi diye deertleniyordum
çok da doğru bi mesaj canım
çok haklısın
işte en büyük eksiğim de bu benim bu konuda kendimi iyi bi eğitmem gerek

Gunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
Uykusuz geçen onca geceden sonra bu gece biz güzel uyuduk maşallah diyeyim. Siz de çabucak atlatın inşallah

Gunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
Günaydın cnm. Benim kızda aynı şekil. Dün gece 10 kere uyandı.
Ne zor çocuk büyütmek

Hoşgeldin arkadaşım sen zaten bu iş biliyormussun yapman gereken burdan kopmadan aktif olup birbirimizi motive ederek mezun olmak

Ben rüyamda diyet bozup takıma ne Diycem diye panik yaptığımı bilirim

Gününüz mutlu geçsin inşallah
Kahvaltı geçe kaldı kalkıpta hazır edeyim
Belimde kötü oldu dünkü 45 dk lık Leslieden.
Bugün 20 dk yaparım sanırım iyi olmazsa
Geçmiş olsun canım Leslie beli zorlamaz ya fitiginmi var

Dün:
Sabah: 1 yumurta , 1 dilim süzme peynir , 6 tane zeytin, 1 dilim tahin helva ve yeşillik ...2 dilim de ekmek
Öğle: dışarıda idim yemek yiyemedim

İkindi: bir yumurta haşlaması 1 dilim ekmek 2 ceviz

Akşam:1 kepçe çorba, 6 yemek kaşığı mantar,2 yk yoğurt ve salata

Ara öğün:1 çay bardağı süt bir adet meyve..

Dün 1 saat de yürüdüm aslında dışarıda işler vardı onları halletmek için

Hoş geldin canım

45 dk kosu 180
15 dk tempolu yuruyus 45
90dk normal tempo yuruyu 180

toplam 405 puan Dream00
süpersin
cevizli sucuk ve sütlaç olmamış bence canım
Kızlar günaydın
Dün tartılamamıştım bugün tartıldım

geçen perşembe: 67,3
Bugün: 66,1
süpersin canım
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah
Geçmiş olsun canım Leslie beli zorlamaz ya fitiginmi var
bende ne ararsan var canım bel fıtığım var bide boyunda başlangıcı var ben ölmüşümde ağlayanım yok heryerim dökük
Ekmek çok tüketiyorsun canım, en son ara öğün kacti meyve yemişsin?
Benim düzlenmediniz şekilde yazarsan daha okunaklı olur birde saat belirtirsen iyi olur canım

birde diğer topiğe menü yazıyoruz canım

Cnm menüleri buraya yazmıyoruz

Bencede çok olmuş.. Evdeki profiterol ü yememek için onlara saldırdım
çok şükür gülüm arada uyuşma ağrı el boşalması v.s. de takmayacaksın , moralin bozulduğun da 2 dk lık da olsa eğlenceli komik videolar izleyeceksin oh misss:)
Aynen bununla yaşamayı öğrenmeliyiz..
Geçmiş olsun kuzum ya
çok sağol canım.
Bu tarz insanlara çok sinirleniyorum yaa. Keşke insanlar biraz empati kurarak yaklaşsa. Senin saçını fönlemen le acını unutmuş olmani bağdaştıran kalbi kötü insanlarla konuşma bile.
Sagol canim teşekkür ederim. Spor yapacağım artik. Inşallah diyorum. Ya ama sanki sporda beni şişiriyor mu nedir o tesi eksi çıkmıştım bugün baya bi artı çıktım neden bilmiyorum. Dün çok bir şeyde yemedim. Haşlama biraz tuzluydu ya o şişirdi ya spor yada gece uyuyamadik cocuklardan o hangisi sana birakiyorum yorumla
Aminnn canim sağol Allah razı olsun.
Sagoll canimm keşkeeee ne güzel olurdu. Siz nasil oldunuz.
amin gülüm allah yardımcın olsun inşallah ateşi daha çıkmaz rahat uyur sabaha kadar
maalesef en fazla 3 saat etki etti etkisi geçince de sürekli agladi. E kızda uyandi o ağladıkça. Insallah daha iyi olur.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin
Su içirmeye çalış canım, iyi gelecektir.
Amin Allah razı olsun. Zaten çok su içer nerdeyse günlük 2.5 litre
sagol canimm
Size de çok geçmiş olsun
yani bak illa laf sokması için senin bir şey yapmış olman gerekmiyor. Anne anne ne hakla laf eder. Destek olun köstek değil diyeceksin işte
Ay iyi ki başlamışım 2015ten beri diyetteyim neredeyse kronik kabızlık yaşıyordum ki doğum kaynaklı anal fissürü olan biriyim sevilere başladım günlük wcye çıkıyorum çok güzel bi duygu.
Nee guzell ya bende çocuğum biraz büyüsün arastiracagim iyice.
ayyy ben de bütün gece pide ve tatlı yediğimi gördüm ama nasıl gerçekçi anlatamam, nasıl pişmanım yediğim için offff
keşke bende görsem. Ne güzel bir rüya
çok sağol canım. Ateşli ya ayağım da sallıyorum. Bacağını gosteriyorr surekli agriyor diye. Biraz çörek otu yağıyla ovdum ama bakalim.
Ne güzel ben de de var fibromiyalji kesin yapmaliyim bende.
Uykusuz geçen onca geceden sonra bu gece biz güzel uyuduk maşallah diyeyim. Siz de çabucak atlatın inşallah
darısı bize olsunn Allah şifa versin inşallah

Fazla tuzda, uykusuzlukta ödem yapar canım.
Spor ilk hafta kaslarda şişlik oluşabilir oda sürekli yapınca zaten düzelir

bugün başlayabilirsin inşallah başlicam dedikmi olmuyor bi anda başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…