- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.001
Farketmez buda benim önerimdi zaten ben hertürlü uyarım kaptancım kilolara savaş aç de açalım
Sen zaten nazı kamplarındakı komutanlar gıbısın bebem bı kampa alsalar bızı senı basımıza dıkseler tamm ıste(aslında en dogru olan ) Bıde su yenı bı hayat yarısmasında yarısmacıların bıyolajık yasını cıkardılar 26 27 yasında olanların bıyolojık yası 48 50 53 felan cıktı benımde kesın bı 35 40 vardır valla !
Sen zaten nazı kamplarındakı komutanlar gıbısın bebem bı kampa alsalar bızı senı basımıza dıkseler tamm ıste(aslında en dogru olan ) Bıde su yenı bı hayat yarısmasında yarısmacıların bıyolajık yasını cıkardılar 26 27 yasında olanların bıyolojık yası 48 50 53 felan cıktı benımde kesın bı 35 40 vardır valla !
sizcce tamm mıdır yanı ? Bu yeterı kadar onlıne olamama durumu etkılemezmı bızı !
ben her akşam izliyorum saat 7.30 da
dün yarışma vardı biraz koştular hepsi hastanelik oldu :):)
bide ordaki kızların bacakları filan ne fena yaa onları görünce diyorumki onlar benim kilomda olmak için neler vermezler
bizde bizden daha zayıfların yerinde olmak için :)
hayat çok garip
bişey diyimde kızmayın bu işte ötekiler gibi yalan olacak sanırsam
benim çıkmam lazım işler fena halde karıştı müşteri beni azarlar gibi konuşup duruyo iki gündür bende ona ters konuştum azcık tartıştım o da beni şikayet etmiş patrona.... anlaşmayı feshetmek istediğini söyledi... patronda küp şeklinde bana doğru yola çıkmış geliyor.... görüşürüz beybiler azz sonra başım fena ağrııyacak sanırım.....
ben her akşam izliyorum saat 7.30 da
dün yarışma vardı biraz koştular hepsi hastanelik oldu :):)
bide ordaki kızların bacakları filan ne fena yaa onları görünce diyorumki onlar benim kilomda olmak için neler vermezler
bizde bizden daha zayıfların yerinde olmak için :)
hayat çok garip
bişey diyimde kızmayın bu işte ötekiler gibi yalan olacak sanırsam
betülllll gazan mübarek olsun bebemmm
edda kuşum bak benim spor salonunda yaptıklarım aynennn ender saraçın yaptıkları gel sen onları evde yap,suyunu iç,bitki çayını vs
menülerini yaz ben kaçayım sen kovala bir hafta azmedelim ben akşamları giremiyorum malum baby var gün içinde burdayım haftasonuda seni dürtüklerim sende beni bir hafta deneyelim baktık işe yarıyo devam ederiz yazalım çizelim biribirimize destek olalım ben pes etme sinyallerindeyim gideyim bir nikotin alayım senden cvp beklimmmm
bide kızlar kiloların yakın olması şart değil bence eşleşöek için amaç kg kaybı
aynen yaa kırmızı takımda sarısın kadın varya fulya adı nasıl bı bacaktır onlar yaa sukur halımızede ben az daha yersem onun gıbı olurum heralde...
tmm kuşum bu hafta dürtüklicez birbirimizi
ben her gün spor yapcam normalde yapmıyorum evde oldugumdan beride anca tv izle uzan yat :):)
aslında evde fazla yemek yemiyorum
ama hareketsizlik kötü işte :))
ay bende kapıcıyı bekliyorum nikotin aldırcam :):)
hava güneşlii şimdi balkonumu yıkadım güneşli havada balkonda içime azcık gün içigi girsin
bu arada su içiorum kaç gündür fazla fazla bugün şimdiye kadar büyük 4 bardak su içtim bu 1.5 litre eder sanırım :))
anlaştık o zaman
ben doğadanın kayısı ve 7 otlu çayını içiyorum sabah akşam kayısılı (tadıda kokusuda süper ilk defa bir bitki çayını sorunsuz içiyorum)
günde 2 kez 7 otlu çayı ve günde 1,5/2 lt su içiyorum haftada 3 gün spora gidiyorum önümüzdeki hafta planım 5 gün gitmek ama kp hasta bizim işler karışık umarım gidebilirim bide dukana devam ediyorum arada kaçamaklarım olsada
bende var o kayısılı çaydan bende içeyim ama karın agrısı yapıyo bende içerim ama bugün içmiyim zaten regl agrım var bide onla birleşince ölürümben :)
Allahım yarın ve pazar şu sınavlarım bi bitsin başka bişe istemiyom sınav stresi yetiyo içim içimi yiyo(
haftasonu giremicem ben yüzde doksan sınavlarım var gün boyu pazartesi ama erkenden burdayım pazar akşamda girerim :))
ozaman full spor
full forum çayları
ve sürekli su ile geçirelim haftasonunu
bende var o kayısılı çaydan bende içeyim ama karın agrısı yapıyo bende içerim ama bugün içmiyim zaten regl agrım var bide onla birleşince ölürümben :)
Allahım yarın ve pazar şu sınavlarım bi bitsin başka bişe istemiyom sınav stresi yetiyo içim içimi yiyo(
haftasonu giremicem ben yüzde doksan sınavlarım var gün boyu pazartesi ama erkenden burdayım pazar akşamda girerim :))
ozaman full spor
full forum çayları
ve sürekli su ile geçirelim haftasonunu
Senindemi açıköğretim sınavın var? Ben stresten regl oldum daha çoook vardı olmama o derece olsun bitsin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?