- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.021
günaydın canım
ben tuttum bugün ama boğazım çok acıyor, ve çok kuru, nasıl su istiyor canım
günaydın canım geçmiş olsun, bi yeri mi ağrıyordu acaba kuzunun
benim ufaklık da 2 gün önce öyleydi ağlamaktan uyuyamıyordu, eşim karnına masaj yapınca rahatlıyordu azıcık dalıyordu
ishal olmuş sıpam meğer, karın ağrısı uyutmamış çocuğumu
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:isimsiz965
Yaşı:24
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:5 yaşında oğlum 2 yasinda kızım
Emziriyormusun: Yeni bıraktım emzirmeyi :)
Meslek:Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.55
Kilo:78.3
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4. Takımda yarışmıştım
Kilo alma nedeniniz : hamilelik doğum ve emzirme süreci
Bize kısaca kendini anlatırmısın:24 yasinda 2 cocuklu bir anneyim :) Daha once burda yarisip 45 kiloya kadar inmistim. Daha sonra hamilelik ve emzirme surecinde bu kiloya çıktım.. Artık tekrar zayıf günlerime dönmek istiyorum.. Bunu en çok zayıflayıp çocuklarımla dah enerjik vakit geçirmek için istiyorum.
şimdilik bu kadar :) Herkese merhaba bu arada
Uykusuz geçen onca geceden sonra bu gece biz güzel uyuduk maşallah diyeyim. Siz de çabucak atlatın inşallah
Valla o en kolayı ağlayınca uymayınca zor oluyorbenim en küçük yeğen 1.5 aylık kız kardeşimin kızıl saçlısı da 2.5 yaşın da kızı ye ısır öp daha ister kolunu gıdısını açar hadi ısır diye bayılıyorum benim bakmadığım , her şeye ağlamayan bebelere sev öp oyna ağlayınca , altına yapınca yolla anasına
İnşallah canım diyeti bırakmak istemiyorum 11 aylık oldu.Hmm anladm cnm aman simdilik yapmam zaten yapicak olursam iyice arasdirmam gerkim demekki
Yok ya simdi yapmiycam belki sonra
Kız benim oglan hircin sevilmeyi seviyor mincir, gotune vur, gidikla sertce hirpala nasil hosuna gidiyor kikir kikir guluyor
Yutkunuyorsa geliyordur gelmese zaten cigligi basar
Cok grcmis olsn cnm nasil oldu oglan iyimi
Canım sen dogru olanı yapiyorsun tabiki hayat devam ediyor illaki icinde acisini yasiyorsun ama nekadar cabuk toparlanirsan kizlsrin icinde en iyisi. Bosver sacmalamis yengen
Günaydın cnm. Benim kızda aynı şekil. Dün gece 10 kere uyandı.
Ne zor çocuk büyütmek
Bencede çok olmuş.. Evdeki profiterol ü yememek için onlara saldırdım
Aynen bununla yaşamayı öğrenmeliyiz..
çok sağol canım.
Bu tarz insanlara çok sinirleniyorum yaa. Keşke insanlar biraz empati kurarak yaklaşsa. Senin saçını fönlemen le acını unutmuş olmani bağdaştıran kalbi kötü insanlarla konuşma bile.
Sagol canim teşekkür ederim. Spor yapacağım artik. Inşallah diyorum. Ya ama sanki sporda beni şişiriyor mu nedir o tesi eksi çıkmıştım bugün baya bi artı çıktım neden bilmiyorum. Dün çok bir şeyde yemedim. Haşlama biraz tuzluydu ya o şişirdi ya spor yada gece uyuyamadik cocuklardan o hangisi sana birakiyorum yorumla
Aminnn canim sağol Allah razı olsun.
Sagoll canimm keşkeeee ne güzel olurdu. Siz nasil oldunuz.
maalesef en fazla 3 saat etki etti etkisi geçince de sürekli agladi. E kızda uyandi o ağladıkça. Insallah daha iyi olur.
Amin Allah razı olsun. Zaten çok su içer nerdeyse günlük 2.5 litre
sagol canimm
Size de çok geçmiş olsun
yani bak illa laf sokması için senin bir şey yapmış olman gerekmiyor. Anne anne ne hakla laf eder. Destek olun köstek değil diyeceksin işte
Nee guzell ya bende çocuğum biraz büyüsün arastiracagim iyice.
keşke bende görsem. Ne güzel bir rüya
çok sağol canım. Ateşli ya ayağım da sallıyorum. Bacağını gosteriyorr surekli agriyor diye. Biraz çörek otu yağıyla ovdum ama bakalim.
Ne güzel ben de de var fibromiyalji kesin yapmaliyim bende.
darısı bize olsunn Allah şifa versin inşallah
Canım emzirdiğim için sanırım 3 dilim ekmek verdi çalışıyorum da zorlanırım sanırım..bu tam liste değil dün dışarıda idim karıştı biraz.süpersin
cevizli sucuk ve sütlaç olmamış bence canım
süpersin canım
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah
bende ne ararsan var canımbel fıtığım var bide boyunda başlangıcı var ben ölmüşümde ağlayanım yok heryerim dökük
Ekmek çok tüketiyorsun canım, en son ara öğün kacti meyve yemişsin?
Benim düzlenmediniz şekilde yazarsan daha okunaklı olur birde saat belirtirsen iyi olur canım
birde diğer topiğe menü yazıyoruz canım
Canım yeniyim ya bilmiyordum tamamdırCnm menüleri buraya yazmıyoruz
Maşallah kuzuya. Birakma cnm oyle bisi hissedersen ara ogunlerine kuruyemis ekle mesela onlar guzel sut yapiyor veya yulafin cok faydasi oldu bana yesilligi zaten soylememe gerek yok :) hamurisinin paketli gidanin tatlinin zaten ne bebege ne sana nede sut yapiminda faydasi varİnşallah canım diyeti bırakmak istemiyorum 11 aylık oldu.
Canım dediklerini uygularım süt önemli 2 yaşına kadar emzirmek isterim .yeşillik cidden süte iyi geliyor:)) ne çok yiyormuşum diyetten önceMaşallah kuzuya. Birakma cnm oyle bisi hissedersen ara ogunlerine kuruyemis ekle mesela onlar guzel sut yapiyor veya yulafin cok faydasi oldu bana yesilligi zaten soylememe gerek yok :) hamurisinin paketli gidanin tatlinin zaten ne bebege ne sana nede sut yapiminda faydasi var
hmm anladımyitik şifayı ücretsiz bulanlar diye bir gurup var face de aralıklı açlık orucu tutanlar var ya onların ki işte gülüm
Hoşgeldin diyecektim ama 4.takımdan bildirimsiz izne ayrılmışsın canım, istersen orada devam et
Hoşgeldin arkadaşımsen zaten bu iş biliyormussun yapman gereken burdan kopmadan aktif olup birbirimizi motive ederek mezun olmak
Hoş geldin canım
süpersin
cevizli sucuk ve sütlaç olmamış bence canım
süpersin canım
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah
bende ne ararsan var canımbel fıtığım var bide boyunda başlangıcı var ben ölmüşümde ağlayanım yok heryerim dökük
Ekmek çok tüketiyorsun canım, en son ara öğün kacti meyve yemişsin?
Benim düzlenmediniz şekilde yazarsan daha okunaklı olur birde saat belirtirsen iyi olur canım
birde diğer topiğe menü yazıyoruz canım
Benmkide ishal gbi yapti bugun 2 sefer ama tam da sulu degildi bide yamadan hep agladi mizmiz cok, usutmus yavrum ya zaten burnu akiyor hapsuruyorda.
Hosgeldin cnm aramiza bende pınar
Maşallah size hep oyle olsun, inşallah cnm kuzum üşütmus
Davet ederken oradan izne ayrıldığını bilmiyordum canım, orada devam etmen daha uygun olurEvet ayrılmıştım ama 4. Takımdaki arkadaş 9. Takim davet ettigi icin orda devam etmen daha iyi olur dedi canım :)
aynen bende öyleydim işteBen rüyamda diyet bozup takıma ne Diycem diye panik yaptığımı bilirim
keşke konuşmama şansım olsa, annemi babamı o kadar kızdırırlar ama yine birbirlerinden ayrılamazlar dolayısıyla ben de muhatap olmak zorunda kalıyorumBencede çok olmuş.. Evdeki profiterol ü yememek için onlara saldırdım
Aynen bununla yaşamayı öğrenmeliyiz..
çok sağol canım.
Bu tarz insanlara çok sinirleniyorum yaa. Keşke insanlar biraz empati kurarak yaklaşsa. Senin saçını fönlemen le acını unutmuş olmani bağdaştıran kalbi kötü insanlarla konuşma bile.
Sagol canim teşekkür ederim. Spor yapacağım artik. Inşallah diyorum. Ya ama sanki sporda beni şişiriyor mu nedir o tesi eksi çıkmıştım bugün baya bi artı çıktım neden bilmiyorum. Dün çok bir şeyde yemedim. Haşlama biraz tuzluydu ya o şişirdi ya spor yada gece uyuyamadik cocuklardan o hangisi sana birakiyorum yorumla
Aminnn canim sağol Allah razı olsun.
Sagoll canimm keşkeeee ne güzel olurdu. Siz nasil oldunuz.
maalesef en fazla 3 saat etki etti etkisi geçince de sürekli agladi. E kızda uyandi o ağladıkça. Insallah daha iyi olur.
Amin Allah razı olsun. Zaten çok su içer nerdeyse günlük 2.5 litre
sagol canimm
Size de çok geçmiş olsun
yani bak illa laf sokması için senin bir şey yapmış olman gerekmiyor. Anne anne ne hakla laf eder. Destek olun köstek değil diyeceksin işte
Nee guzell ya bende çocuğum biraz büyüsün arastiracagim iyice.
keşke bende görsem. Ne güzel bir rüya
çok sağol canım. Ateşli ya ayağım da sallıyorum. Bacağını gosteriyorr surekli agriyor diye. Biraz çörek otu yağıyla ovdum ama bakalim.
Ne güzel ben de de var fibromiyalji kesin yapmaliyim bende.
darısı bize olsunn Allah şifa versin inşallah
ahh yavrum geçmiş olsunBenmkide ishal gbi yapti bugun 2 sefer ama tam da sulu degildi bide yamadan hep agladi mizmiz cok, usutmus yavrum ya zaten burnu akiyor hapsuruyorda.
Hosgeldin cnm aramiza bende pınar
Maşallah size hep oyle olsun, inşallah cnm kuzum üşütmus
düşünme canım başa geliyor ozaman kendim çok pimpirikliyim bana o yüzden çok kızarlar düşünme diyekızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
Haber kaynağı güvenli mi canımkızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
yaa ben hiç paniklemem böyle şeylerde çok soğukkanlıyımdır aksine ama bu sefer acayip panik haldeyim, mucize doktor diye bi dizi var ya orada da benzer bi konu işlenmişti o bölümü izlerken içim ürperdi hatta, nasıl olacak böyle bilmiyorum yadüşünme canım başa geliyor ozaman kendim çok pimpirikliyim bana o yüzden çok kızarlar düşünme diye
Pnrrr-12 alıntı yapmıştım güya çok geçmiş olsun yavruna tez iyileşir inşallah
bi haber sitesi canım ne kadar güvenşlir bilemem tabii canım ama irandan istanbula giden bi yolcuda varmış ankaraya acil iniş yapmış uçakHaber kaynağı güvenli mi canım
Allah korusun inş heryere yayıldıyaa ben hiç paniklemem böyle şeylerde çok soğukkanlıyımdır aksine ama bu sefer acayip panik haldeyim, mucize doktor diye bi dizi var ya orada da benzer bi konu işlenmişti o bölümü izlerken içim ürperdi hatta, nasıl olacak böyle bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?