Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benmkide ishal gbi yapti bugun 2 sefer ama tam da sulu degildi bide yamadan hep agladi mizmiz cok, usutmus yavrum ya zaten burnu akiyor hapsuruyorda.

Hosgeldin cnm aramiza bende pınar

Uykusuz geçen onca geceden sonra bu gece biz güzel uyuduk maşallah diyeyim. Siz de çabucak atlatın inşallah

Maşallah size hep oyle olsun, inşallah cnm kuzum üşütmus

Valla o en kolayı ağlayınca uymayınca zor oluyor severken çok güzel oluyor ayakları yumuk eller kollar ama hep böyle olsaa nerde

İnşallah canım diyeti bırakmak istemiyorum 11 aylık oldu.

Günaydın cnm. Benim kızda aynı şekil. Dün gece 10 kere uyandı.
Ne zor çocuk büyütmek

Aynen cok zor gercekten Allah yardımcimiz olsun

Sagol cnm
Bacagi neden agriyorki acaba, inşallah iyi gelir corek otu cnm. Ayakta salkamakta hastayken zor oluyor bacaklar perte cikiyor resmen onun disinda cok iyi de

Canım emzirdiğim için sanırım 3 dilim ekmek verdi çalışıyorum da zorlanırım sanırım..bu tam liste değil dün dışarıda idim karıştı biraz.

İnşallah canım diyeti bırakmak istemiyorum 11 aylık oldu.
Maşallah kuzuya. Birakma cnm oyle bisi hissedersen ara ogunlerine kuruyemis ekle mesela onlar guzel sut yapiyor veya yulafin cok faydasi oldu bana yesilligi zaten soylememe gerek yok :) hamurisinin paketli gidanin tatlinin zaten ne bebege ne sana nede sut yapiminda faydasi var

Canım dediklerini uygularım süt önemli 2 yaşına kadar emzirmek isterim .yeşillik cidden süte iyi geliyor:)) ne çok yiyormuşum diyetten önce

Hoşgeldin diyecektim ama 4.takımdan bildirimsiz izne ayrılmışsın canım, istersen orada devam et

Evet ayrılmıştım ama 4. Takımdaki arkadaş 9. Takim davet ettigi icin orda devam etmen daha iyi olur dedi canım :)

Hoşgeldin arkadaşım sen zaten bu iş biliyormussun yapman gereken burdan kopmadan aktif olup birbirimizi motive ederek mezun olmak
Hoş geldin canım

Hosbulduk canım inşaallah :) fit bir şekilde ayrılırım burdan

Hosbulduk canım memnun oldum :)

Ben rüyamda diyet bozup takıma ne Diycem diye panik yaptığımı bilirim
aynen bende öyleydim işte
keşke konuşmama şansım olsa, annemi babamı o kadar kızdırırlar ama yine birbirlerinden ayrılamazlar dolayısıyla ben de muhatap olmak zorunda kalıyorum

ayyy yok yaa hiç güzel bi rüya değildi, canımı çektirdi yok yere

ahh yavrum geçmiş olsun

kızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
düşünme canım başa geliyor ozaman kendim çok pimpirikliyim bana o yüzden çok kızarlar düşünme diye
Pnrrr-12 alıntı yapmıştım güya çok geçmiş olsun yavruna tez iyileşir inşallah

yaa ben hiç paniklemem böyle şeylerde çok soğukkanlıyımdır aksine ama bu sefer acayip panik haldeyim, mucize doktor diye bi dizi var ya orada da benzer bi konu işlenmişti o bölümü izlerken içim ürperdi hatta, nasıl olacak böyle bilmiyorum ya

Allah korusun inş heryere yayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…