- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.041
Canım evet ama bitter çikolata yerine bence cevizli sucuk daha sağlıklı geldi bana incecik benim dediğim hani pekmezli kısmı az cevizi fazlasüpersin
cevizli sucuk ve sütlaç olmamış bence canım
süpersin canım
hoşgeldin canım bol eksilerin olsun inşallah
bende ne ararsan var canımbel fıtığım var bide boyunda başlangıcı var ben ölmüşümde ağlayanım yok heryerim dökük
Ekmek çok tüketiyorsun canım, en son ara öğün kacti meyve yemişsin?
Benim düzlenmediniz şekilde yazarsan daha okunaklı olur birde saat belirtirsen iyi olur canım
birde diğer topiğe menü yazıyoruz canım
amin kuzum, Allah hepimizi korusunAllah korusun inş heryere yayıldı
ikinize de gaz veriyorum gülüm tek taraflı olmaz ki demi :))Vayy hançer yedim sende mi abla
hihh en sevdüğüümm bebek tipiHmm anladm cnm aman simdilik yapmam zaten yapicak olursam iyice arasdirmam gerkim demekki
Yok ya simdi yapmiycam belki sonra
Kız benim oglan hircin sevilmeyi seviyor mincir, gotune vur, gidikla sertce hirpala nasil hosuna gidiyor kikir kikir guluyor
Yutkunuyorsa geliyordur gelmese zaten cigligi basar
Cok grcmis olsn cnm nasil oldu oglan iyimi
Canım sen dogru olanı yapiyorsun tabiki hayat devam ediyor illaki icinde acisini yasiyorsun ama nekadar cabuk toparlanirsan kizlsrin icinde en iyisi. Bosver sacmalamis yengen
şimdi açtım baktım sıkı denetimli olması hariç zor ama çok zor değil , akşam detaylı bir daha bakıcam manava gidip az yürüyeyim :)ekim2009 abla seviyeleri yapanlardn bugün paylaşılan iki kişinin fibromiyaljisi baya geçmiş hele ki biri 20 yıllıkmış sana seviyelerin çok iyi geleceğini düşünüyorum bir bak faceye kafana yatmazsa yapmazsın
Bende yeni gördüm haberlerde çıktı. Karantinaya alındı önlem amaçlıbi haber sitesi canım ne kadar güvenşlir bilemem tabii canım ama irandan istanbula giden bi yolcuda varmış ankaraya acil iniş yapmış uçak
Esimle biraz sıkuntılıydık canım uzerıne kv ameliyat oluyor bugun dunde cenaze vardı bu gunde boyle olur yarın gelırım Insallah canım ara ara gırdım lakın yazmaya fırsat olmadıaskrhpozitif
Günlerdir gözükmüyorsun canım.
Bugün kilo bildirimi de yapmadın.
Bi sıkıntı yok inşaallah
Davet ederken oradan izne ayrıldığını bilmiyordum canım, orada devam etmen daha uygun olur
Zekai Tahirde 17 hasta varmış, karantinaya alınmış diye bi haber okuduk şimdiBende yeni gördüm haberlerde çıktı. Karantinaya alındı önlem amaçlı
Açıklama yapıldı corona virüse rastalanmadı diye.
İnşallah cnm. 2 hafta gözlem altında tutulacakmış. İnşallah bulaşmazZekai Tahirde 17 hasta varmış, karantinaya alınmış diye bi haber okuduk şimdi
umarım sadece önlem amaçlıdır
amin canımİnşallah cnm. 2 hafta gözlem altında tutulacakmış. İnşallah bulaşmaz
Canım dediklerini uygularım süt önemli 2 yaşına kadar emzirmek isterim .yeşillik cidden süte iyi geliyor:)) ne çok yiyormuşum diyetten önce
ahh yavrum geçmiş olsun
kızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
Insallah cnm cok sagol :)düşünme canım başa geliyor ozaman kendim çok pimpirikliyim bana o yüzden çok kızarlar düşünme diye
Pnrrr-12 alıntı yapmıştım güya çok geçmiş olsun yavruna tez iyileşir inşallah
inşallah kuzum ya, aşısı maşısı ilacı neyse bulunsaydı bir an önceAynen diyette girince farkediyor insan heleki o ayakta atistirmalar :)
Sagol canim :)
Ay insallah gelmemisdir ankarada varsa istanbula gelmesi an meselesi demektir
Insallah cnm cok sagol :)
Neee ay cidden mi ? Ben de çok korkuyorum ya korkulmayacak bir şey değil kikızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
umarım yalan haberdir ama Zekai Tahir karantinaya alınmış hattaNeee ay cidden mi ? Ben de çok korkuyorum ya korkulmayacak bir şey değil ki
Tatlim karantina önlem amacli olurumarım yalan haberdir ama Zekai Tahir karantinaya alınmış hatta
haber takip ediyorum şu an gelişme var mı diye
emzirer 1.seviyeyi yapabiliyomus heralde cnmOff bende de fibromiyalji varr ve hayatimi mahvetti resmen
Yok cnm ben grubla baslamayi düşünüyorumSeviyelere başladın mı abla?
ben bu konuda panik olduğum için haberi duyunca elim ayağım boşaldı ablacım, grubu da strese soktum, hakkınızı helal edin kızlar yaaTatlim karantina önlem amacli olur
Virüs var demek degil
Varsa 2 hafta gozlem altinda tutulduktan sonra belli olur
grupla dediğin facedeki grupla mı ablaemzirer 1.seviyeyi yapabiliyomus heralde cnm
Yok cnm ben grubla baslamayi düşünüyorum
Zaten ben yaklasik 1.5 aydir karbon yemiyodum dogru dürüst
Son 2 haftadir yedim biraz
O yuzden baslama tarihine kadar normal düzen devam edicem, karbonlu
Hic ara vermeden baslasam pek etkisi olmaz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?