Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar evedeki hesabın çarşıya uymadigi bir gün daha yaşıyorum
Spora gidicektim sabah veli toplantısı vardı eşim oraya gidince sabah gidemedim, öğleden sonra gideyim dedim bu seferde benzin bitmek üzere evimin direğide benzin alalım ordan AVM gidelim mevsimlik mont almak istiyorum sanada kahve ismarlarim diyinceoraya gittik kaldı spor
Fırsat bulursam evde eliptik yapicam artık

Kuzum tuttunuz mu bugün? Bende yarından başlayarak cumartesiye kadar tutucam inşallah.
Aaa çok geçmiş olsun. Dediğin gibi aslında diyetle alakası yok ama insanlar hemen diyete basliyo. 80-90 kiloda zararlı yiyeceklerle beslenirken hasta olunca kimse demiyo ama bu halinden dolayı hasta oluyosun diye.
Kızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Bana da çok zor geldi Pınarcim bı baktım ama uymadı. Aslında hicbiyere gitmesem evde yaparım da kendi annemde kb kp.de çok israrci. Oralarda mecbur bozulur.
Teşekkür ederim
Aslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
Bence boy kilo oranın iyiymiş eğer mutluysan bu kiloyu koru yeter
Hepimizden razı olsun ablacım
Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyo
Kuzu hiç bakma onlara, sen hangi kiloda mutluysan o kiloda bırak. Biraz iyi gözükmeye başlayınca hemen bırak demeler basliyo zaten.
Canım benim tabiki sen yanlış bişey yapmamissin. Prim verme enerjini sömüren insanlara. Çocukların için bile önemli nasıl gözüktüğün. Onlar da annelerini daha mutlu daha enerjik görmek isterler.
Günaydın canlar
Oruc tutmayı ıstemıstım ama regk bıtemedı bır turlu.
Kalkıp cayımı koyuyum barı
Musmutlu bır gun olsun ıns
Yarın tutucam bende canım biterse sende katıl bana.
kızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
Bende korkuyorum ya Allah korusun inşallah yayılmadan aşısı bulunur artık.
Esimle biraz sıkuntılıydık canım uzerıne kv ameliyat oluyor bugun dunde cenaze vardı bu gunde boyle olur yarın gelırım Insallah canım ara ara gırdım lakın yazmaya fırsat olmadı
Canım ustuste gelmiş herşey. Geçmiş olsun, başınız sağolsun.

Eşinle vakit geçirmişsin ne güzel, akşam da yaparsın sporunu evde hicbiseyden geri kalmamis olursun

Aynen diyette girince farkediyor insan heleki o ayakta atistirmalar :)

Sagol canim :)

Ay insallah gelmemisdir ankarada varsa istanbula gelmesi an meselesi demektir

Insallah cnm cok sagol :)
Pinarcigim çok geçmiş olsun Enn kısa zamanda iyileşir yavrucak inşallah

inşallah kuzum

Gunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
gecmiş olsun canım. Bız bu sefer oksurugude, grıbıde ılaçsız atlattık şukur. Vıcks sure, ıhlamur kaynatıp ıcıre derken gectı. Inş ilerlemeden gecer sızınkıde
rabbım sabrını vermıştır canım. Surda ezanada kalmadı. Rabbım kabul etsin. Bende yarın tutarım ıns
Günaydın dememişim
Bugün rüyamda kim olduğumu hatırlayamadığım biri ay çok zayıflamışsn dedi dört köşe uyandım bugün
sen boyle devam edersen o ruyanın gercek olması yakındır canım
Bugün 84.1 gördüm yansın gecelerrrr

maşallah

afıyet olsun canım.
E ela_2019 sabah rica ettim kv kızımı aile hekimine götürmüş
Adam iyi demiş grip gibi demiş iburamin vermiş ama kız çok nazlı mır mır mır beni mahvetti
geçmiş olsun canım. Kac yasındaydı sen kızın
ıns canım bende ıstıyorum

Yaa inş yoktur virus falan. Rabbım korusun
Cok hızlı yayılıyor ya. Bı an once tedavısı bulunsa. Tvde olanları ızlerken tuylee urpermeyecek gını degıl zaten canım.
Sadece tedbır amaclıdır ıns

Amin kuzum sağol

Yaa inş yoktur virus falan. Rabbım korusun
Cok hızlı yayılıyor ya. Bı an once tedavısı bulunsa. Tvde olanları ızlerken tuylee urpermeyecek gını degıl zaten canım.
Sadece tedbır amaclıdır ıns
İnşallah kuzum
İnşallah en kısa sürede tedavisini bulurlar

Kv az önce aradı diyoki yemeğin var mı sana iftara gelcem. Dedim yok. Yemeğini getiriyosan gel yoksa aç kalırsın
Sen oyle dıyınce ne dedı ya
Benımıkı yemegın varmı dıye sormaz akşama gelıyoruz der bıter olay

Fazla tuzda, uykusuzlukta ödem yapar canım.
Spor ilk hafta kaslarda şişlik oluşabilir oda sürekli yapınca zaten düzelir

bugün başlayabilirsin inşallah başlicam dedikmi olmuyor bi anda başlamak lazım
üç tane şişkinlik yapan şey bir araya gelmiş o kadar artı çıkmam normal o zaman
Canım inşallah. Gece geri uyuyamıyo insan nasılsa geri kalkcam diye
İnşallah düzelsin kuzun hemencecik
aynenn uyumaya fırsatta vermiyolar ki
E ela_2019 sabah rica ettim kv kızımı aile hekimine götürmüş
Adam iyi demiş grip gibi demiş iburamin vermiş ama kız çok nazlı mır mır mır beni mahvetti
benim oğlum da cok nazli ben de de vardi o ilaç iyi geliyor veriyorum mecbur. Ateşten çok korkuyorum.
Aynen cok zor gercekten Allah yardımcimiz olsun

Sagol cnm
Bacagi neden agriyorki acaba, inşallah iyi gelir corek otu cnm. Ayakta salkamakta hastayken zor oluyor bacaklar perte cikiyor resmen onun disinda cok iyi de
bilmiyorum ki canim inşallah. Aynenn bacaklar kötü oluyor da biraz öyle dinleniyorum.
Yulafi bende farkediyorum ya süt yapiyor ama emin olamıyordum demek dogruymuş.
Allah kalplerini yumusatsin diyelim o zaman. Ama yemiş gibi olmussun o yuzden güzel dedim
1. Seviye daha zor degil mi sanki 2. Seviyede hurma falan vardediler

Sen oyle dıyınce ne dedı ya
Benımıkı yemegın varmı dıye sormaz akşama gelıyoruz der bıter olay
Tamam yemek yapıyodum zaten getiririm dedi
herzamanki şeyler canım, bu ara hemen yoruluyorum

İyi demişsin ben öyle diyemezdim harıl harıl yemeğe girişirdim
Kız yine vardı biraz yemek koydum kadın oruçlu kıyamadım yine

Ben bireysel yapıcam temmuzda bitirmek istiyorum nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…