- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.061
Kuzum tuttunuz mu bugün? Bende yarından başlayarak cumartesiye kadar tutucam inşallah.Teşekkür ederim canım1. Seviye aslında yaşam tarzım olmalıymış çok düzgün mantıklı geldi diğer seviyeleri araştırmadım açıkçası
Yarın oruç tutalım mi üç aylar başlıyor Perşembe de Kandil üç gün tutarız
Aaa çok geçmiş olsun. Dediğin gibi aslında diyetle alakası yok ama insanlar hemen diyete basliyo. 80-90 kiloda zararlı yiyeceklerle beslenirken hasta olunca kimse demiyo ama bu halinden dolayı hasta oluyosun diye.Sanırım bu hafta izne ayrılıcam
1 haftadır hastayım.cuma gecesi bayıldım.eşim,annem herkes en küçük hastalığımı diyete bağlıyor.sürekli tartışma halindeyim.dün de annemle tartıştık,hakkımı helal etmem devam edersen diyo
Geçen sene 20 kilo verdim,hemen ardından kalp sorunu çıktı 2 kez ameliyat oldum.hemen diyete suç buldular.şimdi yine hastalanınca asla izin vermiyorlar.herşeyden az az yiyecekmişim
Cuma günü ayrılırım kaptanımHandandandan
Bana da çok zor geldi Pınarcim bı baktım ama uymadı. Aslında hicbiyere gitmesem evde yaparım da kendi annemde kb kp.de çok israrci. Oralarda mecbur bozulur.Kızlar bu seviyelerde niran 1 seviye paylasmis okudum bana cok zor geldi ya yulaf veya sut bile yasak cok agir deglmi
Yapmak isterdm acikcasi ama ben sekersiz 21 gun yapicam sanirm bu gidisata bi dur demem gerkim
Teşekkür ederimÇok geçmiiş olsun cnm. Hakkında hayırlısı olsun
Aynen cnm o vicdan yapma bende de var. Benim kızda 8 aylık acaba rızkını mı çalıyorum diye ama ek gıda olduğu için biraz rahatım.
GastrikAsit tebrik ederim cnm mezuniyetini
Bence boy kilo oranın iyiymiş eğer mutluysan bu kiloyu koru yeterAslında kızmalarına hak veriyorum.tombiş sayılmam.boy 170 kilo 68.eee yaş da 41. Bundan sonra manken olacak halim yok.nedense ben de 36 beden takıntısı var ama sanırım zorlamamak gerek
Hepimizden razı olsun ablacımhem de nasıl zor bencil çocuklar yetiştirip büyüyünce de her istediği olmadığın da ortalığı kavuran çocuk sayısı çok fazla prensesim , paşam diye diye çocuklara sadece kendileri önemliymiş gibi davranırsak böyle oluyor , siz çok güzel ilgileniyorsunuz kardeşinizle allah razı olsun
Kuzu hiç bakma onlara, sen hangi kiloda mutluysan o kiloda bırak. Biraz iyi gözükmeye başlayınca hemen bırak demeler basliyo zaten.Valla benim de pek iyi gitmiyor ya sanki bu hafta sen kazanır gibisin çünkü kv bende ve işkence gibi menüler bana spor da yapamıyorum ayrıca kv böyle iyisin yeter diyor komşuların bile böyle kal diyorlar diyo
Canım benim tabiki sen yanlış bişey yapmamissin. Prim verme enerjini sömüren insanlara. Çocukların için bile önemli nasıl gözüktüğün. Onlar da annelerini daha mutlu daha enerjik görmek isterler.Bugün canım çok sıkıldı ya
Bilmiyorum ben mi yanlış yaptım acaba kendimi kötü hissettim çok
3-4 gündür normal hayatıma adapte olmaya çalışıyorum kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum
Tabii haha hihi modunda değilim istesem de olamam, hiçbişeyi düşünmesem babama canım acıyor
Ama dedim yaa ucundan kendim için bişeler yapmaya çalışıyorum ki kendimi toparlayabileyim
Neyse 3-4 gündür saçımı gelişigüzel toplayıp çıkmaktan vazgeçtim tarayıp çıkıyorum bugün de fön çektirdim
Yengem gördü aaaa saçların da ne güzel olmuş eee hayat devam ediyor tabii dedi imalı imalı kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam
Yengem haklı mi Kızlar bana yorum yapın lütfen
Yarın tutucam bende canım biterse sende katıl bana.Günaydın canlar
Oruc tutmayı ıstemıstım ama regk bıtemedı bır turlu.
Kalkıp cayımı koyuyum barı
Musmutlu bır gun olsun ıns
Bende korkuyorum ya Allah korusun inşallah yayılmadan aşısı bulunur artık.kızlar yaa bu arada corona ankaraya girmiş
ben bu virüsten çok korkuyorum bildiğiniz paranoya yaptım ya
Canım ustuste gelmiş herşey. Geçmiş olsun, başınız sağolsun.Esimle biraz sıkuntılıydık canım uzerıne kv ameliyat oluyor bugun dunde cenaze vardı bu gunde boyle olur yarın gelırım Insallah canım ara ara gırdım lakın yazmaya fırsat olmadı
Eşinle vakit geçirmişsin ne güzel, akşam da yaparsın sporunu evde hicbiseyden geri kalmamis olursunSelam kızlar evedeki hesabın çarşıya uymadigi bir gün daha yaşıyorum
Spora gidicektim sabah veli toplantısı vardı eşim oraya gidince sabah gidemedim, öğleden sonra gideyim dedim bu seferde benzin bitmek üzere evimin direğide benzin alalım ordan AVM gidelim mevsimlik mont almak istiyorum sanada kahve ismarlarim diyinceoraya gittik kaldı spor ☹
Fırsat bulursam evde eliptik yapicam artık
Pinarcigim çok geçmiş olsun Enn kısa zamanda iyileşir yavrucak inşallahAynen diyette girince farkediyor insan heleki o ayakta atistirmalar :)
Sagol canim :)
Ay insallah gelmemisdir ankarada varsa istanbula gelmesi an meselesi demektir
Insallah cnm cok sagol :)
İnşaallah yaparım sporsuz tartı oynamıyor benimEşinle vakit geçirmişsin ne güzel, akşam da yaparsın sporunu evde hicbiseyden geri kalmamis olursun
inşallah kuzumKuzum tuttunuz mu bugün? Bende yarından başlayarak cumartesiye kadar tutucam inşallah.
Aaa çok geçmiş olsun. Dediğin gibi aslında diyetle alakası yok ama insanlar hemen diyete basliyo. 80-90 kiloda zararlı yiyeceklerle beslenirken hasta olunca kimse demiyo ama bu halinden dolayı hasta oluyosun diye.
Bana da çok zor geldi Pınarcim bı baktım ama uymadı. Aslında hicbiyere gitmesem evde yaparım da kendi annemde kb kp.de çok israrci. Oralarda mecbur bozulur.
Teşekkür ederim
Bence boy kilo oranın iyiymiş eğer mutluysan bu kiloyu koru yeter
Hepimizden razı olsun ablacım ❤
Kuzu hiç bakma onlara, sen hangi kiloda mutluysan o kiloda bırak. Biraz iyi gözükmeye başlayınca hemen bırak demeler basliyo zaten.
Canım benim tabiki sen yanlış bişey yapmamissin. Prim verme enerjini sömüren insanlara. Çocukların için bile önemli nasıl gözüktüğün. Onlar da annelerini daha mutlu daha enerjik görmek isterler.
Yarın tutucam bende canım biterse sende katıl bana.
Bende korkuyorum ya Allah korusun inşallah yayılmadan aşısı bulunur artık.
Canım ustuste gelmiş herşey. Geçmiş olsun, başınız sağolsun.
gecmiş olsun canım. Bız bu sefer oksurugude, grıbıde ılaçsız atlattık şukur. Vıcks sure, ıhlamur kaynatıp ıcıre derken gectı. Inş ilerlemeden gecer sızınkıdeGunaydin kızlar oğlan uyuynca dun bayilmisim alintilara bile donemedim. Gece cok kotü uyuduk durmadan agladi uyandı, hafif hastalik devam ediyor hapşurma burun akintisi
rabbım sabrını vermıştır canım. Surda ezanada kalmadı. Rabbım kabul etsin. Bende yarın tutarım ınsgünaydın canım
ben tuttum bugün ama boğazım çok acıyor, ve çok kuru, nasıl su istiyor canım
günaydın canım geçmiş olsun, bi yeri mi ağrıyordu acaba kuzunun
benim ufaklık da 2 gün önce öyleydi ağlamaktan uyuyamıyordu, eşim karnına masaj yapınca rahatlıyordu azıcık dalıyordu
ishal olmuş sıpam meğer, karın ağrısı uyutmamış çocuğumu
sen boyle devam edersen o ruyanın gercek olması yakındır canımGünaydın dememişim
Bugün rüyamda kim olduğumu hatırlayamadığım biri ay çok zayıflamışsn dedi dört köşe uyandım bugün
maşallahBugün 84.1 gördüm yansın gecelerrrr
afıyet olsun canım.Dün:
Sabah: 1 yumurta , 1 dilim süzme peynir , 6 tane zeytin, 1 dilim tahin helva ve yeşillik ...2 dilim de ekmek
Öğle: dışarıda idim yemek yiyemedim
İkindi: bir yumurta haşlaması 1 dilim ekmek 2 ceviz
Akşam:1 kepçe çorba, 6 yemek kaşığı mantar,2 yk yoğurt ve salata
Ara öğün:1 çay bardağı süt bir adet meyve..
Dün 1 saat de yürüdüm aslında dışarıda işler vardı onları halletmek için
geçmiş olsun canım. Kac yasındaydı sen kızın
ıns canım bende ıstıyorumKuzum tuttunuz mu bugün? Bende yarından başlayarak cumartesiye kadar tutucam inşallah.
Aaa çok geçmiş olsun. Dediğin gibi aslında diyetle alakası yok ama insanlar hemen diyete basliyo. 80-90 kiloda zararlı yiyeceklerle beslenirken hasta olunca kimse demiyo ama bu halinden dolayı hasta oluyosun diye.
Bana da çok zor geldi Pınarcim bı baktım ama uymadı. Aslında hicbiyere gitmesem evde yaparım da kendi annemde kb kp.de çok israrci. Oralarda mecbur bozulur.
Teşekkür ederim
Bence boy kilo oranın iyiymiş eğer mutluysan bu kiloyu koru yeter
Hepimizden razı olsun ablacım ❤
Kuzu hiç bakma onlara, sen hangi kiloda mutluysan o kiloda bırak. Biraz iyi gözükmeye başlayınca hemen bırak demeler basliyo zaten.
Canım benim tabiki sen yanlış bişey yapmamissin. Prim verme enerjini sömüren insanlara. Çocukların için bile önemli nasıl gözüktüğün. Onlar da annelerini daha mutlu daha enerjik görmek isterler.
Yarın tutucam bende canım biterse sende katıl bana.
Bende korkuyorum ya Allah korusun inşallah yayılmadan aşısı bulunur artık.
Canım ustuste gelmiş herşey. Geçmiş olsun, başınız sağolsun.
Naptında yoruldun canımYoruldum ya uyku çöktü
Akşam olsa uyusam
Yaa inş yoktur virus falan. Rabbım korusunyaa ben hiç paniklemem böyle şeylerde çok soğukkanlıyımdır aksine ama bu sefer acayip panik haldeyim, mucize doktor diye bi dizi var ya orada da benzer bi konu işlenmişti o bölümü izlerken içim ürperdi hatta, nasıl olacak böyle bilmiyorum ya
Amin kuzum sağolgecmiş olsun canım. Bız bu sefer oksurugude, grıbıde ılaçsız atlattık şukur. Vıcks sure, ıhlamur kaynatıp ıcıre derken gectı. Inş ilerlemeden gecer sızınkıde
rabbım sabrını vermıştır canım. Surda ezanada kalmadı. Rabbım kabul etsin. Bende yarın tutarım ıns
sen boyle devam edersen o ruyanın gercek olması yakındır canım
maşallah
afıyet olsun canım.
geçmiş olsun canım. Kac yasındaydı sen kızın
ıns canım bende ıstıyorum
İnşallah kuzumYaa inş yoktur virus falan. Rabbım korusun
Cok hızlı yayılıyor ya. Bı an once tedavısı bulunsa. Tvde olanları ızlerken tuylee urpermeyecek gını degıl zaten canım.
Sadece tedbır amaclıdır ıns
Kv az önce aradı diyoki yemeğin var mı sana iftara gelcem. Dedim yok. Yemeğini getiriyosan gel yoksa aç kalırsın
Ben sana söylemiş miydimCanım arkadaşım zayıflayınca nekadar guzellestigini soykemismiydim ben sana
Çok iyi olmuş kesinlikleEşim ve ablaları karışık canım, evde sürekli biri oluyor yani
Ben tuttum canım Allah kabul etsin şimdidenKuzum tuttunuz mu bugün? Bende yarından başlayarak cumartesiye kadar tutucam inşallah.
herzamanki şeyler canım, bu ara hemen yoruluyorumNaptında yoruldun canım
İyi demişsin ben öyle diyemezdim harıl harıl yemeğe girişirdimKv az önce aradı diyoki yemeğin var mı sana iftara gelcem. Dedim yok. Yemeğini getiriyosan gel yoksa aç kalırsın
üç tane şişkinlik yapan şey bir araya gelmiş o kadar artı çıkmam normal o zamanFazla tuzda, uykusuzlukta ödem yapar canım.
Spor ilk hafta kaslarda şişlik oluşabilir oda sürekli yapınca zaten düzelir
bugün başlayabilirsin inşallah başlicam dedikmi olmuyor bi anda başlamak lazım
aynenn uyumaya fırsatta vermiyolar kiCanım inşallah. Gece geri uyuyamıyo insan nasılsa geri kalkcam diye
İnşallah düzelsin kuzun hemencecik
benim oğlum da cok nazli ben de de vardi o ilaç iyi geliyor veriyorum mecbur. Ateşten çok korkuyorum.
bilmiyorum ki canim inşallah. Aynenn bacaklar kötü oluyor da biraz öyle dinleniyorum.Aynen cok zor gercekten Allah yardımcimiz olsun
Sagol cnm
Bacagi neden agriyorki acaba, inşallah iyi gelir corek otu cnm. Ayakta salkamakta hastayken zor oluyor bacaklar perte cikiyor resmen onun disinda cok iyi de
Yulafi bende farkediyorum ya süt yapiyor ama emin olamıyordum demek dogruymuş.Maşallah kuzuya. Birakma cnm oyle bisi hissedersen ara ogunlerine kuruyemis ekle mesela onlar guzel sut yapiyor veya yulafin cok faydasi oldu bana yesilligi zaten soylememe gerek yok :) hamurisinin paketli gidanin tatlinin zaten ne bebege ne sana nede sut yapiminda faydasi var
Allah kalplerini yumusatsin diyelim o zaman. Ama yemiş gibi olmussun o yuzden güzel dedimaynen bende öyleydim işte
keşke konuşmama şansım olsa, annemi babamı o kadar kızdırırlar ama yine birbirlerinden ayrılamazlar dolayısıyla ben de muhatap olmak zorunda kalıyorum
ayyy yok yaa hiç güzel bi rüya değildi, canımı çektirdi yok yere
1. Seviye daha zor degil mi sanki 2. Seviyede hurma falan vardedileremzirer 1.seviyeyi yapabiliyomus heralde cnm
Yok cnm ben grubla baslamayi düşünüyorum
Zaten ben yaklasik 1.5 aydir karbon yemiyodum dogru dürüst
Son 2 haftadir yedim biraz
O yuzden baslama tarihine kadar normal düzen devam edicem, karbonlu
Hic ara vermeden baslasam pek etkisi olmaz bende
Tamam yemek yapıyodum zaten getiririm dediSen oyle dıyınce ne dedı ya
Benımıkı yemegın varmı dıye sormaz akşama gelıyoruz der bıter olay
Kız yine vardı biraz yemek koydum kadın oruçlu kıyamadım yineherzamanki şeyler canım, bu ara hemen yoruluyorum
İyi demişsin ben öyle diyemezdim harıl harıl yemeğe girişirdim
Ben bireysel yapıcam temmuzda bitirmek istiyorum nasipseemzirer 1.seviyeyi yapabiliyomus heralde cnm
Yok cnm ben grubla baslamayi düşünüyorum
Zaten ben yaklasik 1.5 aydir karbon yemiyodum dogru dürüst
Son 2 haftadir yedim biraz
O yuzden baslama tarihine kadar normal düzen devam edicem, karbonlu
Hic ara vermeden baslasam pek etkisi olmaz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?