Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Avmde yedin mi rakibem

1.seviye daha kolay canım normal kahvaltı yapıyorsun zaten. Seviyeler gittikçe zorlaşıyor. 2.seviyedeki hurma, ilk seviyedeki kahvaltının yerine geçiyor

İnşaallah yaparım sporsuz tartı oynamıyor benim ☹
Benimde artık oynamiyo sporsuz. Çok az gidiyo. Bize de sıkılaşmak için bahane olsun işte.
Yoruldum ya uyku çöktü
Akşam olsa uyusam
Hala disaridayim ya Her akşam eve bu saatlerde dönmek çok zor gelmeye başladı artık yaz gelse de hava bı aydinlansa akşamları da
Kv az önce aradı diyoki yemeğin var mı sana iftara gelcem. Dedim yok. Yemeğini getiriyosan gel yoksa aç kalırsın
Aranan gelin
Benim kb habersiz gelmez ama gelse de diyemem heralde
Ben sana söylemiş miydim

Çok iyi olmuş kesinlikle

Ben tuttum canım Allah kabul etsin şimdiden
Sağol canım seninkini de Allah kabul etsin. Ben birileriyle beraber tuttugumu bilince daha rahat oluyorum niyeyse. Daha kararlı oluyorum

Eşim sinirimi bozdu ya akşam akşam. Onunla ilgili bı mesele vardı baya stresliydik 2 haftadır. Bugün biraz daha iyiye gitti çok şükür. 2 haftadır yedi beni zaten sürekli stresliydi son günlerde. Bı de hiç paylaşmaz üzüntüsünü stresini çekilir köşesine somurtur konuşmaz. Bugün biraz daha iyi olmasını beklerken az önce konuştum hâlâ aynı ben de tavır yaptım. Bu ne yaa zaten idare ettim seni ne kadardır bı teşekkür edeceğine hala tavirlarda. Beni de düşünmesi gerekmez mi onun meselesi benim de meselem sonuçta. Sadece kendisi varmış gibi davraniyo klasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…