- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.081
Anket yaptılar 12 bin kişi katılım sağladı martta başlayacak 2.seviye ramazana denk getirilecekgrupla dediğin facedeki grupla mı abla
benim bildiğim bi daha grup yapmayacaktı ahmet apa
değiştirmiş mi kararını
Avmde yedin mi rakibemSelam kızlar evedeki hesabın çarşıya uymadigi bir gün daha yaşıyorum
Spora gidicektim sabah veli toplantısı vardı eşim oraya gidince sabah gidemedim, öğleden sonra gideyim dedim bu seferde benzin bitmek üzere evimin direğide benzin alalım ordan AVM gidelim mevsimlik mont almak istiyorum sanada kahve ismarlarim diyinceoraya gittik kaldı spor ☹
Fırsat bulursam evde eliptik yapicam artık
Anam bu nasıl gelinKv az önce aradı diyoki yemeğin var mı sana iftara gelcem. Dedim yok. Yemeğini getiriyosan gel yoksa aç kalırsın
Kız iftara yarım saat var bana diyoki ne yemek var. Bide hiç hoşlanmam böyle plansız şeylerden. Anlasın bilsin iyidirAnam bu nasıl gelin
1.seviye daha kolay canım normal kahvaltı yapıyorsun zaten. Seviyeler gittikçe zorlaşıyor. 2.seviyedeki hurma, ilk seviyedeki kahvaltının yerine geçiyorüç tane şişkinlik yapan şey bir araya gelmiş o kadar artı çıkmam normal o zaman
aynenn uyumaya fırsatta vermiyolar ki
benim oğlum da cok nazli ben de de vardi o ilaç iyi geliyor veriyorum mecbur. Ateşten çok korkuyorum.
bilmiyorum ki canim inşallah. Aynenn bacaklar kötü oluyor da biraz öyle dinleniyorum.
Yulafi bende farkediyorum ya süt yapiyor ama emin olamıyordum demek dogruymuş.
Allah kalplerini yumusatsin diyelim o zaman. Ama yemiş gibi olmussun o yuzden güzel dedim
1. Seviye daha zor degil mi sanki 2. Seviyede hurma falan vardediler
Link açılmazsa grubun dosyalar başlığında var canm
Aaaa çok sevindim canımAnket yaptılar 12 bin kişi katılım sağladı martta başlayacak 2.seviye ramazana denk getirilecek
Hemde Ahmet Apa yönetecek telegramdan yapacaksan indir mutlakaAaaa çok sevindim canım
Telegram nedir? Ben bilmiyorumHemde Ahmet Apa yönetecek telegramdan yapacaksan indir mutlaka
Benimde artık oynamiyo sporsuz. Çok az gidiyo. Bize de sıkılaşmak için bahane olsun işte.İnşaallah yaparım sporsuz tartı oynamıyor benim ☹
Hala disaridayim yaYoruldum ya uyku çöktü
Akşam olsa uyusam
Aranan gelinKv az önce aradı diyoki yemeğin var mı sana iftara gelcem. Dedim yok. Yemeğini getiriyosan gel yoksa aç kalırsın
Sağol canım seninkini de Allah kabul etsin. Ben birileriyle beraber tuttugumu bilince daha rahat oluyorum niyeyse. Daha kararlı oluyorumBen sana söylemiş miydim
Çok iyi olmuş kesinlikle
Ben tuttum canım Allah kabul etsin şimdiden
Yarın beraber tutalım nasipse inşallahSağol canım seninkini de Allah kabul etsin. Ben birileriyle beraber tuttugumu bilince daha rahat oluyorum niyeyse. Daha kararlı oluyorum
Ben operadan giriyorum canım ne hata veriyo?Opera'dan giremiyorum kk'ya
Poni Telegram dan nasıl katıbiliriz ? Sohbet daveti filan mi gönderiliyor biliyor musun ?Hemde Ahmet Apa yönetecek telegramdan yapacaksan indir mutlaka
İnşallah canimYarın beraber tutalım nasipse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?