- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.121
geçmiş olsun canım her ikiside olabilirKızlar boğazım ağrıyor
Acep en kötü sınıflarıma girdim bağırmaktan mı soğuk yoğurttan mı
Neler varmış böyleWhatsapp gibi bir program güzel özelliği numaranı gizleyebiliyorsun
Benimki de çok takar kafasına kurar kurar benimki farklı olarak anlatıyo ama anlattıkça anlatıyo. Ay dinlemiyorum artık. Öyleside kötü yani. Hatta şu anda anlatıyo bişilerEşim sinirimi bozdu ya akşam akşam. Onunla ilgili bı mesele vardı baya stresliydik 2 haftadır. Bugün biraz daha iyiye gitti çok şükür. 2 haftadır yedi beni zaten sürekli stresliydi son günlerde. Bı de hiç paylaşmaz üzüntüsünü stresini çekilir köşesine somurtur konuşmaz. Bugün biraz daha iyi olmasını beklerken az önce konuştum hâlâ aynı ben de tavır yaptım. Bu ne yaa zaten idare ettim seni ne kadardır bı teşekkür edeceğine hala tavirlarda. Beni de düşünmesi gerekmez mi onun meselesi benim de meselem sonuçta. Sadece kendisi varmış gibi davraniyo klasik
Zorunlu değil herhalde.Hosbulduk canım:)
Ama bana 4. Takımda devam etmemi istediler canım ordan biraktiğim icin
Köşe yastığı :)Benimki de çok takar kafasına kurar kurar benimki farklı olarak anlatıyo ama anlattıkça anlatıyo. Ay dinlemiyorum artık. Öyleside kötü yani. Hatta şu anda anlatıyo bişiler
Sussun otursun bi köşede boşver sessiz erkek iyidir
Yastık candır başını yaslarsın sonraa sarılır yatarsınnKöşe yastığı :)
Benm eşimde öyle içinde yaşar kabuğuna çekilir tepki vermedikçe de çıkmaz gıcık bi durumEşim sinirimi bozdu ya akşam akşam. Onunla ilgili bı mesele vardı baya stresliydik 2 haftadır. Bugün biraz daha iyiye gitti çok şükür. 2 haftadır yedi beni zaten sürekli stresliydi son günlerde. Bı de hiç paylaşmaz üzüntüsünü stresini çekilir köşesine somurtur konuşmaz. Bugün biraz daha iyi olmasını beklerken az önce konuştum hâlâ aynı ben de tavır yaptım. Bu ne yaa zaten idare ettim seni ne kadardır bı teşekkür edeceğine hala tavirlarda. Beni de düşünmesi gerekmez mi onun meselesi benim de meselem sonuçta. Sadece kendisi varmış gibi davraniyo klasik
Merak ediyor dedikodu malzemesi çıkıyor işte :). Kpederin çok üzüldü evleri iyiydi dedi ki üzüldü değil kızdı büyük ihtimal saydırdı bol bolsatılmasınımı istemiyor
inanırım canım allahım kolaylık versin bu yoğunluk ne zamana kadar sürücek?
Sorun var yine sayfada o yüzden olabilirmi acaba?
Mantığı anladım niyetimi de yaptım. Temmuzda bitirip ağustosta memlekete gitmek istiyorum. Hatta mayısta gidecektim bozarım korkusuyla gitmiycem Allah ömür verirse niyetim böyle
okadar iyi anliyorumki seni benim esimde konusmayi cok sever :)) kizlarda esime cekti hic susmuyorlar :)))Benimki de çok takar kafasına kurar kurar benimki farklı olarak anlatıyo ama anlattıkça anlatıyo. Ay dinlemiyorum artık. Öyleside kötü yani. Hatta şu anda anlatıyo bişiler
Sussun otursun bi köşede boşver sessiz erkek iyidir
allahim kabul etsin insallahSahur: Yok
İftar: (18:10)
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
Sulu köfte yemeğinin sadece köfteleri 6 tane ( orta boy çok küçük yapmıyorum ben )
Su: şimdilik yarım litre inşallah içerim biraz daha
Spor: 50 dakika yürüyüş 100 puanDream00
yine gözüme cevizli sucuk carpiyor ama aciklamistin, hergün yemenin zarari olmaz insallah canimİyi akşamlar arkadaşlar
10.00
Yumurta tava 3 yumurtadan 1 yumurta kadarı
1 kk peynir
1 hindi füme
Domates salatalık
1 tk tahin pekmez
1 ck tereyağ
1 dilim Tb ekmek
Ara sade kahve+1 ince parmak boyunda cevizli sucuk
17.00
1 Tb fırında karnabahar ve kabak cok az zeytinyağı ile
2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su 2 L
100 ip atlama 20 pDream00
su menünün yanina bide spor olsa tattan yemez :))Menüm
09.00 bitki çayı
Kahvaltı 12.30
Kaşarlı mantar
2 ceviz
Domates salatalık
Akşam yemeği 18.00
1 kase mercimek çorbası
1 çorba kasesi tavuklu bulgur pilavı
Salata
3 dal turşusu
Su 2lt
Spor
aksam dolu dolu olmus ama miktarlar iyi canimHayırlı akşamlar
Sabah 12.30
2 h yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
Ara13.30
Sütlü filtre kahve
Bir avuç çiğ fındık
14.00
Bir tk bal ile ıhlamur
Akşam 19.30
4 tane soğan kebabı
2 kırmızı biberli kıymadan
Yarım lavaş
Bir b ayran
3yk salata
Bir kase çorba
güzel canim, muz icin yenmez deniyor ama gecen okudum aksam acikinca bile tüketilebilirmis :) dogrudur herhalde :925 şubat
Sabah 08.45
1 yumurta
Peynir
2 ceviz
2 siyah zeytin
Saat 11.40
1 muz
(spor öncesi)
Saat 14.30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Yarım muz üstüne 1 tatlı kaşığı doğal fıstık ezmesi
Saat 18.30
Salata
2 çatal mantarlı tavuk sote
4 parça et döner
Spor 50 dk reformer pilates 150p
Su giröeyi unuttum aöa 2 falan herhalde daha devam ederimDream00
mart ortasi baslicak grub cnmgrupla dediğin facedeki grupla mı abla
benim bildiğim bi daha grup yapmayacaktı ahmet apa
değiştirmiş mi kararını
Insanlarin aliskanliklarini degistirmesi kolay olmadigi icin ilk seviye zor gelebilir :)Seviye daha zor degil mi sanki 2. Seviyede hurma falan vardediler
anladım canım. Bazen gunluk ısler bıle fazla yorucu olabılıyor. Erken yat dınlen bugun yapabılıyorsanherzamanki şeyler canım, bu ara hemen yoruluyorum
İyi demişsin ben öyle diyemezdim harıl harıl yemeğe girişirdim
benımkı olsa yok dedıgım anda bozulur. Bende dıyemem yemek yapmaya başlarımTamam yemek yapıyodum zaten getiririm dedi
Kız yine vardı biraz yemek koydum kadın oruçlu kıyamadım yine
maşallah. Rabbım hayırlı omur versın ıns
ayy benımkıde sessızlıge burunur. Surat beş karış oturur bır derdı olunca.Eşim sinirimi bozdu ya akşam akşam. Onunla ilgili bı mesele vardı baya stresliydik 2 haftadır. Bugün biraz daha iyiye gitti çok şükür. 2 haftadır yedi beni zaten sürekli stresliydi son günlerde. Bı de hiç paylaşmaz üzüntüsünü stresini çekilir köşesine somurtur konuşmaz. Bugün biraz daha iyi olmasını beklerken az önce konuştum hâlâ aynı ben de tavır yaptım. Bu ne yaa zaten idare ettim seni ne kadardır bı teşekkür edeceğine hala tavirlarda. Beni de düşünmesi gerekmez mi onun meselesi benim de meselem sonuçta. Sadece kendisi varmış gibi davraniyo klasik
bagırmaktandır bence. Sabaha bıseyın kalmaz inşKızlar boğazım ağrıyor
Bende yenı ogrendım. Dun yukledım anlamaya calısıyorum.geçmiş olsun canım her ikiside olabilir
Neler varmış böyle
Bizim de eylülde gitmeye niyetimiz var o zamana bitmezmikiMantığı anladım niyetimi de yaptım. Temmuzda bitirip ağustosta memlekete gitmek istiyorum. Hatta mayısta gidecektim bozarım korkusuyla gitmiycem Allah ömür verirse niyetim böyle
Whatsapp’ın benzeri diyelim canımTelegram nedir? Ben bilmiyorum
Ya dikkat et kendine canım inşallah daha da kötülemez bariKızlar boğazım ağrıyor
Tamam canım hallettim Facebook paylaşımları herkese açık mi benim facem yok daCanm grupta başa tutturulan videolarda var nasıl yapıldığı önce indirmen gerek
Çok teşekkür ederim iki saniyede hallettim sayende şimdi orayı kurcalayayımU UcanSupurge
Google Play'den Telegram indir, kur, arama yerinden Ahmet Apa ile yitik Şifayı Ücretsiz Bulanlar yaz, grup çıkıyor zaten..
WhatsApp benzeri, kişileri tek tek aratıyorsun
Allah razı olsun canımallahim kabul etsin insallah
Yoruma kapatildigi icin baskasi bisey yazamiyor cnm@iran Nevra kafanı agrıttım sorularımla ama. Sımdı o dedıgın guruba katıldım ben. Ahmet apa ıle yitik lifayı ıcretsız bulanlat grubuna.
O gruba bızde yazı yazabılıyormuyuz. Soru sorabılıyormuyuz onu anlaymadım. Cahıllıgıme ver artık
Yemedim canım kahve içtim ayranlaAvmde yedin mi rakibem
Tamam ablacım sagolasın. Seslı mesajları dınlıyorum ara ara.Yoruma kapatildigi icin baskasi bisey yazamiyor cnm
Sorularin olursa face deki sayfadan cevap bulabilirsin
Hem seviyeler aciklanmis hemde sık sorulan sorular diye başlıklar var
Allah kabul etsin canim.Sahur yapmadan iyi durmussun bugün .Genel anlamda çok yemiyosun sanki nasıl kilo aldin merak ettim canisiSahur: Yok
İftar: (18:10)
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
Sulu köfte yemeğinin sadece köfteleri 6 tane ( orta boy çok küçük yapmıyorum ben )
Su: şimdilik yarım litre inşallah içerim biraz daha
Spor: 50 dakika yürüyüş 100 puanDream00
afiyet olsun cnmİyi akşamlar arkadaşlar
10.00
Yumurta tava 3 yumurtadan 1 yumurta kadarı
1 kk peynir
1 hindi füme
Domates salatalık
1 tk tahin pekmez
1 ck tereyağ
1 dilim Tb ekmek
Ara sade kahve+1 ince parmak boyunda cevizli sucuk
17.00
1 Tb fırında karnabahar ve kabak cok az zeytinyağı ile
2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su 2 L
100 ip atlama 20 pDream00
Rakibem ben seni tutuyorum biliyosun dimiMenüm
09.00 bitki çayı
Kahvaltı 12.30
Kaşarlı mantar
2 ceviz
Domates salatalık
Akşam yemeği 18.00
1 kase mercimek çorbası
1 çorba kasesi tavuklu bulgur pilavı
Salata
3 dal turşusu
Su 2lt
Spor
afiyet olsun cnmHayırlı akşamlar
Sabah 12.30
2 h yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
Ara13.30
Sütlü filtre kahve
Bir avuç çiğ fındık
14.00
Bir tk bal ile ıhlamur
Akşam 19.30
4 tane soğan kebabı
2 kırmızı biberli kıymadan
Yarım lavaş
Bir b ayran
3yk salata
Bir kase çorba
on numara beş yıldız25 şubat
Sabah 08.45
1 yumurta
Peynir
2 ceviz
2 siyah zeytin
Saat 11.40
1 muz
(spor öncesi)
Saat 14.30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Yarım muz üstüne 1 tatlı kaşığı doğal fıstık ezmesi
Saat 18.30
Salata
2 çatal mantarlı tavuk sote
4 parça et döner
Spor 50 dk reformer pilates 150p
Su giröeyi unuttum aöa 2 falan herhalde daha devam ederimDream00
afiyet olsun cnmMenum
10.30
Peynır
2dlm ekmek
Maydonoz
13.00
Kahve
2 kus lokumu
16.00
1 elma
1 bardak sut
19.00
2 elma dılım patateslı tavuk(2 but)
Yogurt
3 acıbıbe tursusu
Salata
Su 2 lıtre
30 dk tempolu yuruyus 90 puan@Dream00
Pinarcigim çok geçmiş olsun Enn kısa zamanda iyileşir yavrucak inşallah
gecmiş olsun canım. Bız bu sefer oksurugude, grıbıde ılaçsız atlattık şukur. Vıcks sure, ıhlamur kaynatıp ıcıre derken gectı. Inş ilerlemeden gecer sızınkıde
rabbım sabrını vermıştır canım. Surda ezanada kalmadı. Rabbım kabul etsin. Bende yarın tutarım ıns
sen boyle devam edersen o ruyanın gercek olması yakındır canım
maşallah
afıyet olsun canım.
geçmiş olsun canım. Kac yasındaydı sen kızın
ıns canım bende ıstıyorum
Eşim sinirimi bozdu ya akşam akşam. Onunla ilgili bı mesele vardı baya stresliydik 2 haftadır. Bugün biraz daha iyiye gitti çok şükür. 2 haftadır yedi beni zaten sürekli stresliydi son günlerde. Bı de hiç paylaşmaz üzüntüsünü stresini çekilir köşesine somurtur konuşmaz. Bugün biraz daha iyi olmasını beklerken az önce konuştum hâlâ aynı ben de tavır yaptım. Bu ne yaa zaten idare ettim seni ne kadardır bı teşekkür edeceğine hala tavirlarda. Beni de düşünmesi gerekmez mi onun meselesi benim de meselem sonuçta. Sadece kendisi varmış gibi davraniyo klasik
Canım çook teşekkür ederim
Gerçekten öyle çok yiyordum şimdi yarısı bile değil yediklerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?