- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.141
Bı kaç haftadır görmediğim arkadaşımda zayiflamissin dediBen sana söylemiş miydim
Çok iyi olmuş kesinlikle
Ben tuttum canım Allah kabul etsin şimdiden
Biter abla ağustosta biterBizim de eylülde gitmeye niyetimiz var o zamana bitmezmiki
Ya vallahi sanmıyorum o kadardanallahim kabul etsin insallah
yine gözüme cevizli sucuk carpiyor ama aciklamistin, hergün yemenin zarari olmaz insallah canim
su menünün yanina bide spor olsa tattan yemez :))
aksam dolu dolu olmus ama miktarlar iyi canim
güzel canim, muz icin yenmez deniyor ama gecen okudum aksam acikinca bile tüketilebilirmis :) dogrudur herhalde :9
Cnm daha önce karatay yaparken sabah iki yumurta denir ya birinin yerine muz yenilebilir denmişti, bn yumurta severim ama geçmişte allerji olmuştum, açıkcası tavada olsa belki 2 yerim de okula erken giderken heö yetiştiremem hem ses olur uyanır bebelerallahim kabul etsin insallah
yine gözüme cevizli sucuk carpiyor ama aciklamistin, hergün yemenin zarari olmaz insallah canim
su menünün yanina bide spor olsa tattan yemez :))
aksam dolu dolu olmus ama miktarlar iyi canim
güzel canim, muz icin yenmez deniyor ama gecen okudum aksam acikinca bile tüketilebilirmis :) dogrudur herhalde :9
allah kabul etsın ınş canım, afıyet olsunSahur: Yok
İftar: (18:10)
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
Sulu köfte yemeğinin sadece köfteleri 6 tane ( orta boy çok küçük yapmıyorum ben )
Su: şimdilik yarım litre inşallah içerim biraz daha
Spor: 50 dakika yürüyüş 100 puanDream00
afıyet olsun guzel menu benceİyi akşamlar arkadaşlar
10.00
Yumurta tava 3 yumurtadan 1 yumurta kadarı
1 kk peynir
1 hindi füme
Domates salatalık
1 tk tahin pekmez
1 ck tereyağ
1 dilim Tb ekmek
Ara sade kahve+1 ince parmak boyunda cevizli sucuk
17.00
1 Tb fırında karnabahar ve kabak cok az zeytinyağı ile
2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su 2 L
100 ip atlama 20 pDream00
afıyet olsun canım.Menüm
09.00 bitki çayı
Kahvaltı 12.30
Kaşarlı mantar
2 ceviz
Domates salatalık
Akşam yemeği 18.00
1 kase mercimek çorbası
1 çorba kasesi tavuklu bulgur pilavı
Salata
3 dal turşusu
Su 2lt
Spor
aksamkı lavas olmasada olurmus canım. Ama guzel menuHayırlı akşamlar
Sabah 12.30
2 h yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
Ara13.30
Sütlü filtre kahve
Bir avuç çiğ fındık
14.00
Bir tk bal ile ıhlamur
Akşam 19.30
4 tane soğan kebabı
2 kırmızı biberli kıymadan
Yarım lavaş
Bir b ayran
3yk salata
Bir kase çorba
afıyet olsun canım. Sonrakı yediğin yarım muz olmasaymıs daha ıyıymıss25 şubat
Sabah 08.45
1 yumurta
Peynir
2 ceviz
2 siyah zeytin
Saat 11.40
1 muz
(spor öncesi)
Saat 14.30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Yarım muz üstüne 1 tatlı kaşığı doğal fıstık ezmesi
Saat 18.30
Salata
2 çatal mantarlı tavuk sote
4 parça et döner
Spor 50 dk reformer pilates 150p
Su giröeyi unuttum aöa 2 falan herhalde daha devam ederimDream00
Sendemi yapican Mefkusummart ortasi baslicak grub cnm
Bu sefer sadece kt degil coklu organ temizligi amaclaniyor
Bu beni cezbetti :)) her zaman bu firsat olmaz
Insanlarin aliskanliklarini degistirmesi kolay olmadigi icin ilk seviye zor gelebilir :)
2.seviyede öğlen kahvalti yerine hurma yada kuruyemis var :)
pardon canim yenmez degil yenir olacakti o bende diyorum ben ne yazdimki :)) simdi fark ettim:))Cnm daha önce karatay yaparken sabah iki yumurta denir ya birinin yerine muz yenilebilir denmişti, bn yumurta severim ama geçmişte allerji olmuştum, açıkcası tavada olsa belki 2 yerim de okula erken giderken heö yetiştiremem hem ses olur uyanır bebeler
Ekmek yemiyorum nasılsa
Yine de bi sorarım bakim kitabıda var aslında bakayım
Kızlar bn karbonat ile gargara yaptım, Allahım inş hasta olmam, bi grip ilacı da içtim, oğlum kızıma kızım eşime bulaştırdı zati normal beni bulmasıyrn da nöbetçiyiö 2 sayfa okuyup yatcam iyi uykular ❤
Bol bol evi havalandir arkadaşım inşallah bulaşmazCnm daha önce karatay yaparken sabah iki yumurta denir ya birinin yerine muz yenilebilir denmişti, bn yumurta severim ama geçmişte allerji olmuştum, açıkcası tavada olsa belki 2 yerim de okula erken giderken heö yetiştiremem hem ses olur uyanır bebeler
Ekmek yemiyorum nasılsa
Yine de bi sorarım bakim kitabıda var aslında bakayım
Kızlar bn karbonat ile gargara yaptım, Allahım inş hasta olmam, bi grip ilacı da içtim, oğlum kızıma kızım eşime bulaştırdı zati normal beni bulmasıyrn da nöbetçiyiö 2 sayfa okuyup yatcam iyi uykular
Ağzından kerpetenle laf alıyorum resmen bendeHepsi aynı canım benimki ailesiyle ilgili şeyleri anlatmaz bilip ne yapacaksam bilmek de istemiyorum hoş
İnş kuzum hayırlısıyla..Bencillik yaptığı sen canını sıkma inş hal olur neye stres yapıyorsa
Ne yaptın çok mu bagirdin öğrencilereKızlar boğazım ağrıyor
Acep en kötü sınıflarıma girdim bağırmaktan mı soğuk yoğurttan mı
Biraktim ya benim canımı sıkmasın da yeter ki. Eşimi dışarıdan tanıyanlar ne kadar şanslısın çok komik enerjik biri yaşlanmazsin falan diyorlar. Evde o kadar farklı bı insan ki bütün nazı niyazı bana. Biraktim kendi kendine atlatsın karismycamErkekler problemlerinin paylaşılmasından rahatsız oluyorlar niyeyse canım.
Sanırım güçsüzlük,yetersizlik psikolojisi yaşıyorlar.
Kendi haline bırak bence.
İkisi de kötü herhalde. Bu erkeklerin bı ortası yok mu yaaaBenimki de çok takar kafasına kurar kurar benimki farklı olarak anlatıyo ama anlattıkça anlatıyo. Ay dinlemiyorum artık. Öyleside kötü yani. Hatta şu anda anlatıyo bişiler
Sussun otursun bi köşede boşver sessiz erkek iyidir
Gerçekten çok gıcık, insan paylaşmak istiyo haliyle.Benm eşimde öyle içinde yaşar kabuğuna çekilir tepki vermedikçe de çıkmaz gıcık bi durum
Haziranda gideceksen bu soğuklarda hiç maceraya bulaşma canım. İyi eğlencelerKızlar oğlanı uyuttum gecmis yaptm alintilari cevapliym uyurm herhalde, aksamuzeri 1 saat uyuduydum cok uykum yok suan
Bu arada eşim 2 gun izinli yarin carsi pazar islerni halledip cocuga 1-2 takım alicam aksama balik yapicaz persembe de akvaryuma gidelm diyoruz yemek isinide disarda yaparz plan boyle simdilik baklm martta 10 gunlk izin alcakmis esim 5 gunu bursaya gitmeyi planliyoruz nasipse. Biraz havamın degismesine ihtiyacim var ya cok bunaldım cocuk olmasa muhtemelen almanyaya kacardım ama smdi cocuk var tekbasima yolculuk hasta olurmu babasi ozlermi yok nasil gider gelrm derken vazgeciyorm. Almanyaya da haziranda gidicez insallah esim vize alicakamma cok yazdım kızlar
İnşallah diyelim :)))Sendemi yapican Mefkusum
Sagol canımKuzum tuttunuz mu bugün? Bende yarından başlayarak cumartesiye kadar tutucam inşallah.
Aaa çok geçmiş olsun. Dediğin gibi aslında diyetle alakası yok ama insanlar hemen diyete basliyo. 80-90 kiloda zararlı yiyeceklerle beslenirken hasta olunca kimse demiyo ama bu halinden dolayı hasta oluyosun diye.
Bana da çok zor geldi Pınarcim bı baktım ama uymadı. Aslında hicbiyere gitmesem evde yaparım da kendi annemde kb kp.de çok israrci. Oralarda mecbur bozulur.
Teşekkür ederim
Bence boy kilo oranın iyiymiş eğer mutluysan bu kiloyu koru yeter
Hepimizden razı olsun ablacım
Kuzu hiç bakma onlara, sen hangi kiloda mutluysan o kiloda bırak. Biraz iyi gözükmeye başlayınca hemen bırak demeler basliyo zaten.
Canım benim tabiki sen yanlış bişey yapmamissin. Prim verme enerjini sömüren insanlara. Çocukların için bile önemli nasıl gözüktüğün. Onlar da annelerini daha mutlu daha enerjik görmek isterler.
Yarın tutucam bende canım biterse sende katıl bana.
Bende korkuyorum ya Allah korusun inşallah yayılmadan aşısı bulunur artık.
Canım ustuste gelmiş herşey. Geçmiş olsun, başınız sağolsun.
1 aydır tatlı yemedim bunu bana reva görme doktorallah kabul etsın ınş canım, afıyet olsun
afıyet olsun guzel menu bence
afıyet olsun canım.
aksamkı lavas olmasada olurmus canım. Ama guzel menu
afıyet olsun canım. Sonrakı yediğin yarım muz olmasaymıs daha ıyıymıss
pardon canim yenmez degil yenir olacakti o bende diyorum ben ne yazdimki :)) simdi fark ettim:))
Zannımca çoktan bulaştı cnm şu an burnum da akıyorBol bol evi havalandir arkadaşım inşallah bulaşmaz
İyi geceler
Merkezde olmama rağmen ne yazık ki bana ana avrat söven kafamda uçak uçıran bir sonıfım da yok değilAğzından kerpetenle laf alıyorum resmen bende
İnş kuzum hayırlısıyla..
Ne yaptın çok mu bagirdin öğrencilere
O sınıfların tozu kokusu mahvediyo zaten insanı biraz da bağırınca hiç gecmiyo boğazdaki o tahriş hissi. Sıcak biseyler iç canım yatmadan.
Biraktim ya benim canımı sıkmasın da yeter ki. Eşimi dışarıdan tanıyanlar ne kadar şanslısın çok komik enerjik biri yaşlanmazsin falan diyorlar. Evde o kadar farklı bı insan ki bütün nazı niyazı bana. Biraktim kendi kendine atlatsın karismycam
İkisi de kötü herhalde. Bu erkeklerin bı ortası yok mu yaaa
Gerçekten çok gıcık, insan paylaşmak istiyo haliyle.
Haziranda gideceksen bu soğuklarda hiç maceraya bulaşma canım. İyi eğlenceler
Emin misinizSelam...çok kötüyüm
Iznim baya uzasa iyi olur.
Aldatılmisim
afıyet olsun canımDünkü menüm
Klasik kahvaltim (peynir zeytin yumurta gb gb)
Arada neskafe 1 kare bitter çikolata
Akşam 19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1tabak kıymalı ıspanak
3 kaşık kadar kıymalı makarna
2,5 lt su yeşil cay spor yok
Bugünkü menüm
9.30
Yarım haşlanmış yumurta
1 tane peynirli tost t.b ekmegine
5 zeytin
Arada kahve ,ayran
17.00
1 tabak corba
Yoğurt
Akşam 20.00
1 tabak ıspanak yemeği
Kereviz yoğurtlu
Salata
2,3 lokma ekmek
Çay küçük kase kuruyemiş
2 bardak yeşil çay
Spor yok☹
afıyet olsun canımSabah
09.30
2yumurta
1yk lor peynir
salata
Öğlen
13.00yarım elma
1mandalina
2tane ceviz
Akşam 19.00
Bol salata
Malesef sinitzel
2.5lt su biraz yürüyüş
gexmıs olsun canım.Günaydın
Benim kız gece uyumadı soğuk almış çok halsiz sürekli ağlıyor.
Gece 2 de deprem oldu. Uyuyamadım yarım saat sonrasında da kızın mızmızlığı tuttu.
Bütün ev ahalisi uyanık herkesi uyandırdı bende grip oldum benim de hiç halim yokbakayım artık ne zaman uyursa bende uyucağım
Ya canım benım ınan ne dıyecegımı bılemedım. Su anda ınan elım ayagı bosaldı. Cok uzuldum, cok kızdım esıne.Selam...çok kötüyüm
Iznim baya uzasa iyi olur.
Aldatılmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?