Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eminim...
Ben kemoterapi alirken ankaradan o şırnakta telefonda oyun oynarken bir kadınla tanışmış. Kadın la ilk başlarda az konuşmaya sonra hergin konuşmaya başlamışlar.
Gece içime bir sizi düştü hic yapmadığım seyi yaptım. Telefonundan tarife dokumanına girdim ve şok oldum. 1. Sırada bir numara ve 500 dk görüşmüş. 2. Sırada ben 180 dk konuşma.
Baktim kadın. Uyandırdım önce itirazetti sonrakabul etti. Kriz geçirdim.annemi kardesimi ve att çağırdı. Sadece telefonda konuştuk başka birşey olmadı dedi kadin istanbuldaki. Kadini aradim acti ve dünyanın hakaretini saydim banamisin demedi hic birsey. Yüzyüze hic gelmemişler. Bir bosluktaydim yaptim hataliyim özür dilerim diyor. Kararına saygım sonsuzdiyor. Seviyormusun onu dedim hayır dedi.

Lise öğretmenimisin cnm

Boşanmak istesem o kadına gün doğar. Istemesem hazmedemem
bilemedim.
Ah canım benim Rabbim senin için hayırlı neyseyse nasıl birdaha mutlu olacaksan onu nasip etsin
Burdan ahkam kesmek kolay ama şartların eşine besledigin sevgi yasadiklarin bunları en iyi sen tartıp düşünüp karar vericeksin..
Ama ne karar verirsen ver önce "ben"ne istiyorum
nasıl tekrar güler mutlu olurum diye düşünerek karar ver

Kararına saygım sonsuz derken ayrılırsan mı yani
Ne diyeceğimi bilemedim
Gidebilecek manevi ve maddi gücün var mı cnm
İlk şokun etkisindesin şu an bence sakinleşip düşün
Bn şunu yapardım demek istemiyırum çünkü herkesin hayatı ilişkisi farklı
Bence herkesin de haberi olmamalı eğer affeder isen bu ilişkinize zarar verir

Lise öğretmenimisin cnm
Hyr cnm ilkokul
bir 4. Sınıfımda iki adet ilaç kullanan çocuk var ve anneleri muhtemelen evde sakinleşsinler diye ilaçları evde veriyor 1 tane de nn türkmenim diyen ama suriyeli olan asla kimseden kormmayan bir çocuk var
Aslında merkezdeyim. Ama merkezin en çok köylerden göç almış yeri

Boşanmak istesem o kadına gün doğar. Istemesem hazmedemem
bilemedim.
Yanlış düşünüyorsun Sen yeni bir hayatta doğru yürümeye karar verdikten sonra arkana dönüp bakma bile önündeki geleceğine onaklan kim ne yaparsa yapsın
Ama acaba 1 şans haketmezmi bu evlilik daha önceki ilişkiniz nasıldı eşinle bianlik bosluktanmi yaptı yoksa ite kaka giden bı evliliginizmi vardı
Yani diycrm oki acele karar verme canım iyce düşün sakince düşün

Çok canım yanıyor nefes almak bile canımı yakıyor.

Gidecek yerimvar calisadabilirim. Ben böyle bir durumla karşılaşırsam boşanırım derdim hep. Ama şimdi ikilemde kaldım. O boşanmak istemiyormuş sadece konuştum yanlış yaptim haklisin sana iyi gelen neyse bu kararı ver dedi. Kadij evli oldugunu bildigi halde görüşmüş .

Evliliğimiz cok güzeldi hep imrenirler bize... bosluktaydim büyük bir hata yaptımdiyor. Yatmamış. Yüzyüze hic görüşmemiş. Sadece birbirleriyle sohbet etmişler.
Yeni bir hayat düşündüğümde arkama bakarım
...

Allah kolaylık versin . Doğrusu nedir bilemiyorum ama sizin işiniz gerçekten bu zamanda çok zor artık

Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
Bnm için aldatmak aldatmaktır
Bn yapmıyor isem o da yapamaz
Sonuçta bu teknoloji çağında birini aldatmak çok kolay
Bir evlilik danışmanından yardım alınabilir ne oldu da bunu yaptı

Çok haklısınız doğru. Kafayı yicem teşekkür ederim

Benim arkadaşım karar vermek için 7,8 ay evliliğini devam ettirdi Gerçekten affedebilicekmiyim unutacakmiyim yaşadıklarımı diye..
Sende hemen karar verme zamana birak eşinin bundan sonraki tavrına bak belki bu evliklik yara almadan güçlenerek devam edecek yoluna

Allah kabul etsin canim.Sahur yapmadan iyi durmussun bugün .Genel anlamda çok yemiyosun sanki nasıl kilo aldin merak ettim canisi
Ya selensu82 diyor ya yeme bozukluğum var diye ben de öyleyim yemezsem yemem ama bi yersem kusacak raddeye geldiğimde bile yiyebiliyorum bi ayda 10 kilo alabilirim ama aynı şekilde 10 kilo da verebilirim öyle normal değilim ben
allah kabul etsın ınş canım, afıyet olsun
Sağol canım
Ağzından kerpetenle laf alıyorum resmen bende
Ben artık uğraşmıyorum anlatmak istersen dinlerim diyorum anlatmayınca da içten içe bi gıcık oluyorum yalan değil
Ay bu kadar benzer insanlar biz bu evi aldığımızda apartman toplantısında tanışmıştı eşim erkeklerle beraber kahveye filan gitmiştiler sonra biz bayanlarla tanıştık diyorlar ki Mithat senin eşin mi çok esprili sohbetliymiş filan eşimizden duyduk ben de öyleymiş dedim
Selam...çok kötüyüm
Iznim baya uzasa iyi olur.
Aldatılmisim
Ah kuzummm kıyamam sana ya ne çok sınavdan geçtin çok üzgünüm İnan

Canım herkesin hissettiği yaşadığı başka şimdi ben sana şunu yap bunu yap diyemem ama en doğru kararı sen vereceksin ama tavsiyem şu olabilir dik dur hemen karar verme şu an annenlerle misin bilmiyorum biraz uzaklaşmak daha rahat düşünmeni sağlayacaktır

Benimde doyma noktam yok ipin ucunu kacirdinmi yıllardır diyet alemindeyim degistiremedim gitti basladinmi bırakmama alışkanlığimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…