- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.021
anlaştık o zamanhaftasonu giremicek olmana sevindim bende paşama vakit ayırırım :) pazartesi yazarız artık bide ben kayısılı çayı wc için içiyorum dukanda işe yarıyo sınavlarında başarılar cnm inş iyi geçer tabi inşallah bizim kilo verme sınavınıda geçeriz süre uzadıkça sıkmaya başladı o kadar ay oldu ben hala aynı yerdeyim
evet hemde 7 dersim var
bitirirsem mezun olcam ama sanmıyorum bitirebiliyim bu yıl
böyle sınav zamanları çok stresli oluyom sanki dünya yıkılmış altında kalmışım
hayattan zevk alamıyom bi bitse oh diycemm
Benimde 6 tane var. 3.yılım daha 1 yıl daha var ilk sınavım aöfden oyüzden stresliyim bütün ev alarmda ders çalışayım diye çıt çıkartmıyorlar herkes bana göre ayarladı saatlerini programlarını Bişey densin stresten patlıyorum yanlış anlayıp bitsede kurtulsalar benden diye bugün hatim indirdi annem
ay Allah kabul etsin
annen içinden benide geçirsin nolarr dua etsin şu sınavları geçiyim
bu açıköğretim illeti çok kötü birşey derslere gitmeyip evde çalışmak çok zor
ben okulda lisede ünide hep birincilikle bitirdim ama bu açıköğretimde her sınıfı 2 yılda okudum
tekliye tekliye gidiyo yani bu yıl 4 deyim ama eminim 4. sınıfıda 2. yılında bitiririm
Ayyy inşallah benim öyle olmaz testlerde iyiyimdir. Süreleri nasıl sınavların onu bilmiyorum bende. Dün sistem kilitlendi belgemi almak için uğraştım.
Söylerim cnm yrn birlikte gidicez okuycakmış okusun ya içim rahatlıyor birinin güvendiğini görünce bana
9. TAKIMIN 12 ÜYESİDE BU YARIŞMAYA DAHİLDİR ;
Süre: Yarışma 6 Nisan(bugün) 6 Mayıs (Pazar gunu) arasında yapılacaktır.
Amaç : 1 ay içinde verilebilecek maksimum kıloyu vermeye çalışmak.
Mekanizma : Savaşta her yol mübahtır mantığla belli bir kuralı olmayıp en kısa surede zayıflamaya calısmak.Bıde bıldırım yapabılen herkes kılo bıldırımını fotograf olarak yapabılırler.Başlangıç kıloları 6 Nisan bildirimi baz alınacaktır.
Edda1985: 68,80 Katılıyorum / Katılmıyorum
Fadime02: 95,80 Katılıyorum / Katılmıyorum
Hoppidicik 85,50 Katılıyorum / Katılmıyorum
Mursh: 82,10 Katılıyorum / Katılmıyorum
TrulyScrumptious 87,00 Katılıyorum / Katılmıyorum
Siyamum 50,30 Katılıyorum / Katılmıyorum
Nagieymen 66,40 Katılıyorum / Katılmıyorum
Doksanaltmısdoksan68,10 Katılıyorum / Katılmıyorum
Lıonessa 83,00 Katılıyorum / Katılmıyorum
graphicdesigner 62,60 Katılıyorum / Katılmıyorum
Nora 73,80 Katılıyorum / Katılmıyorum
Btlbetul 67,50 Katılıyorum / Katılmıyorum
sen dimedin mi giremezsin takımda yer yok diyee ........ seni zeytinyağııı seniiii..... ben gayri meşru olarak iştirak ediyorum size
ben kaçar canlarım herkese az kalorili bol kilo kayıplı bir haftasonu dilerken kendim ne ediyorum derseniz ağzımda bitter çikolata mest olmuş durumdayım birazdan kendimden geçicemmmmm yasemin sena sevgilerle ........
ben kaçar canlarım herkese az kalorili bol kilo kayıplı bir haftasonu dilerken kendim ne ediyorum derseniz ağzımda bitter çikolata mest olmuş durumdayım birazdan kendimden geçicemmmmm yasemin sena sevgilerle ........
ne zaman didimmmmmmmm...külliyen yalaaaannnnn ...göstert mesajı sana benden bir ayped
..tombul kelebeklerim benim..hepside burdaymış.....Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik, btlbetul, graphicdesigner+, mursh, siyamum+, nagieymen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?