Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen yine yenisin ben aylardır burdayım ve aynı yerde sayıyom (
çok moral bozucu
bide lioneesse yazdıya sabah verdiği kiloları hep geri almış o durum çok kötü bende yaşadım
verdim 66 ya indim 65 i gördüm senin gibi
bir anda geri çıktım
şimdi ise veremiyorumm

Benimde 6 tane var. 3.yılım daha 1 yıl daha var ilk sınavım aöfden oyüzden stresliyim bütün ev alarmda ders çalışayım diye çıt çıkartmıyorlar herkes bana göre ayarladı saatlerini programlarını Bişey densin stresten patlıyorum yanlış anlayıp bitsede kurtulsalar benden diye bugün hatim indirdi annem

murch yarış olayını ben kabul ediyorum ama verilen kilo değilde yüzde üzerinden olacak değilmi ..
ve dediğin gibi kilo bildirimleri resimli yapılsın
keşke bugün resim çekseydik
ama bundan sonraki haftalar kilolarımızı resimli ekliyelim bence

Edda1985: 68,80 Katılıyorum / Katılmıyorum
Fadime02: 95,80 Katılıyorum / Katılmıyorum
Hoppidicik 85,50 Katılıyorum / Katılmıyorum
Mursh: 82,10 Katılıyorum / Katılmıyorum
TrulyScrumptious 87,00 Katılıyorum / Katılmıyorum
Siyamum 50,30 Katılıyorum / Katılmıyorum
Nagieymen 66,40 Katılıyorum / Katılmıyorum
Doksanaltmısdoksan68,10 Katılıyorum / Katılmıyorum
Lıonessa 83,00 Katılıyorum / Katılmıyorum
graphicdesigner 62,60 Katılıyorum / Katılmıyorum
Nora 73,80 KATILIYORUM
Btlbetul 67,50 Katılıyorum / Katılmıyorum

ay Allah kabul etsin
annen içinden benide geçirsin nolarr dua etsin şu sınavları geçiyim
bu açıköğretim illeti çok kötü birşey derslere gitmeyip evde çalışmak çok zor
ben okulda lisede ünide hep birincilikle bitirdim ama bu açıköğretimde her sınıfı 2 yılda okudum
tekliye tekliye gidiyo yani bu yıl 4 deyim ama eminim 4. sınıfıda 2. yılında bitiririm

Ayyy inşallah benim öyle olmaz testlerde iyiyimdir. Süreleri nasıl sınavların onu bilmiyorum bende. Dün sistem kilitlendi belgemi almak için uğraştım.
Söylerim cnm yrn birlikte gidicez okuycakmış okusun ya içim rahatlıyor birinin güvendiğini görünce bana

inşallah canım hayırlısıyla atlatırız şu sınavları
ben test çöziyim bugün hiç bakmadım
sonra gece uykulu gözlere kalıyorum
başarılar sanada

katılıyorum arkadaşlar ben varım

kızlar benim dünkü menüm

sabah: 4 dilim kepek ekmeği, 3-4 dilim kaşar, biraz acuka ezme, 1 küçük domates ve 1 bardak şekersiz çay.

akşam üstü saat 16:00 da öğle yemeği yiyebildim anca işlerden onuda acele acele yedim: pide arası dönerle ayran :26:

akşam saat 20:30 da evdeydik. 1 tabak ıspanak. 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek. 1 tabak makarna. bol yeşillik salata.

ara: olarak da azıcık 1 paket çikolata yidiydimmm

:18::26:

ama çok yorulmuştum ve terlemiştim.

Son düzenleme:
ben kaçar canlarım herkese az kalorili bol kilo kayıplı bir haftasonu dilerken kendim ne ediyorum derseniz ağzımda bitter çikolata mest olmuş durumdayım birazdan kendimden geçicemmmmm yasemin sena sevgilerle ........

sen dimedin mi giremezsin takımda yer yok diyee ........ seni zeytinyağııı seniiii..... ben gayri meşru olarak iştirak ediyorum size

ne zaman didimmmmmmmm...külliyen yalaaaannnnn...göstert mesajı sana benden bir ayped

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kaçar canlarım herkese az kalorili bol kilo kayıplı bir haftasonu dilerken kendim ne ediyorum derseniz ağzımda bitter çikolata mest olmuş durumdayım birazdan kendimden geçicemmmmm yasemin sena sevgilerle ........

tamam canım iyi hafta sonları sana da.. öptüm çok. bu arada nagi kim vefat etti senle ilgili bir şeyler okudum başın sağolsun yazmışlar? ben bilmiyorum ama sormakla da seni üzmem inşallah.

YAAAAAAAAA ama tam haftasonuna girerken bana bu yapılırmı, zaten haftasonu kendimi gevşek hissediyorum, herşeyi yemeye müsait oluyorum , bak şimdi gider ayak şu nagişin bana yaptığına bak, sonrada diyoki ben ne yaptım sizin yiyesiniz varmış diyo sıyrılıyor işin içinden

şimdi beniim rakibem kim olcaaakkk...... bana bak foruma girmeyen birini koymayın yanıma

..tombul kelebeklerim benim..hepside burdaymış.....Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

hoppidicik, btlbetul, graphicdesigner+, mursh, siyamum+, nagieymen .
.

ayyyyyyy ne kadan çok yazmışsınız çenesi düşük hatunlar sizii...yarışmamız vatana millete ve topiğimize hayırlı uğurlu olsun..bende eveeetttdiyorum anacım...

yarismaya ben de katiliyorum arkadaslar belki su 1 ay disimi sikar da birseyler yaparim yerimde saymaktan biktim. su geri alip durdugum kilolar olmasa su an bildiginiz zayiftim... 5 kg veriyorum 3 kg geri aliyorum vs oyle gidiyor. hep inse de hic cikmasa keske... neyse artik olan oldu bari simdi tutayim agzimi da su 1 ay vereyim su son aldigim kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…