Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maşallah istikrarlı gidiyorsun canım zaten çok az kalmış hedefe
Arada kaçamak olmasa daha da az kalmıştı ama kaçamaklar sağolsun aynada gobeksizbir ben beni çok motive ediyor hep böyle olur inşallah hepimiz için

Hastalık sebebiyle bu hafta iyi eksi getiricem ama size
Gızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Dişim ağrıyo aslında diş etim ağrıyo. Tuzlu su dışında önerisi olan var mı ?
geçmiş olsun kızlar

evet ben de gördüm... zaman zaman oluyor böyle
hava olaylarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.... normal gibi geldi bana
olabilir ya eşimden benden hallice o da beni panikletiyor diyorum bu kadar mantıklı adam da böyle düşünüyorsa vardır bişe diye iyice deliye bağlıyorum

Evet bu ara çok paranoyaya bağladın. Her şeyin üstüne mevsim geçişinden kaynaklı muhtemelen. Güzel bir tatil planlayın mutlaka
ahhh yavrum tatile gitsem ne olacak kafamı bırakıp gidemedikten sonra

Arada kaçamak olmasa daha da az kalmıştı ama kaçamaklar sağolsun aynada gobeksizbir ben beni çok motive ediyor hep böyle olur inşallah hepimiz için
İnşallah yani aynı istikrarla ilerler ve ramazandan sonra haziran gibi kendimi daha iyi hissedeceğim kilo olarak

kuzum bu hafta listeye sen mi giriyordun ? rakip olalım mı?
Kaptan alirsa gireceğim inşallah süper olurrr
Aslında biliyorum daha önce karatay yaptim ve 40 gun de 10 kilo verdim. O zaman hiç ekmek yememistim. Çiğ yediğim kuruyemislerin cok tok tuttuğunu da biliyorum. Ama gel gör ki bu sefer dayanamiyorum neden bende bilmiyorum.. bir de ben daha önce her şeyi kestiğimde duraksama döneminde kesecek bir şey bulamadigim için baya bi pişman olmuştum. Ondan da olabilir. Yavaş yavaş azaltmak istiyorum. Evet 4.5 ekmek çok fazla olmuş şimdi bakinca anladim. Ama günlük 3 ekmek tüketmek istiyorum. Duraklama döneminde azaltacagim

Biberle karnıyarık ilk defa duyuyorum hepsini geçtim 5 karnıyarık abovvv evlerden Irak

Kuzum kaptan listedekileri almamı istedi yanılmıyorsam bu hafta sen de listeye giriyordun

biz de emzirdik bacımmm
Yaaaa tamammmm utandirmaaa

Şimdi abla aradı kısır yapacakmış cannım kızım çok sever
Bn spora gidicem saat 3 gibi ancak yemek yiyebilirim
Sizce yiyebilir miyim tüm haafta bulgur yemedim
Ne kadar yesem ya da 1 kaşık yanına sebze yemeği mi kış türlüsü de var evde çünkü
Allam kimseyi sevdiği şeyle sınama yareppim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…