- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.381
Evet bu ara çok paranoyaya bağladın. Her şeyin üstüne mevsim geçişinden kaynaklı muhtemelen. Güzel bir tatil planlayın mutlakaaman bu ara zaten tam hastanelik oldum, bu kadar paranoya bünyeme fazla geliyor
Geçmiş olsun canımGızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Dişim ağrıyo aslında diş etim ağrıyo. Tuzlu su dışında önerisi olan var mı ?
Karanfil çiğne kuzu bebişlere suyunu kaynatıp içiriyoruz ya diş çıkarırken ordan geldi aklımaGızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Haftaya yarısı kesin geri gelir yemeye başlayınca.sevin sevinSevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi
Öyle düşünme canım sağlık hiç bir şeyden mühim değil ki kilon da gayet normal seviyede benceHaftaya yarısı kesin geri gelir yemeye başlayınca.sevin sevin
Yarıda bırakıyo gibi oldum sizi,bari giderken bi faydam dokunsun
sirkeli su da iyi gelir... enfeksiyon varsa en iyi çözüm antibiyotik.Gızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Arada kaçamak olmasa daha da az kalmıştı ama kaçamaklar sağolsunmaşallah istikrarlı gidiyorsun canım zaten çok az kalmış hedefe
Hastalık sebebiyle bu hafta iyi eksi getiricem ama size
geçmiş olsun kızlarGızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
olabilir ya eşimden benden hallice o da beni panikletiyor diyorum bu kadar mantıklı adam da böyle düşünüyorsa vardır bişe diye iyice deliye bağlıyorumevet ben de gördüm... zaman zaman oluyor böyle
hava olaylarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.... normal gibi geldi bana
ahhh yavrum tatile gitsem ne olacak kafamı bırakıp gidemedikten sonraEvet bu ara çok paranoyaya bağladın. Her şeyin üstüne mevsim geçişinden kaynaklı muhtemelen. Güzel bir tatil planlayın mutlaka
bence şahane fikirKızlar bana toplum baskısı gelmeye başladı yüzün çok zayıfladı diye
Ulen dolgu parası verin o zmn. Mı desem napsam
İnşallah yani aynı istikrarla ilerler ve ramazandan sonra haziran gibi kendimi daha iyi hissedeceğim kilo olarakArada kaçamak olmasa daha da az kalmıştı ama kaçamaklar sağolsunaynada gobeksizbir ben beni çok motive ediyor hep böyle olur inşallah hepimiz için
Hep bi kulp bulurlar zaten motivasyon düşürmek içinKızlar bana toplum baskısı gelmeye başladı yüzün çok zayıfladı diye
Ulen dolgu parası verin o zmn. Mı desem napsam
İnşallah yani aynı istikrarla ilerler ve ramazandan sonra haziran gibi kendimi daha iyi hissedeceğim kilo olarak
Kaptan alirsa gireceğim inşallahkuzum bu hafta listeye sen mi giriyordun ? rakip olalım mı?
Aslında biliyorum daha önce karatay yaptim ve 40 gun de 10 kilo verdim. O zaman hiç ekmek yememistim. Çiğ yediğim kuruyemislerin cok tok tuttuğunu da biliyorum. Ama gel gör ki bu sefer dayanamiyorum neden bende bilmiyorum.. bir de ben daha önce her şeyi kestiğimde duraksama döneminde kesecek bir şey bulamadigim için baya bi pişman olmuştum. Ondan da olabilir. Yavaş yavaş azaltmak istiyorum. Evet 4.5 ekmek çok fazla olmuş şimdi bakinca anladim. Ama günlük 3 ekmek tüketmek istiyorum. Duraklama döneminde azaltacagimekmeği kesip yerine ceviz badem fındık koyduğunda inan daha çok ve daha çabuk doyarsın canım
ekmek yediğimde inan daha çok acıktığım ve bi türlü doymuş hissetmediğimi farkettim geçen cumartesi günü
nasıl biliyor musun resmen yarım çavdar ekmeğini yedim neredeyse ama yok daha da yemek istiyorum zorla kaldırdım kendimi masadan
pazar günü dedim dur artık insan gibi ye ekmeği masaya koymadım bile ceviz ve kajum vardı 5 ceviz 10 kaju koydum tabii bol peynir yumurta zeytin vs var inan kajuyu zor bitirdim o da sırf yemiş olmak için nasıl tok kalktım anlatamam ve akşam 8e kadar acıkmadım
Yaaaa tamammmm utandirmaaaBiberle karnıyarık ilk defa duyuyorum hepsini geçtim 5 karnıyarık abovvv evlerden Irak
Kuzum kaptan listedekileri almamı istedi yanılmıyorsam bu hafta sen de listeye giriyordun
biz de emzirdik bacımmm
üçüncü cuma alınıyor yeni üye listeye öyle biliyorum üçüncü cuma oluyor muKaptan alirsa gireceğim inşallahsüper olurrr
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun@kokulusabun ne ban yedin kız bi giittin gelmedin
Ak kelebek canımcım nasılsın ?
@ekim2009 abla yine kayıpsın
@Lusi sen nasılsın canım hastaydın en son tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?
Ben de öyle bildiğin gibi canım ben de ilk iki seviyede eşlik edeceğim nasipse size sonrasını kestiremiyorumÇok şükür canım iyi diyelim iyi olsun ☺Dört gözle seviyeleri bekliyorum sen nasılsın❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?