- 31 Ekim 2013
- 21.686
- 72.932
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.361
tamam kuzum haftasonu iyice bi okuyayım ben raporlarıAhmet Apa bir köydeki değirmendn alıyormuş gdosuz katkısız ata tohumuyla ekilmiş unu. Raporları kesin okumalısın beni motive eden onlar
kuzum ben bu hafta listeye kesin girebiliyor muyumU UcanSupurge canım yarışmaya sadece listede olanları alsan daha iyi olur sanki
9.Takımın geçmişi ve diğer takımlarda da sadece listede olanları yarışmaya dahil etmişler.
Fredekiler rahat takıldığı için dereye etkisi olmaz
hmmm tamam belki de senden aklımda 40 gün diye yerleşti40 gün tatlım
Geçen yıl ben sormuştum gruba, "önceden 30 gün idi, 40 a çıkardık ama bazı yerlerde yazıyı düzeltmediğimiz için 30 yazıyor, doğru olan 40 gün" dediler
zihnimin çöplüğünü gör işte koskocaman 30 yazıyor ama ben yok görmüyorumBende önceden okudum hep 40 gibi kalmış aklımda 30 gün yazdığını senin paylaşımında farkettim ki niran açıklama yaptı
darısı başıma inşallah kuzum yaBugün 1.seviyeye başlayalı 7 gün oldu kızlar enerjim full ama şekersizlik zorluyor baya baya ne kadar çok şekere alıştırmışım vücudumu ki pcoslu şeker hastası adayı biriyim inşallah bu seviyelerle şekere olan bağımlılığımı azaltacağım
Yaa tamam... Evett haklisiniz doyamadigim için öyle oldu bundan sonra sabah 2 dilim akşam 1 dilim ekmek yiyorum. Emzirdigim için çok acıkıyorum ve ekmek yemeden doyamiyorum. Vurun sopayi kafama da aklım başıma gelsin. Teşekkür ediyorum.güzel olmuş canım sporda iyi, sonradan yediğin meyveler olmamış tek
nohut dışında güzel canım tartıya yakın yenmezse iyi olur, sporu hesaplaman gerekiyor canım
baya dolu ve bol ekmekli bişey diyemiyorum
gayet güzel sporda var daha ne olsun
kısır şişlik yapmaz inş canım gerisi iyi sporda güzel
1 lahmacun olsaymış iyimiş canım
Allahım kabul etsin inş canım
Tamam canim peyniri de yazarim artik. Çok teşekkür ederim güzel uyarilarin için.. Dikkate alacağım.Çok güzel canım akşamki meyve kaçamaklarını saymazsak tabi
sebze yemeği + pirinç pilavı olsa göze batmazdı canım iki karbonhidratlı yemeği aynı öğünde tüketmezsek daha iyi olurmuş
canım menü paylaşımın çok anlaşılır değil "3 patlican 2 biber karniyarik( boyutlari baya küçüktü)" ben bu cümleden biberden karnıyarık mı olurmuş? 5 karnıyarık mı yemiş gibi düşüncelere daldım sabah yediğin peynirin miktarını da yaz kuzu ama anladığım bir şey var gün içinde çok sık yediğin ve pilavın olduğu yerde ekmek tükettiğin :)
Harika canımm havuç pişmemiş tüketilebiliyordu hatırladığım kadarıyla
Göze batan bir şey yok canım meyvenin ve sabahki ara öğünün saatini yazmamışsın ve akşam öğününden sonra bir şey yemezsek daha iyi olur
Lahmacun sayısı 1 olsaymış daha iyi olurmuş canım ayrıca su miktarını belirtmeyi unutmuşsun herhalde
Harika bir menü canım spor daha ne olsun böyle bir menüye 8000 adım yeter de artar
Suyun bol da canım miktarını yazsan daha iyi olurmuş leblebiyi çayın yanında bir iki bir iki attığın için mi saatini belirtmedin sporun da harika ayrıca
ekmeği kesip yerine ceviz badem fındık koyduğunda inan daha çok ve daha çabuk doyarsın canımYaa tamam... Evett haklisiniz doyamadigim için öyle oldu bundan sonra sabah 2 dilim akşam 1 dilim ekmek yiyorum. Emzirdigim için çok acıkıyorum ve ekmek yemeden doyamiyorum. Vurun sopayi kafama da aklım başıma gelsin. Teşekkür ediyorum.
Biberle karnıyarık ilk defa duyuyorum hepsini geçtim 5 karnıyarık abovvv evlerden IrakCanim doğru anladigina göre anlaşılır olmuştam da öyle demek istedim. Biberinde karnini yarip kıymalı harçtan koyuyorum.
Kuzum kaptan listedekileri almamı istedi yanılmıyorsam bu hafta sen de listeye giriyordunBen isterim hedefime az kaldı inşallah bi azim daha iyi asılırım
Yaa tamam... Evett haklisiniz doyamadigim için öyle oldu bundan sonra sabah 2 dilim akşam 1 dilim ekmek yiyorum. Emzirdigim için çok acıkıyorum ve ekmek yemeden doyamiyorum. Vurun sopayi kafama da aklım başıma gelsin. Teşekkür ediyorum.
Ben mezun olamam herhaldeKızlar grup içi yarışmamıza yarından itibaren başlayalım artık takımın birinin koçluğunu ben yapmak istiyorum diğer takıma kim koçluk etmek ister ?
Handandandan
@mefkurem
@Zeycan123
U UcanSupurge (yani ben)
Elalis ( mezuniyet istiyordu )
@Tekrar dene
@askrhpozitif
@Ucmelekannesi
Listede olduğunuz için yarışmaya dahilsiniz
DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER siz de yarışmada olmak ister misiniz?
huban1234
@selensu82
E ela_2019
@Furha63
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖 siz de katılmak istersiniz diye düşünüyorum
@Poni Bon
Jasminium84
Free üyelerden de katılmak isteyen olursa söyleyin kızlar
@ekim2009
L4L4
@Dream00
@Pnrrr-20
eceboce
@Gulbe seker
@medine66
@GastrikAsit
İnşallah unuttuğum yoktur dönüş yaparsanız yarın listeyi kurayı halledeyim başlayalım
Ben free istedim ufak oğlandan pek giremediğim için olsun ben size bakar gazlanırıminsallahBiberle karnıyarık ilk defa duyuyorum hepsini geçtim 5 karnıyarık abovvv evlerden Irak
Kuzum kaptan listedekileri almamı istedi yanılmıyorsam bu hafta sen de listeye giriyordun
biz de emzirdik bacımmm
hayırlısı inşallah canım iyi misin peki toparlanabildin mi?Ben mezun olamam herhaldekilom yetmez.izin sayılacak galiba
maşallah istikrarlı gidiyorsun canım zaten çok az kalmış hedefeBen free istedim ufak oğlandan pek giremediğim için olsun ben size bakar gazlanırıminsallah
Canım nadir zamanlarda oluyo bu tarz şeyler. Trollere bakma senkızlar bu arada bdv'de biri konu açmış da aklıma geldi
ankaarada olanlar sabah gökyüzünü farkettiniz mi
kıpkırmızıydı, içim ürperdi resmen
hatta bizim salon koridorun sonundadır ve kapısı kapalı durur hep, koridardan salona doğru yürürken sanki salonda kırmız ışık açılmış gibiydi
neden olur böyle bişe
değişik inanışlar var ama dile bile getirmek istemiyorum
Bugün daha iyiyim canım.boğaz ağrısı olmadan uyandım çok şükürhayırlısı inşallah canım iyi misin peki toparlanabildin mi?
aman bu ara zaten tam hastanelik oldum, bu kadar paranoya bünyeme fazla geliyorCanım nadir zamanlarda oluyo bu tarz şeyler. Trollere bakma sen
kuzum bu hafta listeye sen mi giriyordun ? rakip olalım mı?Tamam canim peyniri de yazarim artik. Çok teşekkür ederim güzel uyarilarin için.. Dikkate alacağım.
HarikaBugün daha iyiyim canım.boğaz ağrısı olmadan uyandım çok şükür
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdiHastalık sebebiyle bu hafta iyi eksi getiricem ama size
evet ben de gördüm... zaman zaman oluyor böylekızlar bu arada bdv'de biri konu açmış da aklıma geldi
ankaarada olanlar sabah gökyüzünü farkettiniz mi
kıpkırmızıydı, içim ürperdi resmen
hatta bizim salon koridorun sonundadır ve kapısı kapalı durur hep, koridardan salona doğru yürürken sanki salonda kırmız ışık açılmış gibiydi
neden olur böyle bişe
değişik inanışlar var ama dile bile getirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?