Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahmet Apa bir köydeki değirmendn alıyormuş gdosuz katkısız ata tohumuyla ekilmiş unu. Raporları kesin okumalısın beni motive eden onlar
tamam kuzum haftasonu iyice bi okuyayım ben raporları

kuzum ben bu hafta listeye kesin girebiliyor muyum

40 gün tatlım
Geçen yıl ben sormuştum gruba, "önceden 30 gün idi, 40 a çıkardık ama bazı yerlerde yazıyı düzeltmediğimiz için 30 yazıyor, doğru olan 40 gün" dediler
hmmm tamam belki de senden aklımda 40 gün diye yerleşti
ama beynim ne kötü görüyorsun di mi kabak gibi 30 yazıyor ama ben onu ısrarla görmüyorum

Bende önceden okudum hep 40 gibi kalmış aklımda 30 gün yazdığını senin paylaşımında farkettim ki niran açıklama yaptı
zihnimin çöplüğünü gör işte koskocaman 30 yazıyor ama ben yok görmüyorum

darısı başıma inşallah kuzum ya
ben de hafta başından beri 1 tane bile meyve yemedim
zaten şekerli hiçbişe tüketmedim
ama işte dün pilav yedim
ben de kendi kendimi alıştırmaya çalışyıorum

Yaa tamam... Evett haklisiniz doyamadigim için öyle oldu bundan sonra sabah 2 dilim akşam 1 dilim ekmek yiyorum. Emzirdigim için çok acıkıyorum ve ekmek yemeden doyamiyorum. Vurun sopayi kafama da aklım başıma gelsin. Teşekkür ediyorum.

Tamam canim peyniri de yazarim artik. Çok teşekkür ederim güzel uyarilarin için.. Dikkate alacağım.

ekmeği kesip yerine ceviz badem fındık koyduğunda inan daha çok ve daha çabuk doyarsın canım
ekmek yediğimde inan daha çok acıktığım ve bi türlü doymuş hissetmediğimi farkettim geçen cumartesi günü
nasıl biliyor musun resmen yarım çavdar ekmeğini yedim neredeyse ama yok daha da yemek istiyorum zorla kaldırdım kendimi masadan
pazar günü dedim dur artık insan gibi ye ekmeği masaya koymadım bile ceviz ve kajum vardı 5 ceviz 10 kaju koydum tabii bol peynir yumurta zeytin vs var inan kajuyu zor bitirdim o da sırf yemiş olmak için nasıl tok kalktım anlatamam ve akşam 8e kadar acıkmadım

kızlar bu arada bdv'de biri konu açmış da aklıma geldi
ankaarada olanlar sabah gökyüzünü farkettiniz mi
kıpkırmızıydı, içim ürperdi resmen
hatta bizim salon koridorun sonundadır ve kapısı kapalı durur hep, koridardan salona doğru yürürken sanki salonda kırmız ışık açılmış gibiydi
neden olur böyle bişe
değişik inanışlar var ama dile bile getirmek istemiyorum

Canim doğru anladigina göre anlaşılır olmuş tam da öyle demek istedim. Biberinde karnini yarip kıymalı harçtan koyuyorum.
Biberle karnıyarık ilk defa duyuyorum hepsini geçtim 5 karnıyarık abovvv evlerden Irak
Ben isterim hedefime az kaldı inşallah bi azim daha iyi asılırım
Kuzum kaptan listedekileri almamı istedi yanılmıyorsam bu hafta sen de listeye giriyordun
biz de emzirdik bacımmm

Ben mezun olamam herhalde kilom yetmez.izin sayılacak galiba

Biberle karnıyarık ilk defa duyuyorum hepsini geçtim 5 karnıyarık abovvv evlerden Irak

Kuzum kaptan listedekileri almamı istedi yanılmıyorsam bu hafta sen de listeye giriyordun

biz de emzirdik bacımmm
Ben free istedim ufak oğlandan pek giremediğim için olsun ben size bakar gazlanırıminsallah

Canım nadir zamanlarda oluyo bu tarz şeyler. Trollere bakma sen

evet ben de gördüm... zaman zaman oluyor böyle
hava olaylarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.... normal gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…