- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.401
Listede olmuş olsan yarın cuma sakınnn derdim ama listede olmadığın için öğün yerine ayranla beraber tüketebilirsin bence tabi abartmadanŞimdi abla aradı kısır yapacakmış cannım kızım çok sever
Bn spora gidicem saat 3 gibi ancak yemek yiyebilirim
Sizce yiyebilir miyim tüm haafta bulgur yemedim
Ne kadar yesem ya da 1 kaşık yanına sebze yemeği mi kış türlüsü de var evde çünkü
Allam kimseyi sevdiği şeyle sınama yareppim
Bı iki hafta hızlanıp iyi kilo verelim yazda gelirkenKızlar grup içi yarışmamıza yarından itibaren başlayalım artık takımın birinin koçluğunu ben yapmak istiyorum diğer takıma kim koçluk etmek ister ?
Handandandan
@mefkurem
@Zeycan123
U UcanSupurge (yani ben)
@Elalis ( mezuniyet istiyordu )
Fitt_anne
@askrhpozitif
@Ucmelekannesi
Listede olduğunuz için yarışmaya dahilsiniz
DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER siz de yarışmada olmak ister misiniz?
huban1234
selensu82
E ela_2019
@Furha63
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖 siz de katılmak istersiniz diye düşünüyorum
@Poni Bon
Jasminium84
Free üyelerden de katılmak isteyen olursa söyleyin kızlar
@ekim2009
@L4L4
@Dream00
@Pnrrr-20
@eceboce
@Gulbe seker
@medine66
@GastrikAsit
İnşallah unuttuğum yoktur dönüş yaparsanız yarın listeyi kurayı halledeyim başlayalım
Sporda, rutin islerimizde , ibadette, kendimizi geliştirmekte , az ama devamlılığı hayata gecirsek daha kaliteli verimli huzurlu bir yaşamımız olur kesinlikleYapmak isteyip de bir türlü hayata geçiremediğim olaybütün 15 tatilim dip köşe ev temizliği ile geçti resmen
Aynen canım yarın listeler belli olsun başlayalım beni motive edeceğine inanıyorum inşallah hepimiz için iyi olurBı iki hafta hızlanıp iyi kilo verelim yazda gelirken
Bence gayet iyi bir dilim ekmek 70 kalori zannımca ona bakarak supet bence1 kaşık kısır 25 kaloriymiş 4 kaşık yenirse bir öğün olabilirmiş
Şiöfi hoca diyor ki yanında peynir veya yoğurt birde yeşillik ye
Benim koçum sen ol amaAynen canım yarın listeler belli olsun başlayalım beni motive edeceğine inanıyorum inşallah hepimiz için iyi olur
Haftasonu olarak bir günü seçin ama iki günü toparlamak zor olabilirBiz eşimle şöyle bir anlaşma yaptık hafta ici tamamen sağlıklı beslenip haftasonu canımızın istediğini yiyelim diye mideler küçüldü fazlada yenmiyor zaten
Siz poniyle rakiptiniz değil miBenim koçum sen ol ama
çok da güzel vermişsin aslında maşallahKaptan alirsa gireceğim inşallahsüper olurrr
Aslında biliyorum daha önce karatay yaptim ve 40 gun de 10 kilo verdim. O zaman hiç ekmek yememistim. Çiğ yediğim kuruyemislerin cok tok tuttuğunu da biliyorum. Ama gel gör ki bu sefer dayanamiyorum neden bende bilmiyorum.. bir de ben daha önce her şeyi kestiğimde duraksama döneminde kesecek bir şey bulamadigim için baya bi pişman olmuştum. Ondan da olabilir. Yavaş yavaş azaltmak istiyorum. Evet 4.5 ekmek çok fazla olmuş şimdi bakinca anladim. Ama günlük 3 ekmek tüketmek istiyorum. Duraklama döneminde azaltacagim
Suyu olcmeden içtim ama tahmini 2 lt vardırÇok güzel canım akşamki meyve kaçamaklarını saymazsak tabi
sebze yemeği + pirinç pilavı olsa göze batmazdı canım iki karbonhidratlı yemeği aynı öğünde tüketmezsek daha iyi olurmuş
canım menü paylaşımın çok anlaşılır değil "3 patlican 2 biber karniyarik( boyutlari baya küçüktü)" ben bu cümleden biberden karnıyarık mı olurmuş? 5 karnıyarık mı yemiş gibi düşüncelere daldım sabah yediğin peynirin miktarını da yaz kuzu ama anladığım bir şey var gün içinde çok sık yediğin ve pilavın olduğu yerde ekmek tükettiğin :)
Harika canımm havuç pişmemiş tüketilebiliyordu hatırladığım kadarıyla
Göze batan bir şey yok canım meyvenin ve sabahki ara öğünün saatini yazmamışsın ve akşam öğününden sonra bir şey yemezsek daha iyi olur
Lahmacun sayısı 1 olsaymış daha iyi olurmuş canım ayrıca su miktarını belirtmeyi unutmuşsun herhalde
Harika bir menü canım spor daha ne olsun böyle bir menüye 8000 adım yeter de artar
Suyun bol da canım miktarını yazsan daha iyi olurmuş leblebiyi çayın yanında bir iki bir iki attığın için mi saatini belirtmedin sporun da harika ayrıca
Bu hafta rakip olduk ama ben havlu pazartesi günü attım zatenSiz poniyle rakiptiniz değil mikura usulü yaparız herhalde ama
Bencede çok seetmiyelim dikkat çekmesin canım menümSahura kalkmayınca acıkmıyor musun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hem bal hem çokokrem cısssss
Ama miktarlar azmış o yüzden çok d şeetmiyim
Afiyet olsun canım
Bu hafta al rövanşını ponidenBu hafta rakip olduk ama ben havlu pazartesi günü attım zaten
yani perşembe günü başlamıştım bugün tam 3. Perşembe oldu.üçüncü cuma alınıyor yeni üye listeye öyle biliyorum üçüncü cuma oluyor mu
tamam Niran gaptan en doğrusunu bilir rakip olalım yarından itibaren ama rakip olayında mimliyim biraz rakiplerim yok oluyorlar üç rakibim yok şu an :) sana da bir şey olsun istememyani perşembe günü başlamıştım bugün tam 3. Perşembe oldu.
Pazar günü yani cumartesi aynen devam ediyoruzHaftasonu olarak bir günü seçin ama iki günü toparlamak zor olabilir
Takımı kapatalımyine kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?