Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yewrum seni geçerim demiştim ve geçtim farkındaysan..öhhö öhhööööööööööö

ayy murçum hemen aklıma geldi söyleyeyim..çoktandır tembellikten fotoyla bildirim yapmıyorum...madem yarışmaya başlıyoruz yarışmaya başlangıç kiloları foto ile olsun mümkünse beybimm...

oyy kiyamam ben sana ya hahah

daha dur daha dur ben tatil modundan cikip diyet moduna gireyim gecicem seni

9. TAKIMIN 12 ÜYESİDE BU YARIŞMAYA DAHİLDİR ;

Süre: Yarışma 6 Nisan(bugün) 6 Mayıs (Pazar gunu) arasında yapılacaktır.

Amaç : 1 ay içinde verilebilecek maksimum kıloyu vermeye çalışmak.

Mekanizma : Savaşta her yol mübahtır mantığla belli bir kuralı olmayıp en kısa surede zayıflamaya calısmak.Bıde bıldırım yapabılen herkes kılo bıldırımını fotograf olarak yapabılırler.Başlangıç kıloları 6 Nisan bildirimi baz alınacaktır...

Hediye : Yarışma kaybeden herkez ufak bütçeli bi hediyeyi 1.ye kargolayacak

Edda1985: 68,80 Katılıyorum
Fadime02: 95,80 Katılıyorum
Hoppidicik 85,50 Katılıyorum
Mursh: 82,10 Katılıyorum
TrulyScrumptious 87,00 Katılıyorum
Siyamum 50,30 Katılıyorum
Nagieymen 66,40 Katılıyorum
Doksanaltmısdoksan68,10 Katılıyorum / Katılmıyorum
Lıonessa 83,00 Katılıyorum
graphicdesigner 62,60 Katılıyorum
Nora 73,80 Katılıyorum
Btlbetul 67,50 Katılıyorum

ay ufak bi hediye mi vuuuuhuu! çok heveslendim şimdi aslan burcu böyle işte ucunda bir hediye varsa hırslanabiliyor

ayyy çok eylenceli :)) biz buluşuruz bile belki bir gün kankalarım benimmm

evet cnm zaten kılo uzerınden dgıl % uzerınden hesplanacak...Bıldırımlerı yapabılen bencede resımlı yapsın yanı buna maksımum ozen gosterılmelı...Bugunku bıldırımler baz alınacak artık gec oldu baslangıc ıcın...

şimdi beniim rakibem kim olcaaakkk...... bana bak foruma girmeyen birini koymayın yanıma

Cnmm bıreysel yarıs yaptık herkes tek tabanca senın patron bısey dedımı

ayy murçum hemen aklıma geldi söyleyeyim..çoktandır tembellikten fotoyla bildirim yapmıyorum...madem yarışmaya başlıyoruz yarışmaya başlangıç kiloları foto ile olsun mümkünse beybimm...

evt cnmm foto olarak bıldırılecek kılolar...Bıde hopıss svaryaa kopardın benı gulmekten yaa

ay ufak bi hediye mi vuuuuhuu! çok heveslendim şimdi aslan burcu böyle işte ucunda bir hediye varsa hırslanabiliyor

bıde 1 degıl 2 degıl 3 degıl 11 tane hedıyen olacak ırılı ufaklı herkes sana hedıye gonderecek dusunsene uuuuuwwwww

Ahanda kaynatmışlar ben burdayken yazmayın siz Ufff az önce neler yedim bi bilseniz dayak yerim gerçekten ama p.tesi sahalara bomba gibi döncem olsun okdr dimi

Bu arada bugün 3 litre su götürdüm annem şoklarda Döküyormusun doğru söyle suları diyor

bıde 1 degıl 2 degıl 3 degıl 11 tane hedıyen olacak ırılı ufaklı herkes sana hedıye gonderecek dusunsene uuuuuwwwww

ahaha ayy murşşş çok yaşa :

bal reklamındakiler gibi konuştun : ''tek fiyata 1 değil 2 değil tam 3 şişe bal gelicek'' gibi oldu bu :

kızlar buluşsak yaa harbiden hepimiz ama.. buluşamazmıyız ya ne güzel olurdu, eminim bir çok restoran bizi ağırlamak isterdi çok para kazanır diye. bu kadar şişkoyu kim restoranında istemez

Ayyyy buluşmayalım şişko şişko olmaz öyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…