- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.421
Emziriyorm canım bi parol içtim ama yok iltihap ciddi galiba geçirmediGeçmiş olsun canım
Ağrı kesici değil de iltihap için bi ilaç içsen işe yarar
Öyle acıyoki ağzımı kapatamıyorm canım yaKaranfil çiğne kuzu bebişlere suyunu kaynatıp içiriyoruz ya diş çıkarırken ordan geldi aklıma
Sirkeli su mantıklı aslında direkt gargara yapayım dimi sulandırmadan ?sirkeli su da iyi gelir... enfeksiyon varsa en iyi çözüm antibiyotik.
Öyle deme canım bi hava değişimine ihtiyacın varahhh yavrum tatile gitsem ne olacak kafamı bırakıp gidemedikten sonra
hayııırrrrrrrrrrTakımı kapatalım
şahane olur aslında ama bayramdan önce bi yere gidebilecek durumda değilizEmziriyorm canım bi parol içtim ama yok iltihap ciddi galiba geçirmedi
Öyle acıyoki ağzımı kapatamıyorm canım ya
Sirkeli su mantıklı aslında direkt gargara yapayım dimi sulandırmadan ?
Öyle deme canım bi hava değişimine ihtiyacın var
Ya illa ki ya hamileliği bulur ya da emzirmeyiEmziriyorm canım bi parol içtim ama yok iltihap ciddi galiba geçirmedi
Öyle acıyoki ağzımı kapatamıyorm canım ya
Sirkeli su mantıklı aslında direkt gargara yapayım dimi sulandırmadan ?
Öyle deme canım bi hava değişimine ihtiyacın var
Ya keşke doktora gitsen diş polikliniklerinin de acili oluyorÖyle acıyoki ağzımı kapatamıyorm canım ya
ay o paketlı gıdaları bende copluk gıbı yutuyorum. Nereme yıyorum onuda anlamıyorum.bı sekılde dur demeyı ogrenıyoruz o pıs bogaza canımBenim kadar olamaz kimse
Misal diyet yapmazkrn akşam sıkı bir yemek yerdim mutfağı toplar çayımı demleyip yanında kocaman kase cekirdek 4,5 Halley başka ıvır zıvır varsa onlarida yiyebilirdim dipsiz kuyu oluyor mide o dönemler
amın canım. Senınde kandılın mubarek olsun. Kolay gelsın bugun naptın ev işiKandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarimizun kabul olduğu bir kandil yaşamayı nasip etsin ❤❤
Çocuklar okula gittiler ben mutfakta 1 dolap boşaltıp silip spora gidicem
Eskisi gibi sabahtan girip akşama kadar evi kirklayim olayını yapamıyorum bebisimden dolayı bu seferde alıp başını gidince işler geriliyorum mutsuz oluyorum .
Bende karar verdim hergune gündelik işler hariç 2 iş koyup onları kesinlikle yapmaya calisicam
Böylelikle ev işleri bakımından ipin ucunu kacitmamis olucam inşaallah
tamam canım. Dıger koc olmak ısteyendeKızlar grup içi yarışmamıza yarından itibaren başlayalım artık takımın birinin koçluğunu ben yapmak istiyorum diğer takıma kim koçluk etmek ister ?
Handandandan
Mefkurem
@Zeycan123
U UcanSupurge (yani ben)
Elalis ( mezuniyet istiyordu )
@Tekrar dene
@askrhpozitif
Ucmelekannesi
Listede olduğunuz için yarışmaya dahilsiniz
DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER siz de yarışmada olmak ister misiniz?
@huban1234
@selensu82
E ela_2019
@Furha63
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖 siz de katılmak istersiniz diye düşünüyorum
Poni Bon
Jasminium84
Free üyelerden de katılmak isteyen olursa söyleyin kızlar
@ekim2009
L4L4
@Dream00
@Pnrrr-20
@eceboce
@Gulbe seker
@medine66
@GastrikAsit
İnşallah unuttuğum yoktur dönüş yaparsanız yarın listeyi kurayı halledeyim başlayalım
arada burdada farkedıyorum ben gokyuzunu oyle.kızlar bu arada bdv'de biri konu açmış da aklıma geldi
ankaarada olanlar sabah gökyüzünü farkettiniz mi
kıpkırmızıydı, içim ürperdi resmen
hatta bizim salon koridorun sonundadır ve kapısı kapalı durur hep, koridardan salona doğru yürürken sanki salonda kırmız ışık açılmış gibiydi
neden olur böyle bişe
değişik inanışlar var ama dile bile getirmek istemiyorum
Gecmıs olsun canım. Bende hamılelıkte delo gıbı 20 lık dıs agrısı cektım.Gızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Dişim ağrıyo aslında diş etim ağrıyo. Tuzlu su dışında önerisi olan var mı ?
Keşke mezun edelerdi bacımLusi keşke seni mezun etmeselerdi ne güzel pozitif enerjinle bizi motive ediyordun
Sagol canım. Senınde mubarek olsun.Regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah
tamam Niran gaptan en doğrusunu bilir rakip olalım yarından itibaren ama rakip olayında mimliyim biraz rakiplerim yok oluyorlar üç rakibim yok şu an :) sana da bir şey olsun istemem
Eve gidince çiğneyeyim hemen. Bu sarımsakta nasıl bi şey arkadaş iyi gelmediği bişey yokL4L4 ağrıyan dişinle sarmısak çiğnersen geçer
Dışardayım canım valla geçmedi ama alışıyo insan biliyon muYa illa ki ya hamileliği bulur ya da emzirmeyi
Şimdi nasılsın canım, inşallah geçmiştir
Böyle devam ederse yarın giderim kuzu haftasonuna bırakmadanYa keşke doktora gitsen diş polikliniklerinin de acili oluyor
Hamilelikte de aynı yer ağrıyodu kronik bişey galiba. Sarımsağı çiğneyeyim kokusuna değer inşallahay o paketlı gıdaları bende copluk gıbı yutuyorum. Nereme yıyorum onuda anlamıyorum.bı sekılde dur demeyı ogrenıyoruz o pıs bogaza canım
amın canım. Senınde kandılın mubarek olsun. Kolay gelsın bugun naptın ev işi
tamam canım. Dıger koc olmak ısteyendePoni Bon du heralde super olur
arada burdada farkedıyorum ben gokyuzunu oyle.
Mutlaka her doga olayınıj bı sebebı vardır canım. Bız yınede kotuye yormayalım kı hayrolsun
Gecmıs olsun canım. Bende hamılelıkte delo gıbı 20 lık dıs agrısı cektım.
Sarımsak dıyecektım bendeHandandandan demiş.
İyi fikirmişKızlar bana toplum baskısı gelmeye başladı yüzün çok zayıfladı diye
Ulen dolgu parası verin o zmn. Mı desem napsam
Nasıl gectı canım. Mesajıdan super gectıgını anladım sankıSlm kızlar bugün ilk misafirlik sınavımı verdim veeee
Tstlim ilk seviyeyi yapsa bile midesine iyi gelirKızlar bu yitik sifa seviyeleri facebook disinda gorebilcegmiz biyer varmi ya belki esimde yapabillir geceleri gogsunde bir baskı oluyor uyuyamiyor once kalpmi diye gittik sukur temiz cikti sonra midede sorun cikti ama ilaclar vs hic etki etmedi nerdeyse 2 senedir cekiyor bunu hic uykumu alamiyorm diyor. Nerden bakabilrm seviyelere facebookm yok da insta da falan yokmuki
Aman sakın onlar tükürülmüş cıslarKızlar bız annemgıldeydık. Evıme geldım sukur.
Konyada sıvlılık dıye bır adet var duymussunuzdur. Sekerlerı abur cuburları tooladık geldık. Ev şu anda cephanelık gıbı heryerde cısssss var
Sogukta aç karna dolandık sımdı için üşüyor resmen. Sarındım battanıyeye yatıyorum yemekte yok daha.
Sızler neler yapıyorsınuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?